106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Grove4
    Takarodjál már, belinkelted legalább 3x , felfogtuk. Szia.
  • Tyler1
    tényleg? és az az oldalt ismered h reklámértbann.hu? 3 szót foglal magába: reklám - amire senki se kíváncsi, ért - mint érteni, amit első alkalommal úgy látszik nem sikerült, és bann - amit ezért kapni fogsz.
    nézd meg nagyon sok tagja van, lehet beszélgetni és megvitatni, h mi a faszért itt kell a szaros oldalaitokat reklámozgatni!
  • FL Zoli
    ilyenkor azt kell, "Hogy már van egy a házban", s gyorsan beugrani a fotel mögé :)
  • Sephi
    Jo reggelt :D
  • CalebJoe
    lol nem is tudtam hogy házas ember vagy csak nem KT-So-t vetted el?
  • CSOCSO
    Soot!!! most hogy belegondolok...

• CSOCSO
    How to train your dragon.

Egesz aranyos kis mese. Par dolog kiszamithato volt es sajna akarhanyszor mutogattak a fekete sarkanyt allandoan a pokemonok jutottak eszembe :(

Minden mas sarkany sarkanyosan nezett ki de ez meg mint ha valami piros/feher labdabol bujt volna elo.

Ez a mese inkabb fiatalabbaknak lett keszitve, de azert jo film. A Felesegem meg kijelentette, hogy akar egy sarkanyt.. szal....
    7/10

• I.C.ram
    Mártírok:

Háááát érdekes volt :D De kicsit beteg.
  • Sephi
    Get Him to the Greek -

Ezt a katasztrofat! Eskuszom nem szoktam igy kikelni magambol de ez a film borzalmasan unalmas volt.

Senkinek sem ajanlom.
  • Tyler1
    hát elnézve a trailert, egy nevesebb fsz-vel moziba is vihették volna. dvd-s filmhez képest elég komoly, Danny Trejot úgy is régen láttam már xD
  • tommygear
    loool
  • Megtörhetetlen
    Nekem meg kifejezetten szórakoztató kis esti mulatság volt, nem azt mondom hogy megszakadtam a nevetéstől, de elég korrekt poénok voltak benne, a színészi játékkal sem volt gond, akcióból is volt benne bőven, nekem bejövős volt

Szerintem simán üti a 8/10-et ;)

Egyszóval ha egyszernézős is de egyszer meg kell nézni :)
  • Tyler1
    The Other Guys

Nekem sima középszerű akciófilm volt, pár buta poénnal. Marky Markot bírom, de Will Ferrell stílusától idegbajt kapok(és ő a legkeresettebb vígjáték sztár?!wtf ). Az elejét meg úgy összevágták, h azt se tudtam mi a fuck van...
    Egyszer mindenképp nézhető és a Cop Outnál tényleg jobb.
    6/10
  • Willenbrock
    Az Utolsó ördögűzőhöz nem tud valaki magyar feliratot?
  • CalebJoe
    csak kéne rá a jó öreg VHS-es szinkron angolul nem tetszett sose
  • CSOCSO
    A Wiki tol jott ki jelenleg....
  • setuh
    Ma ujra elovettem a Se7en-t,kituno szineszi alakitasok es vegig lekoto cselekmeny, nalam ez meg most is 10/10.
  • ProGabe #58849
    és 720p-ben? :PPPP

én várom, hogy "nekiessen" valami igazán jó csapat is, mondjuk Esir ;)
  • Kontrakcio
    hát, nekem nem jött be :S 5.5/10
  • CSOCSO
    Kint van az Alien Anthology

a sample fileok jol neznek ki 710p ben
  • xxxpaulxxx
    Jaja Tom Savini-n én is néztem egyet:D
  • Tyler1
    thx, akk bepróbálom szinkronosan.
  • tommygear
    ritkán mondok ilyet, de elég jó a szinkronja
  • tommygear
    The Other Guys 7/10

na ez jó lett
  • Shep
    Szerintem nagyon jó a szinkron.
  • Tyler1
    villámkérdés:
    The Other Guys - felirat v szinkron?
  • Shep
    Tudtok ajánlani olyan vígjátékot/akcióvígjátékot ami a The Other Guys-hoz hasonló poénokra épül?
  • SötétBarom
    EZ megbasz. :DDDDD
  • stargatelost
    A Másnaposok szerintem is gyenge, nem nagyon nevettem el magamat....

