106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Másodikkal értek én is egyet, az említett dolog miatt is, de az túlzás, hogy meggyógyították volna, hisz lényegében "öngyilkos" lesz. -
xxxpaulxxx #55414 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És most 2 lehetséges elmélet van (sztem ez a nézőre van bízva... 1, Nem sikerült meggyógyítani és azért viszik el turkálásra. 2, Megsikerült gyógyítani... viszont nem viseli el a valóságot és ezért játssza, hogy még mindig dilis... és ezért viszik turkáltatni... rád van bízva, melyik tetszik.
Bááár... jobban belegondolva... lehet nem véletlen kérdezi Dicaprio azt a "kulcskérdést" a "társától":D -
Pontypool
Nagyon jól és érdekesen indult, de orbitális nagy faszság lett belőle a közepétől.. a magyar szinkron minősíthetetlen lett.. a filmbéli színészek ZS kategóriás filmben is alulképzettek lennének.. a történet meg ugye, ahogyan már említettem érdekesen indul és fárasztó baromságba torkollik. És ez az összes komponens együtt nagyon fájt..
3/10 -
Lipi1980 #55412 Tetszik ez a Silent House! Várós nagyon :D -
Prince of Persia
Gondoltam, hogy semmi forradalmit nem kapunk, de az elvárásaimnak tökéletesen megfelelt. Tömény akció, ugrándozás és sok homok. Nekem még a film humorosnak szánt jelenetei sem tűntek idétlennek vagy kínosnak. Megkockáztatom, hogy eddig a legjobban sikerült szg-es játék adaptáció. Szóval nagyjából elégedett vagyok a látottakkal.
6.5/10 -
viizo #55410 The Faculty - Az Invázium
Még anno 98-ban moziban kerítettem rá sort, de azóta is évente-kétévente legalább egyszer megnézem Rodriguez tinihorror-scifijét.
Kellemes, önmagát nem túl komolyan vevő inváziós sztori, és a T2 után ismét egy ütős karaktert alakító Robert Patrick.
10/8 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jahh vitték a toronyba -
aham -
Csak77 #55407 Mi volt a vége, mert az nem nagyon értettem. Akkor most lyukat ütöttek a fejibe? -
Shutter Island
10/7 -
jólvan msot már én is megnézem :D szereteme a beteg szarokat ^^' -
nekem csak a szereplőkkel volt bajom, nem rajongok ezekért az amcsi szuperboyokért, akiknek színészi tehetségük nulla, csak jól néznek ki. -
Tini verzákat valahogy jobban tűröm, mivel a "felnőtt" verzákban ugyanazt komolykodva előadván már iszonyat gázok terjengenek. Ami elmegy egy bugyuta tinifilmben, amin az ember csak szórakozni akar, az egy nagyfilmben már odabasz, de a rossz értelemben... -
clash of the titans tini verziója.
amúgy most olvasom h TF3-ban már nem lesz Megan Fox. nemáár, ha volt vmi jó a TF filmekben az Megan volt. innen üzenem Baynek h fakkjú amiért nem ajánlottak neki több pénzt, de szídzsíájolja oda nekem, vagy valami, mert nem indul jó ponttal így a film :D -
Villámtolvaj (vagy mi)
Egész szórakoztató ifjúsági filmecske. Még trükkök is elmentek, bár a kiccsaj abszolúte nem tud harcolni, de még a a kardot is rosszul fogja, de azé jóak volt. 1x nézős, de jópofa. -
ez mekkora egy beteg szar :D -
kicsit off:
Aki esetleg még nem látta volna:
The Human CentipedeFelirat, OPI által...köszönjük... -
Fegyvernepper
10/10 -

-
nekem magával a farkasemberrel volt bajom, mindig is unalmasnak és elcsépeltnek tartottam a történetét.
szóval nem a filmet kritizáltam, az lehet attól még jó.
más:
a [rec] kedvelőinek egy kis szösszenet a trónkövetelőről, Silent House - 100% vágatlan, 100% handycam, 100% fear! na jó nem promózom tovább :D a trailer számomra teljesen közönbös, bár engem a [rec] sem nyert meg soha.
-
csgj #55395 Szerintem nagyon jó film. Olyan régiesebb horror hatását kelti, megvan az a tipikus régies horrorfilm hangulata. Mondjuk én a belezéseket nem túlzottan kedvelem, de itt nem volt bajom azokkal a jelenetekkel sem. Izgalmas volt, látványos, hangulatos, jó zenés, kicsit nyomasztó, de szórakoztató. Szerintem. :D Emily Blunt pedig nagyon szép, és imádom a hangját, őt kár szinkronizálni. :P Nekem 9/10 volt. (Emily nélkül csak 8/10 :D) -
Mivel nálam nem jeleníti meg, ezért manuálisan is belinkelem.
The evolution of War
-
Egy ismerősőm készítette anno ezt a videót és sajnos nekem is csak most volt szerencsém hozzá. Ahhoz képest h amatör, szerintem brutálisan jó a vágás. Film addictoknak csemege (na meg azoknak akik szeretik a háborús filmeket).
