106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
egyik kopó másik eb, kutyám jerry lee
-
I am Legend? -
Én nem merek kutyás filmeket nézni, mert nemkutyás fimeken is összefacsarodik a szívem, ha valami történik a kutyákkal. Szörnyen kutyafüggő vagyok ám, nem hiányzik, hogy egy éven át ne aludjak. Embereket nem sajnálom, simán bealszom a hellraiseren is, de ha a kutyáknak csak szőre szála is görbül, akkor totál mindekit megölök... -
Másik színésszel?
Esetleg a japán eredetit ki lehet próbálni. -
Ja, még annyit, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor sírni tudtam volna, bevágták az öreget, ahogy sír, ezen elnevettem magam. Utánna az iskolában bevágták a dagadt gyereket, azon is felnevettem. -
Hachiko: A Dogs Story
Majdnem sírtam, viszont egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ez igaz történet lenne. Lehetetlen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Max évente párszor, na de hogy ennyi éven át, kicsit mindenki hozzátett már valszeg.
Ettől függetlenül nagyon szép történet, simán 10/10. Richard Gere nem a kedvencem, ha egy számomra is szimpatikus szinész lett volna, tuti elbőgöm magam, baj azért nincs vele, nem teszi tönkre a filmet.
Végén miért mondanak 1934 májust, amikor kiírva "in march, 1934." van?
Szinkronnal néztem.[tudomciki] -
Egyetértünk, én csak azt hittem, hogy ez (amit írtál) tény és én értelmeztem rosszul ;) -
Youth in Revolt
Hát, érdekes egy film volt, elég ferde történettel, de van mondandója.
"Comedy | Drama | Romance" - Nevetni egész pontosan egyszer tudtam rajta. Drámának illetve romantikusnak iszononyat kevés szerintem. Főszerelplőhöz nem illik a szerep, pedig kezdem megkedvelni a színészt.
Hosszú, sokszor nagyon unalmas, és már a film első 10 percében számíthatunk a végére.
Viszont kedvem lett az udvarláshoz :D.
Nem pontoznám, vegyes érzelmek. -
bcrics #55804 http://www.sg.hu/cikkek/74870/hibrid_cimen_erkezik_a_kocka_rendez_337_jenek_uj_agymenese
Akkor elvileg ez is nemsoká kinn a torrenteken -
hát igen ez is a szépsége, hogy mindenki úgy értelmezi ahogyan akarja
én azt tartom valószínűbbnek amit leírtam korábban
de hát nincs is vele gond, hogy te máshogy látod :) -
Persze ez is csak egy vélemény. -
Kicsit keresgéltem, mert kiváncsi lettem. Így számomra elfogadható.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!I think that means that he has the choice to believe what they are telling him, and live thinking that he was a monster who killed his own wife. Or dying as a good man in the sense that he rejects what they are saying to him, and sticks to the fact that he was a good husband and “died” trying to blow the lid off Shutter Island. But then again Scorsece did an unbelievable job really leaving the opinion up the to audience. -
a marley-t nem láttam, de a Hacsi igaz történet feldolgozása. és nagyon durva történet, ha csak úgy mesélik, biztos nem hiszem el (most is csak kétkedve, de hát szobrok, regények, beszámolok minden erről a kutyáról szól e név alatt) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"to live as a monster or die as a good man" Az a helyzet, hogy én nem gondolom, hogy megjátszotta volna, hogy nem gyógyult meg. Sztem TÉNYLEG nem sikerült a terápia. A dokik pedig nyilván nem megölni vitték, hanem agyműtétre, hogy zombit csináljanak belőle, persze ezt lehet egyfajta halálként felfogni, de sztem Ő nem erre értette. -
bcrics #55798 marley és énhez képest mien ez a hacsis film?:D -
xxxpaulxxx #55797 Mert nem vagy 40-50 éves nő:D:D
Amúgy már egy ideje meg van nekem is ez a Hacsi... meg kéne nézni már valamikor:D -
She's Out of My League
Huh ez milyen gagyi volt. Nevetni nem nagyon lehetett rajta. A fsz. csaj szerintem egyáltalán nem volt valami hihetetlenül jó csaj sőt, számomra unszimpatikus volt. Továbbá túl hosszúra nyújtották a filmet. Alig vártam, hogy vége legyen. 2/10
-
Hát kb egy kategória, voltak benne jó poénok, semmi több. -
"nalam eleri a Sex Drive szintjet"
Azt még nem is láttam.
