106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Prince Of Persia
Első 3 résszel nem játszottam, de az utóbbi kettő nagy kedvenc. Nagyon élveztem minden pillanatát, átjárta a POP érzés. Nagyszerűek voltak a harcok, a látvány, zenék. A story pörgős és kellemes.
HDban újranézős/10 -
Sherlock Holmes 2009
Rendező: Guy Ritchie (azt hiszem ez mindent elárul)
Az egyik legfrankóbb film amit idén láttam, izgalmas vannak benne nagy csavarok és durranások, bátran ajánlom mindenkinek! -
Inception(Eredet)
Nagyon megérte a moziban nézni. Érdekes volt és majd ha lesz DVD-n akkor megnézem újra. 10/10
Azon meglepődtem, hogy az emberek 40%-a 14 éves volt kb. Ezek közül ketten el is mentek fél órával a film vége előtt, mert az egyik csaj szerint ez egy zs kategóriás szemét. Még most is a hatása alatt vagyok, nagyon nagy film. -
Yip man 1-2
Nem hittem volna hogy manapsag ilyen qrvajo kungfu filmek keszulnek a tavol keleten.Nagyon elveztem,kicsit visszavitt az idoben a Bruce Lee filmek idejebe es hangulataba.Sot,koszonhetoen a technikanak ez meg latvanyosabb.A foszereplo valasztas tokeletes,konnyu vele azonosulni,a tortenetek is tetszettek,sot a mellekszereplok kozt is volt nagyon jo.Egy percig sem volt unalmas,a masodik reszben az asztalharc azert eleg butan nezett ki,ennek ellenere nagyon szorakoztato volt mindket resz.
8/10 (egyel magasabb pontot kaptak,mert birom a stilust) -
szeptember 9 R5
hamarabb úgyse ér ide a mozikba sztem :( -
Tom & Jerry meet Schelock Holmes
unatkoztam
semmi 3D és animációs baromság, jó azért még ilyet nézni 2010-ben.
-
Jó kép! 
Mikor lesz nálunk?(vagy torrent) -
1., nem Balatonon voltam, igaz a repo ment elkezdtem :D (10perc, eddig vicces)
2., egy bizonyos negy oras betiltott filmre gondolok, aminek meg csak az elso orajat irta le. -
Dean Winchester #57817
-
Az utolso 20-25 percig volt szerintem meg ugy ahogy elvezheto a film, de onnan teljesen elcsesztek. -
-
Ezek a "szervek" jól páncélozott gépek többnyire, ha megnézed (nyilván valami spéci titánötvözet és nem veti ki a szervezet). Akár puszta kézzel is ki lehet tépni a kiscsávókból, nem lesz semmi bajuk.
Amúgy ez egy szatíra a jelenlegi embertelen Egyesült Allamokbeli egészségyügyi állapotokra alapozva. Nem is akkora hülyeség, mint elsőre tűnik... Nyilván el van túlozva, de a lényeg így sokkal jobban lejön.
Az különesen tetszett, hogy a főszereplő egyáltalán(!!!) nem jó ember, akárcsak a D9-ben. Csak egy nagyon-nagyon gyarló ember, mint bármelyikünk. A szánalom/irgalom/megértés csírája sincs meg benne, míg el nem jön az ő ideje. -
a Repomen és a reális egy mondatban elég durva... :D
rohadtul reális, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fejvadászok nem laboratóriumi körülmények között, érzéstelenítés nélkül vágják ki az emberekből azokat a szerveket amik olyan rohadt sokba kerülnek... :D
nekem már a film alapötlete miatt hiteltelen gagyi az egész -
Pont az uccsó 3 perc indokolja meg az előző 20-at nemdenem?! Addig nem szálnak el, utána válik egy vérnősző lázálommá. Vajon miért is... :D Teljesen reális. -
a nem annyira pénzéhez készítőkön, akik normális módon inkább dvd -n adták ki a bővített verziót :) -
Paya23 #57810 Leadták, haverokkal egyszerre néztük meg a hármat Miskolcon. -
Dean Winchester #57809 nem nézted még meg az examot?:O -
*kaposi1 tol bocsanat ... -
:D egyenlore varom CSOCSO beszamolojat egy bizonyos filmrol... -
sandor8206 #57806 miért lenne más a helyzet, azért mert meghalt ledger, ezer meg ezer színész halt már meg mégse adtak le a filmet újra -
The Secret in Their Eyes
rendesek ezek az argentín emberek, hogy megengedték pár filmesnek, hogy felvegyék az életüket. de honnan szereztek HD kamerát 25 évvel ezelőtt?
