106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • zaki
    nincs mit ::)
  • Tyler1
    Vitathatatlan 3

Az eddigi legjobb rész. Poén h az elöző rész rossz fiúja lesz a következő főszereplője, de tetszik :D ebben külön jó pont volt a feka srác, bírom az ilyen karaktereket, feldobják a filmet.
    Remélem nem ez volt az utolsó, simán várós most már egy új rész :)
    8/10

Még megkell említenem hogy ritka idegesítő félrefordítások voltak benne, Jericho mint név=Josua, mexikói=amerikai, a káromkodások ilyen anyámasszony beszólások, stb...
  • Thomas Hangmen
    Bingóóó :D Köszönöm a nagylelkű segítséget;)
    /pezsgőnyitás/
  • zaki
    az volt, filmvégi jelenet a tűzlétrán? dereng vmi? :D
  • DeerHunter01
    ja az volt úgy emlékszem.
  • Thomas Hangmen
    És richard gere tériszonyos volt benne? :O énis arra gondoltam csek ez tántorított el, de amúgy dánke ;)
  • zaki
    micsoda nő :P
  • Thomas Hangmen
    találtam ma egy filmes feladványt, de nem jut eszembe a film címe, megőőrííít Xd
    Ez volt benne: " a rosszkislány csillogó karrierje a tériszonyos multimilliomossal" ebből kéne kitalálni mi lenne. Minden esetleges segítséget örömmel fogadnék :)
  • tigeroo
    azért ha minden este legókon lépdelsz az szar lehet :D

meg egy nő este nem fog nyafogni (pléne azért hogy dugd meg) de egy gyerek valszeg egész este nemhagy aludni :D
  • Tyler1
    ááá egy gyerek eljátszik magába, aztán egyszer úgy is kirepül, de egy feleséget még dobni is nehéz xD
  • tigeroo
    házasság az apasághoz képest?:D...

tovább nemtom. jameg tisztázzuk már, a halál úgy mint fájdalmaink vége, vagy mint a legnagyobb szenvedés?:DDDDDDDDDddd
  • Tyler1
    mi a meló a házassághoz képest...
  • tigeroo
    érettségi? csókoltatlak :Ddd
    ha tovább fogsz tanulni akkor a vizsgaidőszak hozzá képest tízórai szünet lesz...

(valaki aki már a munka világában van oltson le hogy a vizsgaidőszak meg a melóhoz képest xy.... így haladjunk a táplálékláncban)
  • xxxpaulxxx
    Édes kis malackám / Penelope

Hát ez nagyon kellemes kis délutáni film volt:)
    Poénos, aranyos... ilyen egy jó mese:D
    Avagy basszameg megint nem tanultam érettségireXD
    De a film tényleg jó volt, ahhoz képest hogy a leírása alapján azt gondoltam, hogy ilyen Film+os:D
    Christina Ricci meg egészen kikupálódott:P

8/10
  • DeerHunter01
    Emlékezz rám

Azt hittem valami nyálas szarság lesz amit 14 éves tinicsajok fognak élvezni ,de szerencsére nem ilyen film volt.
    1x simán érdemes megnézni.
    10/7.5
  • kaposi1
    Második filmed értékelése!
    Engem az idegesített igazán hogy a "középső csaj akár meg is szökhetett volna többször is!
    Számomra semmi olyat nem nyújtott, és szó szerint nem mutatott, amitől úgy éreztem volna hogy na most nekem mennem kell hányni!
    A két rendőr meg balfék volt !
  • báttyó02
    Undisputed III

első két rész sem volt rossz,de ez lényegesen jobb azoknál,végig lekötött, a bunyók nagyon durvák voltak+ a lassítások is faszák
    10/8

The Human Centipede

mielőtt megnéztem olvastam egy cikket róla,hogy amcsiba a nézők hányni mentek a mozi közben,meghogy minden idők legdurvább filmje stb stb...hát miután megnéztem rájöttem hogy csak reklámfogás volt az a cikk (is) :D legutóbb ami tényleg durva film volt,az a grotesque,de ebben a filmben kb 1-2 olyan jelenet van mint mondjuk a fűrész boncolós részei,aztán ennyi, a többin inkább mosolyogni tudtam
    egyedül azt tudtam értékelni igazán hogy van benne valami új dolog amit eddig még nem láttam

10/3
  • viizo
    The Crazies / A tébolyultak

George A. Romero, a zombifilmek atyja rendezte a 70-es években a film eredetijét. A zombis témától ez a 2010-es remake sem áll messze, az ismeretlen járványtól megbetegedett, majd 'elzombult' emberekről szól.

A filmben van néhány ismert arc, Timothy Olyphant-ot és Radha Mitchell-t, a két főszereplőt ráadásul kedvelem is. A film sajnos legtöbbször klisékből építkezik, eléggé kiszámítható, bár az egyébként igen jól sikerült trailerből már sok minden kiderül.

Összességében nem rossz, de nem is hagy nyomot. Szinte teljesen hasonló témaválasztásból (ismeretlen járvány, túlélők kis csoportja) a Carriers jobban tetszett.

