106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • xxxpaulxxx
    De mondjuk azt az igazi brit angol öröm volt hallgatni:D
    A szinkronostól épp ezért félek... komolyan:D
  • Seth
    eredetibe is állandóan mondta a magáét a csávó, csak kevésbé változatosan :) fokkin' prawns
  • xxxpaulxxx
    neked:P
    Nekem 2009 filmje:D
  • SötétBarom
    Az még durvább, hogy valaki meghal fiatalon, valaki meg nem :|
  • tigeroo
    amióta van ember, és van magántulajdon, van hatalom azóta ez megy...

#56372: ez a film például újra kiábrándítóan mutatja be az embert.
  • Dean Winchester
    nem hihetetlen,hanem a gáz h vki ilyen durva sok pénzt keres míg másik nem.
    ja de egyébként ott ők mire költenék a pénzüket?:S
  • tigeroo
    district 9

szinkronosan néztem meg.

az alapötlet jó, maradhatott volna "realista" a film szerintem, olyan jól elkezdték az alapfelállást...ha már csinovnyik szerepét akarták ráaggatni a főhősre, lehetett volna "Ibseni dráma" is...nem ilyen kuka "akciófilm"... Sebaj. egynek jó volt, kurvajó, szokatlan társadalomkritika, valamint igazi jellemfejlődés hősünk részéről.

fekete pont a szinkronhangért. "-a picsába, baszd meg"...háh pont mintha Stant hallgattam volna a south parkból. már csak a "megölték Kennyt" monológ hiányzott a káromkodások előtt...

mindegy. egynek jó volt a film, de sajnos nem lett elég hárdkór...
  • tigeroo
    jaja, és képzeld, Etiópiában például a lakosság nagy része napi 1 dollárnál kevesebb jövedelemből éli az életét.

hihetetlen, nem?
  • Dean Winchester
    http://www.sg.hu/cikkek/75616/cameron_350_millio_dollart_kaszal_az_avatarral
    picit off de azért elég durva.
    mi magyarok számoljuk h 1 esetleg 2 milliárd forintból h megtudnánk élni :D már a kamatokból siman éldegélne az ember.
    erre ő meg 78 milliárdot kap egy filmét,vmi hihetetlen :(
  • motyodlee
    bohóc, mint irónia? elfogadva :D
  • Bulykin
    Clash of the Titans
    én nemtudom, de erről eddig csakis rossz kritikákat olvastam és meg is lepődtem a film nézése közben, ugyanis szerintem ez kibaszott jó a 3D lehet hogy el lett kúrva, nemtudom én nem úgy néztem. A története is nagyon bejön és a kivitelezésben sem találtam igazán hibát, egyszerűen magával ragadott, ószom :D
  • Dean Winchester
    ja persze :/
  • fifi
    ha a kérdést itt/vagy bárhol/ feltetted, akkor nem gondolsz jóra...
  • fifi
    ad3: ez magyarázkodás
    ad4: szívesen...

• tigeroo
    shrek 4

kistesómmal néztünk bele most.

40percnél összenéztünk, megszólaltam:

"-te, sztem ez kurvaszar"
    "-akkor hagyjuk"

hagytuk is. fúj.
  • Dean Winchester
    ad1.: nem mondtam,hogy láttam,mert lehet kivi vok már most a végére igy látatlanban.
    ad2.: láttam :D és leesett de nem vok bíztos magamban,hogy jóra gondolok :S mind1 , köszi :(
  • xxxpaulxxx
    Keitel-t kifelejtetted:D
  • Tyler1

ígyvan, akinél elsőre nem jön át, annak hiába magyarázzák később. nagyon jó film sztem is.
  • fifi
    leírhatnám, de ha nem esett le, akkor felesleges...

éppen ma néztem, és óriási filmélménnyel lettem gazdagabb, utoljára ekkora hatással az Into the wild volt rám...
  • Dean Winchester
    viharsziget
    vki megmondaná spoilerben h miért überbrutál jó a vége?
  • Malakai
    Nekem mondjuk már nagyon nem tetszettek egy ideje a Friedberg-Seltzer filmek, de ezt lehet megnézem. :)
  • tigeroo
  • precision
    alapmű :)
  • gabesz012
    Ha ilyen filmeket nézel, meg is érdemled, már bocs. :D (imdb 3.4, tudom nem szentírás, de azért...)

Youth in revolt: már régebb óta rajta volt a megnézni listámon, mert hát Cera, meg vígjáték (féleség). Beteg film volt valóban, de végig lekötött, egy 8-ast megérdemel.

