106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Kick - Ass: Nagyon ütős akciófilm, tuti megnézem még párszor. 10/9.9 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A jet- pack nem tetszett. Elég idétlenül hatott szerintem.
-
Solomon Kane-t most fejeztem be. nekem annyira nem jött be, nagyon unalmas lett a közepe. Pedig az eleje jó lett, azt hittem majd olyan lesz végig, de utána vontatottá vált egészen a végéig. a CGI amúgy simán 10-es ilyen alacsony költségvetésen. A végén az a lény, még a Clash of the Titansba is helyt állt volna.
Kár, hogy a sztori már nem lett ennyire átütő nekem. Na de majd a következő részek....
5/10 -
Azért volt több feszültség (ha te azt annak a nevezed) mert kb 5 másodpercen belül 10 vágás volt.
Majdnem epilepsziás rohamot kaptam. Peter Berget nem hogy vágó szobába nem szabadna engedi, de még forgatás közelébe sem. -
Jaja mind2 film király, Solomon Kane egy kicsit gyűrűk ura betütéses, amúgy jó a történet és a technikára sem lehet panasz,
Kick-ass-t nem láttam, de trailer alapján nagyon vicces és akció dús :) -
Csaba007 #54968 Solomon Kane
Már sokat vártam erre a filmre,mert moziban nem adták,aztán kiadtak valami kamerás verziót,de azt nem akartam megnézni,de most jött egy dvdscr verzió és megnéztem!! Nekem nagyon tetszett,látszik rajta a kis költségvetés(40 millió),de szerintem a cgi rendben volt,nagyon is,szóval ezen a téren megfelelt.A szereplők is jók voltak és a története is.Nekem nagyon is tetszett,bár a közepén kicsit leül a történet,de jól szórakoztam rajta.
8/10
Ha/ver (Kick-ass)
Áhh ez a magyar cím kiakaszt XD Nagyon gáz!
A film viszont király volt.Az akciók nagyon jól megvoltak csinálva,néhol jó véresen.Jókat nevettem rajta...:) Nagyon nagy film.
hmmm legyen 9/10
Végre egy jó nap jó filmeket néztem:) -
o.O ezt a képet még nem láttam, még photoshoppal is gyilkos ilyenre csinálni, de sztem fűző és épp most kapkod levegőért :| -
ezt minek? hülyék ezek az amcsik^^ -
Ironman 2. Nekem ez 5/10.
Az első rész sokkal jobb volt!
Tooth Fairy. 3/10 gagyi film. The Rock már szerepelhetne akció filmben,tiszta gáz ezekben a szerepekben. -
The Road
huhh, hát ez nem volt egy teadélután! nagyon erős alkotás, olyan fajta, ami gyomron vág, aztán amikor a földön vagy, még egyet beléd rúg
8 pont, ajánlott! -

-
az a csípő XD -
ez vmi eszméletlen csúnya így :D -
Megan Fox-szal alap h nézős :D -
hát az egyetlen tanulság sztem ebből az, hogy a törvényszolgáltatás tényleg nagyon jó dolog, csak azokra nem hat, akik ellen egyátalán léteznie kellene :D -
-
xxxpaulxxx #54957 Hát... talán ez lehet a "tanulsága" az egésznek:D -
csak azt nem veszi észre senki, h ő nem ártatlanokat nyírt ki, hanem egy olyan rendszer szolgáit, akik gyerek-gyilkosokat szabadon engednek. és a legjobb h ezt a rendszert fordította saját maguk ellen, és ha akarja akk kisétál a börtönből ő is, mert nem tudtak vele mit kezdeni. ehelyett inkább megpróbálta megdönti azt amit lehetetlen.
de igazából nem az ő halálával van a gond, hanem ez így semmilyen formában nem méltó befejezés, mert Foxx ugyanolyan lett a végére, ő mégis megúszta. -
Rundstedt17 #54955 Nem értek egyet,nagyon tetszett ez a vég.Nem a megszokott:
SPOILER!!!!!!!!!
