106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
van benne 1-2 jó jelenet, de azokon kívül teljesen középszer. -
huh. jó topiknak néz ki, eddig nem láttam, kösz a sok kcsgnek akik teleflame-elték, nélkülük nem találtam volna ide!
+ fav
Ma este akarom megnézni "A titánok harca" filmet, aki már látta, spoiler mentesen elmondaná mi a véleménye róla? -
-
-
ty -
most -
olyan gyerekes ez az egész... nem levágós hogy 1 regé az összes... PONT ide jönnek PONT azok a fórumozók PONT most...
csak az a szánalmas benne hogy saját regével nem meri ezt a fesztivált csinálni :P
-
OK mostmár egyértelmű, hogy 1 (multi)reg az, aki csinálja a feszkót. -
bcrics #57170 itt meg mi történik? -
xxxpaulxxx #57153 egy faszom moderátor mikor néz már be ide?:@ -
xxxpaulxxx #57150 Te sem vagy különb -
stonesour2 #57134 |Gigabyte P35-S3|Intel Core 2 Duo E6600|2x1GB/800 Kingmax|Asus 8800GTS/320MB| -
Kuss már, végre vége lett. -
stonesour2 #57130 Sziasztok! Jó reggelt!
Martyrs -
alex88 #57129 Üdv!
Tudnátok ajánlani nekem pár igazán jó horrort/thrillert?
Köszönöm!
Üdv! -
De a "hozzászólásokat" bizony tudnád gyomlálni!
-
Kick Ass
unalmas... unalmas volt, de nagyon, alig tudta fenntartani az érdeklődésem a film, volt három akció jelenet, a többi meg párbeszéd, egy két poénnal... nálam nem ütött ez a film, 6 pont...
volt egy két jó zene is, meg egy hans zimmer utánérzés egy jelenetnél :) -
nem tudok letiltani embereket......... -
Dean Winchester #57124 erre mi szükség?:S
Ha már ennyire jó film az EREDET
http://www.sg.hu/cikkek/76066/tenyleg_ilyen_jo_az_eredet
#57121:
http://www.sg.hu/cikkek/76060/adam_sandler_evek_ota_nem_volt_ilyen_sikeres -
stonesour2 #57123 -.- -
xxxpaulxxx #57122 kibaszottul unalmas vagy ugye tudod? Túl hosszú a nyáriszünet? Inkább készülj szeptemberre és hagyd békén az ittenieket köszi:)
ON: Amerikai szépség
Bár még mindig megy a tvben, nincs vége, de így 25ödszörre is 10/10
Fantasztikus ez a film... gyönyörű, szomorú és teljes mértékben igaz. -
Nagyfiúk
Borzalmasan gyenge poénos Sandler film.
4/10 -
igen, néztem...
ez szerintem méltó felújítása a sorozatnak...nekem legalább is bejött..(mondjuk a sorozatban Murdock sokkal jobban tetszett, de ez sem volt gyenge) -
Dean Winchester #57119
-
(engem ugyan nem hergel... :))
ON:
Ninja Assassin
A harcjelenetek nagyon tetszettek annak ellenére is, hogy sok túl sötétben játszódott. A ninja kultuszt amúgy is szeretem, kicsit lehetett volna abból több mint a gagyi fbi -os cia -s v. milyen szálból. Ez az egész film gyenge pontja szerintem. Próbálták modern környezetbe helyezni az ősi kultúrát, ami nem is lenne baj, de elég gagyin lett megoldva. Nagyon rámentek a véres jelenetekre, meg a special effectekre, a normális történetre meg már nem maradt pénzt és/vagy idő. Kár érte. Ezzel együtt egyszer nézhető a film, láttam már rosszabbat is.
5,5/10 -
nagyon szar. címét sem érdemli meg, mert az első résztől fényévekre van. kb. C kategória.
(de azért még lesz 4. része is-.-) -
-
na off vége tényleg, unalmas vagy már
nem írom le többször -
Mi kérünk elnézést... :S -
stonesour2 #57113 de még ilyenkor is hergeled.... ha off vége, akkor MINEK HERGELED még? tényleg ennyire nyomorék vagy? -
az is csak miattad ment, lássuk hogy vergődsz grúv haveroddal :D :))
na off vége tényleg, unalmas vagy már -
utsó off hsz tőlem ebben a topikban ebben a témában
kicsit "fura", hogy ahol te megjelensz egyből megy az off meg a flame... had ne emlékeztesselek a Lost -os dedós LOK -ozásotokra, amiben te főkolompos voltál
CSOCSO ezt is nyugodtan töröld és sry, nem írok többet -
életem tettem volna rá h hasonló kaliberű válasz jön tőled -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha ti dedóztok én had célozgassak már :P
ha magadra vetted akkor az már jelent valamit :) -
nemkell célozgatni se azért, törölje ki az offot és kész ennyi -
CSOCSO pls takarítsd már ki a sok gyengeelméjű kislányos dedós civakodását
köszi :) -
-
nemkell komolyan venni a gyereket :D
most megsértődött mert kapott 4 pontot és csak vergődik -
Értelmezz!!
Hagyjátok abba! Ma még nagyon a banhamákra akarsz kerülni, mindjárt jönnek a moderátorok és megoldják. Reméljük.
A filmeké a téma.
valaki az egy kosaras naplójához nem tud magyar feliratot, egyet találtam, de az nagyon csúszik. -
Dean Winchester #57102 egyébként 2009ben jött ki a Tökéletes katona 3 - JCVD szereplésével! ezt vki látta már?