-
mindig is idegesített Richard gere, valahogy soha nem tudtam átérezni amit ő érez a vásznon :) -
pauly #55792 Hát nem tudom,nálam ez az első ilyen kutyás film aminél tényleg nem sok kellett volna hogy sírjak :) -
Nem túl pörgős majdnem unalmas egy film.
A vége persze megható... -
ne csináljátok már h mindenkit megsiratott a Hacsi film :D oké aranyos, meg szép története van, de maga a film az nem szomorúbb mint a tucat hasonló kutyás filmek :) -
Ezen esküszöm a végén majdnem én is elbőgtem magam:$:D -
:DDDDDD
mostmár az én érdeklődésemet is annyira felkeltette, hogy lehet megnézem. sírni akarok! -
Kicsit off.
Remember mehez keresnék normális magyar felriatot, ha valaki tud, privátban legyen szives linkelni! -
Remember Me -
Jo film. Tenyleg az. A vege az nagyon nagyott utott szamomra, teljesen kesz voltam tole. Nagyon tetszett.
She's Out of My League -
Teljesen korrekt vigjatek, kellemes poenokkal es nem volt unalmas egy percig sem. (nalam eleri a Sex Drive szintjet) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már nem tudom szóról szóra idézni, de az volt a lényege, hogy mi a jobb? gonoszként élni vagy jófiúként meghalni... ő az utóbbit választotta azzal, amikor úgy színlelte, hogy nem gyógyult meg -
Én se bántam meg hogy megnéztem.
Esti kikapcsolódásnak pont jó volt.
A csaj jó,volt néhány jó poén de a műfajban volt már maradandóbb is!
Én adok neki egy 6/10-et! -
hát ez jobb mint a barátok közt bazmeg
-
(#eljen) Tényleg jó film; gasztronómia kitérők, családias hangulat, és hát ugye mindig sírva mosolygós happy ending
Trailer:
-
hagymapucolás
10/10 -
Heat 10/10
Remek akciófilm, azóta sincs ilyen sztem. -
Najó, nem bírom tovább, leszedtem két napja, anyám barátnőjének kiírtam, hazament, megnézte, felhívott, hogy zokogott. Ti is többen írjátok, asszem most éjjel egyedül én is sírhatok. -
Hachiko: A Dogs Story
Utálom, olyan régen sírtam, hogy nem is emlékszem rá. Hát most tessék.
Azt hiszem kihagyhatatlan film. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajnos sztem nagyon sok utalást tettek arra, hogy DiCaprio a beteg ott, nagyon sok olyan dolgot mutattak, ami alapján egyértelmű volt már a film felétől, hogy mi lesz a csattanó. Ez az egyetlen gyenge pontja a filmnek, talán, ha nem mutattak volna annyi árulkodó jelet, ha kicsit rövidebbre vágta volna Scorsese a filmet, akkor a meglepetés nagyobb lett volna, legalábbis részemről -
Spoilerben még azt, hogy mi volt az utolsó mondat légyszi, nem emlékszem már rég volt. -
Shutter Island
7-7,5 -et akartam rá adni, de DiCaprio legutolsó mondata miatt megy a 8,5/10.
Olvasgattam, hogy sokan lepontozták a filmet, mert hogy "öcsém én már a 3. percben tudtam, hogy mi lesz a vége..." :D Hát nekik gratulálok, született médiumok, vagy nemtom, lehet én vagyok a helikopter, de nekem tudtak meglepetést okozni.
Egyszer ment végig az agyamon, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!DiCaprio valójában egy kezelt beteg ott
de erre nem sok esélyt láttam, el is hesegettem a gondolatot, ráadásul nem gondoltam, hogy így lesz vége. Szóval nekem tetszett. Valszeg újra meg lesz nézve :) Kíváncsi vagyok, hogy az újranézés milyen megvilágításba helyezi majd a filmet :) -
Ha lenne hozzá angol/magyar felirat én is megnézném, de szinkronnal kizárt.:) -
Megnéztem az előzetesben a csajt!
Úgy döntöttem este még is csak megnézem ezt a filmet!