106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
BlackWolf #58305 benne megnyugodhatsz :D -
úristen de oldschool gyenge ez moziból kinyúlós 3d promo, talán a kémkölyköknek volt ilyen gyenge reklámja anno, h kijönnek a vászonból.
-
jaja meg a klipben 1:45től EPIC az a jelenet, gondolom 1:1 bennevan a filmben is :)
akkor meg fogom lesni -
BlackWolf #58302 Én láttam szerintem több mint korrekt a film :) kicsit Grand Torino meg Red utánérzése van. -
xxxpaulxxx #58301 Úgy érzem ez lesz az utolsó csepp... -
Harry Brown (2009)
látta valaki?
csakmert az OST-je kurvára megfogott :) -
Akció volt dögivel? -
Hátha nem játszottál egyik Resi résszel se akkor ne csodálkozz !
Amugy azok meg a Resi 5-ben beli zombik voltak meg a kutyák a brutál nagy hóhért is beleszámitva ! -
Nos, trailer alapján lehet, hogy a Philosophy of a knife babérjaira pályázik... -
Én tegnap láttam az öcsémmel a Kaptár filmet, 3D-ben, nyertünk 2 jegyet!
Ekkora szar egy filmet! :D A kamera nézetek jók voltak, 3D filmet meg már láttam párat, de a film önmagában halálunalmas volt! Lurdy-házban néztük meg, és mindenki röhögött a filmen! :D Először azt hittem, hogy paródia filmet nézek, vagy vígjátékot, aztán megjelentek alagutat fúró zombik, szájból kijövő csővel, 2 nyíló kutyák... :D Még jó, hogy ingyen néztem :D -
TE JÓ ÉG!
ez mi a faszom lesz?:S ilyen filmeket csinálni bazdmeg... -
édesjóistenem...
most látatlanban megmondom hogy ez a film (ha tényleg elkészül) akkor tiltólistás lesz jó pár országban
ez az Uwe Boll se tudja már máshogy felhívni magára a figyelmet... mi lenne ha egyszer egy jó filmet csinálna? :) -
naaaaggyyyyon duuurva a kulonbseg!!!!! BD-m lenne beszreznem. de igy marad a 720p mkv -
jamamura #58292 RESIDENT EVIL 3D - AFTERLIFE. Meglepően szórakoztató szar. -
Most voltam vetítésen, és iszonyat jó a 3d-je, a film kevésbé de 1-nek jó, és Milla még mindig odabasz. :) -
hát azért durva hogy tényleg 2010 ben még hónapokat kell várni a filmekre. aztán csodálkoznak hogy mindenki inkább otthon szedi le a filmeket(+500p minőségben, ugye...) -
Szégyen. SZÉGYEN.
Gondolom a Tront sem fogják játszani.. Milyen szerencse, hogy felhúzták azt a szart, az avatarral hülyére tudták kaszálni magukat.. -.- -
milyen eljárás ez? -
Az hogy van elgondolva, hogy az Incepciót nem lehet megtekinteni IMAXben?????!!!!!
F E L V A G Y O K H Á B O R O D V A ! ! ! -
ez minek él? -
akkor elég köpedék lesz a szinkron gesztesivel -
én filmdroidon olvastam de azóta rákerestem és elég sok site-on is írták. nemtudom Arnie-nak miért nem lett volna jó Revicky, Slynak meg Gáti...
de hát ez van ha forgalmazót is úgy kell összeguberálni egy filmnek :S -
honnan az info?
mert kering a neten egy ilyen hülyeség, hogy sly lesz gesztesi arnold meg gáti oszkár
biztos nem gáti lesz arnold hangja arra a 2 mondatra :D
(legalábbis nagyon remélem) -
én már a 2 után úgy döntöttem elég ha dvd-n megnézem vagy hd-ben... -
omgomgomgomg!!!!!!! 
Sly szinkronja Gesztesi lesz :O szinkron nálam kilőve! nem igaz, h egy ilyen filmmel a létező összes hibát megcsinálják a b*zi magyarok! -
őőő, az úgy volt,hogy...
-
jaja Resident-et az Avatar systemmel forgatták! az fain lesz! -
"3-dik" ??!! -
jól hangzik, zsír, na akkor azt megnézem a héten, -
nem, azt 3d-ben forgatták. -
Az új Resident film is konvertált? -
ühüm, kösziek...értem....csak azért kérdeztem, mert láttam, hogy az új Harry Potter film is konvertált 3D lesz...szóval akkor inkább 2 -be nézem :( -
Dean Winchester #58273 hát sztem alapból rohadt sok különbség lehet,hiszen ha egyforma lenne akkor bízony nem vennének több millás 3d-s kamerákat :)
de #58270! -
3d utómunka: mélységélességgel ellátott konvertáció, legtöbbször sötét és részletesebb jeleneteknél összemossa az egész képet. szemedet, agyadat megöli, szóval 70%-a nem is nagyon bírja.
3d-ben forgatott: igazi real 3d hatás, éles, eredeti színárnyalatok megmaradnak, szemkímélőbb, és fényévekre van a konvertált szaroktól. -
Iron Man 2
hádde nem is volt benne 3 percenként akcijó, meg nem is volt benne csöcs, meg kiforduló belek. mijezaszar? ^^
nagyon tetszett! hihetetlen egészet alkot ez a film, akárcsak az első része (és ezáltal a kettő együtt). kicsit mondjuk nekem már sok a shield, tehát már túl comic-os (érted komikus
). tipikusan egy olyan dolog, ami gyerekesnek hat annak, aki nem képregényen nőtt fel
RDJ tényleg tökéletes a szerepre, Rourke és Rockwell parádéznak, Johannson pedig több, mint gyönyörű :)
várom a 3-dik részt és az Avangerst! -
jelenleg(!) ég és föld. az utómunkálatokkal összefércelt 3D egy határ szar, lásd Clash of the Titans
a mostani konverziók 6-8 hét alatt mennek végbe. f*sz tudja, hogy hogyan csinálják, a lényeg, hogy szarul :D
ahhoz, hogy jó legyen, szó szerint mindennek el kell készíteni a 3D-s modelljét. a Harry Potter VI első X percét is így csinálták, nem is volt sokkal rosszabb, mint egy eleve 3D-ben forgatott film
Cameron számításai szerint a Titanic 3D-s változata fél, háromnegyed éves munkálatokat igényel, na meg a rendezőt. ennek nem úgy kéne mennie, hogy Béla, aki keni-vágja a programokat nekiáll filmet csinálni :) -
hali,
Van különbség a 3D filmek minősége között, értem, hogy az egyik pl. digitális utómunkaként kapta meg, míg másikat elve így készítették?
-
De legalább volt benne elégséges - még ha nem is a várt minőségű, de legalább látványos - akció, amit elvárhatott az ember, ha egy Jaa-filmet akar nézni. Az OB3 totális fail minden téren. :(
-
már a 2 is olyan szar volt hogy én szégyelltem magam... -
örüljünk h Svárci még akármilyen szerepet is elvállal.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az h Dolph nem is lett rossz fiú, és elpoénkodják az "árulását" sztem fantasztikus lett. pozitív csalódás volt nekem, h nem játszották meg ezt a nagymami lerágta klisét.