106882
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • mikiking
    Ja az biztos,h elbaszták kicsit az irük,h beletettek a storyba egy kislányt,főleg vagy 12 évest :D De az alakitására egy szó sem lehet,szerintem Qrva nagyot alakitott,nekem nagyon bejött,ahogy eljátszotta a szerepét
  • ProGabe #55708

bocsánat, elsunnyogok

• fifi
    "kiszámítható" "3D-t meglovagoló hálivúdi mocsok."
    miről beszélsz te szerencsétlen?
  • kastil
    Pont, hogy a kiscsaj volt a röhej az egészben. A csaj meg kettőt is.
  • ProGabe #55705
    Alice

kiszámítható, 3D-t meglovagoló hálivúdi mocsok. jó lesz, ha Burton összeszedi magát
  • mikiking
    Kick-Ass

Kb az első negyede nagyon tetszett aztán a negyedétől a feléig eléggé elment minden kedvem,na de a film második fele über volt :) A kis csaj nagyon nagyot alakitott benne... (Kick-Ass nője nem volt rossz,egy misét megérne) Ezen kivül néha jópofa bénázások,oltári akció jelenetek.Nálam 9/10
  • Kicsikiraly
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kicsit fura volt a váltás, az tény, és kicsit elrontotta az addigi hangulatot, de engem az előtte lévő hangulat már annyira megfogott és felpörgette az adrenalinomat, hogy a "Who's the fifth crew member?" rész is ugyanannyira ütött. Valahogy éreztem, hogy kell ő oda, hogy megtestesítse a rosszat amit az ember vallásossága képvisel.
  • Prof William
    A 3/4 -es egyértelműen 10/10 de amikor átvált a
    Mutáns űrzombi mészárlása 4
    című filmre akkor 2/10 -re esik minősége. Ha az elején lévő hangulatot tudta volna tartani végig akkor az tökéletes lett volna de így sztem el van rontva nem is kicsit.
  • berczely
    Igen utána néztem én is!

Az eredeti filmet is megnézném amúgy!
  • zaki
    tényleg nagyon megható film, végén nekem is gombóc volt a tokromban :(
    kutya szobra így néz ki
  • Kicsikiraly
    Sunshine

Még amikor a trailerét láttam először, már akkor meg akartam nézni, aztán valahogy mégsem került sor rá, aztán valaki itt említette és azért néztem meg végülis.

Hát brutálisan tud hatni az emberre. Én eleve nagy sci-fi sucker vagyok, úgyhogy már az alapfelvetés is rohadtul tetszett, de ilyen thrilleres drámára egyáltalán nem számítottam.

A fordulatok nagyon jól meg voltak csinálva, tipikus katasztrófafilm jellegű, valahogy a 2001: űrodüsszeia és a Mag c. film modernkori ötvözeteként lehet felfogni.

Mint mondtam, nagyon elgondolkodtató, és rohadt nagy igazság az, hogy az emberiség legnagyobb problémái az egyszerű emberi hibázás, az istenbe vetett idióta hit, a kiváncsiság és a halálfélelem.

Nagyon jó film, 9/10.
  • Kandurex
    Nightmare

Az új Freddy film, hát, ez egy remake, a rosszabb fajtából, egyetlen új ötlet nincs benne, hangulatra sem az igazi..szóval, felejtős
  • Jim Morrison
    Zombieland :D Hangover sem rossz, de néha nagyon lapos... Nem mintha a zl tökéletes lenne :D
  • Jim Morrison
    oh köszi ! (L) :D
  • berczely
    Másnaposok - The Hangover
  • ZilogR
    Üdv! Tudnátok ajánlani valami jó kis könnyed vígjátékot, nem nagyon bugyutát, persze nem is egy drámai mélyrepülésre gondolok...! Előre is köszi! A nyerőt majd bepontozom itt :) ;)
  • berczely
    Hacsi - A leghűségesebb barát

Amikor Parker professzor egy napon a munkából hazafelé egy gazdátlan kutyakölyköt talál a pályaudvaron, még nem sejti, hogy egy rendkívüli barátság veszi kezdetét. Bár felesége csak vonakodva fogadja be a kis japán akita kutyát, Parker szívét rögtön meghódítja Hacsi. A vidám kutyus hamarosan minden reggel elkíséri a professzort a pályaudvarra, majd minden este elé megy. Egy nap azonban Hacsi hiába várja gazdája visszatértét.

Hát nálam 10/10!Ilyen filmet nem láttam még komolyan... utolsó fél órában nem bírtam ki könnynek nélkül!Nagyon szép, megható IGAZ történet egy kutyáról és a gazdájáról!

