106866

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sly & Arnie....
nagy almod teljesulhet... szvsz arnie szerepelni fog a filmben fel percet es azt is oltonyben valami politizalas szempontjabol..... -
Lipi1980 #55010 Maximálisan boldogok, csak elszoktak már a ilyen fogadtatástól, és meghatódtak! Basszus, milyen öregek már! Bud már 80 elmúlt, Terence pedig 71 múlt
Köszi hogy belinkelted! Maximális tisztelet a két pofonistennek
-
Ők igazi 10/10-esek. Ríszpekta! -
sandor8206 #55008 hát nekem egy nagyon nagy álmom teljesülne ha mégegyszer tudnám látni őket egy filmben, de olyanaban mint a régiek csak még rájátszva pluszban az öregségükre. imádom őket
egy másik "álmom" már teljesül az Expandeblasel, sly+Arnie, na jó vegyük oda Willist is :-) -
az oké, hogy mindenki megöregszik, csak azért hetente látjuk a tv-ben őket még mindig, és azt hinné az ember ők örök "fiatalok" maradnak.
Hát a fiáról meg nem tehet sajnos, de elötte nem volt ő megtörve, igazi kis olasz idilli életet élt. -
Mindenki megöregszik, már aki megéli azt a kort.
Továbbá Terence sajnos kénytelen volt átélni kamasz fia halálát, ami egyáltalán nem tesz jót a testi-lelki küllemnek. Szerencsétlen faszi, minden filmjében egy vidám, mosolygó győztest alakított, az élet viszont megmutatta... :( -
Sztem csak meghatódtak, legalábbis Terence tekintetéből ezt vettem ki (mivel Bud szemét egyáltalán nem látni :D) -
hát bassza meg hogy megöregedtek, pedig itt aztán még jól összevannak szedve :( mindig Terence Hill akartam lenni kiskoromban, mert jóképű csajozó faszi volt, mostmeg már... :/ -
Még csak R5 van, de elég normális ja -
T.Hill & B.Spencer
nem tűnnek túl boldognak... -
hogyhogy mindenki hirtelen most kezdi nézni a kick-asset? most jött ki normális dvdrip vagy mitörtént? :D -
bcrics #55000 kick ass-es poén ami tetszett az a Lostos utalás volt,hoyg nem szeretne meghalni uyg hoyg nem tudja hoyg mi miért tortént a SZigeten.lol:DD -
ááá az év legnagyobb filmje lesz! námbörván a várós listán már egy ideje.
Nolan bácsi megint megmutatja a világnak... -
pontosan erre gondoltam...Eredet :) -
Kick/Ass-szel kapcsolatban én is több humort vártam, sőt, tovább megyek: tulajdonképpen csak azok a jelenetek az igazán jók, amikben benne van Hitgirl (na jó, még a barnítókrémes rész is baba :P). persze ez nem baj, hisz' egyrészt elég sokat szerepel, másrészt meg utálom azt, amikor valaki olyat mond, hogy "ha X karakter nem lenne benne, akkor nem lenne jó Y film". de benne van bazmeg!
na mindegy, a lényeg, hogy megint kaptunk pár egészen jó filmet, és még csak most jön a java: Inception Theatrical Trailer -
én sem emlékszem nagy poénra benne. az elején még volt vmi amin felkacagtam, de nem volt annyira jelentős h meg is jegyezzem. bár ritka h feliratos filmen tudok nevetni, mert sosem a poénra figyelek :D -
persze, én sem arra gondoltam, hogy leestem az ágyról a nevetéstől...:)
ettől függetlenül egyetértek.. -
Hát ezek inkább csak megmosolyogtatóak, mintsem komoly nevetést kiváltóak (számomra). Mondjuk ami azért jó volt benne, hogy volt benne pár alapigazság amit ugyan mindenki tud, de itt ki is mondták. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez ami legjobban megmaradt bennem... de még tudnék írni..:)amikor lopják az autót a srácok, és belép KickAss...a néger csávó meg megszakad a röhögéstől.. -
Kick Ass-al kapcsolatban számomra az az érdekes, hogy szinte mindenki írta, hogy milyen jó poénok vannak benne, hát akárhogy erőlködök nem jut szembe egy sem, ami persze lehet azért van, mert engem az akció és a zene fogott meg a többi hatalmas középszerű bárgyúság. Bár így visszagondolva az sem rémlik, hogy valahol nevettem volna rajta, az viszont tisztán előttem van, mikor a könyvespolcos résznél azt mondtam ,hogy "... azt a kurva ...". -
ja még valami...a ZENE, első hallásra mintha nem odaillő lenne a jelenethez, de aztán nagyon üt... -
Kick-Ass
Részemről az elmúlt fél/egész év talán legjobb akció-vígjátéka, mert sztem ez az...és egyetértek azokkal akik azt mondják, hogy nem feltétlenül kellene megnézetni ezt egy 8-10 éves gyerekkel...mert nem neki való.
