106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Én 720p-ben néztem meg. úgy jó? :) -
Előzetes marha jó.
A filmről azt mondták, hogy annyira nem nagy szám de a zene miatt érdemes megnézni. :)
Meg persze az effektek nagyon jók. -
Páros mellékhatás
Egy válságba került pár próbálja megmenteni a házasságát azzal,hogy meggyőzik a barátaikat (3 pár),hogy utazzanak el Bora Borára terápiás nyaralásra.Egész jó vígjáték lett volna ha több benne a poén.A sziget szépsége durván javít az egész filmen.1080p-ben ajánlott mindenképp!
6/10 -
bcrics #57260 Splice
Hát ez kurva jó volt:)...azt leszámítva hoyg az elején az a 2 daganat ugy nézett ki mint a körülmetélt makk.
de egyébként nálam ez ma este 10/9 lazán vitt,várom a 2. részt.
Forest gump
Félévente mindig előkerül vhogy..
"ien nincs a háztartástan órán mi forest,..asszem tele lett a szobatársad köpenye"
loolXD--wíííí
alap- -
varázslótanoncot nézte már valaki? milyen?
elég jónak tűnt az előzetesek alapján :) -
nem vesztettél vele sokat... -
szerintem még 2dbe sem érdemes megnézni a visszajelzések szerint :D -
Paya23 #57256 Lehetett volna jó. Ugyanaz a baj, mint az új Star Warsoknál. -
Utolsó léghajlítót látta vki? főleg az érdekelne h érdemes e 3D-be nézni -
A régi 3 rész tényleg jó, az új pedig egy erőltetett szar. -
Reg5 #57253 famaly=family -
Reg5 #57252 Meg úgy az egész Indy's famaly's dolog egy marhaság volt. Amellett DVD minőségben néztem meg anno, de 1-2 helyszín ronda volt, plusz kissé követhetetlen.
Mielőtt valaki megvádolna hogy hülye vagyok hozzá, az eredeti 3 film nálam mai napig klasszikus hibáik ellenére. -
Még nem néztem meg, mert ha itthon van a család nem nézek ilyen filmet! 
-
Na ennél egyszerűbb tényleg nincs!
Nagyon jó ötlet!
-
Dean Winchester #57249 ja ,de a spoileres gomb mindenképp elfér sztem mert igy valóban csak egy/két klikk és megis van! a többit majd csocso megmondja :D -
bannerba! hööööh! -
csak magunkra vethetünk...filmkritikás topikba járkálni... :D ez van... -
egyszerűbb, ha egy gombnyomásra beteszi a nyitó- és záró tag-et, a szöveget meg közé írod. -
nem irod le mo tortent a 4 oras film utolso 3 orajaban? :O -
ha a nagybetűs spoiler szó után(+ egy sorral lejjeb) még tovább olvassa vki, akk az egész egyszerűen hülye. az h "spoiler mikor nem gondolnád" nyilvánvaló célzás, ha még beleolvas vmi hülye akk magára vessen. én sem makrózgatok mikor tök fáradtan, azt se tudom hol a szögletes zárójel.
de máshol sincs tag, csak egy egyszerű --spoiler-- jelzés, és érdekes ott mindenkinek van fék a szemén. -
Dean Winchester #57243 itt megnézheted
módosítottam,raktam be értékelő gombot...
mind1 dumáljátok meg azt ha mehet és csocso is benne van akkor beteheti.
szal ha berakod csocso és kell vmi segítség bátran írj! -
ja azt amugy pont én írtam sztem úgy:D
sztem a spoiler tag csak annyira effektív mint a sima "spoiler" kirakása.... aki utóbbit tovább olvassa az ki fogja jelölni a spoiler tag-es írást is... -

-
Dean Winchester #57240 jó még az is jó mikor vki így irja,hogy
SPOILER
MERT akkor lehet látni, de az a gáz h spoiler nélkül írják sokszor ! büntetőpontot nekik :D
simán belehetne vezetni. ha vki 3szor elhagyja a spoiler szót akkor 1 hétre nem jöhet a topicba (vagy 2 hétre vagy 1 hónapra...
esetleg bannerba lehetne tenni egy gombot amire ha ráklikkelnek akkor bedobja a [spoiler*]-t másik gomb meg a /spoiler-es változat...sztem hasznát vennénk -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akinek nem inge nem veszi magára! -
Egyébként sosem értettem hogy miért nem lehet rendes spoilert használni!
Ilyeneket írnak ki hogy "Spoiler mikor nem is gondolnád"
Nem hinném hogy olyan bonyolult dolog kiírni kapcsos zárójelbe kétszer a a spoiler szót, a másodiknál meg odatenni a spoiler szó elé a per jelet!
