106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kicsikiraly
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nálam tökéletesen
  • CSOCSO
    most mukodik vagy sem?
  • Dean Winchester
    az új szkriptel kapcsolatos XD szal bátran elolvashatjátok.
    fasza lett,így gondoltam :D
  • precision
    bele a fejlécbe, mindegy hova
    ne rakd semmi helyére, a spoiler gombot se vedd ki :)
  • CSOCSO
    hova kene ezt tennem? a spoiler gombot vegyem ki vagy valami helyebe rakjam bele?:D
  • tommygear
    :D:D
  • Tyler1
    a Másnaposok rendezőjének új vígjátéka (én már a traileren besírtam - mekkora hülye ez a Zach Galifianakis )

• Dean Winchester
    mivel itt meg elvileg sok spoilert irunk pláne hasznos :)
  • precision
    hasznosnak tűnik
  • Dean Winchester
    csocso ezt dobd be a bannerbe (***** nélkül) :)
    <*******script type="text/javascript" src="http://code.drom.hu/ultimateInsertTool.js"></script********>

igy ha vki spoilert ír akkor klikkelve láthatjuk meg,nem kell kijelölgetni több sort + ha 5 soros a spoiler akkor ez segítségével 1sorba lesz.csuwni a megvalósító mester topikjában mgnézheted!
  • zaki
    ezen mindig röhögtem anno :D
    mikor rászállt a madár az autóra, és leestek a hídról.
    EZ VAN... :D
  • Tikal #57533
    true lies
  • tommygear

• mopsar
    Titánok Harca

Nem tetszett. Pedig szeretem a görög mitológiát de ez szerintem nagyon gyenge volt. A sablonos, alap, kiszámítható történetet már szinte vártam de a silány színészi játék és a túlságosan erőltetett sablonok nem tetszetek. Akkor már sokkal jobb volt a villámtolvaj. Pedig az sem volt egy nagy szám de ennél biztosan jobb...
    szóval 4.5/10
  • davidka003
    Wounded Knee-nél temessétek el a szívem

Untam már. Pedig az első fél óra még érdekes volt.
    6/10
  • Tyler1
    Halálos iram

Vin Diesel rulz Nagykirály film.
    8/10
  • krisztus83
    Ugye?! Akadnak még jó filmek is! :))
  • CSOCSO
    oooh eeertem
  • PetruZ
    Az ökölvívós dolog nem kitaláció, bár valójában nem Ip Man-nal esett meg, hanem Bruce Lee-vel, 1958-ban (a háromszoros brit bajnok Gary Elms-t verte meg, harmadik menetben kiütéssel). Mondhatni, a második film inkább a Wing Chun története, mint Ip Man-é. :)
  • [HUN]Crassus
    ááá The Fall beugrott:)
  • [HUN]Crassus
    pls healp! melyik az a film amiben egy kislánynak mesél egy faszi a kórházban egy mesét és közben arra akarja rávenni lopjon neki morfiumot!
    ty
  • green6k
    Nem sikerült végig néznem annyira szar volt.
  • CSOCSO
    Arrol nem beszelve, hogy tele volt kinaiakkal akik borzasztoan szar akcentusos angolt beszeltek.
    Ennel meg a mandarin karattyolast is jobb hallgatni!
  • CSOCSO
    Ezt szerettem volna meglesni ( mert Sammo Hung is szerepel benne es Jackie a nevet adja a filmhez, megha jotekonysagbol is...)
    De veletlen ezt neztem meg....

Most vettem eszre, hogy nem is a jo filmet neztem meg mikor pontozni akartam az imdb-n.

