106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Totti5
    "felfuvalkodott pojáca lett, amit a néző csak távolságtartással szemlél."

Szvsz ez csak egy álca kifele, mert belül ő szenved és haldoklik... nem paraszt egyátalán. Lazának laza, de hát ettől jó arc:)
  • viizo
    Iron Man 2

Az első részt túlhypeolt, a közepesnél csak kicsit jobb iparosmunkának tartom, de sajnos a második sem javított a megítélésemen.

Tony Stark első részben még a maga módján szimpatikus volt, a másodikban a forgatókönyvírók sikerrel átlendítették a ló másik oldalára: felfuvalkodott pojáca lett, amit a néző csak távolságtartással szemlél.

A történet és a motivációk is kissé nyögvenyelősre sikerültek, amin az akciók korrekt kidolgozása sem segít túlzottan.

Egyszeri popcorn szórakozásnak megfelel, de egy fél óra múlva már arra sem emlékszik az ember, mit is nézett.

10/5.5

• Shep
    Jó a szar szó túlzás volt de elég sok volt itt a lehúzó kritika, amik azért jószerivel az újításból adódnak. Na de mindegy lépjünk túl a filmen.
  • Tyler1
    ígyvan. én sem ejtettem ki ilyet az ujjamon h szar. mindenki nézze meg és döntse el.
  • Reg5
    De hol mondtunk, illetve mondtam én olyat hogy szar? Tény, hogy nem erre számítottunk de a "szar" kategóriától elég messze van így is.
  • Shep
    Ja de most ezzel én nem a nyereségességet akartam előhozni ha nem lett volna tiszta, hanem, hogy ha megtermelt 300 milliót akkor nyilván érdekelte a világot még ha olyan szar film is szerintetek.
  • Tyler1
    mindent az amcsi bevételhez számítanak, hiába van world wide nagyobb bevétel, ha amcsiba bukik akk onnantól az egész bukta sajnos.

mondjuk ez meg olyan, h egy Robin Hood naná h bukta a tengerentúlon, mert a hülye jenkik leszarják az európai folklórt de az angolt meg aztán a legmagasabbról.
  • Dean Winchester
    a szupercsapat meg itthon,de azért az itt olvasottak alapján meg az emberek 90%-nak bejött :D

Pandorum
    7/10
    érdekes egy film :D végét nem igy képzeltem el
  • Reg5
    A Terminator 4 is világszinten visszahozta a 200 millát, de utána a gyártó stúdió sokáig el akarta adni a film jogait. Tehát ja, inkább az amcsi bevételek számítanak.
  • Shep
    A világ többi részén meg nem, persze ha csak USA számít akkor tényleg egy szar film.
  • Reg5
    A Robin Hood Amerikában megbukott, innentől nincs miről beszélni.
  • tigeroo
    ez van, változnak az idők, minden korban máshogyan ábrázolták az ókori hősöket is...

pl. elég csak megnézni jeanne d' arcot, az excalibur legendája, druidák, herkules, trója, sherlock holmes, amikor megállt a föld, superman, stb.
  • Tyler1
    mint film nem sok bajom volt nekem sem, mert jól össze lett rakva, inkább a Robin mítosz nem jött be.
    ízlések és pofonok :)
  • Shep
    Ez rendben van, de nem értem miért kellett volna még egy ezeregyedik erdős nyilazós verziót csinálni ahol már mindenki tudja mikor mi fog történni? Volt már belőlük épp elég mindenféle variációban, akinek meg nem elég annak ott van a sorozat is. Lehet, hogy a többség szerint ez ostoba húzás volt, de azért valahogy csak összeszedett 300 milkós bevételt, jó tudom ez nem jelent semmit, meg a sok hülye mindent megnéz szlogent is ismerem.
  • Tyler1
    de most ne realitást keress már egy mítoszban. nekik Oroszlánszívű kb. annyi mint nálunk Mátyás, jóságos és mindig győz, ha baj van segít, blabla. ez egybeforrt Robin legendájával, és ezt átkölteni óriási baromság volt.