ui: még soha nem éreztem ilyet egy film végén, mint ennél a mesterműnél -
Tothenkopf #57804 
-
-
pauly #57802 "szinkront meg annyira nem tudtak régen csinálni h az vmi fergeteges"
épp hogy régen csináltak jókat...
-
Repo men - Végrehajtók
áhh, no comment, nekem nem tetszett...voltak benne nagyon unalmas részek, ahol már-már lecsukódott a szemem. Az utolsó 20 percet pedig nem is tudom hogy gondolták...
Pozitívumként azért megemlítem a végét (utolsó 3 perc), sztem nem sokan számítottak a rá...
10/3 -
hát pedig megvolt az a tipikus semmi hangfekvéses, unott, egyszólamú szinkron jópár karakternél. pont az ilyen 80-as, 90-es évekre jellemzően. -
xxxpaulxxx #57799 Jaja láttam imdb-n, de attól függetlenül nem fogom megnézni azt a filmet:D -
utcsóra reagálva:
a titánok harcában is ő a szűzkurva:DDd -
És miért nem adták le újra a Gyűrűk urát? Kin vagy min múlott? ... -
xxxpaulxxx #57796 Az a baj, hogy te is úgy nézted meg, mint egy játékadaptáció...
A kiszámíthatóság meg persze, hogy jelen volt... hisz játszottál a játékkal:D -
Én már a legújabb szinkronon nőttem fel és nekem a régi tűnik hulladéknak.
Egyébként akit érdekel itt meg lehet hallgatni a régi és új hangokat is.
link
Szatmáry István mint C-3PO borzalmas: lol -
Én csak annyit mondok hogy az első Star Wars szinkront azóta is visszasírom.
Az újakon valami borzalom a szinkron.
Hiába a csili vili digitális kép.
Amit lehetett azt elkúrtak. Darth Vader, Yoda, C3-PO hangja valami borzalom a régihez képest.
-
viizo #57793 Prince Of Persia
Ismét egy remekbeszabott trailerrel (á la Titánok Harca) szerettek volna eladni egy teljesen közepes filmet.
Eléggé vártam már a Prince Of Persia-t, és majdnem moziban nézős lett, de vmiért mindig el kellett napolnom a megnézését - utólag már nem bánom.
Aki játszott a címadó játékkal, az tudja, hogy a játék (POP: SOT) sokkal hangulatosabb volt, mint ez a film. Egyszerűen készítettek sok pénzből egy látványos tucatfilmet, zéró hangulattal, hihetetlenül bárgyú párbeszédekkel, rengeteg sablonos történéssel.
Talán ha jó iparosmunka lett volna, imádnám, de egyáltalán nem fogott meg, így jó értékelést sem tudok neki adni jó szívvel. Bár a látványvilág a kapkodó vágás ellenére helyenként fantasztikus, és zeneileg is szép az aláfestés, de a teljesen kiszámítható, minden izgalmas nélkülöző történet, a szerethető karakterek hiánya, és valami hiányzó 'plussz' miatt mégsem áll össze a kép.
