106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • davidka003
    9 avagy a lélek kilenc arca

Nagyon bejött, 10/10. Csak 70 perc volt de végig izgalmas és érdekes. Az animáció is nagyon jó lett. Az egyik kritikus azt mondta, hogy jobb lett volna ha a szereplők nem beszélnek de szerintem nagyon eltalálták a szinkron hangokat.
  • Tatyla
    dehogy,csak kijött egy jobbfajta R5 verzió és lekapták gyorsan :D
  • precision
    de télleg, mindenki megnézte moziban? :)
    nemtom én csak a posztert láttam, elég volt, hogy ne menjek el rá moziban, jó lesz majd itthon is, "kölcsönzött" verzióban :)

tudom, előítélet rossz dolog, de hát akkor is... egy ilyen filmért én sajnálom a mozijegy árát
  • CSOCSO
    egyszerre voltatok moziban ?:D

nem csodalom hogy a keresoben nem talalni neha semit ha ilyen so ugynokoket irogattok :D
  • Hegi90
    Egy makulátlan elme örök ragyogása
    4/10 - Halálra untam magam.

A nagy Lebowski
    3/10 - nem tudom miért van úgy felértékelve, nekem semmilyen szempontból nem tetszett. A történet egy nulla, a "poénokat" nem vettem észre valahogy. Mondanivaló, tanulság nincs. Időpocsékolás...
  • Kmarha
    I Love You Phillip Morris

Hát mit mondjak, nem semmi történet. Akibe mélyen gyökereznek a homofób érzések, talán jobb ha kihagyja, akibe kevésbé, az viszont hamar túl lesz rajta. Jó film volt. Jim Carrey-be ritkán csalódom.

hasamra csapva: 7/10 (lehet egyszer majd még megnézem újra)
  • Tyler1
    Só ügynök

Na én is túl vagyok rajta. Egyszer nézős akciófilm, jópár unalmas résszel. Az elejét nem vágom, a vége meg már olyan nyújtott volt, h azt hittem real-timeba csinálják.
    Viszont a legnagyobb negatívum számomra h
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    megint ellőnek egy atomrakétás klisét amit már a kutya is tud a legeső pillanatban, h nem lőnek ki. kérdem én MI A FASZÉRT KELL ILYET MÉG ERŐLTETNI? vártam ilyen visszaszámlálást is ami 1 mp-nél megáll-.-

5/10
  • Shep
    Az még hagyján, hogy vékony de az arca meg lassan már olyan beesett ,hogy maszkírozás nélkül is mehet zombifilmekbe rémisztgetni.
  • zaki
    Só ügynök

Akkor én is. Elején kicsit bourne-ös érzésem volt, nem is volt különösebb bajom a filmmel, pörgött mint a buszkerék, viszont a vége kicsit összecsapottnak tűnt. Néhány jelenet picit túlzó volt
    ugrabugrálás mozgó járművek tetején, liftaknás jelenet
    , de egy ilyen filmben végülis ez elfogadható. Nem váltotta meg a világot a film, de azért nem volt rossz kikapcsolódás.
    Jolienak meg nagyon jól áll a szőke haj. Mondjuk felszedhetne pár kg-t, mert borzalmasan vékony.

6.5/10, HDban újranézős.
  • robotnyk
    Salt ügynök

úgy be voltam SÓzva az Expendablesre, hogy gondoltam ezzel melegítek ma. hát egy közepes eresztés, és jobban tenné Jolie, ha ilyen akció szerepeket nem vállalna, nem illik hozzá, nem is jó benne. aztán most, hogy megláttam, hogy Expendables is bukó, ki tudja meddig, ehhez minden illetkésnek melegen gratulálok.

10/6
  • Shep
    Só ügynök

Hát, hát ez is tipikusan az a film amikor az alapötlet jó, de a megvalósítás hagy maga után kívánni valókat. Van pár jó jelenet a filmben, meg igazából nem is unalmas, de sajnos a történet, meg úgy az egész túlságosan összecsapott. Egyszer meg lehet nézni, de senki ne várjon tőle sokat.

