106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Teheráni tabuk (2017)
Lényegretörően őszintén és kendőzetlenül odavágósan leplezi le a kettős mércét és azt az álszent, hazug, korrupt világot, amely az iszlám vékonyka máza alatt rohad.
8/10 -
Talán azért mert az animációs (rajzolt) verzió már 25 éve létezik?! -
Nekem a '16-os Dzsungel könyve remake is bejött, főleg technikailag, szerintem az Oroszlánkirály is rendben lesz ilyen téren. Nyilván nem hozza vissza régi mese hangulatát, de egy új generációnak biztos remek lesz ez is.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.04.11. 13:24:37 -
Ja végül is az, csak full real akar lenni, broáf. -
de hisz az marad. animációs... :D -
hát ha nem lett volna alatta a szöveg, akkor akár egy NG dokufilm is lehetett volna... meh. Miért nem maradnak ezek a sztorik animációsnak? :( -
nekem csak ahhoz hozta meg a kedvem, hogy megnézzem azt a verziót amin felnőttem :D engem ezek a régi disney mesék feldolgozásai hidegen hagynak. új generációnak biztos jó. Meg aki szereti :)) -
Nekem baromira bejön. Mondjuk az én véleményem lehet elfogult, mert nekem az Aladdin is tetszik, Will Smith-el együtt. :D -
-
Glass
hat... valahogy ez nem jott be. James Mcavoy most is fergetegesen nyomja a kulonbozo arcokat de kb ennyi tetszett a filmbol. 5/10
Replicas
Kisse gagyi es a CGI borzalmas volt. Volt sok luk de szodaval elmegy. 5/10
-
Sequoyah #101831 Az ironak valoszinuleg valoban volt (remelhetoleg) egy komplett koherens tortenet a fejeben, aminek sajnos csak a toredeket vitte vaszonra...
Lehet csinalni akarhany videot hogy betomkodje a lyukakat, attol a filmben ezek meg oriasi lyukak maradnak. Az hogy valamit egyaltalan magyarazni kell, mar nem a sikeres megvalositas jele, raadasul itt meg a magyarazat is eroltetett... -
Sequoyah #101830 Ott hogy 30 millios koltsegvetese van, ami 60 millios bevetelt feltetelez, hogy profitabilis legyen a keszitok szamara. Ez feltetelez egy bizonyos embermennyiseget akiknek el kell adni a filmet... -
gőzerővel zakatol a marketing gépezet...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2019.04.09. 20:46:53 -
Megölheti-e a Hangyaember Thanost úgy, hogy molekulányi méretben bemászik a seggébe, és ott hatalmasra nő? A tudomány válaszol! -
Hol van az definiálva hogy milyen széles közönségnek készülnek a filmek Hollywood-ban? 
Hol készülnek a nem széles közönségnek szánt filmek? :) -
Tessék, egy kis értelmezés a filmhez.
Nem mellesleg szerintem már a feltűnően arcba tolt hiányzó oldalborda, és az erre reakcióként érkező feleség elég hamar egyértelműsítette a film témáját.:D -
Sequoyah #101825 Jobb lesz annak a kisebbsegnek aki erti (legalabbis ugy hiszi), de rosszabb a tobbsegnek. Oke, hogy egy muveszfilmnel ez lehet valos cel, de ez elvileg egy szeles kozonsegnek szant Hollywoodi alkotas. -
Láttam a filmet, nekem ez jött le. A film címe mother!, mindent elmond a lényegről.
Amúgy meg, szeintem jó film, és az teszi még a jónál is jobbá, hogy mindenki mást lát benne. És a jobbnál is jobbá az teszi, hogy sokaknak emészthetetlen.
Persze, nem ez teszi jobbá, tudom
-
Sequoyah #101823 Dirty Work (1998)
Nemreg rabukkantam az egyik videomegoszton (Amazon Prime) a gyerekkorom ezen egyik kedvencere, gondoltam nosztalgiazom.
Mindenfele objektiv merce alapjan ez egy szornyu film. De en megis imadom, meg igy 20 evvel kesobb is:D Ezt a filmet a humora adja el, feltetelezve hogy bejon a nezonek ez a fajta humor. Akinek nem, az jobb ha lekapcsolja meg az elejen, mert kesobb se lesz jobb.
Maga a film a poenok korul szines, kedves es eleg gyerekded egyszerusegu, ami ez esetben egyaltalan nem baj. Barmilyen melyseg csak zavaro lenne, ez egy egyszeru, felhotlen masfel oras szorakozasrol szol.
Aki szereti a Leslie Nielsen, Mel Brooks vagy Jim Abrahams/David Zucker/Jerry Zucker munkassagat, annak ez is ajanlhato, hasonlo a humora. Bar persze az elobbi nagyagyuk szintjet nem eri el.