az meg hogy vitatott kit érdekel? ez LEGENDA! ezt semmilyen történész nem fogja lerombolni, meg vitatni a hülyeségeivel. Herkules is legenda, senkit nem is érdekel, h nem is létezett, meg nincsen félisten, meg Zeusz sincsen.
  • Shep
    Mármint a Richard féle jóság (ha félreérthető lenne)
  • Shep
    Szerintem ez a verzió hihetőbb (pár részlettől eltekintve), mint a gonosz János herceg bitorolja a trónt és sanyargatja a népet, de mi az erdőben nyilazva megmutatjuk neki és várjuk ,hogy visszatérjen a jóságos Oroszlánszívű Richard. Az meg megint más kérdés, hogy ez az egész jóságosdi is erősen vitatott egyes történészek szerint.
  • Tyler1
    arra azért készülj fel, h itt tök más előzményt kapsz mint amit a Costneres verzió bevezetésében :D
    azt a legnehezebb megszokni a filmben, h átmagyarázza az egész legendát.
  • xxxpaulxxx
    Ez így van, de igazából nem lehet összehasonlítani, mert ugyan nagyon hasonló a két film... pláne, hogy nagyjából egy időben jött ki, de mégis teljesen más:D
  • Dean Winchester
    én is ezt vártam és kicsit idegesített is h mi a faszért kell megcsinálni a robin hood filmet mikor kevin bácsi-s verzió rohadt jó lett!
    most irod , hogy ez az előzményeket mutaja be igy meg örülök neki és örülök annak is,hogy nem egy újradolgozást kaptunk hiszen mint mondtam Kevin Costner féle Robin Hood sztem rohadt jó lett! Megse birom mondani hányszor láttam, tv-ben ment akkor megnéztem sokszor :D
  • Shep
    Ja hát ha ezt vártad akkor már érthető, én meg külön örültem neki ,hogy végre nem a már ezerszer látott történet van újra feldolgozva.
  • Totti5
    Iron Man 2

Ez így volt jó ahogy volt. Végre nem non stop harc és látványfilm, de kellően volt adagolva a nagyon! látványos attak pont megfelelő ideig. A zene, a szereplők, szövegek, látvány, történések és a hangulata:

10/10 , sokkal jobb volt mint az 1 pedig az is minőségi volt.
  • Tyler1
    hogyne az lenne a bajom ne viccelj, hát az egész legendája arról szól, h a sherwoodi erdőben rabolja ki a gazdagokat és segíti a szegényeket. egy törvényenkívüli a jók védelmében, ez emelte ki a korabeli mesékből és lett az angol mondakör leghíresebb alakja.
    igaz, h az egész dolog talán csak korabeli mesemonda, de Ridley Scott pont azt a részét próbálta bemutatni, ami aztán az egész mítoszának legvitatottabb és legérdektelenebb pontja.
    de semmi gond nem lett volna, h a tisztelt rendező bácsi olyan címet ad, amiből talán kiderül h végig előzményt látunk, és nem várja a naív közönség, h majd ő fák tetején nyilazza a lovaskocsikat, amit ugye elvárunk a mítosztól. ez egy hatásvadász és undorító dolog volt sztem.
  • Shep
    Nem értelek, végig Robin van a középpontban, vagy az a baj, hogy nem megint az erdőben bohóckodunk csapdázunk, nyilazunk maszlagot kaptad? Szerintem pont így volt jó ez a film bemutatta az előzményeket. Az persze más kérdés, hogy az egész Robin Hood legenda nem nyugszik biztos alapokon az időintervallum is kérdéses de még maga Robin pontos személye is.
  • wesker24
    Van Második része is !
  • Desiderata #58202
    Elemi ösztön
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a filmnek nincs vége, a nézőre bízzák, vagy a második részben folytatódik?

amúgy jó film, sokat szexelnek benne :) szerintem nem csak a nő hibbant hanem a rendőr is, mindenesetre érdekes film
  • Mentol
    Szerencséd! Lehet, hogy faszán lezárják a sorozatot... :):)
    4.rész
  • CSOCSO
    Prince of Persia

Itt mindenkinek bejott. 5en neztuk mindenki csak jot mondott rola.

Mivel disney film nem akarok belekotni mindenbe... volt egy-ket dolog amit mashogy csinaltam volna de emiatt legyen mondjuk 8/10

Nagyon jo film de nem volt tokeletes szamomra.
    /a csaj tenyleg szep volt :D /
  • Tyler1
    mert ha majd 20 év után sem tudtak jobbat csinálni, akk talán egy ideig hagyni kéne pihenni a sztorit.

és nekem semmi bajom nincs a Costneressel, sőt mai napig megnézem akárhol, akármikor adják.
  • Gurren
    "reméljük ez még egy darabig így marad!"

te miért nem akarsz egy még jobb robin hood filmet látni?
  • Reg5
    Hát igen, egy Robin Hood film amiben maga Robin 2,5 óra alatt 5 nyílvesszőt ne lő ki... De engem leginkább a vége irritál ami már nagyon durván hatásvadász lett.
  • Tyler1
    befejztem...
    hát az összes pozitívum törölve, jöjjön a cudar valóság.
    első kérdésem: ennek mi a fuckért nem az lett a címe h RH - A kezdet? mert ebben 2,5 fél óra alatt 2 perc amit az igazi RH-ra szenteltek.
    baszki ennyi időt elbasztam egy tök más sztorira? hát köszi Ridley Scott, te most átírtad a picsába a Robin legendát mert olyan király rendező vagy!
    második kérdésem(márcsak spoilerbe merem):
    mit kerestek a XIII. században világháborús szállítónaszádok? omg! ez akkora fail, h az egész sherwoodi erdő forog a sírjában! a francia sereg "normandiai partraszállásáról" meg már nem is beszélek

na szóval nem rossz film, ha abszolút elfelejtjük, h kiről kéne szólni, látványos és végülis egyszer mindenképpen meglehet nézni a baszott hibái ellenére is, na de mint Robin Hood...hát egy dupla nulla!

