106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
viizo #56418 Clash Of The Titans / Titánok Harca
A film előzetese az év egyik legjobban összevágott, legdögösebb trailere volt, ami a várakozásokat is nagyon feltornászta.
Ehhez képest sokan csalódtak, mert bár nem rossz a film, túl sok plusszt nem ad.
Valóban lehetett volna ütősebb, azonban mégsem olyan rossz, mint amilyennek sokan leírják.
Tény hogy sok a klisé, és néhol gyenge a CGI, azonban aki szereti a kosztümös-látványos filmeket, nem fog nagyot csalódni.
10/6
Io pedig... a filmben valahol félúton van az emberek és az istenek között, azonban le sem tagadhatja, hogy egy istennő -
Lipi1980 #56417 Alkonyat - Napfogyatkozás
Úgy néztem meg ezt a részt, hogy az első kettőt nem láttam. 30 éves férfi létemre tetszett.
Ismerős arcokat is véltem felfedezni. Pl.: A Victoria-t játszó Bryce Dallas Howard (Lány a vízben, Falu) vagy Jane-t játszó Dakota Fanning, akit alig ismertem fel, hisz bennem erről kiscsajról a Világok harca hisztis kislánya jut eszembe... -
Azt hiszem akkor eljött az idő nosztalgiázni, és előszedni a Tanú DVD-ket :\ -
Egy kiváló és jó ember volt. -
RIP
"eltoltuk, túltoltuk, rátoltuk" -
viizo #56413 még senki nem írta be:
RIP Kállai Ferenc
:((( -
sztem az avatar is meg a tdk is egy 10/6os film
1x nem éreztem késztetést arra hogy újranézzem bármelyiket is -
viizo #56411 akkor Te is fátyolos szemmel 10-est adó fanboy vagy :(
-
jaja!! -
A TDK hatalmas komolyság volt parasztvakító 3D nélkül is.
Nem kevés olyan jelenet volt benne amit lélegzet visszatartva bámultam
(Joker bevonulása a bűnözőkhöz,Joker vs Batman utcai fight,kórházas jelenet,hajós jelenet stb)
Lehet mondani,hogy csak Heath Ledger halála miatt van a nagy felhajtás de tegyük fel ha még ma is élne akkor talán rosszabbul játszott volna a filmben?
Heath Ledgeren kívül pedig még komolyat alakít Christian Bale,Aaron Eckhart,Michael Caine,Morgan Freeman is.
Mai napig IMDBn a 11-ik amíg a csuda csillivilli 3Ds Avatart napról napra csúszik lefelé és már csak 106-ik.Még a Wall-E is csúnyán alázza. -
(ott is = azokon is) -
viizo #56407 lehet hogy nem lesz rossz az Inception, de ha ez is annyira lesz 10/9-es, mint Nolan többi túlértékelt rendezése, akkor nagyjából korrekt filmre számíthatunk, de semmi több.
a dark knight-ra fátyolos szemmel 10-eket adó fanboyok és a hollywoodi hpye itt is gőzerővel tolják majd a filmet, nem vitás. -
Van már jónéhány valós review a nevesebb oldalakon és ott is kivétel nélkül 10 pont körül van a film.
(Lentebb a linkek) -
sok idióta már elkezdte premirer előtt nyomatni rá a 10 pontokat -
xxxpaulxxx #56404 Ezmiaszar, hogy 9,6os?Oo -
ez a paranormal activity annyira tenyleg olyan jo lett, hogy masodik reszt csinalnak belole? -
rengetegszer újranézhető, epic egy film
-
haraposlo #56401 500 nap nyár... nem rég láttam, de ma úgy érzem, újra meg kell néznem. Annyira átérzem. -
körülbelül, hasonló volt a véleményezés imdb-n a tavaly bemutatott 3D-s remekműnek -
ebből kb. 1500 10-et adott rá. Nolan megint csinált egy "évfilmjét" :D -
nem gyenge... -
lol 9.6/10 1,794 votes » -
sztakij #56396 Múlt héten láttam a Cop out-ot (Couple of dicks).
Talán Kevin Smith miatt többet vártam, de nem volt annyira szuper.
Lazán 6.5/10 így is csak többet vártam. A főszereplő fekete pedig nagyon jó, eddig még nem láttam semmiben, nekem új volt. -
10 nap, jeee -
Khm...
-
hát az.. -
Az osztály
10/10
pár napja adták az M2-n, érdemes volt megnézni, -
xxxpaulxxx #56391 Megtorló
Még mindig király film...
Az oroszos jelenet ("in Soviet Russia, Waldo finds you") meg még mindig e legkeményebb benne:D
Imádom:)
8/10 -
ijij :D -
Kiütöttél :D
#56387 : köszi, ez lesz az.
-
kedvencei az olyanok :DDD -
blood and bone lesz.
b kateges kickoff film, egyszer nézhető, de nem egy ond bak. amúgy Jai White a fsz, úgyhogy pár jelenetet azért odatesz :) -
Egy filmet keresek.
Új film , egy néger játssza azt hiszem a főszerepet és arról szól hogy a börtönben volt, a barátjának aki közben meghalt megigérte hogy szabadulása után megfogja óvni a családját és innen kezdődik a film gondolom. -
ha már avatar -
xxxpaulxxx #56384 Pedig jóaz:D -
én megörülök a brit angoltól. komolyan eltereli a figyelmemet a filmről, ha azzal az igazi angolos kiejtésükkel beszélnek. rettenetes :) -
rohadt jó akcentussal beszélt a srác, érdemes megnézni úgy is :) -
angol akcentussal nyomta? jó ég, akkor még jól is jártam a szinkronnal!
hát, amúgy idén jöhetne valami watchmen kaliberű film...
(nálam eddig a kick/ass a 2010 filmje... aztán ottvan még a spartacus... hmz, úgylátszik ezek a fincsi képregényadaptációk nagyon bejönnek) -
xxxpaulxxx #56380 Jó, igaz... fail... és még csak azt sem tudom mondani, hogy a szereplő brit, mert nem:D -
Azért azt a dél-afrikai angolt én nem merném igazi brit angolnak nevezni. :) (Abban az értelemben, hogy ez az angol-holland-afrikaans-zulu keverék mennyire is "brit" angol. ;) )