7/10 -
Sequoyah #101822 Csakhogy itt semmifele tanulsag nincsen... Az egesz arrol szol hogy a foszereplo csaj ok nelkul szenved, aztan meg jobban megszivja...
Te is egy tok mas bibliai tortenetbol vonod le a tanulsagot, nem magabol a targyat kepezo filmbol, aztan probalod megfeleltetni... -
Sequoyah #101821 Annihilation (2018)
Alapvetoen izgalmas film, vegig lekotott. De vannak azert komoly hibai.
-Minden filmben idegesit amikor a szereplok a sajat, ki nem kenyszeritett hulyeseguk miatt kerulnek bajba. Ezek neha megmagyarazhatoak az emberi pszichologia irracionalitasaival, de sokszor siman csak logikatlanok. Nevezetesen egy tobb hetes turat terveznek egy olyan jelenseg belsejebe, amibol senki sem jott meg ki elve... Minden normalis kutatocsoport csak betenne az egyik labat, mintat gyujtene es mar huzna is el onnan, es igy lepesenkent haladna, minden lepesnel visszamenve a bazisra, vagy legalabbis bejelentekezve.
-A flashbackek a foszereplo korabbi eletere totalisan foloslegesek. A tortenethez semmit sem tesznek hozza, inkabb zavaroak. Ha igy probaltak szemelyiseget adni neki akkor nem sikerult...
-A latvanyvilag erdekes, az alacsony koltsegvetes meglatszik a CGI reszeken. De ezert nem panaszkodom, mert szerintem epp az ellenkezoje szokott a problema lenni, hogy ehhez hasonlo kozepes, de a koltsegvetesehez kepest megis jo filmek nem keszulnek el, mert a CGI az 100millio folott van, es igy csak a blockbuster szuperhosos filmek keszulnek el mindig...
-Az altudomanyos blablabla az a film ugy feleig idegesito volt. De aztan annyira eltavolodott a realitasoktol, hogy inkabb fantasykent ertekelem mint sci-fi, es ugy mar nincs vele baj.
A sztori izgalmas, es egeszen eredeti. Nem az elso valasztasom lenne, de ha nincs mas otletunk, es keznel van, akkor ezt sem rossz otlet megnezni.
6/10 -
Sztem, csak arról szól, hogy más az ószövetség istene, mint a újszövetség istene, és megint más az az isten, amilyennek az ember elképzeli.
Nekem a KIlencedik Kapu jutott eszembe erről a filmről. Az egy állati jó film. A végső tanulsága ugyanez, hogy más az, hogy szereted a sátánt (ott nem isten van, hanem sátán), meg más az, ha ő szeret (választ ki) téged. -
Sequoyah #101819 Gondolkoztam ilyeneken, de minden ilyen spekulacio olyaqn messzire vezet, hogy nem lattam sok ertelmet. Sok mindent bele lehet magyarazni, de egyiknek sincsen tul sok kapcsolodasi pontja a filmmel magaval...
Szoval ha ez volt az iro/rendezo celja, akkor nagyon elbaltaztak, es tul sok lett a feltetelezes, es tul keves a megvalositas.
De nekem igy utolag is eroltetettnek tunik ez a magyarazat, es vegignezve a tobbi kiritikat a neten egyaltalan nem vagyok vele egyedul... -
a film maga egy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, ha így nézed, és próbálod megfeleltetni a szerepeknek a színészeket, akkor végülis van értelme az egésznek. nyilván, ha nem így nézed, akkor az lenne az értelme, hogy közben leesik, és akkor valamennyire szórakoztató visszafejteni a szálakat. ha nem esik le, akkor viszont marad számodra értelmetlen katyvasz.Biblia-feldolgozás, alapvetően egy Ádám-Éva történet a nagyrésze, majd van egy kis megváltós rész -
Én azt hittem a Demolition Man az az a film amikor egy robbantási szakértőt maga alá temet egy toronyház de túléli, megtörtént események alapján ha jól emlékszem. -
:DD -
Lattam a filmet par hete. Elkepzelesem mirol beszel(t). -
Prof William #101814 Destroyer
Nem is tudom. Nekem a Slivester Stallones & Wesley Snipes féle Pusztító jobban tetszett. :) -
Sequoyah #101813 Mother! (2017)
Hat ha ezt a filmet akarta a rendezo megcsinalni, akkor vegulis jol sikerul. De ha valoban ez volt a celja akkor valami nagy baj van a fejeben… Inkabb egy elborul, absztrakt kortars muveszeti alkotasra hasonlit, mint egy filmre.
Oke, kezdjuk a jo dolgokkal. A szineszek jol jatszanak, es Jennifer Lawrence gyonyoru benne. A kepi vilaga jo, es jol atadja a felelmetes, es nyomaszto hangulatot.
