106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • desigo
    nem is a bonyolultságával volt gond

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1-az építész lányt mégis mi motiválta,hogy lelkesedve,benyugtatózva idegenekért tegyen bármit is?
    2-a téli jelenetek nagyon erőltetettek lettek,ész nélküli lövöldözés
    3-hóláncon közlekedő Hummer wtf?teljesen reális,hogy egy dögnehéz katonai autót építenek át,hogy havon menjen.Már a Taxiban is ratyi volt
    4-a kisbusz vízbe való zuhanása túl sokat volt már vissza ismételve a majdnem visszanéző gyerekekkel együtt
    5-Az egész szenvedés azért,hogy most egy energiavállalat egbyen marad vagy feldarabolódik.Jobb célért is küzdhettek volna.DiCaprio vívódása persze jó volt

A kb 400 néző a film végén csak csendben bandukolt kifelé nem volt az mint pl a Gran Torinon,hogy jópáran bent ültek és csak néztek a döbbenettől

ettől függetlenül tetszett és újranézős lesz mindenképp...

• ROCKnROLLA
    Hát nekem nagyon tetszett..:D én imádom a szar filmeket, imdb-n is úgy keresek, h a legszarabb filmeket listázza:D:D

Attack of the sabretooth - ezt mindenképpen nézd meg. Nekem annyira megtetszett egy jelenet belőle, h le is töltöttem, de nem találtam feliratot. De angolul is egy élmény volt megnézni, még litvánul is megnéztem volna:D Egy kis kedv csináló :D
  • Dean Winchester
    cápa vs polip :D pedig mekkora filcím ,kurva jó!
    megi s néztem a filmet de féluton ugy volt kikapcsolom:S komolyan 2009ben ilyen technikával ien szar látványilag 0 filmet eladni hogy lehet?:S
    nagyon rossz volt xD
    van vmi hasonló film :D
    óriáskrokodil vs dinókrokodil?:DDD
  • Italo4ever
    [spoiler]Alom az alomban, hatalmas csavar es otlet! wooww :O
  • Italo4ever
    Igen,de a memento-nal,ha let igy fogalmazni,akkor hagyott Nolan egy kis idot,hogy megertsd, mi miert van, legalabbis en igy erzem,ha a ket filmre gondolok most,az eredetben gyorsan tortenik minden,vagyis rogton meg kell(ene) erteni,hogy valojaban mi is az alom,hogyan tudsz ott ervenyesulni,olni,lopni,atverni masokat, stb, mert a kovetkezo jelenetben a parbeszed utan mar az alomban van a mozinezo es tatott szajjal nezi a maga a latvanyt es/vagy akciot,utana megint egy kis fejtagitas a nezonek,hogy meg tobbet tudjon meg,aztan megint akcio,vagy rahozzak a szivbajt,mert a hangok elkepesztoek SPOILER! amikor a vonat nekiment az autonak az utcan azt hittem kiugrom a szekbol,SP VÉGE es ez csak egy volt a sok kozul. :)
  • xxxpaulxxx
    Én a Mementoval voltam úgy, hogy aki ezt kitalálta... az egy zseni... egyszerűen fantasztikus és annál durvább agyalást igénylő filmet még nem láttam:D
  • Italo4ever
  • Justil
    így van, és mivel nekem sokkal inkább egy story, és egy bonyolult cselekmény, mint 1-2 pörgős akciójelent, így ezért írtam azt, amit :)
  • Italo4ever
    az inception-hoz kell "agy" is :) ha csak azert ul be valaki ra,mert a megszokott klisekkell nezi meg a filmet,akkor meg az lenne a baj,hogy Nolan is csak ennyit tud, meg kiszamithato az egesz.
    ennel a filmnel az elsodleges cel,hogy a hattertortenetet megertsd, ha nem figyelsz,vagy nem kotnek le a parbeszedek,amik egyebkent szinte a mozis fejekbe verik,hogy mi miert van,akkor nem fogod erteni az egeszet,ehhez tarsul a megdobbento latvany es a oriasi zenei effektek. a TDK-nal nem kell kulonosebben gondolkozni, de Nolan meg ott is csavart par helyen, a jo elkapja a rosszat nagyjabol ennyi.
    az eredet minden szempontbol lebilincselo es fordulatos,ha rakkattan az ember,meg a popcornjat is elfelejti betolni az arcaba,de ehhez figyelni kell es megerteni,nem pedig,hogy mikor jon mar egy lelegzetelallito akcio,vagy jelenet,de ebbol sem volt hiany,sot...

az ev filmje,legalabbis nem hiszem,hogy jonne jobb es erdekesebb tortenetu film mostanaban.
  • Justil
    nemtom, sztem a TDK egy vicc az Inception-höz képest :P :)
  • ROCKnROLLA
    mind2 irgalmatlanul kurva fos. vagyis a cápa vs polip igazából kurva jó, mert annyira szar:D
  • xxxpaulxxx
    Öcsédnek ajánlom az emberi százlábút, esetleg az gyilkos cápa vs. óriáspolipot:D
  • Blasta
    Öcséddel csinalnek egy filmkritika weboldalt, sztem nagy biznisz lenne :-D "Az 5 èves megmondja a frankót"
    Leszerzödtethetem? ;-) k
  • Dean Winchester
    jah hát erre mondják ízlések és pofonok :D
  • nagy hős
    verdákra se volt ennyire ki, pedig azt erőszeretettel hangoztatja hogy elpazarolt másfél órát egy ekkora baromságra :)
  • Sir Quno Jedi
    Pedig az uccsó 5 évben is jó sok szar film volt. :D
  • Tyler1
    Toy Story 3