Ja és bocs ha már posztolta valaki, de nem lehet elégszer beírni!Nagyon szép film!
  • kastil
    Sárkányvadászok

Volt szerencsém (vagy inkább szerencsétlenségem) megnézni ezt az elképesztően nagy marhaságot tegnap este.
    Karakterek = 0, szó szerint.
    Történet = 0, csak úgy zajlanak az izgalmasnak közel sem nevezhető események.
    A világ, amit megpróbáltak összerakni = érdekes, de értelmetlen, nincs története, minden a feje tetején (szó szerint)

Esetleg a gyerekek felfedezhetnek benne némi izgalmat, humort, számomra elképesztően unalmas volt.
  • Bmx01
    kössszzz
  • kastil
    Ja igen, és direkt nem pontozok. Még ideges vagyok :D
  • kastil
    Na!

Most lett vége Újholdnak, tetszett, ahogyan az első rész is. Kicsit talán túlzásnak tartom, hogy már nem csak vámpírok vannak, de csak egy film. Az viszont, hogy megint megszopattak, és várhatom a következő részt, az már gusztustalan, emiatt baszottúl lehúzom a filmet, rohadjanak meg, leszarom, hogy az író, rendező, vagy akárki tehet róla, szemetek. Várhatok legkorábban 2011-ig. Remélhetőleg ott nem játszák majd el ugyanezt, mert annyira le fogják húzni, hogy nem fogja megérni egy 4. rész elkészítése.

Viszont egyszer simán jól eltöltött két órát kapunk cserébe.
  • Montanosz
    Unthinkable
    8/10
  • Malakai
    Akinek enélkül is rémálmai vannak, hogy este jönnek az idegenek és análisan átvizsgálják, annak biztos félelmetes is, egyébként unalmas. Az áldoku stílus pedig gagyi.
  • Tyler1
    láttam, semmi értelme. maúnika sóban izgalmasabb történetket hallottam ezzel kapcsolatban :)
  • kastil
    fourth, bocs
  • kastil
    Látta már valaki a The fourt kind filmet?
  • kastil
    aztamocskos, tényleg nagyon durván lefogyott. meek lewarezolom
  • BlackWolf
    tessék :)
  • Bmx01
    1 kis segítség kéne nekem,
    kellene 1 film címe:

Úgy kezdődik hogy 3-4 diák megy 1 Kabrio autóval, és lekapcsolják a fényszórókat hogy nézzék égen a csillagokat, mikor felkapcsolják ismét
    belerohannak 1 álló traktorba, kis időváltással már a srác 1 bankba dolgozik.

Előre is kösz.
  • Dean Winchester
    jaj elsőre nem vágtam melyik filmet irod ,de mikor említed "(nagyon durván lefogyott a szerepért :O" egyből beugrott,hogy a gépészről szól :D
    de ja Machin - gép :D
    no ja én is csak azért néztem meg mert egyik ismerősöm mondta h nézzem meg mert Bale valami eszméletlen durván lefogyott :|mondom ááh az kizárt és mikor megláttam a szám tátva maradt :S

egyébként sztem is kb. 10/7 mert jó pár éve láttam már a filmet
  • PJack
    The Machinist

elvont, picit beteg művészfilm
    Christian Bale egymagában elviszi az egész filmet (nagyon durván lefogyott a szerepért :O), szóval már csak azért is érdemes megnézni.
    amolyan alternatív Fight Club-nak nevezném, úgyanúgy insomnia, munkahelyi problémák, és a végén a teljes becsavarodás. bár már az elején lehetett sejteni a végkifejletet, de ettől függetlenül lekötött és tetszett

7.5/10
  • Herr Lehrer
    na ez a film ez érdekel :D
  • xxxpaulxxx
    Nemrég láttam... én is meglepődtem, hogy JÉÉÉ EBBEN VAN EZ A GIF?:D
    Édes kis malackám/Penelope c. filmből van:)

A human centipede játék meg a film igényességét veriXD
  • Mor3llo
    Ez is okés:)

Umberto Eco regényei is kötelezőek. Na de elég az offból.
  • tigeroo
    hát ha nem is film, de ajánlom duncan shelley: az elme gyilkosai c. regényt, ha a new world order témát vágod akkor be fog jönni
  • Mor3llo
    Tudnátok ajánlani a Da Vinci kódhoz és az Angyalok és Démonokhoz hasonló összeesküvéselméletes filmet?
  • Tyler1
    nemtudom mert régen láttam már, csak azt nem vágom h a filmet vagy csak ezt a jelenetet :D
  • Jim Morrison
    topikban? onnan van :D pedig a kicsi ember...
  • Tyler1
    (bár lehet ezt láttam vmi avatarban xD)
  • Tyler1
    gecc láttam már de nem ugrik be :D