106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A mátrixban is programok beszélgetnek, azt hogy bírtad? :) -
xxxpaulxxx #58344 Csak nem épp így gondoltam:D -
egyik gyerekkorom nagy kihagyása a Tron című film. Gondoltam mivel úgyis közeleg az remake bepótlom. Hát.. 10 percig sem birtam :) a programok beszélgetését :D
ehhez más lelki világgal kell szerintem leülnöm -
vg #58342 Mondjátok már meg, hogy miért más(desing-ban) a imdb aloldalai a firefox 3.6.9 böngészővel mint bármelyik mással??? sehol nem találok rá magyarázatot. -
Hát de most viccen kívül, tökéletesen megfelel az általad leírt kritériumoknak XDDD -
van benne valami, a holo téma mindig is nyerő volt, ha jó volt a film ha nem. -
xxxpaulxxx #58339 haha:P -
off:
azt a kurva Uwe beszólt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Ami leginkább felcseszi az agyamat az az, ha valaki más készítene egy hasonló filmet, akkor azt biztosan Oscarra jelölnék. Én csináltam egyet és mindenki leszólja. Miért tekint rám úgy mindenki, mint egy idiótára? Irodalomból diplomáztam és közgazdaságtant is tanultam. A rólam kialakult közvélemény teljesen megtévesztő" - mondta a "mester" a Viceland oldalnak, majd folytatta. "Az emberek 50 %-a nem is hisz a Holocaustban és én csináltam egy művet, ami ezzel a véleménnyel megy szembe. A 22 filmemen dolgozó emberek fele zsidó volt. A legjobb barátom, aki vancouveri, szintén zsidó. Ez teljesen abszurd. Az emberek mégis pellengére állítanak és azt mondják, hogy megsértettem a zsidókat. Ez egy nagy marhaság. Pont az ellenkezőjéről van szó." -
bcrics #58337 itt ezen a képen ugy néz ki statham mint a happy tree friendsből az a bekattant katonamaci vagy mi:D
kééép
-
En ma fogom ujranezni HD ben itthon de moziban is jo volt -
megnézzük, bármit is csinál az öreg
-
Eastwood új filmje
elég kemény témát talált magának. -
valóban, már lehet :/ -
ööö én most próbáltam foglalni és lehet de én majd csak 2 hét múlva tudom megnézni :( -
imdb.com -
xxxpaulxxx #58330 Hali! Nem ismertek olyan oldalt, ami olyan, mint a Moly.hu, csak könyvek helyett filmekkel???
Szóval be tudsz tenni filmeket, amiket már láttál, amiket meg akarsz nézni, revieweket tudsz írni...stb -
Iron Man 2
lehet rátett egy lapáttal hogy HD-ben néztem,mondjuk nekem az első is tetszett ebben sem csalódtam és jól szórakoztam.
8/10 -
őőő, nem tudja valaki, hogy mi van a nyíregyházi pláza mozival? Nem játsszák ott az Resident Evil -t, vagy mi? Nem tudok rá jegyet foglalni :s -
zotja #58327 hol éltek szatyorba? Dvdrip... -
Biztos a minősége is megüti a szintet a riliznek :S -
zotja #58325 és te még nem láttál olyan filmet ami 3 hónap múlva lesz és van hozzá felirat? :) vagy ami torrenten hamarabb fent van azon nincs hang és nem tudják lefordítani ? :) -
nem uwe boll rendezné mindenki odáig lenne érte -
Azért én kíváncsi vagyok rá-hátha "érdekes" lesz. -
Dean Winchester #58322 thx
8.kép kurva jó xD -
marha jó kis képek, nagy buli lehetett az egész film forgatása :D -
kaptár 4 megérdemli a 2 pontot... -
azaz ijesztő hogy az a faszi nem öregszik egyszerűen :D -
Willis úgy pózol az öltönyben mint ha nem is ebben a filmben lenne:DD -
Szintúgy most láttam és kategóriáján belül erős 8.5/10. Elsővel együtt odabax. Én mondjuk sajnáltam Ivan-t. -
http://galeria.index.hu/kult/2010/09/10/the_expendables_a_felaldozhatok/?current_image_num=12&image_size=m -
fasza lesz ez -
Talán mert a legelső bemutatója is jó egy hónap múlva lesz?
-
zotja #58313 paranormal activity 2 höz tud vki feliratot adni? :) Én eddig nem találtam.. -
Dean Winchester #58312 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!váó tetszik,hogy most rengeteg ember láthatja ahogy vki az életéért küzd :) -
Dean Winchester #58311 The expendables
10/9.5
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fantasztikus?:S nekem rohadtul nem tetszett...
olyan jelenetet kellett volna kitalálniuk h lássuk elmekült,de mind1.
egyébként rohadt jó volt a film és a másfél óra rohadt gyorsan eltelt :(
valaki írta,hogy kár volt azért a pár percért arnoldnak meg willisnek adni a szerepet,sztem meg tökéletes döntés volt,hgy minden apró szerepet is csúcskategóriás színész játszott el.
amúgy én annyit hiányoltam,hogy ugye visszament a banda a nőért , és egyből azt láttuk ahogy megrohamozzák az épületet! Nos én szívesen néztem volna meg ahogy a repülővel leszállnak és átmennek a kerítésen is..stb
de mind1 a lényeg,hogy nálam eddig ez a film viszi a pálmát ebben az évben.
Budapest xDDDDDDDD
hát örülök,hogy egy ilyen volumenü filmben mi magyarok is "részt vehettünk".
aki nem látta a filmet annak meg a Budapest az semmit se mond szal nem is spoiler :)
Az más kérdés,hogy ha nem natur no name színészek játszották volna el a szerepet akkor mennyire tetszett volna :D -
ja, de sztem az vmi marketingfogás, mert imdb-n néztem, nincs karakterneve :D sztem csak trailerbe berakták, h több rokkert berángassanak :D -
Reg5 #58309 Azért nem rossz :) -
0:35nél a linkin park frontembere az a kocsiban?:D lál -
Miért kell ezt a 3D technológiát minden filmre rátenni? Tegnap, mikor a Kaptár filmet néztem, nem mindig jött elő normálisan a 3D hatás. De lehet, hogy már megszoktam :D Amúgy az Imax filmek sokkal jobbak, mint a sima 3D. Az Imax nekem sokkal térhatásosabb érzés volt. A sima 3D nekem olyan, mintha 2 rétegből állna a film, kb. mint a hologram. -
volt elég.