106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
karajjj #58465 miből gondolod, hogy az tetszett? felturbózott indiántörténet, az első 10 perc után rájöttem, hogy milesz és kb full unalmas volt, nem értem, hogy miért lennék buta, attól, hogy egy film nem tetszett -
sztem is jó film volt -
Reg5 #58463 Pedig elgondolkodtató film, nekem tetszett. -
ha buta vagy, akkor inkább még nézd meg az Avatart 3X, és ezt soha többet... -
szerintem ez a film nem volt számodra elég magasröptű....megértem... -
karajjj #58460 én egyszer néztem végig, azt is megbántam -
én eddig kb. 3-szor láttam, de egy percét se untam soha :p -
karajjj #58458 nekem nagyon nem tetszett SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy faszi ül egy kanapén és meséli a zagyvaságait és ennyi a film -
hmm hát ha mindenki ezt mondja akkor összekeverem valamivel
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!letöltés indul:D -
WAT -
Én is mozt néztem meg, nem rég, talán 4-5 napja, abszolút jó film, végig ment rajta az agyalás. -
akk kevered. itt 7 pontnál rosszabbat nem adott rá senki, azok talán 3man voltak. -
hmm...pedig pont hogy az itteni +feedback miatt néztem meg :D -
fuck, én meg még anno azért nem néztem meg mert itt 10 kommentből 8 leszarozta:D -
the man from earth (2007)
tökéletes -
REPO MEN (ha nem akarsz túl sokat látni, ne nézz trailert - ez a hangulatot felvázolja, de a poént nem lövi le, ellenben a megoldandó konfliktus benne van, az ami kb. a negyven-ötvenedik perc a filmben!!!)
Nálam 7/10, kár, hogy a jó kezdés után az első harmada annyira bugyutára sikeredett. Utána kissé kezd pörögni. A vége felé egyre gyanúsabb és be is jött a tippem, de nagyon-nagyon bizonytalan voltam - ezért is volt kellemes meglepetés a vége.
A nehézkes és idióta első negyven perc senkit ne riasszon el, nem olyan rossz később.
Csak ne lenne annyira sablonos...
Fontos figyelmeztetés: sok a vér és meg is mutatják, honnan és hogyan kerül oda... Nyami... :P -
Step Up 3D
istenkirály. -
ja, amúgy 6.8-ra értékelném kb :D -
Csillagkapu is 6.7, hát elmennek a picsába... Ez az imdb kezd egyre hiteltelenebb lenni számomra :( -
Robin Hood (2010)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elég sok benne a közhely, pl nem tetszik benne az apjának ez a felvilágosult múltja. Ennél gagyibb dolgot nehezen találhattak volna ki. A király illetve a szolgabíró szerepe túl "vicces" lett, nagyon nem illik bele a képbe
Továbbá szomorún konstatáltam, hogy az 1991-es Robin Hood csak 6.9-et kapott. Gyerekkorom kedvenc filmjei között tartom számon :( -
amikor már azt hiszed nincs tovább, amikor már azt hiszed nem lehet újat mutatni, amikor már azt hiszed a filmvilág csúcsra ért...ROSSZUL HISZED!!! -
BASUKA #58444 Javítok! Látta valaki elérhető helyen? -
hova tegyük fel? a polcra? -
-
BASUKA #58441 Hahóóóó!Filmbarátok! Emlékszik még valaki az "Egy férfi, aki tetszik nekem"
filmre? ha valakinek meg van tegye fel legyen szíves! -

nagy film -
Kiss Me Kill Me (2009): Újabb dél-koreai romantikus dráma/vígjáték/akció két totál különböző emberről, akiket a sors mégis egymás mellé sodor. Egyikük rezzenéstelen bérgyilkos, aki megrendelésre bármit megrendez, dokumentál, de még mindig az alkoholista anyjával él együtt totális közönyben egymás iránt. A másik egy elhagyott lány, aki szerelmi csalódásában többször is öngyilkosságot követ el, de mindig elbénázza (pl. eléugrik a metrónak, de a szerelvény a *másik* vágányon halad el :) ). Megbízást ad hát egy szervezetnek, hogy nyírjanak ki egy bizonyos férfit, csakhogy ő fekszik a takaró alatt és várja a megváltó lövést - ami nem érkezik, mert a bérgyilkos rájön a csalásra. Ettől kezdve a szerencsétlen lány véletlenül mindig lerombolja a profi bérgyilkos akcióit, aminek következményeképpen persze egyre több időt töltenek együtt - egészen a drámai végkifejletig... (Jó, azért nem annyira depressziós a vége, bár nem is igazi happy end. :) )
Értékelés: 7/10. A finom humor és az egymásba kapcsolódó, időnként visszautaló jelenetek sokat dobtak rajta, amúgy az alapsztori nem lenne nagy eresztés (hasonló HK és egyéb filmeket lehetne sorolni). A két színész is jól tolja: a csaj ismerős lehet az Oldboy-ból, a Three Extremes-ből, vagy a Lady Vengeance-ből (esetleg a Herb-ből, amibe már belenéztem és nagyon ígéretesnek néz ki), a fickónak viszont ez az első filmje, de nem okoz csalódást.