Fasza bosszúálló öntörvényű kölyök vagyok legépuskázok meg jól kínyirok mindenkit és megúszom :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jaja a niggernek mindenképpen meg kellett volna halnia sztem -
SPOILER!
az volt a gond, h a végére Foxx is egy köcsög lett. és azzal h megölte Butlert úgy lett beállítva mintha így aztán kurva igazságosan lett lezárva. csak az a gond h kettőjük közül Butler volt a pozitív karakter, mégha embereket is ölt.
ha Butler bukott, akk Foxxnak is kellett volna, ez így igazságosabb mint az hogy pont a negatív személy nevet a végén. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy hogy túléli Clyde és a nigger is beszopja, felépítenek egy kiváló karaktert utána a végén bevágják a kukába... ez nem tetszett -
dehogymáshogy? -
Törvénytisztelő Polgár
10/7.5
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem ilyen befejezés kellett volna -
igen igen, közben megnéztem ezt, szóval összeállt a kép. -
Ez valami Közel-Keleti verzió? :) -
Csendesek a hajnalok
A zori zdes tikhiye
Az orosz férfiak elmentek a nagy honvédő háborúba, viszont az országot német hadtestek fenyegetik. Egy szakasz nő, élükön egy tapasztalt, idős katonával, felveszik a harcot az ellenséggel, egy szakasz állig felfegyverzett német katonával.....
Gyermek korom óta keresem ezt a filmet, végre sikerült beszereznem))
az egyik legjobb szovjet háborús film!
nem sok helyen található a neten, akit érdekel és nem találja, írjon privit.
-
tényleg a pajzs mit keresett a filmben? azonkívül,hogy ALÁTÉTként szolgált?:P:) -
hát jövőre jön a Thor film, valszinű azt "reklámozta". aztán lehet h a hamarosan összeálló Avengers darabjait látjuk az ilyen hidden scene-ekben.
az új Hulkban pl. Tony Stark tűnt fel, úgyhogy lassan kirakják a puzzle-t. -
na és ez az iron man 3-ban lesz benne vagy különálló film lesz?
most olvasgatok utána thor-nak a wikin (aka destroyer stb.) és a képregényekben hol együtt vannak, leírásokban meg hol egymás ellen...
meg a filmben ottvolt cpt. america pajzsa is... akkor a következő filmben már ők 3an lesznek?
valaki aki ért a marvel univerzumhoz kioktathatna... -
Lehet, hogy csalódást okozok, de mindenki tudja mi van a stáblista után. -
Iran Man 2
Tegnap néztem meg moziban, nekem tetszett :D Látványos is volt, meg a story mintha kicsit jobb lett volna az első részhez képest. Scarlett Johansson meg...
. Teljesen jó kikapcsolódásnak is, csak ajánlani tudom. 10/10
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolom ti nem vártátok meg a stáblistát :D Miután lement a stáblista, még egy olyan 20mp es jelent volt, amiben előkészítették a következő részt (óriási kráter meg egy kalapács ha jól láttam :D) -
basszus direkt szóltak h várjuk meg, és ott a moziban teljesen elfelejtettem ottmaradni :D pedig néztem is hogy a többiek miért maradnak még a főcim alatt :D
-
Szerintem nem volt itt okoskodás, csak itt szokás mindent sértésnek venni, ezért "szeretem" az ilyen topicokat. -
Te kezdtel el okoskodni nem en. Ok, semmi vita. -
Ja hát egy 100x látott mesébe már elég nehéz beleélni magamat :) -
Én nem tudom ,hogy te miről beszélsz :) Nektek nem jött be ennyi, nincs ezen mit vitázni, magyarázni. -
Iron Man 2
Tegnap este néztük és tetszett. Nem igazán láttam semmit, hogy mire fel volt fanyalgás az üresjáratok és effélék miatt, szerintem teljesen jó volt a tempó, én azt kaptam, amit vártam. Ugyanolyan jó volt, mint az első, ezért kap mondjuk egy 8/10-et. A végén a hentelés a parkban egyszerűen epic volt, nagyon tetszett. :) Azért volt levonás is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- a partiállat Stark-ról egyetlen csajozós jelenet sincs;
- a főgonosz Mickey Rourke, mint karakter jó volt, de valahogy túl kevés lehetőséget kapott
U.i.: Kivártuk a legvégét is azért a bizonyos jelenetért, szóval várjuk a következő Avengers-tag filmet. :)
-
Iron-Man 2 amerikában 52 milliós nyitónappal kezd :) OMG -
Angels & Demons
mivel nem vagyok tul okos a vatikanhoz igy nem tudok seholsem belekotni. Szvsz nagyon zsir volt a film! siman 9/10 es -
Mirol beszelsz ember? Csak a te kedvedert vegig kerdeztem a csapatot es mindenki rohogot.
A The Kingdom filmben tobb feszultseg volt egy jelenetben.