106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
nyilván nem kényszerít senki sem, nem erről van szó :)
csak hogy emiatt újra műsorra kerül, amikor a a filmek 99,99% -nál az ilyen esetekben ez "max" egy extra dvd- n/bluray -en
na mind1.
gyűrű urából is volt extended verzió, mindhárom részből, mégsem adták le őket újra a moziban -
nem tudtam, hogy a TDK -t újra leadták, de ha így volt, teljesen megértem, ott más volt a helyzet mint itt... nem pár "szaros" extra jelenet miatt adták le újra -
xxxpaulxxx #57782 Erre van a moziünnep:D -
Én egyébkánt nem bánnám ha nagyobb filmeket fél évvel később leadnának újra...sok film van amit megnéznék szívesen megint, és hiába otthon a jó házimozi, moziban mégis más egy ilyen látványfilm... -
De most tényleg, mintha bárki is kényszerítene, hogy megnézd újra moziban az Avatart...
Bullshit -
senkinek nem kötelező moziban néznie. -
sandor8206 #57778 hát sztem meg az a pofátlanságnak a teteje, hogy újra be kellett mutatni a TDK-t is moziba (az meg még special edition se volt) Ledger előtti tisztelgés ként, nem pedig inkább lóvét adni a családnak, hogy ne a haveroknak kelljen összedobni
ja meg az is ,hogy ott nem volt baj csak az Avatarnál
ott tisztelgés itt meg pénsóvárság, eléggé kettős mérce
nem? ez az omg -
A filmváltozat az első könyv, azaz a Colour of Magic, csak két részben ment le (mivel tévés produkció). Viszonylag jól követi a könyvet, főleg az elején, de aztán elmászik (későbbi könyvekből is megjelennek alakok), de élvezhető jó. Sajnos a másik két meg(tévé)filmesített könyv, a Hogfather, és legutóbb a Going Postal már eléggé szegényes technikailag (is), nem igazán adja vissza a Pratchett-i Korongvilág-víziókat és -sztorikat.
-
Nem pesti vagyok. :)
Nem utazok ilyen miatt, mert a vonat sem olcsó.
Itt is játszották 4-5 hónapig csak valahogy kimaradt nálam.
-
épp ma néztem palacecinemas műsorát, hogy mik mennek, és meglepődve láttam, hogy még mindig megy az Avatar 3D -ben, szóval meg tudod még nézni -
Én mondjuk még nem láttam. Ha Mo-n is lenne újra akkor megnézném 3D-ben. -
rengeteg elborult benyeli majd, hogy ismét láthassa ezt a mély, tartalmas, remek filmet. bruhaha. -
7 élet
azon kívül h az elejétől világos volt a vége, tetszett...igaz szinkronnal néztem (sztem eredeti hanggal még jobb lett volna)
7/10 -
Justil #57771 Cypher
8/10
sajna időnként eléggé érezni, hogy b-kat, ettől eltekintve hihetetlenül jó, remekbeszabott thriller. igaz 2002-es, de még csak most láttam, és az Inception mellett nekem simán az év második legjobb filmje. aki még nem látta, pótolja! -
Ghost Writer
Oscar jelölésért sorban álló, "művészies" (értsd: unalmas, vontatott, szépen megkomponált beállítások) első óra, aztán a célnak megfelelő lezárás. végülis Coanéknek, meg Scorsesenek már bejött, szal ki tudja...
10/6 -
Dean Winchester #57769 elmaradt a pontozás
10/8 -
Dean Winchester #57768 végrehajtók
hát basszus ennyire véres filmt is rég láttam :D néha forgott a nyomrom.
azért durva volt a végén már ,hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kajak felnyulnak a szivedig majd lesz erőd a nődet vagdosni,majd nevetni mintha misem történt volna.
a végén meglepődtem,hogy az egész nem is valóság volt hanem az idegháló terméke :)
hát fasza kis film volt.