-
Inquisitor #58438 Megérdemelte volna már előtte is sokszor ... -
Inquisitor #58437 Van a filmről vagy filmekről leírás itt: Oroszmozi blog
Itt a keresőben vagy az archív hírekné vagy ismertetőknél nézz körül. Meg talán a jobboldali felirat menübe is érdemes benézni, ha nem vagy perfekt oroszból. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, akit a végén megölt, Sammyt (asszem) az nem a tényleges támadó volt, de én nem is róla beszéltem, hanem azután mondja Teddy, hogy már megölte azt a drogost, aki megerőszakolta a nőjét -
Két részes film van belőle, követik a könyvet többé-kevésbé. Még én sem láttam a filmeket, de egy ismerősöm igen, ő mondta.
-
meghoztátok a kedvem :) -
megnéztem már én is. Denzel Washington kurva nagyot alakított benne
megérdemelte érte az Oscart.
-
Jaja, de már 2006-ban a faterral debütált a nagy vásznon a The Pursuit of Happyness-ben, lényegében saját magát játszotta akkor még (azaz Will Smith karakterének a fiát). -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja még annyi, hogy szerintem Teddy nem a tényleges támadóhoz vezette el Lenny-t, hanem egy olyan bűnözőhöz, aki neki útjában volt, és hogy Teddy keze tiszta maradjon, így Lenny-vel rakta el láb alól azt a dílert. Legalábbis ha jól emlékszem, jópár éve láttam utoljára a filmet, lehet nincs igazam. -
Igen, sztem jól értelmezted. Ezért iszonyat zseniális a film és a Nolan testvérpár, mivel a végén derül ki a lényeg, ami tulajdonképpen nem ütött volna semekkorát ha kronológiailag helyesen forgatva láttuk volna a filmet.
Imádom. -
karajjj #58429 off egy kicsit
a Lakott szigetet(Obitaemiy ostrov) látta már valaki? mert most olvasom a könyvet és felfedeztem, hogy a ruszkik csináltak belőle filmet is, és nem tudom, hogy érdemes-e megnézni, vagy csak gyenge koppintása a könyvnek -
vg #58428 The Last Exorcism
Újabb kézi kamerás film, pontosan a stílusnak megfelelő véggel, ami már kicsit unalmas. Mondjuk már az előzetesben is lelőtték a poént, szóval mindegy. Voltak benne jó részek, de a filmnek csak az utolsó negyed órája félelmetes, mert itt már nem kispályáznak holmi boszival, vagy szörnnyel, itt maga Azazel az ellen(és még a blowjob szót is ismeri ofkorsz)!
-
Hát evvan :D majd megnézem mégegyszer.
Viszont amikor már rájöttem, próbáltam visszaemlékezni az elejére, hogy majd most jól összerakom, de nem ment :D:D:D NEM TUDTAM VISSZAEMLÉKEZNI!!!!!!!:D -
majdnem a felénél?:O wtf?:D már az elején világosnak kéne lennie, mert az addigi eseményeket akkor nem értetted meg szvsz