106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • vérpocok
    Hitler ma is él... Argentínában. Ne higgyél a konteóknak amit a film el akar adni, hogy fejbelőtte magát a bunkerben.
  • Prof William
    Szininén nagy kedvenc a film. Remekül bemutatja az utolsó napok összeomlását és persze Hitler és a többi "bunkerlakó" személyiségét is.
  • Bokafix2
    Downfall (2004)

Kerek 130 éve született... úgyhogy most megnéztem újra a Bukást, és szerintem még mindig ez az egyik legjobb háborús dráma. Látszik hogy nem a démonizálásra törekedtek, mint mondjuk a Sátán felemelkedésében, hanem igyekeztek hiteles szemszögből megmutatni mi történt.

8/10
  • Zephyr Retiring
    Tomorrowland (Holnapolisz)

Egynek elment. A látvány önmagáért beszél, de logikát ne keressünk benne.
    Majd egyszer rájövök arra is, mi a francnak kell újabb jelölteket felkutatni a végén?
    Ez nem a kibeb@szott Jumanji, hogy újra lehet mindent kezdeni :D
  • BenedekFeco
    Alien 40th Anniversary Short Film: "Ore"

Ebből a rövidfilm sorozatból a legjobb eddig.

• Dynamic
    Glass
    Már az előzeteseknél is értetlenkedtem, mire ez a hype, egyáltalán hogyan lehet ebből jó koncepciót kihozni. A végeredmény aztán engem igazolt - magam előtt legalábbis. Izzadtságszagú alapötlet, unalmas cselekmény, kiszámítható, de legalábbis érdektelen fordulat.
    4/10
  • Zephyr Retiring
    Közben toltam egy kis nosztalgiát a régi dvd lejátszóba is..

JCVD örök klasszikus.
  • Zephyr Retiring
    Ebben az esetben kezelve lett a helyzet a 3. rész utolsó perceiben, így a folytatás feleslegessé vált.
    Ugyanakkor persze elég lehetne annyi is, hogy főhősünk felébred a 4. részben, ahol kiderül, hogy az egész előző epizódot csak álmodta :)

S akkor ez még csak egy példa...

(Mint lentebb írtam nekem bejött a folytatás, de van ismerősöm akinek az uccsó rész tetszett jobban.)
  • buddabudda
    Az utolsó rész az Ascendant lett volna, de a 3. rész akkorát hasalt ( harmad annyi bevétele volt mint a 2. résznek amerikában ), hogy nem merték megcsinálni. Aztán volt hír, hogy tvre mégis elkészül, meg sorozatként folytatódik, de nem hiszem, hogy lett belőle valami vagy még csak tervezés folyik.

Egyébként én ezekkel a YA filmekkel mindig úgy járok hogy az első rész egy tök jó világot, érdekes szituációt vázol fel, egész jó sztorival, hogy aztán a többi részre valami teljesen lapos érdektelenségbe fulladjon. A 15 éveseket játszó 20 évesekről ne is beszéljünk .
  • Zephyr Retiring
    Allegiant (A hűséges)

Hát igen: valahogy így illik pontot tenni egy történet végére.

Összességében volt itt minden ez alatt a közel 380 percen át sci-fitől, kalandokon át a romantikáig. Soha rosszabb trilógiát ;)

(Azért mondjuk David-től tovább lehetne vinni még egy szálat, de remélem nem teszik. A bosszú ugyanis mindig rossz tanácsadó mint tudjuk...)
  • Zephyr Retiring
    Insurgent (A lázadó)

Döbbenet, hogy tegnap óta senki sem nézett (itt) semmit.
    Sebaj, én tettem amit mondtam :)

Néha megesik, hogy egy film folytatása felér elődjéhez. Ez most is így lett.
    És most kivételesen a befejezés is tetszett..

Bár az utolsó áldozat kiiktatásával én még vártam volna, de szerencsére ezt a lépést nem nekem kellett megtennem.
    Így talán pont emiatt is, (pisi-flamó stb. szünet, és) már nézem is a trilógia uccsó részét..

Ja, majd elfelejtettem: 10/8.
  • Zephyr Retiring
    Divergent (A beavatott)

Nekem eddig kimaradt(ak) ezek a sztorik.

