106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • davidka003
    Foglaltam 2 jegyet a filmre de most tökre elbizonytalanodtam. Még a moziban láttam a trailert nagyon jónak tűnt.
    A másik amit még meg akarok majd nézni az Eredet, az szerintem marad akkor későbbre. Még szerencse, hogy hétfőn nézzük meg a Varázslótanoncot, mert így akkor csak 690 Ft egy jegy, talán többet nem is érne.
  • mflex #57382
    Varázslótanonc...

Jerry Bruckheimer egyre szarabb filmekbe fekteti a milliós vagyonát, pedig nálam mindig garancia volt a neve a jó filmekre.

Cage vitte valamennyire a vállán a mozit, a cgi szarokkal már tele van a tököm, vegyenek példát az Eredetről (de hülye cím), ahol főleg makettet alkalmaztak és nem látszott a kompjuter animáció.

Ettől független is kín volt végig szenvedni ezt a valamit a moziban, szar film na.

3/10 (de csak Cage miatt)
  • Tyler1
    Hét év Tibetben

Jó film, bár a vége már nem tetszett a kommunista sárgák miatt.
    6/10
  • Dean Winchester
    szikronhangok topic linkjét mértnem rakod be a bannerbe?
    mellé meg a filmek amiket várunk ?
  • Kicsikiraly
    Sunshine, Deep Impact, bár a Deep Impact nem mentes ezektől, de nagyon sok feszültség van abban is, a Sunshine-ban pedig elkezd épülni a feszültség, és ott nem is nagyon ragad le, csak sokaknak nem jön be a vége.
  • kaposi1
  • xxxpaulxxx
  • kaposi1
    Tokeletesen igazad van !
    Az volt a "csucspont"
  • tigeroo
    nem mondtad hogy spoiler bebeee! egy körből kimaradsz
  • xxxpaulxxx
    Én moziban láttam még feliratosan... 10/10
    Aztán belenéztem itthon a szinkronosba... amikor ez a Dean által említett telefonos jelenetben beleszól a lányrabló a másik oldalon ilyen kellemes hangon, hogy "sok szerencsét!;)" akkor kapcsoltam ki:D
  • bcrics
    The butcher (2007)

Egy kis csoport egy viharvert és piszkos vágóhid vérrel boritott padlóján ébred,
    ahol hamarosan megtudják,hogy fogvatartóik filmproducerek,és kinzásukat,valamint
    kivégzésüket akarják filmre rögziteni...

Hihetetlenül durva és kegyetlen,igényes igazi ázsiai extrém mészárosfilm,amelyben
    a kinzásjelenetek annyira jól sikerültek,hogy már-már "snuff" hatásúak...

ezt láttátok már?,nem rossz...van 1-2 beteg jelent benne de összeségében a szokásos gore.
    amit meg kell nézzek lassan az a Philosophy of a Knife
  • tigeroo
    Bölcsőd lesz a koporsód

egyszerű sztori, jó film. egynek elmegy

7/10

+DMX (miatta tán pont érdemes eredeti hanggal nézni sztem a legdurvább hangú feka repper)

így az egyenleg: 8/10
  • zotja
    Wáá az az :D Köszi :)
  • Gurren
    eden lake?
  • zotja
    Help vki :)

Nekem az a film kéne amikor egy házaspárt kis angol? srácok kezdik el terrorizálni ők meg menekülőre fogják a témát :)
  • davidka003
    Magyarul tényleg nagyon gáz.
    Nekem azért nem tetszett a szinkron, mert itt más volt Liam Neeson szinkronja, mint a régebbi filmekben.
  • mflex #57367
    Azért nem volt csalódás, mert így láttad először, az eredeti nyelven még izgalmasabb. (lett volna)
  • mflex #57366
    Érdemes így megnézni :)
    Olyan felvételek és nagy totálok vannak benne, ami nem mindennapi.
    Egyébként is Kínában rengeteg a pénz, nem csodálnám, ha hamarosan tömkelegével jönnének az ilyen szuper filmek.
    John Woo, meg főleg garancia erre.
  • Sir Quno Jedi
    Tekken gyjó.
  • grebber
    After Life

