106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem boxedzőt játszik, hanem a boxolónak vagy az edzőnek (nem tudom pontosan melyiknek) a pitiáner, narkós öccsét. -
pedig a film trailerén nem látszik hogy ennyire vékony -
rosszabb mintha prostituáltak lennének :D mert ezek azért pénzért az egészségüket is kockára teszik...de hát ők tudják -
hát jah, mint vmi utolsó stádiumban lévő rákos beteg úgy néz ki :o -
Ez ő. Nem Fake -
bázki... ez tényleg ő?
sztem ez fake v. nemtom, photoshop v. mittudomén :D felismerhetetlen így szerintem -
The Blind Side
--------------------------------
3/10
Pfffff, nem is tudom mire számítottam, de az már 100%, hogy az akadémia legutóbb enyhén túlkokainozta magát. A bombák földjén és Sandra Bullock ebben a filmjében nyújtott szerepéért kiosztott oscar után nekem már mondhatnak bármit, ezek ott totál bevannak narkózva...
A film maga is egy unalmas, tucatszor látott sulis-sportolós "utolsóból az első" elven alapuló nyálas maszlag, nade hogy Sandra nénit ezért a 12egytucat szerepért és főleg SZINÉSZI JÁTÉKÉRT hogy a túróban lehetett díjazni, azt nem tudom megemészteni.
Messzire kerüljétek el, unalmas, klisés, ócska kis szar film, ami nélkülöz mindennemű kiugróan jó alakítást, egy szürke kis felejthető demagóg dráma. -
Dean Winchester #56131 
az új batman filmre megint felkurja magát?:S elég durva bazz -
-
képt :D -
hát meglett volna neki a pár milla más filmből, sztem csak egyszerűen hülye ez a faszi. -
számomra erről híres. A Gépész elötti filmjeibe átlagos alkat. Gépészre csontvázzá fogyasztotta magát. Pár héttel, hónappal rá Batmanra meg felgyúrta magát. Úgy változtatja a súlyját, mint a kaméleon a színét. Azt majd kiderül meddig birja. -
par millioert en is nekiallnek dieatazni :D -
50 cent ennel is durvabban lefogyott.
en mar csak 10 centesnek hivom :D -
betegek ezek hálivúdban gec. így meglátnám, még 1 pohár vizet se fogadnák el tőle. -
idióta tönkrevágja magát
-
tiszta al bundy :D -
ja, én sem láttam még angol site-okon, h Nimród neve akárhol is szerepelt volna. ez elég szomorú, de érthető marketing szempontból egy nívósabb névvel kell hirdetni.
más:
aztakurva Bale hogy néz ki
nem tudom, h a szerepe(elvileg boxedző tehát főleg vétéeffff) követelt-e ilyen drasztikus fogyást, de a T4 után elég illuzióromboló.
-
aha... nekem csak robert rodriguez neve maradt meg mert azt raktak ki a trailer legelejen :D -
http://www.imdb.com/name/nm0030735/ -
? -
jah, Antal Nimród rendezte -
igen -
lattatok mar az uj predator film trailerjet:D? -
Dean Winchester #56114 fasza :D pedig kivi lettem volna Kimbo mit alakít benne... de akkor csak 2 perc az rohadt kevés -
Meztelen és bolondok
Ezt a nagyhírű második világháborús filmet csak most láttam először.
a könyv sajna ezerszer jobb, valahogy olyan sótlan.... -
A különleges bolygó I. - A tűz gyermeke
10/10
-
Circle of pain
Na még egy C kat. kick-off bunyós film, szinte tök ugyanaz mint legutóbb nézett Páratlan c. film. Gyökér bunyók, gyökér szereplők, stb, stb, stb!
Legnagyobb poén az egészben h a plakátján tök más emberek vannak, mint a filmben, egyedül Kimbo Slice az, aki összvissz 2 percet szerepelt is(de gondolom ő volt a legdrágább szereplő, ezért került a plakát közepére)

4/10 -
Hachiko:
Szep es meghato tortenet,kimondottan elveztem.
7.5/10
Bombak foldje:
Agyonhypeolt szarnak hittem,de azert annal jobb egy fokkal.Egyszer boven nezheto.
6/10
-
:D -
mi tagadás :) -
Mennyi vicces ember
-
szia bárki -
xxxpaulxxx #56105 bármi -
Lipi1980 #56104 Bombák földjén
Végre megnéztem! Szerintem jó kis film volt ez - mondjon bárki bármit...
8/10 -
krikett...golf.. stb.. vannak ennel sokkal unalmasabb, szamunkra becsulhetetlen sportok is. Engem nem a sport resze erdekelt annyira. -
ja az nagyon fasza jelenet lett :) amúgy én Freeman-nek inkább adtam volna a mellékszereplős szobrocskát, félelmetes miket tud alakítani a faszi.
a film annyira nem fogott meg, mert azt hittem jobban ráeveznek a morálisabb vizekre, másrészt meg ez az egyetlen sport amit 1 percnél tovább nem bírok nézni.
-
Dean Winchester #56101 ez a 2 hsz elég volt h majd nekilássak :) eddig nem éreztem erőt magamon,hogy megnézzem... -
Dean Winchester #56100 erről a ruthger hauer (sry ha rosszul írom) szereplésével készült vak igazság című film jut eszembe :) ott is az egyik jelenetben 3 emberkét is lekaszabolt a "sétabotjával" miközben meg vak volt az illető :)
szóval ilyen alapon Eli is siman lehet vak,de mondom sztem jobban kellett volna játszani a vak szerepét , még ha Isten írányítja őt. -
megnéztem és tényleg jó volt
nem is lehetett volna másképp hisz Clint Eastwood rendezte