A sztoriról pedig annyit, hogy nagyon látványos, rengetegszer elmosolyodtam, valóban jó poénok vannak benne, nem az az erőltetett humorizálás...
Talán kicsi hiányérzetem a film közepe támadt, mintha kicsit ellaposodott volna a story, de a végén kárpótoltak...nem utolsó sorban pedig sztem felvezettek egy második részt is az utolsó jelenettel...
Részemről egy nagyon erős 8/10-es, de csak hogy Dicaprió filmjére nagyobbat tudjak adni..:D remélhetőleg :) -
Heatstroke 2/10 B kategóriás sci-fi gagyi-egyszer sem igazán nézhető. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja és mi lett volna ha elérnek "délre" , lett volna ott valami? vagy csak azt az utat választották? -
paly90 #54987 Kick-Ass
10/10
Csak annyit h e legjobb film amit mostanában láttam/látni fogok:). -
The Road.
10/10
Nem könnyű film, kell hozzá gyomor...mostanában biztos hogy nem fogom még egyszer megnézni.
kicsit azért vidámabb filmre számítottam de ez még nagyobbat ütött.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az a nő aki a végén befogadta a fiút a családjához az nem az volt akinek a gyerek apja meglőtte a fiát ? és a könyvnek is igy van a vége vagy még folytatódik valamelyest ?
-
Köszi, ez az. -
Nem emlékszem, hogy mi volt a filmben de a trailerben ez a szám volt az ominózus résznél. -
Eskuszom en is pont ezt akartam megkerdezni. -
nézzétek, ha nem nyúlunk túl messzire példáért, akkor itt a vasember 2:
abban egyedül downey jr. alakított valamit
ebben a filmben azért cage, a kiscsaj és a főszereplő is jól küldte.
az akció pedig... hát csak tegyétek a kezetek a szívetekre.
de azért hozzáteszem hogy nekem a vasember is kellemes szórakozás volt. ez meg rátett az élményre egy lapáttal (hozzá képest) -
Azt amúgy nem tudja valaki ,hogy mi annak a számnak a címe ami a könyvespolcos lövölde alatt megy? -
Azért a megirígyelheti minden "komoly" akciófilm szerintem kicsit túlzás. Kétségtelen ,hogy jól összepakolták az összelopkodott elemeket, de sajnos nagyon rövidek az akciók így aztán soványka a dolog. -
Én a lejátszás nem keverném a túljátszással. Amit a kiscsaj az 500 days-ben is csinált az számomra sok volt és borzasztó erőltetett "felnőtteskedés". Tudom, hogy Amerikában a kiskölyköknél ez a koravénség a menő, de számomra hiteltelen az ilyen alakítás. -
kick-ass
spoiler (pont mikó nem gondoltad volna)
nem ilyennek képzeltem el!
amikor a dílereknél feltűnt HG + BD és mindenkit kiirtottak, csak néztem hogy ANYÁD :|
kurvadurva. a kiscsaj meg mindenkit lejátszott (bár, ő már a 500days of summerben is adta a bölcs-cinikus "dont be a pussy" kiscsajt... nagy jövőt jósolok neki!)
óriási zenéket válogattak össze, nicolas cage is jó választás volt. a főszereplő srác meg simán lejátszotta tobey maguire pókemberét.
ilyen akciót is rég láttam már, megirigyelheti minden "komoly" akciófilm, poénok is odabasztak ("say hello to my little friend")
egyszóval. kihozta a maximumot a "gagyi" alapfelállásból. watchmen mellett másik olyan szuperhősös film, ami ott van a legjobbak között!
10/10 -
Kick Ass -
Nagyon nagy remenyekkel ultunk le megnezni ezt a filmet de hamar elkezdtuk a pofakat vagni. Sokszor nem tudtuk eldonteni mit is nezunk es a vegere mar tobben el is aludtunk. Sajnos ez nem olyan lett amilyennek elkepzeltuk.
-
Egy csomóan vannak, akiknek jobb a youtube-fu-ja, mint az enyém... és nem is lusták annyira. ;)
-
Ez talán egyszerűbb lett volna :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Volt az a jelenet a filmben, amikor Stark "őre" az ügynökségtől mondja, hogy áthelyezték Új-Mexikóba és hogy minden jót kíván, satöbbi. Nos, ő van a végén, a sivatag közepén áll egy kráter mellett, felhív valakit, hogy "uram, megtaláltuk", és a kamera lemegy oldalra és látszik Thor kalapácsa, ahogy kiáll a földből. :)
-
Lipi1980 #54973 Miért? Mi van a stáblista után? Amikor mi néztük senki nem várta meg :S -
Kick - Ass: Nagyon ütős akciófilm, tuti megnézem még párszor. 10/9.9 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A jet- pack nem tetszett. Elég idétlenül hatott szerintem.