-
En szerintem az eddig legszarabb filmjuk a Zohan-os volt. Na az az egesz film egy baromsag. Egyetlen jelenet volt amiben sirva rohogtem, de mas semmi. Amit meg a macskaval mulvetek az hol vicces? (nem, nem vagyok elvakult allat vedo) -
még nem láttam az indy 4-et úgyhogy KAPJÁTOK BE!
faszomgeci mán.
és ez asszem a 2. szeretetcsomag tőletek :D az első tán azvolt hogy megerőszakolták?:D passz...
bzzzzzzzzzERRRORRRRR >>>
wait, whaat? túlél egy frigóban egy zuhanást?:D -
nagyfiúk:
többé kevésbé spoiler !
hát...
adam sandler jó színész, de mint író...
a bajom a "poénos" jelenetekkel voltak, mondtak valamit (amit TUTI hogy ugyanilyen saját baráti társaságból vett beszólások ihlettek), fapofával beszólnak majd mutatják ahogy a másik röhög rajta... ez nagyon illúzióromboló volt
meg kb. sokkal jobban meglehetett volna csinálni az egészet. látszott hogy nagyon-nagyon családbarát az egész, ha az alaphangulat után jött volna a kis "utazás a múltba", poénokkal sztem sokkal jobb lett volna. nem az hogy már megint az első perctől kezdve:
kisgyerekek poénkodnak, beszólnak és húappppám de vicces má! vagy hogy rob schneider ugye nem a vén luvnyát dugja? de! háháhá...
meg a főszereplők is egymásnak beszólogatnak, de olyan hihetetlenül kritikán aluli oltásokkal, hogy kb. évek óta hasonlókat sem hallottam. de nembaj, nekik el kell sütni moziban...
legjobb amikor a 4éves srác kiderül hogy még szopik... leoltják a szülőket, aztán mutatják az apát ahogy röhög
gratulálok annak aki kitalálta és így képzelte el
meg hogy mindenki röhög, kacag mindenen... gagyi lett nagyon
3/10. jó lenne ha összekapná magát, szégyen hogy ő a sátánka, csontdarálók, vizesnyolcas óta csak visszafele tart... -
Ha ledobnak egy repülőről, akkor hiába bújsz egy kommersz hűtőgépbe, akkor is belehalsz. Indy nem, mer ő bírja a földbecsapódást ezerrel. Nem ember, henem eternális csempijón! -
azért van különbség, autó robbanás és egy hűtős túlélős atomrobbanás között :D
értem én, h a film az film, de a határ mindenhol megvan sztem. pl. a Cobra 11-ben is robban még a bicikli is, de rózsaszín pegazusok ne repkedjenek az autópályán azért :D -
sandor8206 #57232 teljesen el vagy tévedve atombombarobbanást csak hütőben lehet túlélni, brit tudosok bebizonyították :-) amúgy nem a a robbanást élte túl csak a löketet, persze az is kb. 1 millió emberből 1-nek menne így, hát az ki lehetne más ha nem indi ?! :-)
hát ja, jó nagy hülyeség volt -
Dean Winchester #57231 spoiler?
egyébként meg elkell vonatkoztatni a valóságtól ...
csak egy példa.:
van amelyik filmben egy autó lezuhan egyből robban is, míg van amelyikben lezuhan és nem történik semmi csak roncs lesz belőle...
sőt láthatunk olyat is,hogy egy szikláról lezuhan és nem gyullad ki míg egy fának nekimegy egyből berobban -
Tom és Jerry jelenetek :D:D:D:D köszi ez jó volt:D -
Paya23 #57229 Na jó, de a majmokkal liánon himbálódzó hős, és az atombombát hűtőben túlélő Indy azért durva volt. A többivel nem lett volna bajom, csak az ilyen, már-már Tom és Jerry jeleneteket kellett volna nélkülözni, mert azért ennyi realitás eddig volt a sorozatban. -
Splice
3.5/10
Finoman fogalmazva, car. :D -
így van...
az egyiptomot vagy a maya birodalmat felépítő idegenek épp ugyanolyan legenda mint az összes többi ami volt a filmben... sőt ha azt nézzük, hogy ezek úgy kb 6ezer évvel ezelőtt voltak, míg pl a szent grál "csak" 2ezer évvel, akkor ez még régebbi legenda :) -
Reg5 #57226 Szerintem alapjában volt elcsinálva. -
xxxpaulxxx #57225 Simán elfértek benne az ufók:D Kb ugyanannyira, mint a halhatatlanságot okozó serleg, a nácikat elsorvasztó ládikó, vagy bármelyik más képtelenség a sorozatban:) -
:F:D:D:D:D: