106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A Resident Evil 1nél? Én akkor kis porbafingó kölyök voltam, de valamiért késztetést éreztünk bátyámmal, hogy hangosan röhögjünk a kifordult lábbal baltát vonszoló zombi láttán :D Attól a filmtől nem lehet félni :D -
ÉS IGEN
Gáti

-
Csak tudnám miről beszélsz. -
Neked aztan teljesen mindegy mert te semminek nem tudsz orulni, az allando nyavajgasodat kell minden egyes film utan hallgatnunk. -
hazudsz. -
megbántottál. -
az első résznél is a kompjúter félemetesebb volt mint akármelyik szar zombi.
nem akarok senki zombifant megbántani, dehogy még 2010-ben van arra igény h futószalagon gyártsák a sánta, kócos hajú, emberevő előhalottfilmeket, elég siralmas. igazából különbséget nem látok a Thriller klip és egy 2010-es szuperzombis horror között, talán h az első még akkor félelmetes is volt. -
Frozen: 6/10 Lemászhattak volna mind a 3-an pl. sálat tekertek volna a kesztyűre vagy ilyesmi. -
Én azért nem néztem meg mert animációs,én a rendes filmeket szeretem csak hús-vér emberekkel. -
Dean Winchester #58577 "Az első résznél még égve hagytam a kis lámpát éjszakára, és megnéztem kétszer is hogy bezártam-e a külső ajtót...."
A:S?D:AS?D:ASD:ASDASDDDd -
...hát igen.
szórakoztatónak, szórakoztató,csak éppen már semmi félelmetes nincs benne.
Az első résznél még égve hagytam a kis lámpát éjszakára, és megnéztem kétszer is hogy bezártam-e a külső ajtót....
-
Resident Evil 4 -
Jaj Istenem.... -
Én ott azt hittem infarktust kap úgy be volt tépve:D -
Amúgy a legvadabb jelenet, amikor az idősek otthonában a nő becsukja az ajtót, Cage meg ott borotválkozik mögötte teljesen szétcsúszott fejjel XDDD -
adta :D:D:D:D -
"Shoot him again, his soul is still dancing!!!" :DD -
Mocskos zsaru - New Orleans utcáin
Cage miatt kezdtem neki, de nem bántam meg. Ő nagyot és hiteleset alakított, még akkor is ha nem volt non stop eksön, sőt nem is volt nagyon eksön, de végig lekötött az egész.
7/10 -
Az valóban vicces. :DD Létrehoznak ilyen undorító csigaszerű lófaszokat, amik olyan anyagot választanak ki, amit ők akarnak, de amikor emberi DNS-t kereszteznek állatival, akkor hirtelen fogalmuk sincs hogy fog kinézni, meg milyen tulajdonságai lesznek :DDD -
Splice/Hibrid - 7/10. Génekkel játszó tudósok fura hibridet hoznak létre.Nem rossz de tele van anatómiai,biológiai lehetetlenségekkel,ettől kissé meseszerű. -
Hát én nem vagyok szinkron ellenes, sőt de ez valami borzalom. -
Nyáron volt szerencsém találkozni Gáti úrrral, mellette mindig úgy éreztem, mintha filmet néznék, csak a szereplő arca nem passzolt a hanghoz:D -
The Killer Inside Me
Ha kivesszük az öncélú erőszakot - amit jó ízlésű ember elvett, vagy szintén torz lelkű, gyerekkori családban maradó erőszak áldozatává vált, beteges vágyú néző élvez - tökre unalmas és szánalmas filmecske marad.
Az előző feldolgozás sem véletlenül ment a süllyesztőbe.....
2/10 -
The Godfather 1. 9/10
The Godfather 2 9/10
The Godfather 3 7/10
No comment. -
The Host
túlságosan koreai/10
Komolyan. Amúgy tök jó lenne. A szörny fainos, vállalható a CGI, de tele van olyan jelenettel, ami közben európai fejjel úrrá lesz az emberen egy erős WTF érzés. :D Helyenként ráadásul nagyon blőd :DDD
5/10 -
xxxpaulxxx #58562 Nah akkor majd meglesem:) -
az a baj hogy hiába megvan minden technológia hogy bármit most már filmre lehet vinni mégis kevés a sci-fi meg a szörnyfilm ami van az meg hát.... -
"sablonfilm"
Na ez például egyszer sem jutott eszembe. Az, hogy lehetett volna sokkal jobb, az igen. De így sem volt rossz. A végét mondjuk elkúrták, de istenesen :D -
viizo #58559 10/2
jóindulattal :)
tipikusan az a fajta sablonfilm, aminél végig ott motoszkál az agyban: ebből aztán _sokkal_ jobbat ki lehetett volna hozni. -
Közel sem azt kapod, amire a trailer alapján számítasz. Egy kicsit dráma, kicsit thriller hibrid, néhány elvont jelenettel. Nem "monster-movie".
Nekem mondjuk tetszett, bár elég beteg. 7/10-et adnék rá, ha értékelni szeretném. -
xxxpaulxxx #58557 Az elég érdekes az mit takar? Mert a trailere elég jót ígér:D -
kár, pedig idén már két filmben is szinkronizált -
elvileg nem vállalta el a filmet. nemtudom h csak ezt, vagy már absz. visszavonult. -
hogy érted h kiesett? -
Gesztesi v Vass Gábor, Gáti az már az elején kiesett Slynak. de kitudja... -
miért? lehet hogy Gátinak nem volt ideje vagy kedve beugrani a trailer szinkron felvételére
én még mindig bízok benne h Gáti lesz Sly -
reggel olvastam, h más az előzetes és a film szinkronja :S ilyet is csak a magyarok tudnak produkálni.
Gáti Oszkár amúgy az igazi Sly és Arnie szinkron. -
Dean Winchester #58550 http://www.sg.hu/cikkek/77065/itt_a_the_expendables_a_felaldozhatok_szinkronos_elozetese
valóban nem is rossz a szinkronhang! Stalonnenak tök jól áll Vass Gábor hangja, mindkettőnek tök mély hangja van szal fasza. a többiek jók.
Arnoldnak és Stallone-nak ki is volt régen a szinkronhangja? Bocs de kiment a fejemből :S
-
Splice
Elég érdekes/10 -
Elgurult a gyogyszered? Mondom hogy nincs ilyen törvény, ne izgulj :D -
Mondtam hogy szégyeld magad? Nem.