és igen Kevin Costner ismét megvédte a címet, reméljük ez még egy darabig így marad! Cate Blanchettet meg vki üldözze már el Hálivúdból.
  • nagy hős
    Prestige vagy ötször nagyobb film :)
  • xxxpaulxxx
    The illusionist

Azta! Ennél semmilyenebb filmet még nem láttam... csak úgy eltelt és annyi... semmi extrát nem nyújtott... Egy szemfényvesztő, egy szerelem, egy tragédia, egy kis epikusság... nah de várjunk... nézzük csak meg az utolsó 10 percet... AZAQRVA!:D:D:D
    Ennél nagyobb átverést még nem láttam filmben! Fantasztikus:D Tényleg azt gondoltam, hogy lapos a film, de az utolsó néhány perc adott az egésznek értelmet:)
    tökéletes/10
  • Dean Winchester
    Párizsból szeretettel
    8/10
    hát mit mondjak kurvajó kis akció-film , pár jópofa poénnal fűszerezve!

Elsőre Travoltát megse ismertem :|
    kopaszon körszakállal,nekem durva volt :D
    jól játszotta a szerepét.
    szóval na ami jó az jó, ez jó volt :D
  • ProGabe #58192
    PoP: SoT

sokkal rosszabbra számítottam. a látvány rendben volt, egy-két butaság, nameg Dinsey...

nem kellett volna sokkal több ahhoz, hogy ebből a forgatókönyvből kihozzanak egy jobb filmet. az már más lapra tartozik, hogy eleve rosszul választották meg az alapszitut. semmi "homokszörny", semmi epic "boss"

a végét viszont nem értettem valamit, valószínűleg csak egy szkript-beli hanyagság az oka. szóval
    amikor Ben Kingsley belevágja a tőrt a homokba, akkor egyrészt a "prinsz" üti ki a dugót a tőrből, ezzel elindítva a homokvihart

aztán utána Kingsley visszateszi a dugót és láss csodát: RESET WTF????? :S

talán ha a "prinsz" megöli a nagybácsit, visszateszi a dugót, aztán rátapasztja az ujjacskáját, akkor nem lett volna ennyire logikátlan ez az egész? egy fél kib*szott mondatot nem tudott volna odahányi valaki, aki kompetens volt a forg. könyv alakításában? Jerry Bruki, mi a fsz van veled?
  • dartonita
    Akkor mar en is.
    Karate kolyok:

Jackie bacsit tenyleg jo volt latni,de szamomra elvezhetetlen es ertekelhetetlen volt ez a film ezzel a kis neger lanynak tuno fiucskaval.
    Unalmas,sablonos tortenet par latvanyos rugdosassal a vegen.Igaz mostanaban tul sok harcmuveszettel foglalkozo filmet neztem valszeg,azert is tunik szamomra ez nagyon vacaknak.Kisgyerekeknek kisse brutalis(tord el a labat,nyomoritsd meg az ellenfelet tipusu mester?wtf?)
    ,nagy gyerekeknek bargyu.
    3/10
  • Dean Winchester
    vááá tényleg előveszem én is :D majd mikor meglesz a 3.rész. kb hetene egy rész
  • Lipi1980
    Jackass 1.

Sokadik újranézés után is könnyesre röhögöm magam rajta! Bár a papírvágós részt megint áttekertem, azt csak egyszer tudtam végignézni sokszor felszisszenve. Még most is kiráz a hideg, ha eszembe jut...

Holnap este meglesem a 2. részt is :D

Már nagyon várom a 3D-s 3. részt!!!!
  • tigeroo
    Testvérek (2010)

Sam (Tobey Maguire) és Tommy (Jake Gyllenhaal) teljesen ellentétei egymásnak. Sam többszörösen kitüntetett katona, apja nyomdokain példás karriert futott be, míg Tommy - a család feketebáránya - épp most szabadult és csak sodródik az árral. Amikor Sam gépét lelövik a tálibok Afganisztán felett, Tommy kötelességének érzi, hogy Grace (Natalie Portmen) és két kislánya segítségére legyen, és megpróbálja a fivére családjában keletkezett ûrt betölteni. A gyász és a szükség egy új családot teremt, ahol Tommy mindjobban magára talál. Immár nem mint segítõ, hanem mint családfõ van jelen Grace oldalán. Mikor Sam váratlanul hazatér, a két fivérnek szembe kell néznie egy új helyzettel, ahol szerelem, hûség, férfiasság már mindkettõjüknek mást jelent, mint korábban...

ajánlom/10