106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
vg #58025
-
akk Maci Laciról ne is beszüljünk... -
mert ez jobb?
-
Dean Winchester #58022 jó pár év múlva már kuriozum lesz ha megnézhetsz egy normálisa filmet :D -
na ebből sincs még elég verzió, de 3d az mindenképpen kellett már
-
Reg5 #58020 Tehát ha kihírezik akkor. -
Reg5 #58019 Nem azt mondtam hogy már fikázzák, de az lesz. -
szinkron biztos jó lesz, dörner györgy(willis), gáti oszkár(stallone) meg epres attila(statham) nagyon jó magyarhangok -
"de egyelőre magyar cím és pontos premierdátum még nincs, csak annyi biztos, hogy szinkronizálva láthatjuk a filmet" -
Főszereplők: Monica Belucci & Salma Hayek
-
Reg5 #58015 Főoldal filmes hírek ;) Mindig ez van :) -
akkor viszont mást mondok: Két bombanő esete egy ágyban. na ez már tömegeket mozdítana meg
-

-
honnan tod? :D -
sztem meg legyen HA/VERock
-
semmirekellők pl.
az ilyen badass, és majdnem fedi az eredeti jelentést :D -
Reg5 #58009 Hehe, ha tényleg "Feláldozhatóak" lesz a magyar címe, jönnek majd az okosok hogy a zseniális magyar fordítónak semmi fantáziája nem volt csak kinyitotta a szótárat :D
Én továbbra is az Ágyútöltelékekre voksolok (ha már eredeti nem lehet), mert tulajdonképpen az összes karakter az. -
de ez az ágyútöltelékek egy amatőr fordító "találmánya" hagyjátok már. komolyan mintha a paprika tv vmi magazinműsorát hallanám...ágyútöltelékek :D -
Feláldozhatók
pl -
Reg5 #58006 De akkor mi? Eddig csak fikázást láttam, azt meg mindenki tud... -
biztos nem az hogy ágyútöltelékek -
Reg5 #58004 Szerinted mi lenne az ideális cím amivel bevonzanák az embereket a moziba? -
annyi köze van az ágyútölteléknek az expendableshöz mint a magyar szinkronnak az eredeti hangokhoz képest
de ha nektek az úgy jó..
-
naja
undorító ez az ágyútöltelékek sztem, meg mi köze lenne a filmhez? -
Reg5 #58001 Végül is ennél tök mindegy, mert a színészek adják el a filmet nem a címe. -
mostmár értem, miért adnak egyre több filmnek ilyen gyökér poénos magyar címet, mert IGÉNY VAN RÁ! -
Reg5 #57999 Akkor már inkább az "Ágyútöltelékek" legyen. -

helyes el is megyek hiába láttam már -
remélem nem mert hányingerem van attól :D -
Dean Winchester #57996 ez jónak tűnik -
A pótolhatóak -
1000% h vmilyen "zsoldosok" címet kap. -
Kösz. Meglátom kibírom-e addig. Bár így utólag A Predtatorsól is az a véleményem - ha már annyit lovagolok rajta - hogy a nagy vászon nem sokat dobott a filmen. -
zotja #57992 "ágyútöltetlékek " vmi ilyesmi lesz... -
Dean Winchester #57991 van hír :)
október 2 felében mutatják be itthon a the expendables-t !
azért kivi vok milyen címet adnak neki!
régen volt expendables néven egy film ,arr nösténykommandó fordítást adtak xD -
viizo #57990 Komfortos Mennyország / The Lovely Bones
Sokáig halogattam a film megnézését, picit féltem tőle, hogy Peter Jackson a King Kong után ismét egy felemás produktumot tesz le az asztalra.
Nos így utólag a félelem alaptalan volt, mert a film egészen jó, viszont még nem teljesen talált rá egykori önmagára. A gyilkos áldozatává vált kislány szemszögéből érdekes volt nézni a történeseket, a fantáziavilág is egyedi volt helyenként, de néha bizony az jutott eszembe, sokat nézhették a Windowsok alap háttérképeit az effektesek.
A főszereplő kislány meggyőző alakítása sokat lendít a terjengős, néha picit leülő filmen, mellette és a gyilkos megformálója mellett a többiek csak statisztának tünnek.
10/7 -
Most láttam a Bless the child (áldott a gyermek) című filmet ami azthiszem az omenhez akar hasonló lenni de nagyon gyatrára sikeredik neki. A film tele van megmagyarázatlan felesleges jelenetekkel, baromságokkal, nyitvahagyott kérdésekkel, értelmetlenségekkel. Néha már-már poénos, egyébként meg szenvedős, nem nagyon ajánlom. Pedig az omen az nekem nagyon bejött. -
Dean Winchester #57988 én már nagyon a határán vagyok,nagyon kevéske fog vissz attól,hogy leszedjem és megnézzem :S a szupercsapatot is moziba akartam nézni de nem bírtam ki és megnéztem felirattal dvdrip minőségben :S
szóval remélem kibírom mert ez most tényleg egy rohadt jó akciófilm amit már azóta várok mióta meghallottam h kik fognak szerepelni benne :) -
Szerintem tök egyértelmű mi a kínom. Annyit szaroznak, hogy dvd ripben is kijön, miközben a magyar mozikban még hír sincs arról, hogy mikor adják. A Predators is csúszott két hónapot, és ha időközben kijött volna egy normális tölthető verzió, akkor "bosszúból" magasról tettem volna rá, hogy mikor méltóztatnak moziban is levetíteni. -

Nagyon hasonlo erzesekkel keltem fel a film utan.Elmeny volt latni ezeket a fickokat egy filmben.Szamomra Rourke karaktere volt fenomenalis,ezek a laza/lepukkant kemenyfius szerepek nagyon passzolnak hozza.Azt hittem hogy Statham ki fog logni,hat o sem.Szerintem ezek az arcok elvezhettek a forgatast es egymas tarsasagat.A Willis-Arnold-Sly jelenet pedig orok,sajnalom hogy Schwarzibol sokkal tobbet mar nem lehet kihozni.Bar ahogy visszanezett a templomajtobol,attol a terminatoros tekintettol azert meg most is megborzongok :D
Szal siman 8/10