106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    na jó ez tényleg csak flém
  • stonesour2
    Szerintem meg csak leírta a véleményét
  • tommygear
    csak flémet akar kelteni ne válaszoljatok neki
  • iowa19
    parancsolsz? Értelmetlen az egész film, kb. semmiről nem szól, csak végig agyonverik egymást. Bradt Pitt? Edward Norton? Selejtes színészek ezek. Túl vannak értékelve. Semmi tehetség nem szorult beléjük. Nem értem , miért szeretik annyian ezt a filmet. Se értelme, se célja. A polgárpukkasztó részek pedig szánalmasak.

Nézd meg talán és utána írd be ezeket a jeleket...
  • tommygear
  • Tyler1
  • iowa19
    mi ebben az érdekes? egy túlértékelt film, túlértékelt szereplőkkel, nem több.
  • Grove4
    érdekes...
  • iowa19
    Fight Club

5/10

valahogy nem jött át
  • Tyler1
    Ez a fiúk sorsa c. filmmel kellett volna, amiben már drámai szerepet játszik, mellesleg nagyon jó film.
  • Szabi84
    Itt mindenki a Titanic-ban látta először? Egy kosaras naplójával kellett volna kezdeni
  • macselek #57048
    Az nálam 10/9,5 . Nagyon sokszor megnéztem már.
  • Dean Winchester
    jah ezaz h azt mondom tovább amit hallok :D
    való életben is rengeteg olyan van,hogy mondják sokan na azt továbbítjak mások ahelyett h meggyőződnének adott dologról és ha meggyőződnek h ugy van akkor adja ugy tovább de ha máshogy akkor meg máshogy :D na remélem érted..

Dirty Dancing
    na erről a filmről is mondta nővérem hogy hudejó film, á mondom szar nyálas tuti nem nézem meg! jópár hónapja leszedtem neki mert kérte,na mondom jólvan ha itt van nekilátok és megnézem!
    hát mit mondjak a maga műfajában tőlem kap simán egy 10/9et,szal örülök h megnéztem mert szerintem egy rohadt jó filmet sikerült készíteniük.
    végeztem az első résszel,gondoltam nekilátok a 2.nak de azt vhogy fél óra után kinyomtam mert nem hozott lázba :( és azóta se néztem meg.
  • Kicsikiraly
    Én is a Titanic miatt hittem róla ezt, de a Téglát látva azonnal megváltozott bennem a kép, és azóta a kedvenc színészeim között tartom számon. (Part, Catch me if you can, meg az előbb említett Tégla is ugyebár miatt)
  • Tyler1
    na pont erre gondoltam. ha vkiért rajonganak a lányok/nők, akk az biztos buzi, nyálgép, stb...
    ez emberi butaság nincs rá jobb szó. ha vki látatlanba oltja az Alkonyatot, mert bedől a sztereotípiának, és annak h "ha más is oltja, akk én is", akk az megint csak buta.

(nem rád gondolok, hanem általánosságban amit tapasztalok)
  • Tothenkopf
    Jack Nicholson fenomenális.

nálam 10/10
  • Dean Winchester
    ááh azt megnéztem az jó volt.
  • Police88
    Megéri megnézni, bár az eredetit nemláttam azt mondják van különbség a kettőnek a storyjában is. Am még a Véres gyémántokat is ajánlom ha kimaradat.
  • tommygear
    10/10 nekem, nagyon bejött
  • Dean Winchester
    na a téglát javasolta vki h nézzem meg mert nagyon jó.
    írjátok már h 10/9 minimum :D
  • Police88
    *eggyel több "róla" szerepel a kelleténél
    ** A vihar szigetben is nagy volt
  • Police88
    Nem tartom magamat buta embernek első benyomásom róla ez volt róla mikor megnézették velem a Titanicot kiskoromban a nővéreim. Unokanővérem teljesen oda volt érte, gyűjtötte a plakátokat na azon olyan mint egy rossz buzi. Felnőttebb fejjel a Titanic is többnek látszik mint akkor és a Part c. film mondanivalóját is jobban megértem. Épp ezt akartam kifejezni h nagyot fejlődött nekem a Kapj el ha tudsz c. filmtől vált egyik kedvencemmé és most már nem az a tipikus tinibálvány hanem lerakott sok minőségi filmet az asztalra. A Tégla remakeban is nagyon jó volt.
  • Tyler1
    nyálgép
    ezen már csak nevetni tudok. komolyan, ezt a sztereotípiát árulja valaki? mert nem hiszem el, h ennyi buta ember van.
  • Police88
    Amúgy az Eredetet láttam legutoljára moziban és kötelező 850Ft-ért a legnagyobb teremben néztem Corvinban hát minden fillért megért 10/10es :)
    DiCapriora hihetetlen szerepeket osztanak már egy jóideje és állja a sarat pedig régen mekkora egy nyálgépnek indult :D
  • iowa19
    -.-
  • Police88
    Az utolsó léghajlítót (Az a vicces h most nem a magyarok adtak neki hülye címet hanem angolul is ez xD) látta már vki? Az érdekelne,hogy érdemes 3D-ben nézni tehát ki is használja azt vagy csak így utólag rányomták mint a titánok harcára (vagy a toy story 3-ra)?
  • tommygear
    és még mindig nem kaptam választ
    vedd már észre magad
  • iowa19
    hmm
  • Grove4
    Nos csak annyi, hogy ha bannolnak akkor koponya lesz a fejlécedben, de ha megpróbálsz normálisan kommentelni, akkor talán ezt el tudod kerülni.Reméljük sikerülni fog. Most pedig beszéljünk a filmekről!
  • iowa19
    Mi van?! Mi van veletek emberek? -.- ? ?? lol
  • xxxpaulxxx
    Tudod... koponyák után való vonzódás, csakúgy ahogy a szőrös betyárkörtés férfi seggek után teszed.
  • iowa19
    te hagyjál engem, ember, mi a bajod?? -.-' szállj le rólam
  • tommygear
    hagyd el az sg-t és nem lesz semmi baj
  • iowa19
    nem értem, mi a bajotok most?
  • desigo
    Inception Ending Extended
  • Reg5
    A sorozatot nézted anno?
  • öregharcsa
    The A-Team (Szupercsapat)

Jópofa, szórakoztató, látványos akció-vígjáték jól összeválogatott szereplőkkel...csak ajánlani tudom..

8/10

Murdock a király!!
  • Dean Winchester
    te csak ne ?-gess míg nem válaszolsz
  • tommygear
    !
    banolni fognak minnyá ha nem fejezed be
  • iowa19
    ?