106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dean Winchester
    Trópusi Vihart és a még gyengébb Másnaposokat

hát a másnaposok sztem kurva jó lett ellenben a trópusi vihar vmi szar sztem
  • Shep
    The Other Guys

Hát ez nagyon jó volt, évek óta nem láttam ilyen jó vígjátékot. Mielőtt valaki felhozná az ultrapocsék Trópusi Vihart és a még gyengébb Másnaposokat megjegyzem ,hogy azoktól ez a film fényévekkel jobb. Tök jó poénok (1-2 azért kicsit már sok volt) korrekt akciók, megfelelően idióta helyzetek és történet.

9/10
  • tigeroo

beteg film!

viasztestek:

omg hát rosszabbra számítottam végülis elég jó volt:)
  • ProGabe #58823
    Sintel

9 pont

itt megnézhető ez a nagyon-nagyon jó CGI rövidfilm: KATT
  • dartonita
    Ananasz Expressz:

Reg lattam,el is felejtettem hogy ez ilyen qrvajo vigjatek.
    Seth Rogant nagyon csipem.Es van benne par olyan mondat amin kifekudtem.
    -"Latjatok?Ez alatt nincs semmi szor!Verekedesnel jobb az aerodinamikam"
    -"En vagyok a gyikarc aki mar 9kor alszik a buliban,mi?"
    :DD
    Kicsit beteg film,de nagyon bejon.
    8/10
  • Tyler1
    a képregényt nem vágom, szóval nincs mihez hasonlítanom, de minden megvan benne ami egy tökéletes akciófilmhez kell.
  • Kicsikiraly
    A filmkritika nem arról szól, hogy leírod a film történetét...
  • PetruZ
    Ha bevállalták volna az eredeti képregény sztoriját, kb. az évtized egyik kimagasló filmjéről beszélnénk, így gyakorlatilag egy szimpla akciófilm lett belőle, ami nagyjából 0.5%-át tartalmazza a képregénynek (pár név és kb. ennyi). Ennek ellenére szerintem sem volt rossz, ha jól emlékszem, anno 7-et adtam rá.
  • SötétBarom
    Kotródjál el reklámozni máshová
  • szucsy89
    cikkírót nem kerestek?
  • mflex #58816
    :D!
  • mflex #58815
    Lehet, hogy sikeres oldal lesz, de én írok pár kritikát.
    Amikor az oldalra lépek olyan érzésem van, mintha valami elvetemült kommunista oldalra lépnék. A dizájn nem jött be, valahogy egyáltalán nem illik a mozik hangulatába az egész kinézet. A másik, hogy a spoilert, még hírből sem ismeritek, le van írva, hogy a filmek miről szólnak, csak pár saját megjegyzés a firkásztól, ami számomra unalmas. Néhány ember itt kis újból jobb kritikát ráz ki magából, a filmbuzi (fény)évekkel jobb, ettől függetlenül sok sikert és kitartást.
  • krovka
  • Shep
    Hát nekem elsőre is csak 2 óra volt utána még 2x vittem végig mindkétszer alig több, mint 1 óra alatt és hardon.
  • wesker24
    Jah rövidnek rövid volt de ameddig tartott az szerintem jó volt vagyis számomra ! Habár én is 4 óra alatt végigvittem !

• krovka
    Cinemagyar.hu - Moziról. Magyarul.

Azért választottuk címünknek a Cinemagyar-t, mert egyszerre három szót is magában foglal: a cinema, a magyar és a gyár szavakat. Oldalunkon elsősorban mozimegjelenésekkel foglalkozunk: filmkritikákat, filmajánlókat kínálunk. Tájékoztatunk, Moziról – Magyarul. Saját szempontjaink alapján elemezzük a hollywood-i „gyárak” alkotásait. Megvitatjuk a filmes híreket, beszámolunk a várható filmbemutatókról, megmutatjuk a legújabb előzeteseket. Írói hálózatunk fiatal filmesekből áll, akiknek mind szenvedélye a mozi. Továbbá riportokat készítünk a legfrissebb, legérdekesebb európai kulturális eseményekről: kiállításokról, színházi előadásokról, megemlékezésekről, és még sokminden másról. Tudósítunk, Kultúráról - Most.
    Cinemagyar.hu - Moziról. Magyarul.
  • krovka
    www.cinemagyar.hu
  • Shep
    Kár, hogy olyan rövid lett, mint egy hosszabb demo :)
  • Shep
    Hát én meg csak olyanokat ismerek akiknek tetszik köztük nekem is.
  • wesker24
    A film folytatását is láttuk mi hogyan zajlik hiszen a Wanted cimű játék onnan kezdödik amikor a filmnek vége lett !
  • Dean Winchester
    én még nem is láttam :D
  • Kandurex
    hát ha ő jelenti a buzi fogalmat...akkor huncut csávó vagyok :)
  • Kicsikiraly
    nekem is tetszett, bár akkor még nem jártam ide, hogy úgy kritikusabban szemléljem a filmeket, de nem értem miért nem tetszenek az embereknek ezek a kitalált dolgok. aki 100%-ig reális dolgokat akar látni, ahol minden háttérinformációt megmagyaráznak, az menjen nézzen dokumentumfilmet (persze ezt most nem úgy értem, hogy a dokumentumfilmek szarok, én azokat is nagyon szeretem :D)
  • Tyler1
    hát én nem még találkoztam olyannal, akinek tetszett volna, de itt is volt néhány ember, aki nem tudta megemészteni a kanyarodó golyót :D
  • Shep
    Ki húzta le? Mindet felpofozom :)
  • Tyler1
    na mégegyszer akk 1st link
  • Tyler1
    Wanted

