106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Lipi1980
    A barátnő addig sétáltassa meg a kutyát...
  • kaposi1
    Azért én a verziókat nem írtam volna ki a helyedben!
  • bcrics

Legutobbi pár honap emlékei.

Bud.Spencer.Terence.Hill.Collection.DVDRip.XviD.HunDub-N.o.S
    10/9
    Alap.

12.majom.1995.HUN.720p.BDRip.x264-racis
    10/9
    Alap.

Edes.november.2001.DVDrip.XViD.HunDub-PREtorians
    Jóféle barátnővel nézős,összebujos
    10/8

Gattaca.1997.720p.BRRip.AC3.Xvid.HuN-HighTemplar
    10/8
    remek

Lancreakcio.1996.720p.BDRip.AC3.Xvid.HuN-HighTemplar
    10/8
    Jóféle Akciomozi,ezis csajjal nézős mert egyszer majdnem megfagynak és egymásra találnak:)

Kapj.el.ha.tudsz.2002.HUN.DVDRip.Xvid.AC3.5.1-Running
    10/9
    Alap

Pleasantville.1998.DVDrip.INT.XViD.HunDub-MSN
    !!!ALAPkULTFILM!!!
    10/9

Sasszem.2008.BDRip.Xvid.Hun-HDTV
    10/7
    Egyszerkétszer Nézős,akármég egyedül is,a barátnő addig sétáltassa meg a kutyát!.

Terminal.2004.720p.HDTVRip.AC3.Xvid.HuN-HighTemplar
    10/9
    Alap.TomhaNKs Zseniális

The.Rocketeer.1991.HUN.ENG.DVDRip.XviD-V25
    10/7
    Régen láttam még mazsidrazsi koromban,akkor énis roketíír akartam lenni,de nem lettem,helyette inkább cukrász lettem és még repulni sem tudok.

Travolta Pack:
    Phenomenon.1996.DVDRip.Xvid.HunDub-BD
    10/9
    alap

Michael
    10/9
    Alap

The.Whole.Nine.Yards.2000.DVDRip.Xvid.HunDub-BD
    10/9
    hehe

és a végére a LEGJOBB ...

Pingu.1.1986.HUN.DVDRiP.XViD-TNS
    10/10
    Csak annyit talán hogy,..nincs ebben semmi kulonos...mondta a kutya és elrepult.

• tommygear
    ez lenne a nem semmi
  • tigeroo
    értem én, falun már ha fater ford mondeojával megyek egy kört már mindenki köpköd utánam (hogy miért nem inkább kispolszkival járkálok és a borneói árvákat segítem, valszeg..)
  • Csaba007
    Walk to remember (Séta a múltba)
    Szép film volt. Ajánlom mindenkinek!

9/10
  • Tyler1
    gyanítom ha ilyen körökbe kerülnél hirtelen, már felsem tűnne az értelmetlen pénzszórás. hidd el, hogy vannak olyan társadalmirétegek, amelyek a te életkörülményeidtől is agyfaszt kapnának.

(mondom ezt ismeretlenül, és semmi személyeskedéssel)
  • Blasta
    Sorry, felfordul a gyomrom ha ilyen értelmetlen, megalomán fasságot látok, mint ez is. Nyilván tisztában vagyok vele, hogy nem ez az egyetlen és legkomolyabb értelmetlen pénzszórás a világban, de per pillanat ez ütötte ki a biztosítékot.
    Baj?
  • sorner
    Én most láttam a kidulthood cimű filmet hát elég sokkoló mondhatom. Tudom ajánlani azoknak akik a lecsúszott fiatalokról szeretnek filmeket nézni. :)
  • jamamura
    KICK-ASS. Képregényfilm a youtube-generációnak.
  • xxxpaulxxx
    igazi magyar felfogás:D
  • tigeroo
    főleg ha álmosak is!
  • sport88
    Nagy kaland 3D-ben úgyse látják az Avatart.
  • tigeroo
    naaaa...

utolsó mondatoddal ki is ábrándultam megint 1 picit az emberekből :D nem kell ez a kamu duma hidd el
  • MrSpock
    Nekem elég lenne 1db McIntosh csöves erősítő is belőle:-)Hozzá egy jó kis hangfalszett,vagy a meglévőmet bővíteném. De nemértem minek annyi erősítő,meg hangfal? Főleg egy akkora helységben a teljesítmény feleslehet,hisz ha mondjuk van 2db 9.1es erősítőd az már elég hangdoboz egy szobában:-)Főleg hogy afilmek nem 18.2re készülnek:-)
  • Riddick21
    Green Zone
    Hát ezt miért nem szereti a nép? Ja, hogy mindenki BHD 2-t várt? Szar ügy, senki nem mondta, hogy az lesz. Viszont helyette egy több, mint korrekt feladatot teljesítő (mainstream amerikakritika! wtf?), mindettől függetlenül is teljesen helytálló politikai krimi, némi akcióval. Aztán hogy ez a némi akció a végén egy iszonyat dinamikus tűzijátékká fajul, az már csak külön öröm, a lényeg nem ez, hanem "Freddy" utolsó mondata.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "It is not for you to decide what happens here."