Viszont az egesz filmnek igazabol semmi ertelme. Az elso fele idegesito, es minden szereplo idegesito. A masodik fele pedig siman csak egy folyamatos remalom, aminek semi koze semmifele valosaghoz.
Ez meg onmagaban nem lenne akkora baj, ha ezek a film vegen feloldozast nyernenek azaltal hogy vagy jora fordulnak a dolgok, vagy legalabb megmagyarazasra kerulnenek. Pl a Nicole Kidman-es filmben a fordulat amikor kiderult hogy igazabol ok a szellemek…
De itt semi ilyesmirol nincs szo, az egesz film csak negative erzeseket valt ki, es igy is zarul le mindenfele ertelem nelkul. Szoval 1 percig nem ereztem jol magma a film nezese kozben.
Erdekessegkeppen megnezheto persze, katasztrofaturizmus jelleggel.
3/10 -
sima troll, nem kell foglalkozni vele... -
Sequoyah #101811 Wow, merhetetlen sotetseg arad a fejedbol, lol:)
Komolyan ennyi jott le neked a filmbol? Egyaltalan tudod te hogy mirol beszelsz? Mert gyanus hogy nem is Errol a filmrol hanem kevered valamivel... -
A simple favor
Hú ez nekem nagyon tetszett. Nem tipix hollywood-i alkotás. Lekötött végig. Beteg volt, és néhol vicces. -
Destroyer
Nicole Kidman jól hozza a lepukkant nyomozó figurát. Amúgy hosszú, és elég vontatott a film
5/10
The Head Hunter (2019)
Jó a setup, meg zorall a főszereplő de kb semmi nem történik a filmben. Az első 20perc főzőcske, a következő 20 percben quest-eket hajt végre, amikből annyit látunk, hogy elmegy, aztán visszatér a vérdíjjal és meggyógyítja magát. Az utsó 20 percben egySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kergetődzik a sötétben (ami ráadásul kb 80as évek színvonalon van megvalósítva :) ). Plusz van egy utolsó, 5 perces kis csavar és kész is a 70perces viking-horror.levágott fejjel
4/10
-
Instant Family
Pont olyan film, és az lesz amire gondolsz az előzetes megtekintés után. Könnyednek csak azért nem mondanám, mert rengeteg az üvöltözés, oda vissza :D
6-7/10 -
Alien Specimen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na ezért kellene kutyát tartani a jövőben az űrhajókon is, nem egy Jonesyt, a macskát. :)
Azért egy kis pénzt kaphattak volna a készítők effektekre -
The babysitter (2017)
Beteg egy szar ez, de kurva jó volt! Pont nekem való... -
Első rész fantasztikus. Nagyon sokszor láttam.
A 2. rész minden tekintetben zs kategória. Hányinger. -
Ruben Brandt, a gyűjtő (2018)
Nincs sok magyar animációs film a palettán, de ezt odatették. Viszont nagyon fura ennek a filmnek a miliője és a stílusa. Nagyjából olyan, mintha 3 kokaincsík felszívása után készítették volna.
Groteszk, elvont és teljesen irreális. Viszont épp emiatt érdekes. A sztori sem amolyan hasraütés után papírra vetett koncepció, hanem látszik hogy foglalkoztak vele, hogy ki legyen dolgozva.
7/10 -
Ebbe már bele lehet zavarodni... annyi Escape Room-os film van már, hogy komolyan azt se tudtam hirtelen, hogy melyik melyik... utána kellett nézni egyesével különben keverném. Szóval, van 2 ilyen nevű film mindegyik 2017-ből, majd van egy "No Escape Room" tavalyról, és most ez. De 2-nél még az évszám alapján sem lehet pontosan eldönteni melyik melyik, hiszen mindkettő ugyanabban az évben készült. Nem lehetne most már valami más címet adni neki, mert már a faszomon jön ki a kreativitás hiánya, ami a címadást illeti. -
A Kocka újratöltve - Escape Room (2019)
Ezt a baromságot, öcsém!
Pedig nem lett volna rossz mert folyamatosan pörög, technikailag is rendben van, nem is unalmas és nagyon PC is lett. :) Az elején a quantum fizikai előadáson jelenlévő kb. 30diákból sacc 20-25 az "person of color" meg úgy az egész filmben ez az arány. Ha csak a 6 főszereplőt nézzük, akkor is fifti-fifti. Mellesleg érdekes az elosztás a társadalomban betöltött szerepekben is :) Gyertek, üssetek! :)
És hogy mik voltak a baromságok? Ahogy a "megoldások" megszülettek a puzzle-ökre (ezt így kell írni? :-) ) Szerintem kb mindegyik hülyeség volt.
4/10
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2019.04.05. 21:12:08