10/5 -
viizo #57792 "szinkront meg annyira nem tudtak régen csinálni h az vmi fergeteges"
akkor meg fogsz lepődni: a Karate Kölyök, amit leadtak, az egy újraszinkronizált verzió volt, a szinkron nem túl rég készült.
a régi szinkron sokkal jobb és profibb volt - a szakemberek közül
sem véletlenül szidják a mai szinkronokat rengetegen, és dicsérik a régieket.. -
Az elmúlt másfél hónapban kicsit több filmet sikerült meg/újranézni, mint kellett volna. Gondoltam hagyok ennek egy kis nyomot, mivel a választásnál jórészt a ti véleményetekre (ill. a keresőre) hagyatkoztam. Hátha lesz ezzel más is így. Indoklást és pontos osztályzást kihagynám a sok cím miatt, helyette 3 kategóriába sorolnám a filmeket.
Újranézhető (9, 8, 7): Inception, A night at the Roxbury, Beerfest, Hot Fuzz, Inglorious Basterds, Kick-Ass, Memento, Shutter Island, Superbad, Bourne trilógia, Benjamin Button.
Szódával (fröccsel) elmegy (6, 5, 4): Cop Out, Date Night, Green Zone, Grown Ups, Sin City, Ghost Writer, The Hurt Locker, A-Team, The Blind Side, Youth in Revolt.
Ezt nem kellett volna (3, 2, 1): District 9, Hot Tub Time Machine, Repo Men, The Bounty Hunter, The Last Song, Unthinkable, When in Rome.
Azért egy tízest is kiosztok: Scarface. -
xxxpaulxxx #57790 Prince of Persia
Hát ez rohadt jó volt! Féltem, hogy nem fog tetszeni, de igenis tetszett:)
Ilyen jó játékadaptációt még nemigen láttam... várjunk csak... egyáltalán lehet ezt játékadaptációnak hívni?
Ok... az alapstory a SOT, a ruházat WW, de amikor a sivatagban voltak, akkor 2008as prince, ugyanakkor volt benne egy kis Aladdin is a történetben:D
De mégis valami teljesen mást sikerült kihozniuk... a történet teljesen át lett alakítva, a szereplők-helyszínek is... így nem is nagyon úgy ültem le elé, hogy ez a Prince of Persia, hanem csak mint egy kalandfilm... de ez nem csak egy kalandfilm... sokkal több annál:)
A főszereplő csajszit meg lássuk ezek után több filmben!:D
8/10 -
ja mert a moziban csak a mély morális tartalmú filmeket lehet vetíteni. nyílván azért nyomják újra mert sikeres volt, és hidd el h lesz aki ötödszörre nézi majd meg moziban.
nemtudom egyátalán mi a probléma ezzel h vmit 2x vetítenek le. törvény kötelezi a filmeket h csak egyszer lehet vászonra vinni? vagy te mindent csak egyszer nézel meg aztán annyi?
megnéztem az eredeti Karate kölyköt, hát sokkal jobb mint az új. igaz a verekedéses jelenetek, kb. a 80-as évekre jellemzően egy hulladék, de sokkal jobban illettek ezek a karakterek a sztorihoz, mint egy 10-12 éves kiscsoporthoz. szinkront meg annyira nem tudtak régen csinálni h az vmi fergeteges(nem mintha oly faszákat csinálnának na de...). -
valid! én veled vagyok szóról szóra :p
hogy ne csak off legyen:
Equilibrium
egy picit túlzásba estek a kereszténység ekézésével szerintem, és az első fele nem is igen tetszett, de a második fele annál jobb. Bale ebben is jó volt, viszont remélem, hogy a T4 és a Public Enemies után végre újra valami normális filmet választ ki. :p
10/8
El Laberinto del Fauno
nagyon szép, viszont néha eléggé unalmas, akárcsak a The Fall. a kategóriában még mindig a The Fountain viszi nálam a prímet.
10/7 -
nem irigykedem, lol mire irigykedjek :)
csupán értetlenül állok a dolog előtt
de mondom, mind1, ez már csak az én hülyeségem