és furcsa volt,hogy a salt ügynök után pont a következő filmben is szerepelt Liev Schreiber -
Ezer éve tudni ( konkrétan a dvd megjelnésének kitüzése óta hogy azon nam lesz semmi extra csak a film és nem is lesz drága ), csak azt sajnálom hogy itthon valszeg nem lesz... azonnal él szó nélkül hiába láttam Imaxba, hiába néztem meg 6szor azóta DVDn is.
Mindenki dönthetett. Vagy megvette a DVDt olcsóbban extra nélkül, vagy vár a extra kiadásra drágábban persze és/vagy elmegy moziba és megnzi 3Dben.
Mi ezzel a gond? főleg hogy a film pokoli sikeres volt és most is telt lesz minden előadás. -
hát a pofátlanságnak is van teteje...
épp apple.com -on nézegettem a trailereket, és a friss bemutatók közt látok egy olyat, hogy Avatar... mondom wtf mit keres ez itt... rámegyek...
és újra lesz a moziban avatar, avatar special edition néven, extra jelenetekkel....
de bazmeg... ezt minden más normális filmnél a dvd kiadásánál oldották meg... nem szánalmas módon megint mozijegy árát kicsalni az emberekből pár extra jelenet miatt...
omg. -
101 kiskutya movie
hát ez dupla nulla baszki. jézusatyám mi volt ez?
láttam még gyerekként, de nem is sejtettem akkor, hogy mekkora szutyok filmet látok.
Kutyák és macskákkal sztem versenyre kelhetne...
asszem erre most legurítok pár sört xD -
fukc
pedig az időpont még stimmelne is :) mindehhhgy -
Hát ezzel egy gond van ,hogy az nem a film :) -
m1 23:35
Memento -
uh de kurvára nem így képzeltem el az egészet :D
amúgy ez most hogyan mágia színe I-II?
a regény van 2 részre bontva? vagy ez a mágia színe + mágia fénye egybe gyúrva? -
amit leszedtem a második rész címe a Mágia fénye.de lehet egy film, csak amit leszedtem az alapján írtam mert ott két részes különböző címekkel. -
Ez nem csak egy reszes volt ? http://www.imdb.com/title/tt1079959/ -
Terry Pratchett:
A mágia színe I-II
8/10
Korongvilág rulez...))
-
Dean Winchester #57757 thx. akkor ha megnéztem aztán olvasom el... -
nem természetesen, hanem a mostani produkcióból. -
szekeres viktorkától nem is várható más -
Dean Winchester #57754 mármint a 2.részből árult el spoilrt?:O -
na akkor még jó h nem olvastam el a cikket ha spoileres...
thx h szóltál -
expendables 2 ?? >>> sg hír
kurva nagy spoiler az első mondat végén :X
köszönjük... -
Dean Winchester #57751 http://www.sg.hu/cikkek/76380/folytatodhat_a_salt_ugynok
folytatódjon is! -
Dean Winchester #57750 és aki szinkronosan nézte?
-
hali
a salt-hoz honnan szedtetek le feliratot? mert én nem találtam -
dehogy ,itt a fő baj az hogy anorexiás vagy bulimiás,nehogy már valaki azt mondja hogy ilyen rúgásokhoz meg ütésekhez ilyen testfelépítés elég,sajnos ez az AJ már nem az az enyhén húsos Lara Croft nem tudom mi baja ezeknek a hollywoodi sztároknak,hogy nincsenek megelégedve sose a külsejükkel és akkor fogyóznak agresszívan meg spuri a plasztikai sebészhez,szánalmas... -
a korosztály megválasztása jónagy FAIL.......amúgy én tekertem fél óra után:S -
szeptember elején jön vmikor, ha jól emlékszem. -
Dean Winchester #57745 szinkronosan mikorra várható nemtudod? én is ma nézem meg a régi verziót aztán meg az újat ^^