106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Érkezik az újabb moslék: CÁPOLIP xDDDDDDDDDDDDD
ProGabe: Itt a kritikája ;) -
hát van aki avval is beéri :D -
vagy csekkolja le imdb-n
-
erre a legjobb válasz szerintem az lenne, hogy ülj le és nézd meg -
miért, mit tud az a film? -
Az a baj, h nem kell ahhoz megnéznem, h tudjam h gond van velem:) De azért természetesen megnézem:D -
Inquisitor #56773 No de van akinek meg nincs ízlése ;)
Azért ami 5 alatti pontokat kap (4,3 pláne) az általában igen igen szahar film. Viszont egy jóféle, ám de túl sok figyelmet, gondolkodást igénylő film vagy művészfilm szinte sose kap 8-9-10 értékelést. -
utánanéztem ennek a filmnek, és ha végignézed, akkor gratulálok, beteg vagy :D -
Szerintem nincs. Nem az összes film van betiltva azok közül amiket felsoroltam.. csak.. így jobban hangzott nem? :D A Grotesque-ről tudom konkrétan h be van tiltva. A Philosophy of a knife-ról pedig azt, h dok. film szerű, 4,5 órás, és elvileg nem ember aki végig tudja nézni egyhuzamban. Nemsokára megpróbálom:) -
pauly #56770 Szerintem is simán megér egy 7-est.Terminator 1-2,Predator,True Lies ezek meg nálam mind 10/10 :) -
amúgy a pontszám, vagy díjak alapján nem lehet filmet megítélni. szar film is tetszik vkinek, meg kecijó filmet is utálnak páran. mindenki a saját ízlése alapján döntsön, és ne pont számok alapján.
pl. az aranymálna díjas, imdb-n lehúzott, sokak szerint kritikán aluli fos film a Vasálarcos(az új), nekem ettől függetlenül egyik kedvencem :) -
pl. Visszavágó nálam 10/10, mint ahogy a Gattaca is, mégsincs ezeknek nagyon jó pontszámuk. ilyenen nem érdemes fennakadni
Ítéletnap nálam amúgy max. 6-ost érdemel -
én egyetértek. rosszabb napokon el is alszom rajta, vagy csak elkapcsolok. ennél már csak a Hatodik napon rosszabb Svárcitól számomra(ezt még egyszer nem sikerült végig néznem). -
ok, azt tudom, hogy nem kell imdb -re adni, csak érdekelne, hogy akik látták a filmet, mennyire értenek egyet ezzel az 5.4 -el? mert általában nem szokott ilyen nagy eltérés lenni az imdb -s pontszám és a saját pontszámom között :) -
imdb kurvára nem mérvadó, nem szabad az alapján dönteni egy filmről
sok jó filmet lehúznak ott -
kit érdekel egy marék idióta véleménye?
(uhh most látom a topikot...költői kérdés volt!!
)
amúgy viccet félretéve, sztem csak a saját ízlésedre hallgass...
kritikákat énis olvasok, de vaktában lövöldözni a pontokkal (meg fikkantani) felesleges -
hmm
vhogy az imdbre keveredtem és Schwarzi filmjeit nézegettem
picit ledöbbentem amikor az Ítéletnap adatlapjára tévedtem
5.4 pont? hmhm...
ezzel ki mennyire ért egyet? csak mert nekem az egyik kedvenc Schwarzenegger filmem, nálam egy 7 -es simán van -
az egy rossz vicc, legszarabb amit láttam életemben, nevetséges az a film a trutyihangjaival :D
mártírok viszont nagyon állat, izgalmas, eléggé kemény látvánnyal, végén jó kis csavarral, nagyon jó film volt! -
Martyrs az be van tiltva? -
jah...azért volt szimpatikus mert 1 dialógusa volt az egész filmben :DDDD -
Én is pár napja néztem.. Sokkal jobbat vártam, egyáltalán nem fogott meg sajnos:( Katanás alatt a yakuza-fazont érted?