6/10
  • tigeroo

amúgy lehet ellentmondás a kutyákmacskák bevédése DE a mágustanonc fikázása részemről de ez van. utóbbinál nagyon nagyon sokminden lehetett volna a filmen. a kutyákmacskák meg kis kiddie-izé ami jóljön néha :)
  • Tatyla
    én most néztem a kis családommal a moziban és nem olyan rossz mint ahogy a nagy imdb userek mondják gyerekeknek nagyon tetszett és egyszer meg lehet nézni simán,van egy pár más filmre való utalás és ez most nem is olyan béna mint más filmekben
    ja és anno a nagyobbik lányom mikor kicsi volt vhs-en megnézte milliószor az első részt és ezért többször láttam én is...

olyan 5/10
  • SötétBarom
    "antianimális"

You're doing it right
  • davidka003
    A kilencedik légió(Centurion)

Eléggé nulla pénzből csinálták a filmet az látszik de egyszer meg lehet nézni. Főleg az eleje tetszett.
    6/10
  • tigeroo
    én a gonosz perzsamacskát bírtam benne :)

kicsit olyan volt mint a macskafogó...
  • Tyler1
    pedig az is mekkora fos volt.
    hasonló okossoság még a Marmaduke, annál is csak 3x kellett defibrillálni, a felénél orvosi ajánlásra abba is hagytam.
    pedig szeretem a kutyás filmeket, de addig amíg a kutya kutya, és nem vezet autót meg táncol, meg mittudomén. mai napig kedvencem az Úton hazafelé, ott egyszerűen csak alászinkronoztak, és nem volt benne semmi idétlen cgi, vagy antianimális dolog.
  • tigeroo
    az imdb nem érdekel, anno az első részét nagyon sokat néztük még gyerekként VHS-en
  • davidka003
    A kutyák és macskák nagyon gáz. Jobb, hogy nem arra mentetek. Imdb-n is
    2.3/10-en áll.
  • Dean Winchester
    háhá

leszedtem a végrehajtók című filmet
    aztán ledrurrantottam a repo man-t :D
    mondom belenézek milyen stílus azt a kettő egy és ugyanaz -.-
    am a repo man-ről előszőr azt gondoltam,hogy vmi japán szar film lehet.szóval megfogom nézni
  • tigeroo
    ja, hát megértem. amúgy akivel mentem (tommyg-proof cenzúra) ő a kutyák és macskák 2-t akarta volna nézni, csakhát vodafone akcióval nemlehet 3D-s vetítésre beülni....
  • Kicsikiraly
    "teremben a kis 5-6 éves óvodai csoport ne röhögött volna a gagyi vicceken"

most akkor képzeld el azt, amikor a Furry Vengeance-t moziban néztük (én életemben nem adtam volna azért a filmért pénzt, kényszerítettek rá), és két kisgyerekes család ült még benn a moziban. És minden egyes szánalmas poénnak hangzó dolgon ők komolyan röhögtek. Sírni lett volna kedvem :D
  • krisztus83
    Valakinek sikerült megnéznie már az Élek és szereteket? Vélemény(ek) róla? Nekem csak majdnem, de az élet közbeszólt - mozi törölve. :( Szerintem jövő héten fogom. De érdekelne, hogy mit mondtok róla!
  • precision
    hát, mit vársz egy DISNEY filmtől? :)
    túl nagyok voltak az elvárások... egyértelmű "gyerekfilm", a jó öreg Disney recept szerint, gyerekek nevetnek a gagyi poénokon, felnőttek élvezik a többit... egyértelmű volt számomra már a film megnézése előtt, hogy lesznek kompromisszumok (mint akármelyik Disney filmben, a gyerek-felnőtt szórakoztatás oltárán feláldozva)
  • davidka003
    "a teremben a kis 5-6 éves óvodai csoport ne röhögött volna a gagyi vicceken"

Pont ezt mondtam én is, hogy mikor én néztem a terem tele volt hülye tinikkel és percenként hangosan röhögtek közben meg semmi vicces nem is volt benne. Annyira szánalmas és egy idő után már elég zavaró. A végén már azért imádkoztam, hogy ne legyenek gagyi poénok, hogy a tinik bekussoljanak.
    Darkosabb téma tényleg jó lett volna.
  • CSOCSO
    Repo Men

teljesen jo volt a film. Persze a sztori santit itt es ott de annyira nem zavart. Elveztem! Jobbik filmek koze tennem. Mondjuk legyen 8/10
  • PetruZ
    Ne feledd, hogy ez már álomszint. Tehát lát egy japcsit az álmában, aki Saito-ra hasonlít. Ha az egyik legádázabb ellenfelem a japcsi Saito lenne, álmomban is őt látnám minden japcsi helyén. :)

