106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SzinesGeza #101637 Mióta A-kategóriás/-költségvetésű filmekben szerepelt. -
Gerard Butler számított valaha is "A" listás színésznek?
-
hawkie22 #101635 Annyira nem volt rossz. El lehetett rajta szórakozni, az is tetszett, hogy nem csak víz alatt fut a sztori, hanem a földi csapatokat is "dolgoztatják".
Nálam 6,5/10. -
ToxiMaxi #101634 Hunter Killer
Nekem annyira nem jött be ez a film, nagyon nehéz volt elvonatkoztatni, attól a sok klisétől, öntömjénezéstől és haditechnikai marhaságtól, ami a filmben volt. Gerard Butler szépen süllyed a "B" kategória felé.
Asszonynak viszont tetszett a film.
6/10 -
piamania #101633 Nem láttam,majd lehet,hogy meglesem.köszi -
Nekem is nagyon bejött, végig pörög, rég volt ilyen, hogy ennyire szórakoztatott egy film. 8/10 simán :)
Volt pár éve a Black Sea, nem tudom azt láttad-e, igaz, az egy klausztrofób thriller Jude Law főszereplésével, de az is baromi jó :) -
piamania #101631 Hunter Killer
Eléggé hiányos űrt próbált betölteni a film,révén,hogy tengeralattjárós film az utobbi időben nem nagyon készült vagy legalábbis hozzám nem jutott el.Szokásos kliséket leszámítva jól szórakoztam rajta,ajánlom mindenkinek.
8/10 -
Fantastic beasts 2 (bocs képtelen vagyok kiírni végig a címét :D)
Elég kesze-kusza történetvezetése volt. És a történetben nem mindenütt értem a karakterek motivációját sem a cselekedetükhöz. Bár a rész végére nagyjából összeérnek a szálak, de valahogy mégis zavaros maradt. Lehet egy újranézés majd jobban tisztázza a képet.
Viszont a fantasy részét nagyon jól hozta. Voltak benne igazán eredeti lények és ötletek. Természetesen nagyon látványos is volt.
Dilemmázok, hogy mit adjak neki. 6-ost olyan filmekre szoktam, amik jók voltak, de egyszer nézősek. 7-est arra szoktam ami egyértelműen újranézős, a tipikus popcorn mozikra. Ez meg valahol a kettő között van.
Na mind1. Legyen:
7/10 -
Többet nem nézek Magyar filmet.
Ez a Lajkó cigány az űrben betette a kaput.
Ekkora egy fost rég láttam.
30 évvel a rendszerváltás után még mindig nem tud elszakadni a magyar filmgyártás az elvtársos filmektől vagy valamilyen politikai dologtól az szégyen.
Rengeted tehetséges operatörunk és VFX szakemberünk van ez a külföldi filmeknél látszik itthon meg csak a kaki megy.
Az meg megint egy szégyen, hogy a magyar színészi színvonal a béka feneke alatt van, senki nem tud hitelesen eljátszani egy szerepet vagy megformálni különböző karaktereket filmekben.
Ennél a filmnél meg , hogy a teljes film 70%ban oroszul beszéltek és magyar felirat volt megint csak elmond róla mindent. -
Amugy jo volt az uj pokverzum film. 7/10
Tetszett a kepi vilag. A disznot nem eroltettek sokat szoval nem zavart. A japan csaj volt a kedvenc karakterem :)
-
Nem kromatik aberracio volt a filmben. Teljesen mas. Nagyon kevesszer tunt fel nekem attol fuggetlenul, hogy en se vagyok odaig a dologert. Nekem inkabb a regi piros / kek 3d dologra emlekeztetett. -
Irány a pókverzum!
Mit film OK. Bár a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rajzfilm malac kicsit sok volt már.
Plusz ki nem állhatom a chromatic aberration -on, szóval ez is némileg levon a faktorból.
7/10
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.03.02. 23:18:05 -
Green Book
Nekem tetszett. A színészekkel természetesen nem volt probléma, sztori is érdekes vol, 'oscar anyag'ahogy tudjuk. De a poénokkal szépen volt megfűszerezve és egy jól összerakott filmet kaptunk. Arról meg nem is tudtam, hogy volt ilyen könyv. -
Undisputed 1-4.
Ez a széria még mindig kurva jó. Bring it on!
8/10 -
SzinesGeza #101623 A Fekete Párduc túlságosan is csilli-villi volt, talán pont egy kis "dzsuva" ami hiányzott belőle. :) -
Mentol #101622 Srácok! Volt már ilyen? "kosztümös néger" film
Mer' akkó' ezér' kapott oszkárt! -
Alita
ujra meglestem a moziban. Nemsok ilyen film volt eddig amiert ketszer is elmentem moziba!