A kerdes az pedig: hat miert nem tunt fel, hogy Sammo nincs is a filmben?!... hat, mert elaludtam a kozepen. Ez a Wushu Warrior nagyon gyenge film.
  • CSOCSO
    ezt en ertem.. az elsonel leesett hogy igazi tortenet, sot a wikin is utanna olvastam a csakonak, de nemtudom mir lett irva hogy a masodik resz az igazi tortenet ?! marmint az amerikas-okolvivos dolog?
    Mindegy, honnan vannak az elemek de szerintem a boxos resz olyan volt mintha van dame ( veres sportok/kickboxer) vs rockyt neznek.
  • davidka003
    A titkos ablak

8/10

Én meglepődtem a végén. Végig megvolt a film alatt az a kicsit nyomasztó hangulat. Johnny Depp egyik kedvenc színészem, már csak miatta is érdemes volt megnézni.
  • precision
    nekem pl a Yip Man vs. Samo harc nagyon tetszett :) simán volt olyan jó hangulatában mint egy Tom Yum Goong -os Tony Ja vs. capoeira ember :)
  • MrSpock
    Persze nem tűnt anyira jónak,pedig nagyon is azok voltak.
    Nekem tetszett a film,mindkettő,mert ha elolvasod Yip Man életrajzát,valamelyest benne volt a filmben amit átélt. A harcok azért nem anynira látványosak mert Wing Tsun nem afféle repkedős stílus,nagy ugrásokkal,mint amit Tony Jaa művel,ott a láb,térd fontos szerepet játszik,ha lehet lábbal levinni az ellenfelet,ez pedig inkább kéztechnikára megy,közelharcban használatos védekezés-támadás egyben.
    Donnie Yen nagyon jó volt,bár ő azért minden filmben megmutatja hogy tud valamit. 8/10 nálam.Sammo Hung is még megcsillogtata tudását így öregebben is:-)Bruce Lee-t csak 2 évig tanította,ő aztán ebből fejlesztette ki saját stílusát.
  • wesker24
    Akkor már értem miért tetszett neked a Titánok harca ! :D
  • Count Adyn
    csak irigykedik hogy az övének jpg a keresztneve:D
  • Dean Winchester
    így igaz ! azt nem láttam!
  • Seth
    Lehet hogy azt pontozta? :)
  • wesker24
    Gondolom nem láttad a 81-es eredeti Titanok harcát ! :D
  • Dean Winchester
    titánok harca
    sokan nagyon lehúzták sztem meg egész jó kis film lett.
    10/8
  • davidka003
    Triangle

8/10

Az első 15 perc után gondolkoztam rajta, hogy inkább később nézem meg, mert annyira nem jó de utána izgalmas lett. Bírom az ilyen időhurkos filmeket.

Valamelyik nap majd megnézem az Időbűnöket, állítólag az is ilyesmi.
    Esetleg valaki tud még ilyen filmet?
  • Inquisitor
    Azért Robert apánk kapitányi alakítását nem lehet feledni ... :)
  • tigeroo
    azthittem valami hálivúdi rózsaszínfostömlő lesz... de nem.

érdekessss
  • krisztus83
    Még nem láttam, mert csak aug. 19-től vetítik a mozikban, de elég jónak ígérkezik: Élek és Szeretlek a címe.
    Én imádom a romantikus vígjátékokat, drámával fűszerezve, szóval ez tuti az én filmem lesz, a leírás alapján már szeretem. :D Ha láttam majd írok leírást is és pontozni is fogom! Ígérem. :)
  • dartonita
    The A-team:
    Azt hittem ez sokkal gagyibb,kellemes meglepetes lett.Egy popkornozasos esti masfel orat boven meger,igaz talan elonyt jelent hogy eletemben nem lattam a regi sorozatot,es soha nem is erdekelt igy nem volt mihez hasonlitanom.
    6/10

Shrek 3:
    Ez is meglepoen aranyos,vegulis vegigneztem pedig csak az elejet akartam.A szamar es a kandur meg mindig uberkurvajo karakterek :D
    6/10
  • PetruZ
    Pontosan.

Más:
    Stardust (2007): Ez is kipipálva. Valahogy nem igazán voltam elájulva tőle. Szeretem Gaiman-t, a sztori is jó volt, és nem olvastam ugyan a könyvet, de a filmen valahogy úgy éreztem, hogy csonkítva van. Igazából pont a két főszereplő nem jött be, főleg a csaj, sztem túljátszotta a szerepét. Robert De Niro és Michelle "Istennő" Pfeiffer és egy kicsit Mark Strong persze vitték a hátukon az egészet, a többiek olyan átlagosan középszerűek voltak. Az értékelés ingadozó 6 és 7 között, de inkább az előbbi a főszereplők miatt.