106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    indi 4 is simán hozza a az előző részek hangulatát, aliennekkel én se voltam kibékülve de hangulat, az amitől végül is az lett ami az indi sorozat, azt simán hozták az új részben is
    nem tudom pontosan megfogalmazni, ahogy precision is fogalmazott, az indiana jones élmény a lényeg
    indi, az apróbb grimaszok, a tipikus indi bunyok és "poénos" akcio jelentek, a zene, a kalandos sztori stb. képtelen megmenekülések, a kalap stb. stb.
  • xxxpaulxxx
    Ez röhely... Remény Rabjai? Forrest Gump? Star Wars??? Ezek hol élnek? Biztos a stonesour2/iowa/mittoménkifasz írta:D
  • precision
    az nálam "csak" 9, de mit mondtam, felesleges külön értékelni
    maga az Indiana Jones "élmény" 10 pontos :)
  • Reg5
    Ezzel csak 1 gond van. Ha ez volt az első 9 perc akkor mi lesz a hátralévő 70-80 percben? :D

precision: Indi 4 is 10 pont? :O
  • zaki

én is mostanában néztem meg mind a négy részt egymás után

legjobban nekem a 3. rész tetszett
  • bcrics
    http://www.sg.hu/cikkek/76113/utat_talalt_a_netre_a_piranha_3d_brutalis_els_337_kilenc_perce

Vazze,,letettem a hajam:P
  • precision
    Indiana Jones Quadrologia

Nem elemezném a részeket külön-külön... felesleges :) Nekem a sokak által szidott 2. és 4. rész is tetszett.

10/10
  • Kicsikiraly
    én is nagyon félve járok be ide :D
  • Tyler1
    3/4-e nem arról szólt.
  • Kmarha
    márpedig addig nem olvasom el ezt a forumot, amig nem néztem meg az Eredet-et! Pedig már 500 felett jár az olvasatlan üzenet :D
  • Szabi84
  • tigeroo
    legtúlértékeltebb filmek között >>> star wars

ha annál van "értékesebb" film akkor...

az iróniát érzem, de itt az hiányzik. azt írnak amit akarnak, legfeljebb nem veszem komolyan őket (eddig is volt 1-2 ultrafail megnyilvánulásuk ami miatt unszimpatikusak)... egyszerű polgárpukkasztás egy tetü bandától
  • viizo
    ehhh, nem érzitek az iróniát :)
  • Reg5
    Indexen hónapok óta nem jártam, ezek szerint jobb is...
  • tigeroo
    úgy hogy plusz egy bizonyíték arra, hogy suttyó kis gecik az indexesek...
  • tommygear
    az meg a másik
    sőt a remény rabjai is kurvajó meg a gladiátor is
    szégyen egy iromány ez
  • MR ME
    és a Forest Gump-ot?

"Elcseszett mese az amerikai álomról, ami már annyira nyálas, hogy akár Spielberg is rendezhette volna a legjobb tanítványa, Robert Zemeckis [17] helyett. A félhülye Gump (Tom Hanks [18]) táncolni tanítja Elvist, elindítja a Watergate-ügyet, feltalálja a smileyt, rákkonzerv-birodalmat épít a semmiből és még egy hippicsaj (Robin Wright [19]) is összejön neki egy éjszakára. Meg sajnos 6 Oscar, 3 Golden Globe és 23 további díj."

jó hagyjuk ez buta
    nameg index.hu...
  • tommygear
    ez most vmi vicc vagy mi?
    ha nem hogy, merik odatenni a star warsot?
  • BenedekFeco
    Expendables-Hát ez kész XD
  • Jakuza001
    LOL ki volt ez a filmkritikusnak magat kiado barom ? :D

"A remény rabjai (1994)"