Jó volt!
    Bár a végére nem tudtam eldönteni valóban
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    meghalt-e a csaj vagy tényleg élve lett eltemetve!
  • Blasta
    Szvsz nem annyira rossz, láttam már sokkal szarabb filmet is (ebben a témában is van pár), teljesen nézhető.
    Az tény, hogy vmi iszonyat szkeri horrornak állították be, aztán ez igazából egy erkölcsi dráma a klónozásról.
    Mindenesetre egyáltalán nem gagyi, nem túl sablonos és nem unalmas, csak annak aki vérengzést-izgalmakat-akciót vár.

Viszont a történetet szépen nyitva hagyták, ztem jóval jobb a film mint pl. ebben a témában induló Species (főleg a 2. része), mondjuk az viszont legalább Natasha miatt többször nézős :)
  • Dean Winchester
    nekem nem volt csalódás a szinkron!
    Csernák János hangja elöször furcsa volt,de 2-3 perc után megszoktam és tetszett. mondom mikor mondta amit irtam aspoilrbe a hideg is kirázott szóval ha gáz lett volna a szinkron és nem jön át akkor valószínű ezt nem éreztem volna :D
    szal szinkronnal semmi gond se volt!
  • kaposi1
    Remélem eredeti nyelven nézted mert a szinkron kritikán aluli!
    Sokszor láttam eredetiben és amikor megnéztem magyrul, nagyon nagy csalódás volt a szinkron!
  • Dean Winchester
    tegnap megnéztem a tekkent , most jött a taken :D
    10/9
    Liam Neeson nagyot alakít benne
    tetszett,hogy gondolkozás nélkül gyilkolta a lánya elrablóit!
    27.percben meg a hideg is kirázott mikor mondta a telefonba " ha most visszadjátok a lányom akkor hagylak békén ,soha nem kereslek de ha nem akkor megtalállak és megöllek..stb

nagyon jó kis akció film! 15.percig vmiért annyira nem hozott lázba,de aztán meg rohadt jó volt... ha tudom h ilyen jó a film akkor már rég megnéztem volna.
    am egyik ismim ajánlotta,hogy nézzem meg :D
  • Seth
    Ok. Köszi
  • davidka003
    Igen. Külön kedvencem Nicolas Cage magyar hangja.
  • Seth
    A varázslótanonc szinkronosan megy a mozikba?
  • kaposi1
    Gondolom hogy két lemez!
    Mikor megláttam a méretet tovább már nem is nézegettem!
  • zaki
    bluray
  • ProGabe #57354
    ? az 2 db 50 gigás Blu-ray lemez tartalma. menüvel, extrákkal (?), mindennel együtt. DVD =/= DVD-rip : Blue-ray =/= H.264
  • kaposi1
    Azért ez ez már kissé túlzás!

Red.Cliff.2.Part.(20082009).VC-1.1080p.2xBD50-CLARiTY 88.71 GB!!!!!

• ProGabe #57352
    ez baromi jónak tűnik!
  • kaposi1

Az már polcon van!
  • SötétBarom
    Taken
  • Totti5
    Tudom:) torrenten fent van, sőt mivel 2 részes érdemes onnan, ez az első része volt.
  • davidka003
    Az, hogy tegnap volt már nem segít rajtam. :)

#57343: nincs felvevőm. :(

#57345: magon néztem ott semmilyen formában nincs fent. HD-ben amúgy sem érdekelne. DVD vagy Xvid.

Szerintem az lesz, hogy mondom majd havernak, hogy vegye fel VHS-re. Elég gagyi megoldás de ha nincs más.
  • Montanosz
    Keresztes hadjárat farmerban

Gyermekkorom kedvenc története volt Thea Beckman írása, vagy 6-8 alkalommal olvastam végig))
    Nem tudtam hogy film is van belőle))
    8/10
  • Totti5
    Tegnap volt 11től.
  • zaki
    hdben sok helyen fent van
  • Dynamic
    Hihetőségben már inkább az Ong Bak. Ott totál elhiszem, hogy Tony Jaa izomból fejbe rúgott mindenkit:)