Tetszett, hogy Miles Teller "átjött" a Képszakadásból, de nem tetszett, hogy itt negatív alakot öltött..
    Tetszett, hogy nem volt előre kiszámítható a cselekmény, de nem tetszett a vége.
    Tetszett, hogy készült(ek) belőle folytatás(ok) is (amit holnap meg is lesek), de nem tetszett, hogy sorozatnak titulálták, miközben ez inkább trilógia...
    10/7.
  • SzinesGeza
    Hogy jó filmzenét írjon? Sikerült is.
  • BaliBoy
    Nem bizony! Csak ezt várták el tőle.
  • SzinesGeza
    Azért Silvestri sem botfülű.
  • Tikal #101866
    na jó de Zimmer, nem véletlen :)
  • BaliBoy
    Egyetértek. Ha valamiben, akkor a filmzenékben veri a DC a Marvelt. Minden szuperhősnek van saját témája.
  • Sequoyah
    Waiting... (2005)

10 percel a kezdes utan rajottem hogy en ezt mar lattam regebben, es igy kesobb el is aludtam rajta. De amikor elsore neztem annak idejen akkor tetszett, masodjara mar uncsi.
    Valoszinuleg aki etteremben dolgozik az tobbre fogja ertekelni mint en. A sok ismertebb B kategorias szinesz teszi nezhetove, illetve van par jo poen is amin lehet rohogni. De par poen eleg eroltetett, es primitiv...

Tortenete viszont sajnos az egvilagon semmi nincsen neki. 1-2 karakternek van sajat tortenete amit 2 mondatban ossze lehet foglalni, de maganak a filmnek semmi. Elvannak, vegzik a dolgukat, kozben csinalnak 1-1 vicces dolgot, es ennyi.

5/10
  • Blasta
    Sztem a DC - Wonder Woman témája magasan veri az osszes tobbi hasonló filmzenét. Az kurva jo lett, emlékezetes, egyedi.
  • Kmarha
    Alien 40th Night Shift

A túl jól ismert panelekből felépített 8,5 perc, amiből az utolsó fél perc ráadásnak látványosan gagyi volt. Aztán ezek után jön egy olyan 30 másodpercnyi lezárás, csak hangokkal és két horpadással a plafonon, ami meglibbenti azt, amit 3 kisfilm óta várnék, de nem nagyon kapok. Hangulatot. Kár, hogy ilyen pindurkát kaptam csak. Na majd talán a 4.
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.04.14. 14:57:06
  • BaliBoy
    Mortal Engines

Kár érte.Ez a világ többet érdemelt volna. Részben is és történetben is. De mivel ennek a résznek a története nem volt valami nagy durranás, ezért több rész sem lesz ebből a világból. Pedig egyébként szerintem a karakterek is a helyükön voltak, csak éppen nem igazán lettek kibontva.

6/10
  • Kandurex
    Shazam

Van egy kis hullámvölgy a filmben, közepe kissé unalmas, de a végére összébb kapja magát.

6-7/10
  • Zephyr Retiring
    21 & Over (Képszakadás) imdb

Hát eléggé legagyizták a kritikusok. Meg a nézők egy része is. De pontlesz@rom, mások miként vélekedtek róla.
    Nekem tetszett és ez a lényeg.

S amikor már azt hittem, minden poént ellőttek, jött az indián..
    Ezt inkább spoilerezem, nehogy valaki rosszul legyen..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szóval a hányós jelenet, az valami durván jó lett. Akármennyire is gusztustalan.
    Ahogy a Stop Shop 2-ben is mondták: ez ( értsd itt a hányás) undorító, de valahogy mégis muszáj nézni...

10/10 Há nem? Há de!
  • SzinesGeza
    "Miért nem emlékszünk"

Én pl emlékszem több filmre is. El is dúdolom bármikor őket.
    Legjobban az Iron Man 3 theme tetszik.

A válogatott OST-kről nem is beszélve. Jó, tudom, azokat eredetileg nem a filmekhez írták.
  • Jim Morrison
    most nem nézem vissza, de ha jól emlékszem nekik el kellett dúdolniuk, nem felismerniük. van különbség :)
  • BaliBoy
    Az a gond, hogy 23(!!) MCU film után továbbra is ez az egyetlen téma ami esetleg megmaradhat.
  • SzinesGeza
    Talán nem botfülűeket kellene megkérdezni. :)
    Most komolyan, ha valaki pl EZTmeghallja (látta a filmet) akkor nem ugrik be egyből a cím?
  • BaliBoy
    Ebben a cikkben is benne van az a videó. :)
  • Jim Morrison
    pár éve volt kb ugyanezzel a címmel jó kis cikk + videó, akkor még az utcai embereit is megkérték, hogy dúdolják el a star wars, avangers, stb zenéjét. Eredményt tippelheted :)
  • Tikal #101852
    Mert futószalagon gyártott lelketlen alkotások, így spórolnak a zenével is, mehet mind alá ugyanaz, ugy se tűnik fel :)
  • BaliBoy
    Picit off.

