106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • bency
    Nagy fasz vagy baszod,miiert nem lehet Spoiler-be irni?
  • JethroHUN
    Clash Of Titans 3/10 nem, jó ne nézétek, egyszer talán, de moziban nem éri meg, 2 harc jelentet, skorpiók, medúza. Végén levágott fej villatás és mindeki boldogan él míg meg nem hal. Zeus tökre "jó" apa lesz xD
    Hádész megszívja.
  • sandor8206
    a 81-es változatban a 3 vak jósnő "megmagyarázza" a clash of the titans címet, abban Medúzát és a Krakent jellemezték ezzel az elnevezéssel (titánok), medúza vs kraken -> titánok harca
  • mark oh
    funny games u s:3/10 baaaaad
  • mark oh
    green zone:6/10 nem nagy szám,egyszer nézhető.
  • kaposi1
    Vagy itt el olvasni az utolsó oldal hozzászólásait az évadzáró részről.
    Csak úgy repkednek a 10-es osztályzatok!
  • kaposi1
    Nézd meg inkább otthon a Spartacus Blood and Sand-ot, fenomenális!
    Ilyen jó sorozat régen készült.
    Ha csak ezt elolvasod lehet hogy megjön hozzá a kedved.
    És ha nem akkor nem szóltam!
  • akyyy
    tólószékben NEM MEHETSZ moziba!!! a 3D-től pedig le fog álni a szived!!! nehogy elmenj mama 2
  • jamamura
    EL SECRETO DE SUS OJOS. Nem csupán az idei Oscar-díj idegennyelvű kategóriájának nyertese, de az utóbbi évek egyik legjobb filmje is, amely legalább olyan izgalmas thrillernek, mint amilyen hatásos drámának.
  • Lipi1980
    Revolver

Hát nem ez lesz a kedvenc Guy Ritchie filmem, de azért nem volt annyira rossz sem. Nekem még mindig a Blöff az alapmű Guy papától :) Azé' kap egy 7 blastát...
  • szucsy89
    Lesbian vampire killers

hát ez olyan szar hogy már jó:D

• tigeroo
    3D ne legyen érv a titánok harca mellett, nagyon vérszegény lett a megvalósítása. talán az eleje volt csak 3D-s (akkor is a csillagokat mutatják...) ja meg emlékszem egy érmedobásra, bullet time-ban mutatták ahogy forog. tán azis 3D-s volt még :D
  • karajjj
    na már a filmek érdekelnek? asztem orvos akarsz lenni
  • Tyler1
    hát ha vársz még 10 napot akk a Vasember 2-őt simán moziba nézd! akcióból(semmi cgi, és egyéb faszság) meg a Brooklyn mélyént ajánlom.
  • tommygear
  • triplet
    Szerintetek mostanság mit érdemes megnézni a moziban? Érdekel(t) ez a titánok harca, mer görög mitologia forever, meg egyébként is 3D, de ahogy itt olvasom nem valami jó. Valami más Akció vagy katasztrófa film(2012 meg volt már), ami megüti a minimum 6/10-es skálát?
  • akyyy
    spoiler.gif, úristen!!!! :CCC
  • tigeroo
    a titánt lehet képletesen is érteni >>> akik szembe mertek szálni az istenekkel a kezdetekkor... szerintem a hangsúly ott van, hogy perszeuszt és hádészt is egy gyűjtőnévvel látta el, így előbbi karakterével felért az istenek erejéig/hatalmáig.

a legelején pont erről van szó, perszeuszt pedig hozzájuk hasonlítja.

az is a titánok harca volt amikor zeusz legyőzte apját kronoszt, majd tartaroszba száműzte a többi titánt (akik ellene harcoltak)
  • Sephi
    Meg mindig csak egy "titan" -ra emlekszem a filbem. Ki volt a masodik?
  • Jim Morrison
    3d cetitesre kellett volna beulni :D
  • Kojiro
    "Amúgy a Titánok Harca cím megállná a helyét, ha nem ferdítették volna el a történetet. Ugyanis titánoknak nevezik az istenek gyermekeit is (ifjú titánok)."
  • móóózes
    triplet=mama2
  • tommygear
    jellemző
  • karajjj
  • bency
    Ugy nezz ki,nekem kulonosen tetszett a tortenet is,nem tudtam hogy mi lesz a vege se,nagyon jo volt a sztori is!
  • motyodlee
    :DDD
    én is így voltam vele, (10/10 de mikor ilyesfajta filmeket látok, mindig megpróbálom objektíven átgondolni, hogy van e benne igazság vagy éppenséggel nincs
  • triplet
    Ez a spoiler nem jött őssze, szóval: SPOILER!!
  • triplet
    The Man from Earth(Az őslakó)
    10/10 Az egész egy szobában játszódik, de olyannyira jól megírt remek film hogy folyamatosan lekötött:). Rég volt már ilyen.

És a színészi játék is remek főleg Ellen Crawford játéka, amikor Oldman elmondja hogy igazából ő volt Jézus, de az egész amit a bibliában írnak hazugság, és az egész nem úgy volt ahogy az emberek eddig hitték, és olyanyira kiborul ezen hogy a vallását most cáfolták meg, és hogy az egész nem igaz, hogy még én is(hívő ember léttemre, és abban a tudatban hogy ez csak egy film), még én is elhittem hogy oldman jézus és hogy semmi nem igaz abból amit olvastama Bibliában.
  • Sephi
    Jo, akkor kerdjem meg. Egy Titan (ifju) van a filmben. Akkor miert kell tobbeszam???
  • Prof William
    Egyetértek veled sztem is tényleg remek film ráadásul még csak nem si halottam rólla míg egy nap meg nem néztem-
    Jut eszembe. Nem tujátok mikor jön ki már végre DVD-n? Már nagyon rég ki kellett volna jönnie... ráadásul ezt tuti megvenném mert itt helye a polcomon.
  • mark oh
    The killing room:5/10 egyszer nézhető.
  • Tyler1
    51-es bolygó

Újabb futószalagos anim.film, zöld marslakókkal és a földönnkívülinek hitt űrhajóssal. Semmi extra, semmi újdonság, uncsi sztori, kevés és gyenge poénok, és elég sablonos is(főleg a vége).
    Mondanám h ha nagyon unatkozol tegyél próbát vele, de számomra még unalmasabb és szenvedősebb 80 perc volt.
    3/10
  • Kojiro
    Jah: 3/10 max
  • Kojiro
    Jaja, én első nap megnéztem, és életem legszörnyűbb mozis élménye volt a Titánok harca. Nem volt benne dialógus, basszus, se semmi. Csak látvány.
    Jessszusatyaúristen, de szar volt.

Ráadásul az eredeti történetet teljesen átírták, de olyan szinten, hogy pl. aki eredetileg Ió apja, Argos, most egy város lett, ahol Ió él. Hát OMG.
    Perzeusznak eredetileg Pallasz Athéné volt a mentora. Így lett Athén kapitánya. Itt meg egyik sem szerepelt.

Amúgy a Titánok Harca cím megállná a helyét, ha nem ferdítették volna el a történetet. Ugyanis titánoknak nevezik az istenek gyermekeit is (ifjú titánok).
  • motyodlee
    szvsz nem sok erénye van egy filmnek, ha már a főcímnél sejteni lehet a végét :D
  • kaposi1
    Pont tegnap néztem ki tudja hányadszorra!
    Az egyik legszebb romantikus film amit valaha is láttam!
    10/10
  • Lipi1980
    Szerelmünk lapjai

Hogy ezt eddig hogy hagyhattam ki?
    Leírhatatlanul gyönyörű történet. Az első perctől kezdve lehet tudni, hogy mi lesz a történet "csattanója", de pont ettől szép az egész film. A befejezés pedig megkoronázta a film szépségét!

10/10
  • Sephi
    Arrol nem is beszeljunk, hogy a francot keresett itt a Kraken (Norse) es a Djinn-ek (Arabian)???
  • Sephi
    Clash of the Titans -

2x aludtam el a moziba. Borzalmasan unalmas es ures film.

Par kerdes :

Hol volt ebben 3D?
    Egy szal Titan nem volt a filmben, megis mire alapozodik a cim?
  • xxxpaulxxx
    Pénteken Mozifanatikusok éjszakája!
    Ki megy? ki nem?
    Milyen filmeket ajánlotok moziban megnézésre?