-
The Wolfman
Fél óra után kasza. Rájöttem h ezt a farkasemberes sztorit már nem tudják érdekesebbé faragni. Elkezdem nézni, de mintha az 1000. ismétlést nézném és úgyis tudom mi fog történni. A vámpíros filmeket legalább lehet permutálni mindenféle verzióba, de farkasembert nem.
Aki még nem ismeri a sztorit, az nézze meg, lehet h jó film. -
masodik trailer nagyon faszan spoileres... utalom az ilyen bemutatokat -
úgy olvastam Jason Bourne közel keleten, nálam ez nyerő páros -
Rundstedt17 #55389 Nem mondom még az is lehet neked befog jönni :D -
:D kösz az infót, azért megcsekkolom -
Rundstedt17 #55387 Green Zone
Láttam nem jó film,nézhető de semmi extra néhol kifejezetten unalmas,pozitiv viszont hogy kicsit árnyalt képet mutat ami nem jellemző az amcsi filmekre.Ha van vagy 2 és fél órád erre a filmre elcseszhetedd de nem javalott.
6/10 -
Tegnap néztük meg moziban a pop-ot, teljesen rendben volt, megéri rá befizetni, elrepült a 2 óra. -
Ironman 2
első részhez képest gyenge... önmagában nézve talán elmegy.... sajnos a szinkronos verziot néztem, ez már nagyon sokat elvett az élményből, pocsék volt...
sok komolyságot nem vártam, de ez már nagyon családi vígjátékos lett, kb mint a TF2...
poén volt az expos rész, mikor a sok civil között repked vasember aztán 10 perc után eszébe jut hogy el kéne innen csalni a robotokat, hogy a civilek ne sérüljenek... ja meg közben valaki szól hogy hívják a rendőrséget, lol... harmadik részt már ne is csináljanak szerintem... -
Justil #55384 szerintem a Knowing és a Next nem rossz filmek, de azért az igaz, hogy mostanság nincs a toppon a csávó. -
mondjuk nekem a ww csak a harmadik a sorban ,legelső a sot aztán a t2t...
a dark prince vonalat nagyon eltalálták, na meg persze farah is visszatér :)
de a legelsőt nem lehet überelni számomra
a ww-t sztem ott baszták el hogy az "extra" befejezést folytatta a 3. rész...így meg, hát faszomgecinek van kedve kimaxolva vinni a játékot (meg sokszor amúgyis elakadok benne, hogy most merre is menjek, jameg kicsit több a bug is benne...a jelen/múlt, plusz hogy vissza-vissza kell menni helyszínekre...sztem még a vissza a jövőbenes Doki se tudná követni
) nemvagyok az a nagy HC gamer, na, de számomra a legkedvesebb játék ez a "homokos pop trilógia. (aztán jön a kotor 1-2)
-
Ezeket a szabályokat, h mivel nem kezdünk mondatot, könnyen kiküszöbölheted, ha a szó előtti pontot vesszőre cseréled :D jótanács :D -
két kedvenc színészem, két izgalmasnak ígérkező film:
-
xxxpaulxxx #55380 Nekem a 3 volt a kedvencem:D
Amúgy ez a Prince of persia Sands of Time trilógia full olyan, mint a Back to the future:D -
folytatásnak nagyon örülnék.
a játék-sands of time folytatása "you cannot change your fate" alapfelállásban futott.
hét évvel később volt a sztori, a herceget pedig egy Dahaka nevű lény üldözte (aki akkor kelt életre amikor a herceg beleavatkozott az idősíkba), és előle menekült, valamint közben eljutott arra a helyre ahol az idő homokját készítették (na itt már a játék-film sztorija üti egymást) és ott próbálta ismét megváltoztatni a végzetét, megölni az idő császárnőjét mielőtt elkészíti a homokórát.
nagyon komor hangulatú rész volt, bár nem sok köze volt az ezeregyéjszakás első részhez, ennek ellenére sok embernek ez volt a kedvence...
amúgy énis remélem hogy lesz folytatása (csak ne kelljen rá éveket várni mint a karib tenger kalózai 2nél... na az aztán cliffhanger volt
)
-
Csaba007 #55378 Prince of Persia
Szórakoztató kaland film szerűség volt.Régen láttam már ilyen jó filmet moziban.A CGI meg szerintem nagyon jól nézett ki. Ajánlom mindenkinek. Remélem hamar lesz folytatása,bár nem tudok elképzelni hozzá további történetet.
9/10 -
Tudom es-el nem kezdunk mondatot.. foleg nem ennyit. Sorry :D -
Imadom, hogy ha egy filmet szarnak talalnak paran akkor ott az a baj, hogy a nezok atlag emberek akik bugyutak es masik 10 ev kell nekik hogy megertsek.
Ok... tapasztaltam mar ezt a jelenseget pl a se7en nel.. nahde az valoban olyan film amit nem 11-12 evesen kene megnezni hanem inkabb 18-20. Na de a parnassus kozel sem olyan. Szeretem a meses, elvont filmeket es ez a film is olyannak igerkezett a trailerbol. Es alig vartam, hogy lassam. Es tetszett is a film de naaagggyyyon gyenge volt es messze alulmulta az elvarasaimat. Ha vkinek eszmeletlenul bejott az oruljon neki es ne hulyezze le a legtobb embert akinek nem tetszett a film. Gagyi volt es kesz.