• Kojiro
    második nézésre már csak egy hibát találtam az inceptionben, amit nem tudok megmagyarázni:

Fisherrel el akarják hitetni, hogy Mr. Charles és az emberei arra hivatottak, hogy megvédjék. Be akarják sározni apja legjobb barátjátját és cégtársát. Viszont Mr. Charles emberei között van egy ember, aki pont úgy néz ki, mint a legnagyobb riválisa, Saito.
    Hogy a francba nem szúrja ki, hogy ő az? És ez által, hogy nem gyanakszik? (ismernie kell, amilyen üzletben van, meg eleve Saito meg az ő cége uralja az egész energiapiacot)
  • Kicsikiraly
    Vagy ami még eszembe jutott az a The Others, bár az végig kicsit horrorosabb.
  • Kicsikiraly
    akkor a The Prestige-t tudom még ajánlani :D
  • xxxpaulxxx
    Argo
    Hatalmas! Buta bunkó magyar gengszterek:D 8/10

Vissza a jövőbe 2
    Továbbra is no comment... bár az 1. részt múlt héten az új szinkronnal néztük, nagyon örültem most, hogy újra a régivel halhattam:) 10/10
  • tigeroo
    a varázslótanonc.

s
    p
    o
    i
    l
    e
    r

és úgyis továbbolvasod

summázva: bö

bö-vebben:

hát, az alapötlet gecijólett volna pedig. merlin utódai, akik között volt árulás, majd baltazár (a "megmaradt" hagyaték hordozója) keresi ezer évig a fiút, akinek vérében merlin ereje lakozik.

erre mitkapunk? szegény cage egy izgága nyomi geek faszt próbál tanítgatni. amúgy jó film lett volna ha (tommyg most ne figyelj) a teremben a kis 5-6 éves óvodai csoport ne röhögött volna a gagyi vicceken (főleg azon a jeleneten, amikor az életre kelt felmosórongyok a régi dizni rajzfilmeket idézve táncoltak, baromkodtak.) zenék jókvoltak, a főszereplő srác nagyon nemvolt szimpatikus, a főgonoszok jók voltak, amúgy nem volt rossz film, egynek elment, a fizika-vonal kurva erőltetett volt, kb. tényleg olyanok számára akik 12 éven aluliak és még nem tanultak fizikát semmien formában... amúgyis kevés az ilyen "arcana magica" témájú film... mondjuk volt egy "magic: the gathering" easter egg az egyik jelenetben, szóval egynek tényleg elment a film...

körülbelül ezt vártam a filmtől. sajna dunszt ugyan az az eset mint a prince of persiánál
    ja igen: jerry, nic: kár értük..dehát a pénz beszél...
    walt disney productions, a kurva anyád!

(valami darkosabb téma kellett volna, nicolas gace-el ennek a történetnek "prológusát" kellett volna megfilmesíteni, ahogy tényleg évszázadokig öldösi a gonosz varázslókat és keresi a fiút... kár, nagyon nagyon kár a produkcióért)
  • davidka003
    Szerintem az Időbűnök is ilyen. Most sikerült megnézni és simán 9/10. Tuti megnézem még egyszer, mert elsőre fel sem fogtam pár dolgot.
  • DeerHunter01
    "Eleve mit keres itt egy ilyen link ? "
    ha zavar nem kell megnézni okostojás
  • bcrics
    Seven pounds csak és kizárólag eredeti nyelven,,szinkron szétforgácsolta az egészet.
  • ProGabe #57669
    Memento, Se7en, Prestige, Lucky Number Slevin, Seven pounds, The Game (Játsz/ma), Inside man, stbstbstb

szerk: Identity-t nem hagyhatom ki!
  • PetruZ
    Ja, és a Phone Booth, meg a Man From Earth is ilyen "wtf"-szerű. :)
  • PetruZ
    Inception, 13th Floor, Dark City
  • szucsy89
    epic wtf:D
  • SötétBarom
    Repo Men xD