Mindenki lehúzta anno, nekem nagyon bejött. Most újra nézve sem tudok mást mondani, pörgős, adrenalinos, üresjáratmentes az egész, a fizikai törvényeket meg leszarom(képregényeknél amúgy is ritkán létezik ilyen).
    Várom a folytatást...
    8/10

(amúgy a [ur=http://img2.timeinc.net/people/i/2008/features/theysaid/080707/james_mcavoy300.jpg]fsz csávó[/url] simán kinéz Gerard Butler öccsének vagy fiának, vagy nemtudom)
  • xxxpaulxxx
    Hát jah, a szerep illett hozzá:D:D:D

Valaki emlékszik még erre?:D
  • SötétBarom
    Drogos ribi szerintem nem csinált ebből problémát XDD
  • tommygear
    Brooklyn's Finest

8/10
  • Tikal #58796
    Predators

nem volt rossz, de voltak butaságok, meg gagyi jelenetek :)
    azért vicces olt mikor mindannyian lőtték a "kutyát" de senki nem találja el, majd a csaj két vágással odébb már leteriti egy lövéssel, aha...stb...
    végefőcim dal? azt hittem véletlenul bekapcsolt a rádió :D
  • xxxpaulxxx
    Néha kell ilyen nő is, aki jól megbasz hátulról, majd leköp és lehugyoz
  • CSOCSO
    a cikkben levo interjus videoban is benne volt a rodrigez kiscsaj meg alba.
    Hat. Alba nem gyengen noiesebb es szexibb. Rodrigez is egesz aranyos mindaddig mig meg nem szolalt, hogy "dude"
  • xxxpaulxxx
    Meg is lepődtem, hogy hh levetkezett egy ilyen film miatt:DD
    De akkor gondolom Lindsay és az "anyja" sem voltak meztelenek:P
  • ProGabe #58792
    :D

amúgy ez már elég régóta dívik. pl. a Fight Club szexjelenete is 90%-ban CG
  • Tyler1
    észrevehető? nem! akk most ebből miért csinálnak ügyet? semmit nem veszít a film értékéből, én amúgy is csak egy fél picsát láthatnék, akk nehogy már néhány fasz operatőr meg ott lássa tök meztelenül, még a csúnyáját is... :D
  • Shep
    Predatorsét. Hát rohadt sokat számít hogy mennyi idő van a forgatókönyvre 10 nap alatt ilyenre futotta és ha azt nézzük még jó is lett.

Írtátok itt, hogy ez a rész is csak menekülés meg idegen lény végén győzelem stb. akárcsak az első. Na igen de az elsőben sokkal feszültebb volt az egész (nemrég újra néztük és még mindig az) itt meg ugyanez nem mondható el. Arról nem beszélve, hogy minden egyes katona külön személyiség volt, mindenkinek megvolt a maga hóbortja és mindenki egész jól be volt mutatva (persze ez betudható a rövid határidős forgatókönyvnek) már amennyire abban a kb 30-40 percben be lehetett mutatni őket. Ebben meg már arra sem emlékszem kinek mi volt a neve és a főhős Brody ugyan szerintem egész jól adta a kemény zsoldost de valahogy mégsem volt elég hihető a karaktere. Egy szó, mint száz lesz ez még jobb is.
  • Dean Winchester

http://www.sg.hu/cikkek/77306/a_filmekben_mar_a_meztelenseg_is_csak_szamitogepes_trukk
  • sandor8206
    még hogy az első részt közelíti az új predators, nevetséges csak egy karaktert mondok Jesse Ventura+a nagypapa+az a sapka+a dohány+"..most nem érek rá haver.." na ennyi, maga volt a coolkarakter, csak még volt mellette másik 6 még akik ugyanennyire jók voltak, sablonosak de pöpecek
    itt meg elég vérszegényre sikeredtek mindegyik!!!!
    Aliensben is az a jó (mert egy mai B film különb sztorit használ), hogy Vasquezről elhitted, hogy ő baszna meg téged nem fordítva
  • Raw86
    Egytől Egyig (One by One)