10/5
  • tommygear
    haggyadmár
  • DeerHunter01
    A Bourne csapda
    10/7
  • dartonita
    Tape:
    2001-es film,egy szobaban jatszodik,3 ember beszelget.Semmi mas nem tortenik es megis...nekem nagyon bejott.
    Kicsit olyan meglepetes volt mint amikor a The man from Earth-ot lattam.
    Jo szineszek,erdekes karakterek.Nem mellesleg Wilson dokit fuvezni latni sem semmi:)
    7/10
  • Tyler1
    bírom az ilyen hsz-eket. persze ha neked nem tetszik akk másnak sem tetszet-.-
  • hapi
    Undisputed III - Redemption

Most komolyan hova értékelitek már?
    10/4 Ez egy sima "B" kategóriás film volt 0 történettel, gyerekes párbeszédekkel. Volt néhány jó mozdulat a bunyókban meg Boyka karaktere jó volt. Ennyi.
  • Tyler1
    engem elég sokszor vert át már trailer. úgyhogy ismeretlen filmnél mostmár utána is olvasok h mit tud.
  • Shep
    Nálam is ez van, pontokat, meg kritikát nem nézek, trailer alapján döntök mindig, 1x 2x ugyan mellé nyúltam már, de elég jó az arányom :)
  • jAsOn VoOrHeEs
    Undisputed III - Redemption

Nálam az utóbbi idők egyik legjobb börtön bunyós filmje, simán körözi az előző két részt. A lassításos jelenetek hihetetlen jók benne. Scott Adkins FTW.

8/10
  • kastil
    Tiszta sor, ezért sem olvasok kritikát soha. Nekem ha egy trailer alapján érdekesnek tűnik egy film, megnézem és legfeljebb elmondom a véleményem.
    imdb szavazatok sem nagyon szoktak érdkelni.
    Csak gondoltam izzitalak a flamere ami általában sg-n van :D
  • Dean Winchester
    nem darabokban terveztem megnézni de mivel dolgom volt így mennem kellett = ezért nem tudtam akkor egybe megnézni... most meg volt egy kis időm de nem akarom 56 részletben megnézni ezrért ha lesz 2 órám amikor ráérek akkor bizony nekilátok és megnézem egyben.
  • Shep
    Én is arra gondoltam, de mondom a THT-re akárhogy nézem nem jön ki :)
  • Tyler1
    elrontottam, thl akart lenni - The Hurt Locker :)
  • Shep
    THT? Az melyik?
  • Tyler1
    senki. ahány ember annyi ízlés. nincs olyan film ami ne osztaná meg a közönséget. mint ahogyan minden(vallás, identitás, stb) megosztja az embereket. elkell fogadni, belénk van kódolva.
    én pl. nem tudtam végig nézni a THT-t, szar filmnek gondolom ÉN, de az hogy másnak tetszen nincs megtiltva mások véleménye alapján.
  • PJack
    Apocalypto

talán SPOILEReket is tartalmazhaz, hé!!

na hát ez gecijó volt. teljesen beleéltem magamat, az a több mint 2 óra huss elröppent, szóval feszült volt végig és izgalmas. így adnék is rá egy 9/10et, mert tényleg nagyon jól adta vissza a hangulatot, a brutalitását az egésznek, de nemtudok szemethunyni afelett a dolog felett, hogy (kb) minden következő jelenetet ki lehet találni :(
    sőt már persze az elején lehet tudni a végét. én reméltem, hogy hátha nem az lesz, de sajnos igen

mindegy, Mel Gibsontól ez egy jó film, nekem tetszett. egy erős 7/10et adnék rá.
  • Shep
    Ja, de ki mondja meg mi a szar és mi nem? Érted, hol van definiálva a szar és a nem szar film fogalma. Mindenesetre nekem az elég, hogy nekem és a környezetemnek tetszett (eddig senki nem mondta, hogy nem volt jó film) a többi meg nem érdekel.
  • jamamura
    GREEN ZONE. A tömegpusztítás fegyvere - már ami az agysejteket illeti.
  • kastil
    Én is feliratosan néztem még jó annó, egy igencsak jó film. Viszont azért, mert nekem tetszik, még lehet szar, szóval attól, hogy édesanyádnak tetszik, szintén lehet szar.

#55453:

ennyi eszed van, egy ilyen jó filmet több részletben nézni :C
  • Shep
    Hát én ezt már akkor láttam mikor a többség még azt sem tudta, hogy létezik egyáltalán, az Oscarról meg szó sem volt. Igaz akkor feliratosan, most meg szinkronosan, de szerintem szinkronnal is jó.
  • Dean Winchester
    hát megmondom őszintén,hogy eddig nekem úgy jön le h fasza a film.
    elkezdtem nézni 25 percet és az alapján tetszett! ma fogom befejezni. szóval arra akartam kilyukadni,hogy a gettó milliomost is anno csak azért kezdtem el nézni mert vmi 8 oscart kapott (?) ,gondoltam megnézem miért kapta meg.Aztán elég fasza volt kb 10/9.
    ezt is azért kezdtem el mert oscar + a cím is tetszik :)
  • Shep
    Nálam 9-es, de itt a többség szerint unalmas szar film amiben nem történik semmi.
  • Dean Winchester
    engem érdekel :D mert ha egy olyan filmre amit megakarok majd nézni arra sok pozítivum hozzászólás érkezik akkor sokkal szívesebbben nézem majd meg.
    de te 10ből hány pontot adnál a filmre?