-
nordan #101620 neeeeeee ez undorító! semmi bajom a feketékkel, de a fekete párduc egy disney chanelles matinéra is fos film.........idáig fajul a politika hollywoodban is -
hiszacu #101619 Ha jól tudom a Mad Max filmben próbálták a legminimálisabb CGI-t használni. Nekem nagyon tetszett az a poros, csöves, dzsuvás hangulat ami az egész filmet uralta. És emellett a Fekete Párducról való véleményem pedig szóról-szóra az amit megfogalmaztál. -
A Mad Max és az Avatar - bármennyire is rühellem az utóbbit - mindentől megkülönböztethető, teljesen egyedi hangulattal, stílussal és látványvilággal rendelkező filmek. A Fekete Párduc semmi emlékezeteset vagy jól megkülönböztethetőt nem tud felmutatni. Egy tucat Marvel film, néhány szép CGI vízeséssel meg kosztümös négerekkel. -
Sequoyah #101617 Feneket nem, a szakmabelieknek nagyon is sokat fog jelenteni.
Nameg legalabb a 15 perc hirnevet ok is megerdemlik, nem csak a 3 foszereplo. Egy filmen tobb 100-an dolgoznak. -
MrAndree #101616 Legjobb film/főszereplő meg egyebekhez képest a kutyát nem fogja érdekelni 2 év múlva egy costume design. -
Nem mondanám semmitmondó mellékdíjaknak.
Mondok egy-két Original score Oscart: Lalaland, Farkasokkal táncoló, Star wars, Gyűrűk Ura, Titanic, Oroszlánkirály, Angol beteg
És ez a lista kb. jó a costume designra is... -
MrAndree #101614 Avatar is jelölve volt anno, pedig aztán az is csak egy látványos Pocahontas. Csak első rendes 3D film meg sok pénzt hozott. Mad Max: Fury Road is jelölve volt, pedig csak egy sima két órás autósüldözés. Viszont tökös meg nem idióta CGI orgia, így jelölték. Fekete Párduc egy fekete főhőssel, szinte teljesen fekete szereplőgárdával hozott szintén iszonyatosan sok pénzt, illetve a Disney-é fél Hollywood így szopni kellett kicsit őket. Egyiknek sincs semmi köze a "legjobb" filmhez, de mindegyik mutatott valami "újat". Érdekes módon a másik kettőnél nem emlékszem hatalmas internet hisztire, de egy fekete film az hirtelen fáj mindenkinek. -
Eleve ott kezdődik a baj, hogy a legjobb filmre jelölve volt egy ilyen film. Már ez megér egy miaf.szt. -
MrAndree #101612 Semmitmondó mellékdíjakat kapott, mellesleg olyanokat, amiket még kaphatott is, erre olyan hiszti megy mintha minimum a legjobb filmet húzta volna be. De nyilván senki nem rasszista... -
Nyilván csak én vagyok rasszista és előítéletes, de ha nem FEKETE Párduc, akkor nem kapott volna ennyi Oscart.
Vicc kategória. Marveles mércével is csak egy közepes film.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.02.25. 14:29:14 -
"Bosszúállók - Végjáték - A 3 oscar díjas Fekete párduc stúdiójától" -
Próbálom ízlelgetni ezt a "3 Oscar-díjas Fekete Párduc" kifejezést, amivel várhatóan majd folyamatosan beharangozzák a filmet, de egyelőre elég szürreális élmény. -
Vakanda, légy áldott!
-
[irónia]
Van hát, 3 Oscar díjas film lett a Fekete Párduc
[/irónia] -
"Legjobb férfi főszereplő: Rami Malek – Bohém rapszódia"
Van Isten! -
Oscar nyertesek -
kutyakiki81 #101604 Ez még 20 éve is gyenge vígjáték lett volna. -
Holmes és Watson 0/10
Rettenet. De ahogy láttam meg is kapta az aranymálnát. -
ToxiMaxi #101602 Alita
Számomra csalódás volt. CGI vitte a hátán az egész filmet. Hihetetlen mennyiségű klisével teletűzdelve de legalább megtudtuk, hogy a jövő sportja a görkorizás.
6-7/10 -
melyik van úgy tolva? -
Night School
Mi a faszom volt ez?
1/10 -
Mert ez egy sztereotípia... meg amúgy is Brooklyn meg Bronx tipikusan ilyen gettóniggás környékek... szóval ennél a filmnél még van is némi alapja az általánosításnak. -
Spider-Man: Into the Spider-Verse
A legjobb (stílusú) animációs film, amit eddig láttam. Emellett a legjobb pókember mozi is!
Csak egy negatívum. Miért kell minden fekete figurát full "gettó-niggerbe" tolni?
9/10