Kick/ass: erről is leírt már mindenki mindent, ezek után én is megnéztem. Már hiányzott egy ilyen pörgős feel good állatság, 9/10.
  • Kicsikiraly
    erről az idézetről az jut eszembe a Chicagóból, amikor a férfi fekszik két nővel az ágyban, bejön a felesége, problémázik, és a férfi azt üvölti: "Who do you believe, me or your eyes?" :D
  • PJack
    From Dusk Till Dawn

And I don't want to hear anything about "I don't believe in vampires" because I don't believe in vampires, but I believe in my own two eyes, and what I saw is fucking vampires!

Clooney? Tarantino? Salma Hayek? vámpírmozi? brutális, véres, cicislányos akcióak? és én még nem láttam?

hát ez fergeteges volt. viszont aki komolyan veszi, az hülye.

9/10
  • grebber
    The Way of War:

2x néztem meg a filmet de számomra 0 mivel nem sikerült feldolgoznom miről szólt a film.
    Semmi nem derült ki mi volt az a bevetés amire visszaemlékezett mi lett volna a célja.
  • Tyler1
    Youth in Revolt

Nem jött annyira át. A Superbad stílust sem csípem annyira, de ez a műfaj még attól is távolabb áll tőlem.
    4/10
  • PJack
    mert jóarc vagy, köszi :D
  • precision
    Defendor

Trailer alapján akció/vígjáték szerűséget vártam, ezzel szemben egy drámát kaptam, a jobbik fajtából (bár voltak benne azért olyan jelenetek amin lehetett mosolyogni :)). Woody Harrelson -t pedig szeretjük!

7/10
  • ProGabe #56348
    "(pulp fiction, reservoir dogs, grindhouse, killbill, becstelen brigantyk - ezek jutnak eszembe most, amiket láttam)"

akkor láttad az összeset! már ami az egész estés, csakis ő általa rendezett filmeket illeti. négy szoba, sin city csak részben ő általa dirigált (főleg az utóbbi, abban csak egy pár perces jelenet az övé). ezeken felül ő írta a natural born killerst és a true romance-t

na, ezt most miért írtam le egy imdb-link helyett? :D
  • Seth
    Azt hiszem mindent láttál tőle ami szóra érdemes :)
  • PJack
    Jackie Brown

Tarantino szokásos stílusa itt is megvan, de valahogy nekem ez nem jött át teljesen. a karakterek és az őket játszó színészek viszont remekek, De Niron sokat röhögtem pl.
    de egy kicsit untam. eddig talán ez az egyetlen filmje, ami nemtetszett igazán.

6,5/10

esetleg tudtok nekem még mondani olyan filmet tőle, amit érdemes megnézni?
    [apro](pulp fiction, reservoir dogs, grindhouse, killbill, becstelen brigantyk - ezek jutnak eszembe most, amiket láttam)
  • ProGabe #56345
    a gépeket az emberek a saját mozgásukkal irányították? tehát bent álltak a robotokban és ahogy ők mozogtak, úgy mozgott a gép is?

mer' azt vágom, hogy ez melyik film, kölökkorunkban mi is imádtuk. emlékszem, hogy volt pár folytatása is. az egyik már annyira low budget volt, hogy annál lejjebb már nem lehetne menni. valami olyasmi volt benne, hogy beszorultak páran valami épületbe, és már a klotyó vizét itták , meg embereknek álcázott robotok voltak köztük (micsoda ötlet!!!)

lényeg a lényeg, hogy a címe
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem jut eszembe! :P :D
  • DeerHunter01
    211-es cella
    10/7

Cop Out
    10/8
  • tigeroo
    senki többet? :(
  • viizo
    Twilight: Eclipse

Az előző részek gyenge-közepes minősége miatt azt hittem, ezt is borzasztóan fogom unni, ehhez képest kellemes csalódás volt. Ez a rész néha már bele-belekarcol az élvezhetőségi faktorba, sokkal profibb volt az egész stáb, mint az előzőeknél: jól jött a rendező 40 nap éjszaka c. nem épp finomkodós, vámpírfilmes múltja.

A moziterem 80%-a természetesen nőkből állt (8-38 évig), a maradék 20% pasi csak a bnőjét kísérte el - jómagam is ebbe a ligában játszottam.

10/6
  • Lipi1980
    Páros mellékhatás

A forgatási helyszín meseszép! Az egyik szereplő mondta, hogy "olyan mint egy képernyővédő"...
    A történet is tetszett! A mögöttes gondolatok is mindennapos problémákat boncolgatnak. Mindenkinek ajánlom! Vígjátéknak sem utolsó!

7/10
  • tommygear
    Cop Out
    10/6.5
  • CSOCSO
    Blasta, megvan a regi lista?