106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Arrol nem is beszeljunk, hogy a francot keresett itt a Kraken (Norse) es a Djinn-ek (Arabian)???
  • Sephi
    Clash of the Titans -

2x aludtam el a moziba. Borzalmasan unalmas es ures film.

Par kerdes :

Hol volt ebben 3D?
    Egy szal Titan nem volt a filmben, megis mire alapozodik a cim?
  • xxxpaulxxx
    Pénteken Mozifanatikusok éjszakája!
    Ki megy? ki nem?
    Milyen filmeket ajánlotok moziban megnézésre?
  • wesker24
    Jah a régi 81-es Titánok harca az alap film ! Én is nem rég találtam meg a neten !
  • Bulykin
    az még egy durva film:D mármint a régi, a múltkor belenézegettem :D
  • Tyler1
    D9 az nálunk eltűnt mint az állat, se szinkron, se dvd, se bd...
    van egyátalán vagy lesz?
  • tigeroo
    ja, azmeg ennek a megfilmesítése :D
  • SötétBarom
    Ez a véroldszkúl Titánok Harca c. film remake-je?
  • tigeroo
    Clash of the Titans 3D

voávhhh geci

(spoiler - pont mikó nem gondoltad vóna!)

jó film volt, hamar vége lett sajnos! amolyan 2-3x nézhetős mozi amúgy szerintem, vagyis inkább majd pár év múlva dvd-n, mert amennyire vártam annyira összecsapott lett! a film cselekménye kb. 1 hét...

a főattrakció, a tetőpont mégis a főgonosz előtti (medúzás) harc volt.
    sajna ott szinte az összes mellékszereplő elpusztult.

ám nem is vártam gyűrűk ura szintű kompániát, de azért na. bár a bohókás vadászok azért visszatértek még 1 jelenetre.

ja, külön kiemelném a zenéket, a főtéma "triolás" felépítése már a legelején a fülembe mászott

amúgy egy fasza kis látványos kalandfilm. semmi több. nem is baj.

7/10

azért nem kavart fel annyira a film, elmaradt a katarzis (mivel a gorgont és hádészt 1-1 "legyintéssel" letudta...)
  • Jakuza001
    Little Big Soldier (Da bing xiao jiang) 2010

7.5/10

Jackie Chan megint csinalt egy otletes filmet.
    A filmet sok humor jellemzi, igazan meglepo talalasa egy kinai tortenelmi tipusu filmnek.
    Az utobbi evek legjobb filmje velemenyem szerint, amit Jackie Chan csinalt.
  • SötétBarom
    Attól, hogy beülök egy rallyautóba, még nem leszek autóversenyző :P
  • [HUN]Crassus
    megjegyzem pár év és IMAX 3d nélküli film kb. kuka lesz.....
  • Bulykin
    oké
  • [HUN]Crassus
    jaja a Pocahontas történet nagy újdonság:P:)
  • motyodlee
    persze tudtam, a rendezőnek közeli ismerőse vagy mi.. ha lesz kedved akkor azér' írjál már valamit
  • Blacksheep333
    Nem színészkedett? OMG, ez tényleg megtörtént?!
  • SötétBarom
    Nincs kedvem sokat írni. Azt például tudtad, hogy a főszereplő nem színész? :D
  • PJack
    fuckin true
    remek kritika, teljesen egyetértek :)
  • motyodlee
    fejtsd ki légyszi te is
  • SötétBarom
    D9 a legfaszább.
  • desigo
    megnéztem
    nekem is tetszett bár több őrültségre gondoltam volna amit megtesz a lány
    szép történet volt...
  • mark oh
    sztem nagy szar volt a film.
    más.
    The crazies:7/10 nekem bejött a film
    The bounty hunter:3/10 ez elég gáz film volt!!!! soha többet
  • motyodlee
    a film azért nyerte el tetszésemet, mert
    -névtelen színészekkel készítették a dolgot, így jóval hitelesebb lett.
    -ahogy a filmben is elhangzott, UFO-téma és nem pusztítani jöttek, pláne nem Amerikában
    -dokumentarista stílus keveredése a filmbéli történésekkel
    -a film látványvilága is ott volt, az a monstrum az égen egész nyomasztóan hatott az egész környezetre

A rákok a filmben mint eszköz szerepeltek az emberi gyarlóságot megmutatva. Mérhetetlen kapzsiság árad a fejesekből, a vezetőkből, vagyis azokból az emberekből, akik irányítanak és a pereputty tetején csücsülnek. Fegyverek és pénz. Különleges erő és világhatalom. Ezért epekednek közben észre sem véve, hogy másokat taposnak a meredek lejtmenetben...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A főszereplő bizalma a családtagjaiban nem változik, viszont másik oldalról mindenki eltávolodik tőle. Félnek, undorodnak attól a lénytől aki végeredményben családjukba tartozik (úgymint Kafka: Átváltozás című művében). Szerintem remekül megjelent az a tipródás ami a főszereplő hovatartozását illeti. Ugye először köpött ő is rákokra, de mikor csak ők tudtak segíteni akkor "felejtsünk el mindent, jó?" egyedien emberi reakció lépett fel. Ami másik kulcsprobléma a türelmetlenség. Wikus is mint a többi ember gyorsan akar és mindent. Szintén kapzsiságra utaló jellemvonások.

