106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • zaki
    egyik kopó másik eb, kutyám jerry lee
  • stonesour
    I am Legend?
  • Sir Quno Jedi
    Én nem merek kutyás filmeket nézni, mert nemkutyás fimeken is összefacsarodik a szívem, ha valami történik a kutyákkal. Szörnyen kutyafüggő vagyok ám, nem hiányzik, hogy egy éven át ne aludjak. Embereket nem sajnálom, simán bealszom a hellraiseren is, de ha a kutyáknak csak szőre szála is görbül, akkor totál mindekit megölök...
  • Malakai
    Másik színésszel?
    Esetleg a japán eredetit ki lehet próbálni.
  • kastil
    Ja, még annyit, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor sírni tudtam volna, bevágták az öreget, ahogy sír, ezen elnevettem magam. Utánna az iskolában bevágták a dagadt gyereket, azon is felnevettem.
  • kastil
    Hachiko: A Dogs Story

Majdnem sírtam, viszont egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ez igaz történet lenne. Lehetetlen.

Max évente párszor, na de hogy ennyi éven át, kicsit mindenki hozzátett már valszeg.

Ettől függetlenül nagyon szép történet, simán 10/10. Richard Gere nem a kedvencem, ha egy számomra is szimpatikus szinész lett volna, tuti elbőgöm magam, baj azért nincs vele, nem teszi tönkre a filmet.

Végén miért mondanak 1934 májust, amikor kiírva "in march, 1934." van?
    Szinkronnal néztem.[tudomciki]
  • Blasta
    Egyetértünk, én csak azt hittem, hogy ez (amit írtál) tény és én értelmeztem rosszul ;)
  • kastil
    Youth in Revolt

Hát, érdekes egy film volt, elég ferde történettel, de van mondandója.
    "Comedy | Drama | Romance" - Nevetni egész pontosan egyszer tudtam rajta. Drámának illetve romantikusnak iszononyat kevés szerintem. Főszerelplőhöz nem illik a szerep, pedig kezdem megkedvelni a színészt.
    Hosszú, sokszor nagyon unalmas, és már a film első 10 percében számíthatunk a végére.
    Viszont kedvem lett az udvarláshoz :D.

Nem pontoznám, vegyes érzelmek.
  • bcrics
    http://www.sg.hu/cikkek/74870/hibrid_cimen_erkezik_a_kocka_rendez_337_jenek_uj_agymenese

Akkor elvileg ez is nemsoká kinn a torrenteken
  • precision
    hát igen ez is a szépsége, hogy mindenki úgy értelmezi ahogyan akarja
    én azt tartom valószínűbbnek amit leírtam korábban

de hát nincs is vele gond, hogy te máshogy látod :)
  • kastil
    Persze ez is csak egy vélemény.
  • kastil
    Kicsit keresgéltem, mert kiváncsi lettem. Így számomra elfogadható.

I think that means that he has the choice to believe what they are telling him, and live thinking that he was a monster who killed his own wife. Or dying as a good man in the sense that he rejects what they are saying to him, and sticks to the fact that he was a good husband and “died” trying to blow the lid off Shutter Island. But then again Scorsece did an unbelievable job really leaving the opinion up the to audience.
  • Kmarha
    a marley-t nem láttam, de a Hacsi igaz történet feldolgozása. és nagyon durva történet, ha csak úgy mesélik, biztos nem hiszem el (most is csak kétkedve, de hát szobrok, regények, beszámolok minden erről a kutyáról szól e név alatt)
  • Blasta
    "to live as a monster or die as a good man" Az a helyzet, hogy én nem gondolom, hogy megjátszotta volna, hogy nem gyógyult meg. Sztem TÉNYLEG nem sikerült a terápia. A dokik pedig nyilván nem megölni vitték, hanem agyműtétre, hogy zombit csináljanak belőle, persze ezt lehet egyfajta halálként felfogni, de sztem Ő nem erre értette.
  • bcrics
    marley és énhez képest mien ez a hacsis film?:D
  • xxxpaulxxx
    Mert nem vagy 40-50 éves nő:D:D

Amúgy már egy ideje meg van nekem is ez a Hacsi... meg kéne nézni már valamikor:D
  • SASboy
    She's Out of My League

Huh ez milyen gagyi volt. Nevetni nem nagyon lehetett rajta. A fsz. csaj szerintem egyáltalán nem volt valami hihetetlenül jó csaj sőt, számomra unszimpatikus volt. Továbbá túl hosszúra nyújtották a filmet. Alig vártam, hogy vége legyen. 2/10