Miért nem emlékszünk a Marvel-filmek zenéjére?

Nagyon érdekes cikk! Én is töprengtem már ugyanezzel kapcsolatban, hogy 1-2 témán meg a főcímen kívül nem tudok felidézni a Marvel filmekből zenét.
    De egyébként nemcsak a Marvel filmekre jellemző ez, hanem egyre több filmre. Mikor a trailer zenék jobbak mint amik ténylegesen felcsendülnek a filmekben.
  • SzinesGeza
    És a zenék, óriásiak benne!
  • repvez
    Mosz akkor mégis skyvaker a kiscsaj? félrekurt az öreg a galaxisban mindenfelé :)
    Amugy érdekes ez a cim, mert azt irták, hogy minden skyvaker befejezi most, hogy el tudjanak szakadni ettől a vonaltol és ujabb irányt vegyen a történet és ujabb korszakot nyissanak.
    erree meg ugy hangzik , mintha most akarnák elölröl kezdeni az egész családi szálat ujra , friss szereplökkel..
    Eddig a 7 8 is csak egy ujraforgatott régi rész volt néhol modositott feljavitott látvánnyal . most a 9 is ez lesz ?

Fogadok itt meg majd az lesz mint az elsö részeknél, a nagy orrú gonosz bácsi megfarkalja a réyt és születik két gyerek amibe belehal a csaj és kezdhetik elölről az egész mutatványt..
  • Jim Morrison
    The Silence

jah, nekem se jött be nagyon. +

The Highwayman

Ez viszont nagyon tetszett. Jo kis film volt.
  • BenedekFeco
    The Silence (2019)

Occsósított "A quiet place", occsósított Emma Watsonnal és occsósított szörnyekkel. Most komolyan, ez volt a legjobb ötletük? Dino korszakból visszamaradt(?) zombi-denevérek? Pfff...
    A film kb. felénél megtalálják az Ultimate Weapont. Nem is értem, hogy egész Amerikában ez senkinek nem jutott eszébe? Helyette újraszervezik a Jehova Tanúi Karitatív Szervezetet, akik az Őrtorony legújabb kiadásával kommunikálnak.

A katasztrófától csak egy fokkal jobb

3/10
  • LasDen #101846

• kutyakiki81
    Hellboy (2019)

Reggel csak rosszat olvastam róla, kicsit el is ment a kedvem a délutáni mozitól.
    De én nem csalódtam!
    Beteg, bizarr, durva cucc ez. Igazi B kategória, rengeteg gore-al,mindenféle szörnnyel, rémmel, elborult lénnyel. Igazi guilty pleasure, nekem sokkal jobban tetszett, mint az előző két film.

6/10
  • BaliBoy
    Én nem tudom mi a gond ezzel. Szerintem is rendben van az előzetes alapján. Ha valami folytatás lenne, akkor meg az lenne a gond. Főleg azért mert általában egy nagy durranás filmet nem tudnak ugyanolyan minőségben folytatni. Hiszen az Oroszlánkirálynak is volt folytatása. Ha jól tudom kettő is. Egyiknek sem sikerült még csak általános ismertséget elérnie.
  • Tikal #101843
    És nem lehet csinálni egy újat hasonló stílusban, mint pl a Toy Story? uh, remélem abból nem akarnak majd egy "élő" szereplőset :D
  • vérpocok
    A köztiszteletben álló rabbi, aki tizenéves lányokat dug, mert a felesége éppen terhes és őt most sajnos nem lehet. Két sarokkal odébb egy lelkiismeretes fiatal orvosi beavatkozásra gyűjti a pénzt, hogy visszanöveszthesse a szüzességét még az esküvő előtt.
    De a disznóhústól valahogy a legtöbbjüket leveri a víz... kurva érdekes nem?
    Pedig aki azt mondta hogy "ne egyél disznót", azt is mondta hogy "ne paráználkodj"... szinte érzem, ahogy gyűlik a nyál a számban... le kéne köpni valakit.