Egyetlen - viszont annál nagyobb - baja van a filmnek: piszkosul rövid. Ezt el lehetett - és kellett - volna nyújtani 2 és fél, talán 3 órán át is. De talán ki lett vágva ez-az és majd jön valami extended, DC vagy mittudomén.
    Addig is:
    8|10
  • Real13
    Ne legyünk álszentek, valószínű, hogy ha ennyi pénzünk lenne, mint ezeknek, mi is költenénk magunkra eleget:) Plusz, nincs kizárva, hogy rengeteget adományoznak;)))

Nekem azért beindult a fantáziám, bár én egy ilyen helyett akkor már mozit építenek, de kettős funkciójút: lenne egy része, amiben egy régi vetítőgép lenne régi filmekkel, Casablancával meg ilyesmikkel, hogy meglegyen az old school hangulat, meg egy hipermodern minden jóval felszerelt rész, a mai filmekre specializálódva:D
  • Tyler1
    persze akinek 6 misi nyújtja a szórakozást a nappaliban, annak lopnia kell az áramot...
  • zaki
    nem rossz :D
  • Totti5
    Áram? azt ugyis ellopják, csalják. Az a lényeg hogy a cucc megvan. Ma is láttam egy BMW X nem tudom mennyit, rokkant kártyával, kb ez ugyan az.
  • Blasta
    LOL, az egyik képen levő méretes ventillátor árulkodik a szobában levő hőségről. Pedig gondolom légkondira is futotta, mégis szülség van rá.

Ezek a marhák mennyit fizethetnek havonta az áramért?

Azért remélem egy kicsit legalább egy hangyafasznyit összeszorul a kicsi szivük amikor az esti hiradóban mondjuk szomáliáról néznek pár képsort a kurva hatmillás házimozijukban.
  • Bulykin
    kéne :P
  • desigo
    ez mi durva...

6 000 000 dolláros házimozi

képek

• stonesour
    Na lehet bepróbálom ma Hacsit.
  • Tyler1
    Minden kút Rómába vezet

Romantikus vígjátékból 12 egy tucat, nem is számítottam másra csak uncsi sablonos sztorira és gyenge viccekre. Ebben az esetben viszont egy olyan tökéletes párosítást kaptam, amit ritkán tapasztalni a műfajban. Mert adott egy tök nem szokványos történet(sőt...), és rengeteg apró de nagyon ütős poén. Simán nem nevettem ennyit még filmen az idén.
    Pár apróbb elcsépelt dolgok azért akadnak, néha kicsit átesik a ló túloldalára a film, de mind a szereplők, mind a történet, és úgy az egész egy szerethető, aranyos és nagyon vicces elegyet alkot.

Nemértem miért van ennyire lehúzva, lehet kicsit sablonos a vége, de számomra az év megleptése eddig. Mindenkinek ajánlom.
    8/10
  • plck
    Hacsi nálam is 10/10es
  • tigeroo
    megnéztem megint a kick-asst (vagy negyedjére azóta)

nem lehet megunni. ezt sem
  • DeerHunter01
    Hacsi - A leghűségesebb barát
    10/10
  • Real13
    természetesen aki látta, nem akit láttam :)
  • Real13
    Régebben láttam, de nálam csak hatos. A 'fordulópontig', amire gondolom mindenki rájön, akit láttam, hogy itt mire gondolok tényleg jó, de utána leül szerintem. Plusz iszonyatosan túlzó a zenehasználat, nagyon idegesített. Nálam hatos.
  • tommygear
    Hacsi - A leghűségesebb barát
    10/10
    nagyon jó film volt... az utols félóra meg
  • Csaba007
    Alice in Wonderland

Tetszett és tényleg szórakoztató volt,bár nem sokat vártam tőle. Mostanában egyre több jó filmet látok, idén ez a 2.:)

9/10
  • kaposi1
    Most kezdted el olvasni a topikot?
  • bcrics
    pedig dejóó kis mozi:)
  • TDantes
    Bizony. Jó film volt. Az a fura, hogy nem nagyon szokott film meghatni, de ennek sikerült.
  • kaposi1
    A "Lator" megvolt?
  • I.C.ram
    Red is jó volt.
  • Sir Quno Jedi
    Aki nem vitt még haldokló kutyát az ölében, az nem tudja milyen az...
  • Sir Quno Jedi
    Ott hepiendes a dolog, az más. De még ott is összefacsarodik a zember szíve néha.
  • Sir Quno Jedi
    Ne is mondd...