Aranyos mese, korhatár nélkül. Nem akar jobb lenni az elődjeinél, nem törekedtek újra, és jobbra, megmaradt olyannak, amilyennek indult.
    Jó volt újra látni, emlékszem az 1. rész után volt egy Woody babám nekem is, és ő volt a kedvenc játékom :)
    Nem pontoznám, mert ezt azt hiszem nem lehet, nem jobb és nem rosszabb az előzőeknél, mégis szeretni való még így felnőttként is.
  • nagy hős
    hát nem látod a rágó leszedése mögött rejlő mély, filozófiai és erkölcsi harcot amit a kedves kis mókuskák vívnak?
    amúgy az 5 éves öcsém a negyedéig bírta, konkrétan kijelentette hogy ekkora szart ő még nem látott egész élete során :)
  • desigo
    Inception

Voltak részek amik nagyon magával ragadtak és lekötöttek és voltak kevésbé élvezetesek.TDKt jobban élveztem.

8/10
  • Hegi90
    Unthinkable 9/10
  • Tikal #56679
    Inception

Nolan megint letett valamit az asztalra, rég láttam ilyen jó filmet, semmi gagyiság, jó történet, képek, vágások, minden egyben volt, talán a zene nem volt annyira hangsúlyos mint pl a TDK-ban, de hangulatában nagyon ment a filmhez. A végén a moziban mindenki úgy feszült a vászonra, mintha megtudnánk mi az élet értelme:)
    Nem lehet belekötni.

Jó volt látni a ismerős arcokat más filmjeiből :)
  • xxxpaulxxx
    Jáááj nekem az 1. rész egy felejthetetlen élmény volt... egy borzalmas élmény:D Dehát... ez lehet, hogy nem is nekem készült:D
  • tigeroo
    végén pl. nem értettem h a srácoknak miért kellett a rágót leszedni a padok aljáról?

loool :)

így látatlanban ezen most besírtam :DDD
  • stonesour
    kössz :D
  • stonesour
    láttam. párszor :)
  • Dean Winchester
    Alvin és a mókusok 1
    10/9
    a maga műfajában tök jó ki filmet kaptunk!Én rosszabbra számítottam :D eddig ugy álltam neki h nem csíptem a mesét mondom a film se lehet vmi jó (bár meséből se nagyon láttam:D vhogy alapból nekem nem jött be)- no a film meg tök jó lett.
    az elejétől kezdve érdekelt,volt oan rész ahol majdnem meg is könnyeztem :D

Alvin és a mókusok 2
    10/7.5
    ha az elsőre 9 pontot adtam akkor bizony szemléltetni kell h a 2.rész nem volt jobb és ugyanolyan jó sem.
    végén pl. nem értettem h a srácoknak miért kellett a rágót leszedni a padok aljáról? de összességében nem volt ez sem rossz :D

jöhet a 3.rész :P
  • ROCKnROLLA
    Predators (Ragadozók) ;)
  • Willenbrock
    Valami új horrort tud ajánlani valaki-vagy sci-fit?
  • tigeroo
    A csendőr nyugdíjba megy, Lütyő őrmesterrel :)
  • Grove4
    Másnaposok :D
  • stonesour
    Tudnátok ajánlani nekem most estére valami ütős vígjátékot??? Köszi.

• Justil
    Inception.
    Most jövök a moziból. Hát...10-ből egy erős 9-es, iszonyat jó cucc. Újra megnézni viszont nem fogom mostanában, pedig lehet, hogy 3-4-szeri újranézés után is tudnék benne felfedezni újat, de szeretném inkább jól elfelejteni a részleteket, és majd egy fél-egy év múlva előveszem, akkor megint nagyot fog ütni.
    Nálam eddig az év filmje.
  • FlyHigh
    Szellemíró.
    Rettenetes, majdnem bealudtam, annyira vontatott és érdektelen volt nekem, ráadásul hosszú is.
  • tommygear
    köpedék
  • sandor8206
    németül willis :-)
  • sandor8206
    a legeslegjobb színész+szinkronhang összepárpsítás az a német bruce wilis, kegyetlenül passzol
  • Dean Winchester
    repo ment annyian szidták h muszáj megnéznem miért is akkora kaki :D
  • Tyler1
    feléig bírtam én is. tipikus példája, hogy lehet sok millióval mozifilmet csinálni egy idétlen szar ötletből.
    2. részét én fogom rendezni, amiben Győzike lesz a fsz, ő legalább hentes végzettségű
  • precision
    Repo Men

Oldalakat lehetne írni a logikai bukfencekről a filmben. Ezzel nem untatnék senkit, inkább egyetlen egy szóval jellemezném, ami nagyon találó:

Idiótaság!

Nincs bajom a scifikkel, van képzelőerőm, de ez annyira fos alapsztori, hogy még az is hihetőbb, hogy fénykardokkal harcolnak egymás ellen és erővel dobálgatják egymást.

Na jó nem írnék róla többet, kicsit felidegesített ez a sok bullshit ami volt a filmben.

3/10.
  • mopsar
    Ezzel akarták nyitva hagyni az egész filmet hogy lehessen még belegondolni amit a néző szeretne de én se szeretem az ilyet. Ha már azon dolgozat hogy beadjanak nekünk egy történetet akkor azt rendes lezárással is meg lehetne csinálni. Sőt úgy is mint ahogy sok filmbe láttuk (pl legutóbbi ilyen az a Pandurum volt). Nah azon még lehetett filózni hogy mi is történt. Az ilyeneket szeretem. De ezek a semmitmondó utolsó képek hogy pl elhajtanak a kocsival... Láttunk már ilyennél jobbat is....