106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
iowa19 #56939 "Egyszer bőven megéri megnézni de többször nem igazán."
AKKOR HOGY LEHET 9/10?????? -.-'
-
Ang avatár... Avagy az Utolsó Légidomár, akarom mondani Léghajlító.
2/10 jóindulattal.
Az Effektek elmennek. Az eredeti történethez van köze. De vannak benne jelenetek, amin sírva röhögtem...
6 "földhajlító" képes megmozdítani 1 darab követ az szánalmas... De ők legalább egyszerre mozogtak. -
Hot Tub Time Machine
Eléggé bejött a film. 9/10
A színészek is jók voltak szerintem. Egyszer bőven megéri megnézni de többször nem igazán.
-
Ameddig a lábam bírja
10/9 -
Mert mozifilm így vonzóbb és nem csak 12 éven alattiak ülnek be rá. -
Ez marha jó! :) -
sandor8206 #56933 én erről beszéltem ez elvileg egy 3 részes mini-tv sorozat, persze te attól még láthattad egybe :-) persze lehet mást láttál azért kérdzetem, hogy ez mert van egy pár triangle címú film -
az oké. gondolom, h a profit a lényeg, de vmi szintet azért tartsanak már fenn maguknak.
egyátalán miért kell élőszereplőssé tenni a rajzfilmeket? volt már olyan a történelem folyamán amelyik nem lett totális bukta? -
omg... :)
amúgy nem b*szzák el a pénzüket, mivel az ilyen filmek mindig egy jó pár talicska pénzt hoz nekik... tudod te hány olyan család van ahol a gyerkőcöt el kell vinni az ilyenekre? :) anya, apa, gyerek, az már három jegy, aztán meg kell majd venni dvd -n is, meg a mekiben a happymeal -es játékot ami ehhez kapcsolódik..stb.stb. -
macilaci Amerikában kult -
ha lenne olyan topik, hogy "Filmek, amiket nem várunk" akkor oda ezt lazán beraknám :)
elég érdektelen egy sztori valóban, én is láttam az 'Incepció' előtt a trailerét... :) -
most komolyan ennyire unatkoznak a jenki barmok? hupikék törpikék után ez?
a WB sem tudja már mire b*ssza el a pénzét -.-
-
Ja jó köszi:) -
tényleg csak ennyit kellett volna tenned.... -
Ki is volt írva a trailer végén, The Social Network.
A témája pedig mennyire nem érdekel, így valahol sajnálom, hogy David Fincher rendezi. :P -
Inquisitor #56924 Social Network az angol címe. Meglepő módon ;) -
lol
Facebook? :D -
Inception
9.5/10
Más:
Ugyan ez engem is érdekelne:
"Nem tudja valaki, hogy mi annak a filmnek a címe, hogy... Inception előtt láttam a moziban a trailerét, röviden valami annyi lehet a story, hogy van pár srác, akik létrehoztak egy facebook copy kozösségi site-ot, meggazdagodnak, de beperlik őket és a gatyájuk is rámegy. Legalább is nekem ennyi jött le belőle, de a címére nem emlékszem már, próbáltam rákeresni, nem igazán jött össze." -
:::spoiler:::
az első kérdésre megvan a válasz, csak utána kellene számolgatnod.
főleg azért is mert az első álom nemcsak az autós üldözésből áll, volt ott preparáció is, meg vallatás stb...
második: saito emlékszik mindenre, ahogy cobb is, és szerinted miért kereste meg cobb? ha nem sikerült volna akkor nem kutatja fel... ezt saito is tudta. szal pont azért várt mert nem tudta hogy mi történt. -
Ki mondta, hogy végig aludták az utat?
Ki mondta, hogy egyáltalán felébredtek és nem álom volt az egész?
Lehet itt naphosszat filozofálni az egyes verziókon de lehet, hogy még maga Nolan sem tudja, hogy mi is történt valójában :) -
Jó lenne ha a spoiler fölé odaírnád miről írsz -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Inception kérdések:
- Ha az álomban 20x annyi idő eltelik, mint az előtte való szinten, akkor a következőt nem értem:
A valóságban, a repülőn (mint az a végén kiderül), közel 10 órát alszanak az emberek, tehát a követező szinten Juszuf autós üldözésénél 200 óra kell elteljen (azaz egy hét), hiszen ha valóban felébreszti őket a vízbe tolatásnál kb. fél óra autós-üldözés után, akkor az elalvás után 2 perccel kéne felébredjenek. Márpedig fél óránál nem lehetett több az az üdözés, hiszen az alatta lévő szinten nem töltöttek el fél óra szorozva húsz, azaz tíz órát. Sem pedig az az alattin egy hetet.
- a másik, hogy Saito azt mondja, hogy azért megy velük, hogy a saját szemével láthassa, hogy valóban beadják Fisher tudatalattiának a mesét. És látnia kell, mert a terve azért elég hosszú lefolyású a valóságban, még akkor is, ha sikerül az akció és megváltoztatják Fisher akaratát. Szóval mindenképpen látnia kell, mi történik, hogy aztán a telefonhívással rendbetehesse Cobb életét.
Viszont semmit nem lát az egészből, mert meghal, de ettől függetlenül még az ébredés pillanatában elhisz Cobbnak mindent, minden további nélkül.
A csávót se kérdezi meg, aki valóban látta, mi történt az apa halotti ágyánál. De mégha az el is mondaná neki, akkor is milyen alapon hinne neki? A két szé szeméért? -
hogyhogy mi? -
iowa19 #56916 Mum and Dad
beteg egy film -
Kapj el ha tudsz
az eleje mi volt? amúgy tetszett nagyon. -
xxxpaulxxx #56914 1, a Memento a kedvenc filmem
2, Múltkor Tylernek jól lefikáztam a Tökéletes trükköt, mert összekevertem a Tökéletlen trükkel, ami tényleg egy szar
3, Igen... a Nolan filmek bepótlása miatt is:D Holnap vagy holnap után nézzük az Inception-t:) -
hubazzeg, en sem szeretem az ilyen filmeket, ezert kertelek meg titeket, hogy leirjatok D: nagyon durva, a masodik az elso meg ... szegeny srac 

-
az eredet előtt akartam egy kis Nolan feelinget :) -
3 részes? Én csak egyről tudok -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem két elméletem van az inceptionnel kapcsolatban:
A, megfigyeltem, hogy a moziban 2 és fél órát voltam és kint csak 10 perc telt el, úgyhogy sztem álmodtam az egészet
B, vagy Heath Ledger álmodja Chris Nolant és minket is, hogy moziba megyünk megnézni a filmjeit. Mivel Heath nyugtatókat szedett be és álmában meghalt, ezért a váróba került -
sandor8206 #56909 ez az a 3 részes bermudás? sztem se volt rossz -
Inception 10/10, mondtam már? :)
Szinkronosan láttuk, mert nem volt kedvünk elmenni a MOMig, de annyira nem volt rossz (mármint a szink).
A film meg zseniális. -
jólvan srácok, nem csalódtam bennetek, egy darabig nem voltam és 2000 új üzenet :)
Léci jövő hét keddig ne írjatok sokat, mert számításaim szerint addigra fogom elolvasni ezt a 2000-et :) -
"A Philosophy of a Knife nem teljesen valódi dokufilm..."
Tudom!
De azért még így is eléggé valósághű! -
Tegnap előtt néztem meg én is ,de inkább DVD-n!
És tényleg csak azért mert most annyira felkapott!
Valahogy idáig mindig rossz időpontot választottam hozzá!
Idáig háromszor aludtam be rajta!
De most végignéztem és tényleg jó kis agyalós film !
9/10 -
most megy naponta a Coolon :D -
Mi az? Mindenki most nézi meg a Tökéletes trükköt? Vagy most Nolan miatt hirtelen menő lett? Amúgy tényleg jó film volt amikor láttam.:-) -
A Philosophy of a Knife nem teljesen valódi dokufilm, csak doku-szerű, de minden bemutatott eleme megtörtént, a film keveri az eredeti felvételeket és a feljegyzések, vallomások, visszaemlékezések alapján rekonstruált jeleneteket. Amúgy japcsik csinálták a kínaiakkal, akit érdekel a téma, nézzen utána a 731-es egység (Unit 731) világháborús "tevékenységének".
-
Descendents (aka Solos)
A The Road eléggé bejött, de kétségtelen témájában egyedül álló ez a film mert pár kisgyerek szemszögéből mutatja be az eseményeket. És zombik is vannak meg csúnya bácsik cukor helyett fegyverekkel))
Kellemes meglepetés
9/10 -
Ca$h
nem volt rosz.
7/10
Lebanon
amúgy is "rajongok" a háborús filmekért)
ezért elfogultan de 9/10
Az egész film egy harckocsiban játszódik, a benne levők szemszögéből látjuk az eseményeket, szószerint. Végig igalmas és érdekfeszítő, igen, így kell egy filmet összehozni!