106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • BlackWolf
    benne megnyugodhatsz :D
  • Tyler1
    úristen de oldschool gyenge ez moziból kinyúlós 3d promo, talán a kémkölyköknek volt ilyen gyenge reklámja anno, h kijönnek a vászonból.

• tigeroo
    jaja meg a klipben 1:45től EPIC az a jelenet, gondolom 1:1 bennevan a filmben is :)

akkor meg fogom lesni
  • BlackWolf
    Én láttam szerintem több mint korrekt a film :) kicsit Grand Torino meg Red utánérzése van.
  • xxxpaulxxx
    Úgy érzem ez lesz az utolsó csepp...
  • tigeroo
    Harry Brown (2009)

látta valaki?

csakmert az OST-je kurvára megfogott :)
  • Shep
    Akció volt dögivel?
  • wesker24
    Hátha nem játszottál egyik Resi résszel se akkor ne csodálkozz !

Amugy azok meg a Resi 5-ben beli zombik voltak meg a kutyák a brutál nagy hóhért is beleszámitva !
  • SötétBarom
    Nos, trailer alapján lehet, hogy a Philosophy of a knife babérjaira pályázik...
  • zoliii
    Én tegnap láttam az öcsémmel a Kaptár filmet, 3D-ben, nyertünk 2 jegyet!
    Ekkora szar egy filmet! :D A kamera nézetek jók voltak, 3D filmet meg már láttam párat, de a film önmagában halálunalmas volt! Lurdy-házban néztük meg, és mindenki röhögött a filmen! :D Először azt hittem, hogy paródia filmet nézek, vagy vígjátékot, aztán megjelentek alagutat fúró zombik, szájból kijövő csővel, 2 nyíló kutyák... :D Még jó, hogy ingyen néztem :D
  • szucsy89
    TE JÓ ÉG!

ez mi a faszom lesz?:S ilyen filmeket csinálni bazdmeg...
  • precision
    édesjóistenem...

most látatlanban megmondom hogy ez a film (ha tényleg elkészül) akkor tiltólistás lesz jó pár országban

ez az Uwe Boll se tudja már máshogy felhívni magára a figyelmet... mi lenne ha egyszer egy jó filmet csinálna? :)
  • CSOCSO
    naaaaggyyyyon duuurva a kulonbseg!!!!! BD-m lenne beszreznem. de igy marad a 720p mkv
  • jamamura
    RESIDENT EVIL 3D - AFTERLIFE. Meglepően szórakoztató szar.
  • Ams
    Most voltam vetítésen, és iszonyat jó a 3d-je, a film kevésbé de 1-nek jó, és Milla még mindig odabasz. :)
  • tigeroo
    hát azért durva hogy tényleg 2010 ben még hónapokat kell várni a filmekre. aztán csodálkoznak hogy mindenki inkább otthon szedi le a filmeket(+500p minőségben, ugye...)
  • SötétBarom
    Szégyen. SZÉGYEN.

Gondolom a Tront sem fogják játszani.. Milyen szerencse, hogy felhúzták azt a szart, az avatarral hülyére tudták kaszálni magukat.. -.-
  • tigeroo
    milyen eljárás ez?
  • SötétBarom
    Az hogy van elgondolva, hogy az Incepciót nem lehet megtekinteni IMAXben?????!!!!!

F E L V A G Y O K H Á B O R O D V A ! ! !
  • tommygear
    ez minek él?
  • tommygear
    akkor elég köpedék lesz a szinkron gesztesivel
  • Tyler1
    én filmdroidon olvastam de azóta rákerestem és elég sok site-on is írták. nemtudom Arnie-nak miért nem lett volna jó Revicky, Slynak meg Gáti...
    de hát ez van ha forgalmazót is úgy kell összeguberálni egy filmnek :S
  • tommygear
    honnan az info?
    mert kering a neten egy ilyen hülyeség, hogy sly lesz gesztesi arnold meg gáti oszkár
    biztos nem gáti lesz arnold hangja arra a 2 mondatra :D
    (legalábbis nagyon remélem)
  • Tatyla
    én már a 2 után úgy döntöttem elég ha dvd-n megnézem vagy hd-ben...
  • Tyler1
    omgomgomgomg!!!!!!!
    Sly szinkronja Gesztesi lesz :O szinkron nálam kilőve! nem igaz, h egy ilyen filmmel a létező összes hibát megcsinálják a b*zi magyarok!
  • ProGabe #58280
    őőő, az úgy volt,hogy...
  • [HUN]Crassus
    jaja Resident-et az Avatar systemmel forgatták! az fain lesz!
  • Kicsikiraly
    "3-dik" ??!!
  • Kandurex
    jól hangzik, zsír, na akkor azt megnézem a héten,
  • Tyler1
    nem, azt 3d-ben forgatták.
  • Kandurex
    Az új Resident film is konvertált?
  • Kandurex
    ühüm, kösziek...értem....csak azért kérdeztem, mert láttam, hogy az új Harry Potter film is konvertált 3D lesz...szóval akkor inkább 2 -be nézem :(
  • Dean Winchester
    hát sztem alapból rohadt sok különbség lehet,hiszen ha egyforma lenne akkor bízony nem vennének több millás 3d-s kamerákat :)
    de #58270!
  • Tyler1
    3d utómunka: mélységélességgel ellátott konvertáció, legtöbbször sötét és részletesebb jeleneteknél összemossa az egész képet. szemedet, agyadat megöli, szóval 70%-a nem is nagyon bírja.
    3d-ben forgatott: igazi real 3d hatás, éles, eredeti színárnyalatok megmaradnak, szemkímélőbb, és fényévekre van a konvertált szaroktól.
  • ProGabe #58271
    Iron Man 2

hádde nem is volt benne 3 percenként akcijó, meg nem is volt benne csöcs, meg kiforduló belek. mijezaszar? ^^

nagyon tetszett! hihetetlen egészet alkot ez a film, akárcsak az első része (és ezáltal a kettő együtt). kicsit mondjuk nekem már sok a shield, tehát már túl comic-os (érted komikus ). tipikusan egy olyan dolog, ami gyerekesnek hat annak, aki nem képregényen nőtt fel

RDJ tényleg tökéletes a szerepre, Rourke és Rockwell parádéznak, Johannson pedig több, mint gyönyörű :)

várom a 3-dik részt és az Avangerst!
  • ProGabe #58270
    jelenleg(!) ég és föld. az utómunkálatokkal összefércelt 3D egy határ szar, lásd Clash of the Titans

a mostani konverziók 6-8 hét alatt mennek végbe. f*sz tudja, hogy hogyan csinálják, a lényeg, hogy szarul :D

ahhoz, hogy jó legyen, szó szerint mindennek el kell készíteni a 3D-s modelljét. a Harry Potter VI első X percét is így csinálták, nem is volt sokkal rosszabb, mint egy eleve 3D-ben forgatott film

Cameron számításai szerint a Titanic 3D-s változata fél, háromnegyed éves munkálatokat igényel, na meg a rendezőt. ennek nem úgy kéne mennie, hogy Béla, aki keni-vágja a programokat nekiáll filmet csinálni :)
  • Kandurex
    hali,

Van különbség a 3D filmek minősége között, értem, hogy az egyik pl. digitális utómunkaként kapta meg, míg másikat elve így készítették?
  • PetruZ
    De legalább volt benne elégséges - még ha nem is a várt minőségű, de legalább látványos - akció, amit elvárhatott az ember, ha egy Jaa-filmet akar nézni. Az OB3 totális fail minden téren. :(
  • Tatyla
    már a 2 is olyan szar volt hogy én szégyelltem magam...
  • Tyler1
    örüljünk h Svárci még akármilyen szerepet is elvállal.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az h Dolph nem is lett rossz fiú, és elpoénkodják az "árulását" sztem fantasztikus lett. pozitív csalódás volt nekem, h nem játszották meg ezt a nagymami lerágta klisét.