106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kicsikiraly
    A Resident Evil 1nél? Én akkor kis porbafingó kölyök voltam, de valamiért késztetést éreztünk bátyámmal, hogy hangosan röhögjünk a kifordult lábbal baltát vonszoló zombi láttán :D Attól a filmtől nem lehet félni :D
  • tommygear
    ÉS IGEN

Gáti
  • Shep
    Csak tudnám miről beszélsz.
  • Jakuza001
    Neked aztan teljesen mindegy mert te semminek nem tudsz orulni, az allando nyavajgasodat kell minden egyes film utan hallgatnunk.
  • Tyler1
    hazudsz.
  • Gurren
    megbántottál.
  • Tyler1
    az első résznél is a kompjúter félemetesebb volt mint akármelyik szar zombi.
    nem akarok senki zombifant megbántani, dehogy még 2010-ben van arra igény h futószalagon gyártsák a sánta, kócos hajú, emberevő előhalottfilmeket, elég siralmas. igazából különbséget nem látok a Thriller klip és egy 2010-es szuperzombis horror között, talán h az első még akkor félelmetes is volt.
  • Willenbrock
    Frozen: 6/10 Lemászhattak volna mind a 3-an pl. sálat tekertek volna a kesztyűre vagy ilyesmi.
  • Willenbrock
    Én azért nem néztem meg mert animációs,én a rendes filmeket szeretem csak hús-vér emberekkel.
  • Dean Winchester
    "Az első résznél még égve hagytam a kis lámpát éjszakára, és megnéztem kétszer is hogy bezártam-e a külső ajtót...."

A:S?D:AS?D:ASD:ASDASDDDd
  • Montanosz
    ...hát igen.
    szórakoztatónak, szórakoztató,csak éppen már semmi félelmetes nincs benne.
    Az első résznél még égve hagytam a kis lámpát éjszakára, és megnéztem kétszer is hogy bezártam-e a külső ajtót....
  • Sephi
    Resident Evil 4 -

Jaj Istenem....
  • Totti5
    Én ott azt hittem infarktust kap úgy be volt tépve:D
  • SötétBarom
    Amúgy a legvadabb jelenet, amikor az idősek otthonában a nő becsukja az ajtót, Cage meg ott borotválkozik mögötte teljesen szétcsúszott fejjel XDDD
  • Totti5
    adta :D:D:D:D
  • SötétBarom
    "Shoot him again, his soul is still dancing!!!" :DD
  • Totti5
    Mocskos zsaru - New Orleans utcáin

Cage miatt kezdtem neki, de nem bántam meg. Ő nagyot és hiteleset alakított, még akkor is ha nem volt non stop eksön, sőt nem is volt nagyon eksön, de végig lekötött az egész.

7/10
  • SötétBarom
    Az valóban vicces. :DD Létrehoznak ilyen undorító csigaszerű lófaszokat, amik olyan anyagot választanak ki, amit ők akarnak, de amikor emberi DNS-t kereszteznek állatival, akkor hirtelen fogalmuk sincs hogy fog kinézni, meg milyen tulajdonságai lesznek :DDD
  • Willenbrock
    Splice/Hibrid - 7/10. Génekkel játszó tudósok fura hibridet hoznak létre.Nem rossz de tele van anatómiai,biológiai lehetetlenségekkel,ettől kissé meseszerű.
  • Shep
    Hát én nem vagyok szinkron ellenes, sőt de ez valami borzalom.
  • Krezga
    Nyáron volt szerencsém találkozni Gáti úrrral, mellette mindig úgy éreztem, mintha filmet néznék, csak a szereplő arca nem passzolt a hanghoz:D
  • Montanosz
    The Killer Inside Me

Ha kivesszük az öncélú erőszakot - amit jó ízlésű ember elvett, vagy szintén torz lelkű, gyerekkori családban maradó erőszak áldozatává vált, beteges vágyú néző élvez - tökre unalmas és szánalmas filmecske marad.
    Az előző feldolgozás sem véletlenül ment a süllyesztőbe.....

2/10
  • mark oh
    The Godfather 1. 9/10
    The Godfather 2 9/10
    The Godfather 3 7/10

No comment.
  • SötétBarom
    The Host

túlságosan koreai/10
    Komolyan. Amúgy tök jó lenne. A szörny fainos, vállalható a CGI, de tele van olyan jelenettel, ami közben európai fejjel úrrá lesz az emberen egy erős WTF érzés. :D Helyenként ráadásul nagyon blőd :DDD

5/10
  • xxxpaulxxx
    Nah akkor majd meglesem:)
  • Tatyla
    az a baj hogy hiába megvan minden technológia hogy bármit most már filmre lehet vinni mégis kevés a sci-fi meg a szörnyfilm ami van az meg hát....
  • SötétBarom
    "sablonfilm"

Na ez például egyszer sem jutott eszembe. Az, hogy lehetett volna sokkal jobb, az igen. De így sem volt rossz. A végét mondjuk elkúrták, de istenesen :D
  • viizo
    10/2

jóindulattal :)

tipikusan az a fajta sablonfilm, aminél végig ott motoszkál az agyban: ebből aztán _sokkal_ jobbat ki lehetett volna hozni.
  • SötétBarom
    Közel sem azt kapod, amire a trailer alapján számítasz. Egy kicsit dráma, kicsit thriller hibrid, néhány elvont jelenettel. Nem "monster-movie".
    Nekem mondjuk tetszett, bár elég beteg. 7/10-et adnék rá, ha értékelni szeretném.
  • xxxpaulxxx
    Az elég érdekes az mit takar? Mert a trailere elég jót ígér:D
  • tommygear
    kár, pedig idén már két filmben is szinkronizált
  • Tyler1
    elvileg nem vállalta el a filmet. nemtudom h csak ezt, vagy már absz. visszavonult.
  • tommygear
    hogy érted h kiesett?
  • Tyler1
    Gesztesi v Vass Gábor, Gáti az már az elején kiesett Slynak. de kitudja...
  • tommygear
    miért? lehet hogy Gátinak nem volt ideje vagy kedve beugrani a trailer szinkron felvételére
    én még mindig bízok benne h Gáti lesz Sly
  • Tyler1
    reggel olvastam, h más az előzetes és a film szinkronja :S ilyet is csak a magyarok tudnak produkálni.
    Gáti Oszkár amúgy az igazi Sly és Arnie szinkron.
  • Dean Winchester
    http://www.sg.hu/cikkek/77065/itt_a_the_expendables_a_felaldozhatok_szinkronos_elozetese

valóban nem is rossz a szinkronhang! Stalonnenak tök jól áll Vass Gábor hangja, mindkettőnek tök mély hangja van szal fasza. a többiek jók.
    Arnoldnak és Stallone-nak ki is volt régen a szinkronhangja? Bocs de kiment a fejemből :S
  • SötétBarom
    Splice

Elég érdekes/10
  • Tikal #58548
    Elgurult a gyogyszered? Mondom hogy nincs ilyen törvény, ne izgulj :D
  • Tikal #58547
    Mondtam hogy szégyeld magad? Nem.