"A jeti legendája vagy az antarktiszi náci bázis titka semmi ahhoz a rejtélyhez képest, hogyan lett bebetonozva az IMDb toplista első helyére ez a két és fél órás kínlódás? A Stephen King-adaptáció 12 fesztiváldíjat kapott, pedig nyoma sincs benne horrornak és rettegésnek. Pontozza le mindenki az IMDb-n, hogy az ezüstérmes Keresztapa elfoglalhassa méltó helyét."
  • davidka003
    OMFG
  • Jim Morrison
    Na, megnéztem én is az Eredetet.
    Mielőtt beültem volna a moziba azon izéltem, hogy úr isten, én most tök hülye vagyok gondolkodtatós filmez. Láttam, hogy csomót spoilerezgettetek, meg mindenki szereti, de nem érti cikkek vannak róla. Azt kell, hogy mondjam, annyira nem volt bonyolult. Teljesen jó kis filmecske volt, tényleg meg lehet nézni legalább egyszer. Leo meg az a kis gyerekszínész maradt :D (ezt csak azért mondtam mer mindenki eme kijelentés ellen van :D)

8-9/10
  • MR ME
    ja, bár nekem ez inkább bejött mint az, pedig mindenki ki volt tőle nyúlva h mekkora jó...:/
  • Reg5
    Jah, nem rossz, csak a főszereplő alig szerepel benne :)
  • Jakuza001
    Jah olyan volt. Egynek jo tipusu. :D
    Mint ahogy a Kick-Ass is.
  • N o N a m e
    nekem tetszett! Bruce Willises filmeket birom.
  • N o N a m e
    Áh, ez mekkora szar! Kb 1 órát bírtam belőle. Már az elején lehetett sejteni hogy mi lesz a végén. Aztán jöttek az idióta erőltetett párbeszédek (ami lehet hogy a szinkron miatt lett szar) meg azok a kibszott nagy skorpiók, amik nem tudnak elbánni 6 emberrel... 4/10
  • Dean Winchester
    15 perc után kinyomtam :D
  • dartonita
    Cop out

Hat ez...borzaszto.Egy orat birtam,aztan inkabb lefekudtem aludni.
    Az egyetlen felfedezheto pozitivum Seann William Scott idiotizmusa volt.A film tobbi resze nagyon finoman szolva is felejtheto.Meg nem osztalyozom le,hatha az utolso 40perc fel fogja dobni bar erosen ketlem :D
  • desigo
    persze,mert nem célom senkit sem lebeszélni róla
    de nekem csak egy erős közepes volt ez a film
  • Kicsikiraly
    A szöveg meg a pontozás valahogy nem vág egybe, szinte csak pozitívat mondasz róla, és öt pontot levonsz?
  • desigo
    Brooklyn's Finest

Bűnügyi dráma rendőrökkel,gengszterekkel,aljanéppel.
    Az első fele nagyon tetszett de a végét egész másképp képzeltem el.
    Talán több akció jót tett volna neki.Richard Gere nagy szenvedést és életunást elég jól előadta.Don Cheadle és Wesley Snipes amikor együtt szerepeltek az viszont atom jó volt.
    Ennyi Brooklynos film után nem hiszem,hogy él abban a kerületben tisztességesen még valaki xD
    bár közel 3 millió emberből talán pár tucat

7/10
  • MR ME
    na ezt belesem

am A-Team annyira sztem nem is volt rossz, egyszer nézhető meló utáni "nézzünk má vmi filmet"-nek jó volt
  • desigo
    Youth in Revolt

Egy szerény szűz srác élete nagy szerelmének meghódítása mindezt egyre nagyobb lázadó tettekkel.A képregénybevágások és a zenéje nagyon jó volt.
    Plusz tetszett a srác gonosz alteregója is akit ugyanaz a színész alakított.Egyébként lassan zajlottak az események túlságosan is.

5/10
  • Dean Winchester
    na én is beraktam a sorba a többi film mellé...
  • kaposi1
    Ma de-t néztem !
    Szerintem bőven megér egy megnézést!
    Idáig engem is elriasztott a sok negatív kritika!
    De ezek után azt kell hogy mondjam hogy kellemesen csalódtam benne!
  • Montanosz
    The 39 steps

Izgalmas angol kémfilm.
    Tisztára Leslie L. Lawrence)) Könnyed, humoros, pergő eseménnyel))
    8/10
  • Gurren
    izgalmasnak nem mondanám, de egy esti időtöltésnek elmegy.
  • N o N a m e
    izgalmas? leköti az embert?
  • tommygear
    kaka