Én személy szerint szívesebben látnék több hasonló témájú filmet, viszont a filmipar nem engedi ki magából könnyen az olyan dolgokat, amik nehezebben emészthetőek. Érthető, mert őket is az anyagi javak hajtják, és meg akarják szedni magukat.. emberből vannak. Részemről ennyi 9/10
  • PJack

de bővebben esetleg? :D
  • motyodlee
    district 9
    9/10 simán
  • Totti5
    Pedig de:)
  • xxxpaulxxx
    akkor sem 10/10es:D
  • Bulykin
    baszki ennyire behéz felfogni hogy valakinek tetszik a története is?
    ne haragudj de már unom ezt...
  • [HUN]Crassus
    kicsit eltúloztad azzal a 10/10-el...főleg ha nem IMAX-ben nézted....
    mi a rák 10-es azon a bugyuta történeten?
    más kérdés,hogy magától az IMAX-es élménytől/látványtól nekem is a padlón volt az állam,de a film....khmmkhmm
  • hapi
    NÉzd meg inkább a little big soldiert. 2010-es filmje és sokkal méltóbb hozzá. Itt ajánlotta valaki utólag is köszönöm.
  • Tyler1
    Kém a szomszédban

Próbálok rájönni h egykor remek akciósztárok, gyerekkorom filmjeinek "hősei", most miért családi szarságokban, játszák az idétlen hozzájuk nem illő figurákat...egyelőre még nem sikerült rájönnöm.
    Nos tehát Jackie Chan a mostani áldozat, aki egy kémügynököt játszik, akit az orosz maffia vagy nem tudom mi akar elkapni. Persze itt jön képbe a család, és a 3 gyerkőc, akik eután akkora sablonnal viszik végig a filmet h nem érdemes leírni mert mindenki tudja.
    A bunyó még csak-csak van, de már rég nem olyan mint amilyet Jackie-től megszoktam. A nagyon rossz poénokat meg sem említem, amik végig tarkítják a filmet.
    Egy egyszernézős film, ami unalmas időkre még jó is lenne, viszont én Jackie filmként ezt mellőzni fogom hátralévő életemben.
    5/10
  • Totti5
    2 héten belül 4edjére néztem meg... jöhetne DVDn már:)
  • Justil
    meglessük :) kössz a tippet
  • bency

Csakhogy enis megneztem....sajnos nem 3D-ben,de igyis nagyon jo volt,elosszor nem annyira ertettem,de egyre jobb lett,vege egyenesen kiraly szerintem!
    10/10
  • joebacsi
    Egy helyszínes, jó film még a Grönholm-módszer.
  • xxxpaulxxx
    Az élet nélkülem

A kanadaiak és a spanyolok tudnak filmet csinálni... pláne együtt:)
    Szomorú film volt... egy fiatal lány, aki megtudja, hogy meg fog halni és csinál egy listát arról miket kéne még megtennie... és rájön, hogy eddig iszonyat unalmasan élt... persze ez a lista sem valami "izgalmas". Olyan dolgok mint... többször azt mondani a lányainak, hogy "szeretlek", meglátogatni az apját a börtönben, vagy pl lefeküdni az élete egyetlen férfiján kívül egy másikkal is...
    Tényleg szomorú volt és művészi... szeretem az ilyen filmeket, amiben nincs benne a nagybetűs HÁLIVÚD
    8/10
  • xxxpaulxxx
    köszönöm!
    Vannak még emberek, akik tudnak normális indokot adni:D:D
    Ízlések és pofonok:)
    Ezt a The Man From Earth-öt pedig felírtam a kisebb megszerzendő filmes listámra:D
  • Justil
    nemtom, nem fogott meg.

és nem az a bajom, hogy egy emberes meg pár helyszínen játszódik, és nincs benne akció. van az a film, mi is a neve...The Man From Earth. Na ott is csak néhány viszonylag noname színész van, és egy házban játszódik az egész, nem csinálnak semmit, csak beszélgetnek 1,5 órán keresztül, és mégis iszonyat szeretem azt a filmet...

szóval nem tudom. valahogy nem tudtam beleélni magam, hogy húde milyen gonosz dolgot műveltek Sammel, talán ez annak is köszönhető, hogy elég rossz szerepet kapott. mmint a színészi játéka jó volt, de maga a szerep nem volt túl kifejező szvsz.

• xxxpaulxxx
    mi volt vele a gond?
  • Justil
    Moon 4/10

Hát...nemtom, sokan nagyon dícsérték ezt a filmet, de nekem nagyon nem tetszett. Kb 3-szori nekiülésre sikerült csak végignézni, és így is szenvedős volt. Pedig az alapfelállás nem volt rossz...