106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
xxxpaulxxx #56659 Volt még pár hasonló befejezés hasonlóan kult filmeknél:D -
mindjárt le leszel baszva mint anno én az űrodüsszeia kritikámnál :D -
megnéztem a Madarak című filmet, feszült volt meg minden, de...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tényleg annyi a vége hogy elhajtanak az autóval? ez elég sovány befejezés, vártam hogy valami csattanó legyen, mondjuk hogy a csaj csak hallucinálta az egészet vagy ilyesmi -
Dean Winchester #56656 csocso a banner alá miért nem linkeled be a társtopicocat?
szinkronhangok
Filmek amiket már nagyon várunk teszem fel a filmkvíz is mehetne sztem.
de ez csak egy javaslat :) -
Lars and the Real Girl
hát idáig kimaradt, most pótoltam ezt s díjnyertes független filmet.
9/10
-
Repo Men
8/10
Nagyon tetszett, és van benne egy egészen óriási jelenet, ami miatt önmagában megéri megnézni :) -
xxxpaulxxx #56653 Slovak-kal és Navarro-val is jó volt az azért... de az biztos, hogy Frusciante volt a legjobb... viszont ha Flea nem lenne benne... az egész banda úgy omlana össze, ahogy van;D
ON: Slane castle: 10/10:D -
Dean Winchester #56652 ne offoljunk itt,mert sztem ez a téma elég érdekes így
szinkronhangok topicot
nem találtam,gondoltam megnyitom,remélem nem gáz.
igy ott nyugodtan kibeszélhetjük őket.
-
közbe beugrott mint Jim Carrey, Kerekes József :D -
DeNiro , Al Pacino , DiCaprio , Jim Carrey és persze Nicholas Cage a legjobb.
Ezeket szeretem magyar szinkronnal.
Jim Carrey:
:D
-
gáti oszkár is nagyon jó arnold-nak -
ő Bruce Willist is jól adja, de Kőszegi is jó Tom Hanksnek, Kálid Artúrt i szeretem, sőt még a Szamár hangját is, akinek a neve nem ugrik be :) -
Dean Winchester #56647
Régi pontozó lista (kattint)
-egyszer már szóltam,hogy nem mükszik,de ez mi lenne? mivolt itt??? -
al pacino-végvári tamás volt a legjobb, csak ugye végvári tamás sajna nemrég elhunyt :( -
rajta kívül még dörner györgy-eddie murphy szinkron jön be. a többi shit téma nálam -
Józsa Imre nagyon jól adja a karaktereit az tény. Chevy Chase-t is ő nyomta :D de Jim Carrey-t is jobban szeretem magyarul :D
igazából a régieket, akiket szinkronnal szoktam meg, csak azzal tudok nézni, de pl. egy Gerard Butlert nekem nem tudnak már igényesre szinkronozni :) -
jaja, mivel általában mindig Hevér Gábor szinkronizálja 
-
Dean Winchester #56642 Nicholas Cage a best :D -
Isten ments. Eredeti nyelv. -
Dean Winchester #56640
Inception -> ok betervezve kövi filmnek ez is :D
bazz annyian írtátok h mennyire jó a film,hogy muszáj megnézni... -
dicaprionak nagyon jó a szinkronhangja, ritkán mondok ilyet de őt érdemes azzal nézni :) -
legtöbb helyen az, de nem olyan rossz a szinkron -
Szinkronos? -
Inception -
Errol nincs mit meselni. Ez egyszeruen tokeletes. Nem tudom mikor lattam uoltjara ekkora mualkotast, de az biztos, hogy Nolan egy zseni.
Fenomenalis, fel oraja hogy vege a filmnek de meg mindig a hatasa alatt vagyok. -
INCEPTION
első nekifutásra elég nehéz volt számomra követni a történetet, de ez zseniális,a végén kirázott a hideg.. vagy 10x újranézős -
Én is nagyon komálom a csilit, a legutóbbi albumuknál szeretem meg őket, azóta visszakerestem egy csomó számukat és az egyik kedvenc zenekar nállam
OFF/OFF :D -
Wolfsnack #56633 hát akkor lehet én is megnézem újra, de az a rész amikor a srác veri a farkát az nagyon gáz
fúj, kiráz a hideg a gondolatától is, szal ilyet hogy beleraktak agyonüti az egész filmet -
Én is rápörögtem eléggé
holnap 5-re mozijegy lefoglalva
-
baszki az Inception tényleg ekkora ÁSZ? -
jó lenne, mert számomra vele vége lett a chilinek is.
mostmár csak valami postfunkmetál katyvasz lesz az egész :D
(live in hyde park - by the way szóló...olyan dallamot csak ő tud rögtönözni flea meg chad rythmjére...)
(dehát majd meglátjuk)
tényleg, megis kellene néznem megint a live at slane castle dvd-t :D
NA, az számomra 9/10 :) ("csak" azért ennyi mert nem voltam ott)
-
Elvileg ezéven új album. -
xxxpaulxxx #56628 Majd visszatér, ezt ő is tudja:) -

nekem ne mondd, már 8. éve a rabjuk vagyok :D
(kár frusciantéért...) -
xxxpaulxxx #56626 Zenében? Dehogy nem! A Chili a jóóóó:D -
van, csak mindenkinek más :)
bár, ha komolyra fordítjuk, sztem se zenében, se filmben nincs tökéletes az ember számára, mert mindíg változik (körülötte is) a világa, és mást érez, jönnek "más" alkotások amik mást váltanak ki belőle stb... -
xxxpaulxxx #56624 vagy pedig a "nincs olyan, hogy tökéletes":D -
azt a 0,5-öt befekteti a "hátha ennél is látok jobbat" tőzsdébe
-
a zene nem volt annyira kiemelkedő (a legvégén jó volt mondjuk), ha kerek számokhoz ragaszkodunk akkor lehet 10es, ha nem, akkor 9,5 :) -
nem boldogágról szól, csak érdekelt, h mi az a félpont, mikor végig dícsérted. -
Inception
egyetertek,ez tobbszor nezos tatott szajjal
siman 10 pont!