Get Him to the Greek viszont tényleg jobb volt, bár nem váltja meg a világot, mégis kellemes szórakozást nyújtott, és nem alpári poénokból építkezett, hanem valamivel intelligensebben csinálta ( pl ha valaki elesett, vagy elütötték, nem direktbe mutatták, hanem csak a háttérben, így a jelenet nem arra fókuszált, mégis ezáltal több poéntartalma lett :D). ilyesmi....
  • Shep
    Hát én eddig nem sok filmjét láttam (2-3 talán) és egyik sem jött be.
  • dartonita
    Jack Black-et imadom,foleg a zeneje miatt,de lehet hogy o tolta fel ennyire szamomra a Tropusi Vihart is,ha meglatom mar vigyorgok :D
    Tegnap potoltam a Machetet:
    Hogy ezt eddig miert nem lattam?!Van egy uj szuperhosom,es Jessica Alba mellett egy uj szerelmem is.(Rodriguez kisasszony)Kurvajo kis film,porgos,komikusan veres,es tetszik ahogy itt is befogtak az oregedo de meg nagyon is karakterisztikus sztarokat a rosszfiu szerepekbe.Na meg hogy visszakoszontek az Alkonyattol Pirkadatig szereploi kozul is nehanyan.Egyben van a film nagyon,nem is varhattam volna el tobbet tole,bar az elso fele jobban tetszett mint a vege.
    8/10
  • Shep
    Nekem a Cop Outs is bejött bár ez azért jóval jobb volt.
  • Shep
    Hát van, én az ilyen Other Guys féle poénokat szeretem. Pl a Másnaposokban egyetlen valamire való poén volt szerintem mégpedig a Nérós, Trópusi Viharban meg egyetlen jó rész volt az pedig az akció a végén a többin sírni tudnék annyira gáz számomra, pedig Ben Stillernek eddig többnyire jó vígjátékait láttam leszámítva azt a kutyaszar eltüntetős Jack Black-es agymenést.
  • [HUN]Crassus
    nekem a Cop Out sokkal jobban tetszett:P

viszont még mindig a Get him to the Greek hatása alatt vagyoK:D
  • Brolly
    "még gyengébb Másnaposokat"
    Áhh, látszik, hogy van egy-két fajta humorérzék..
  • dartonita
    The Other Guys:
    Most neztem meg en is.A Masnaposok tenyleg nem valami nagy alkotas,legalabbis nekem nem etalon.A Tropusi Vihar egyik masik resze viszont fergeteges szerintem.
    Egyikhez sem hasonlitanam,de volt ez a Cop Out nevu borzalom,azt messze kenterbe veri.Nagyon jo szovegek vannak benne,bar azert nehol kicsit laposka.Igy is kellemes meglepetes.
    7/10
  • Reg5
    A kaptárnak csak 3 folytatása van, mivel a 4. résznél tartunk.
  • Blasta
    "Az egyetlen negatív dolog a filmmel kapcsolatban a szerelmi szál, hiszen Dre beleszeret Mei Ying-be, ami azért egy kicsit elgondolkodtató, hogy egy néger kisfiú miért lesz szerelmes egy kínai lányba, hiszen semmi közös sincsen bennük."

itt már a pincéből fórumozok, beszarás
  • Blasta
    "A film érdekessége, hogy egy régi filmnek a feldolgozása, ám a rendező modernebb környezetbe helyezte a történetet. Jackie Chan ismételten nagyon jól alakítja szerepét, ám ez nála már megszokott. "

Kész, padlóztam :DDDDDDDDD
  • Blasta
    "Az Umbrella társaság megint közbelép! Újabb halálos harcok várhatóak, rengeteg izgalom és küzdelem. "

Sírok bazmeg, ezek a szövegek valami fenomenálisak :DDDDDD