Amúgy 5/10 itt is.. -
Dard Divorce-t se kellene kihagyni ebből a sorból.
-
predators 2010
spoiler:
volt egy-két logikai elem ami szerintem felesleges volt.
a kettyós morpheus volt a legalja. hogy annak a kis tölteléknek mi értelme volt, azt nemtudom...
vagy a legvégén amikor megölik a 3. ragadozót, a csaj lelövi utána a lénynek még volt lélekjelenléte visszalőni rá... na ott kínomban felröhögtem...
idén pedig a kick/ass után másodjára lőtték el a rendezők a "say hello to my little friend" poént...
de legalább elismerik őkis hogy mekkora kultfilm a scarface :)
egy karakter sem volt szimpatikus, a katanás tagnak volt 1 jó jelenete és ennyi.
1x meglehet nézni, már maga a predators univerzum miatt, nemvolt ANNYIRA gas film.
ámbár:
ha pedig azt nézzük hogy a predator univerzumban mennyi potenciál van (ez esetben lett volna), akkor: 5/10
shame on antal nimród :( -
arra is..
meg még: Mum & Dad, Marytrs, Philisophy of a knife, etc -
mondhatsz párat. -
xxxpaulxxx #56754 Pókerarcok
Jó volt, viasaton, reklám nélkül simán jó volt:D
Edward Norton itt is hatalmas fazon, mint mindig:) Viszont a magyar szinkron undorító volt... no de mind1:D
8/10 -
Inquisitor #56753 Szerintem ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... ha jól láttam, nem lezuhant, hanem fel. Arthur először lerobbantotta a tartókötelet, aztán időzítve robbantott egyet a liften. Hogy fel vagy le ment, az lényegtelen, a lényeg az volt, hogy gravitáció hiányában így csinált a többieknek "zökkenőt". -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy emlékszem robbantott az egyik végén, hatás ellenhatás? ... -
na nekem meg attól szállt el az agyam :D mert az meg nem is vicces volt, hanem gyerekes, meg a bárgyú fej hozzá...fúú :D -
én sosem bírtam azt a faszit :S
na az ilyen vicces niggáktól megy fel az agyhugyvizem
de a cop outban pl nagyon nagy arc volt a feka :D -
Dean Winchester #56749 death and funeral :D halálos temetés 2010
hát srácok van olyan akinek ez bejön?:S
kajak meguntam azt kinyomtam a fenébe :S
pedig martin lawrence miatt azt hittem vmi fasza kis vigjátékot kapok -
hapi #56748 Valaki elmagyrázhatná nekem hogy az Eredetben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért is zuhan le a lift?
-
Justil #56747 :) ja, de most tényleg én voltam a balfasz. legközelebb éjfél tájékán inkább 3x is meggondolom, h mit írok :( -
címe: Seven Samurai (uncut)
gyártási éve: 1954
rendezte: Akira Kurosawa
hossza: 03:26:40
értékelése: 10/10 -
Inquisitor #56745 Csak jelezném, hogy nálam többször előfordult, hogy pár órán belül eltűnt a spoiler tag a hozzászólásomból, holott benne volt. Ezért ezen a fórumon inkább nem használom és nem is írok spoilert. -
Justil #56744 valaki moderálja ki, ha tudja... -
wtf :D -
Justil #56742 uff, tényleg, sorry. fáradt voltam már :( -
Kéjjel - Nappal
Szvsz kiváló akció vígjáték! Az asszonnyal végig röhögtük az egészet. Diaz és Cruise nagyon jó színészek.
7.5/10 -
[spoiler]a többire mar nagyjabol jottek valaszok, a kisbusz visszajatszasa pedig tok egyertelmu, azt akarta tudatni a nezovel NOLAN,hogy amig a vizbe esik a busz,mennyivel tobbet lehet az alomban lenni.