• kastil
    Hát kb egy kategória, voltak benne jó poénok, semmi több.
  • kaposi1
    "nalam eleri a Sex Drive szintjet"
    Azt még nem is láttam.
  • CaptainJack
    mindig is idegesített Richard gere, valahogy soha nem tudtam átérezni amit ő érez a vásznon :)
  • pauly
    Hát nem tudom,nálam ez az első ilyen kutyás film aminél tényleg nem sok kellett volna hogy sírjak :)
  • desigo
    Nem túl pörgős majdnem unalmas egy film.
    A vége persze megható...
  • Tyler1
    ne csináljátok már h mindenkit megsiratott a Hacsi film :D oké aranyos, meg szép története van, de maga a film az nem szomorúbb mint a tucat hasonló kutyás filmek :)
  • plck
    Ezen esküszöm a végén majdnem én is elbőgtem magam:$:D
  • PJack
    :DDDDDD
    mostmár az én érdeklődésemet is annyira felkeltette, hogy lehet megnézem. sírni akarok!
  • kastil
    Kicsit off.

Remember mehez keresnék normális magyar felriatot, ha valaki tud, privátban legyen szives linkelni!
  • Sephi
    Remember Me -

Jo film. Tenyleg az. A vege az nagyon nagyott utott szamomra, teljesen kesz voltam tole. Nagyon tetszett.

She's Out of My League -

Teljesen korrekt vigjatek, kellemes poenokkal es nem volt unalmas egy percig sem. (nalam eleri a Sex Drive szintjet)
  • precision
    már nem tudom szóról szóra idézni, de az volt a lényege, hogy mi a jobb? gonoszként élni vagy jófiúként meghalni... ő az utóbbit választotta azzal, amikor úgy színlelte, hogy nem gyógyult meg
  • kaposi1
    Én se bántam meg hogy megnéztem.
    Esti kikapcsolódásnak pont jó volt.
    A csaj jó,volt néhány jó poén de a műfajban volt már maradandóbb is!
    Én adok neki egy 6/10-et!
  • tigeroo
    hát ez jobb mint a barátok közt bazmeg
  • motyodlee
    (#eljen) Tényleg jó film; gasztronómia kitérők, családias hangulat, és hát ugye mindig sírva mosolygós happy ending
    Trailer:
  • tigeroo
    hagymapucolás

10/10
  • tommygear
    Heat 10/10
    Remek akciófilm, azóta sincs ilyen sztem.
  • kastil
    Najó, nem bírom tovább, leszedtem két napja, anyám barátnőjének kiírtam, hazament, megnézte, felhívott, hogy zokogott. Ti is többen írjátok, asszem most éjjel egyedül én is sírhatok.
  • Kmarha
    Hachiko: A Dogs Story

Utálom, olyan régen sírtam, hogy nem is emlékszem rá. Hát most tessék.

Azt hiszem kihagyhatatlan film.
  • Blasta
    Sajnos sztem nagyon sok utalást tettek arra, hogy DiCaprio a beteg ott, nagyon sok olyan dolgot mutattak, ami alapján egyértelmű volt már a film felétől, hogy mi lesz a csattanó. Ez az egyetlen gyenge pontja a filmnek, talán, ha nem mutattak volna annyi árulkodó jelet, ha kicsit rövidebbre vágta volna Scorsese a filmet, akkor a meglepetés nagyobb lett volna, legalábbis részemről
  • kastil
    Spoilerben még azt, hogy mi volt az utolsó mondat légyszi, nem emlékszem már rég volt.
  • precision
    Shutter Island

7-7,5 -et akartam rá adni, de DiCaprio legutolsó mondata miatt megy a 8,5/10.

Olvasgattam, hogy sokan lepontozták a filmet, mert hogy "öcsém én már a 3. percben tudtam, hogy mi lesz a vége..." :D Hát nekik gratulálok, született médiumok, vagy nemtom, lehet én vagyok a helikopter, de nekem tudtak meglepetést okozni.

Egyszer ment végig az agyamon, hogy

DiCaprio valójában egy kezelt beteg ott

de erre nem sok esélyt láttam, el is hesegettem a gondolatot, ráadásul nem gondoltam, hogy így lesz vége. Szóval nekem tetszett. Valszeg újra meg lesz nézve :) Kíváncsi vagyok, hogy az újranézés milyen megvilágításba helyezi majd a filmet :)
  • dragon11
    Ha lenne hozzá angol/magyar felirat én is megnézném, de szinkronnal kizárt.:)
  • kaposi1
    Megnéztem az előzetesben a csajt!
    Úgy döntöttem este még is csak megnézem ezt a filmet!