106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dean Winchester
    a feláldozhatók sample-ba belenéztem XD sly és rourke hangja kurva jó!
    de ahogy Sly mondja ,hogy gunnár XDDD gánnör inkább sztem...
  • BlackWolf
    1.5 honapja van 1080p blueray :D aki megakarta nezni mar megnezte
  • Tyler1
    nabaszki mozipremierrel egy napon kijött A_felaldozhatok_iNT_CUSTOM_BRRip_XviD_Hungarian(...)

gondolom akk nálunk sem fog kasszát robbantani. lassan azt tudom elképzelni kis hazánkban, h a BD előbb lesz a polcokon, mint a film a mozikban.
  • xxxpaulxxx
    A jesszusom mi volt ez mondatnál megijedtem:D
  • Montanosz
    Devil's Playground

hiába, az angoloknak nagyon jól megy ez a zombi cuccos))
    7/10
  • kanduhr
    Így friss fejjel visszanézve, tényleg nem túl poénos:) Egyébként kb 25 perc lehetett az egész, mire végeztem vele.
    De hát mindenki hibázhat.
  • CSOCSO
    itten elo : amerikaban elo

(bocs)
  • CSOCSO
    Machete

JEEEZUSOM!?!?!?! mi volt ez? o-O

Nem szeressem a grindhouse filmeket de ez valami iszonyat alladek film volt.
    Minden el volt tulozva, nem szabad komolyan venni a film egy percet sem. Minden ott van a szeren. Neha volt egy-ket vigjatekba illo poen is.

Komolytalan film ami nagyon szorakoztato is tud lenni.

Es az itten elo ( akar llegalis akar nem) bevandorlok valoban leszarjak, hogy a tobbi emberrel mi van. A lenyeg, hogy ok mar itt vannak. MEKKORA IGAZSAG!

Nem lattam sok ilyen tipusu filmet, mert nem is igazan szeretem oket, mert gagyik, baromsagok. de ezt eltalaltak.

10 est adnek ra mert szamomra uj stilus es nem tudok belekotni! Ez a film ugy jo ahogy van.
  • Tyler1
    5 sort olvastam elég is volt. kifigurázni akármilyen filmet lehet, minőségtől függetlenül. ebből végülis véleményt nem is lehet kiszűrni, mert a hülyeség az minden emberben random generálódik.
    ha egyszerűen leírod, h ez a film szar, azzal többet elérsz, mint h ezen kitudja hány órán keresztül gondolkodtál, h poénos legyen.
  • Willenbrock
    The Invisible

7/10 Elég jó film bár kissé érzelgős.Nem nagyon hihető hogy egy annyira eldurvult erőszakos jellemű csaj mint Annie pár nap alatt bűnbánó meg önfeláldozó emberré válik.
  • kanduhr
    Én szóltam, hogy ez fárasztó:D (másoknak amúgy tetszett - de tudom, ők is, én is buták vagyunk nem?)

Egyébként leszarom, hogy van a pontozás a többi helyen. Igazából teljesen fölösleges dolognak is tartom, és csak azért van, hogy legyen. Bőven elég 5 pont, hisz ha nagyon muszáj, akkor jöhet a részpont is. Ennyi.

A filmmel pedig az volt a baj, hogy egy hulladék.
  • Kicsikiraly
    kb olyan mint mikor az ötvenéves irodai unatkozó elvált feleségek idióta feliratokkal próbálják utánozni az icanhascheezburgert a macskás képeikkel, és elhiszik hogy ezek a feliratok rajtuk kívül másoknak is viccesek. meg lehet szépen összesezedetten fogalmazni hogy mi bajod egy filmmel.

(és nem akarlak elkeseríteni, de a legtöbb helyen tízes skálán értékelnek)
  • kanduhr
    Dead Space (1991) 1/5 - nagyon unatkoztam, szóval fárasztó lesz:)
  • kanduhr
    Steven Seagal: Nico & Törvényre törve - 4; 4.5/5

Rodriguez: Machete - 3.5/5
  • davidka003
    De mi az értelme az ilyen romantikus vígjátékoknak? Nulla történet, arról szól, hogy nyalják egymást 2 órán keresztül.
  • Montanosz
    Wild target

Bérgyilkos, bérgyilkos utód, Nő...
    Semmi különös de szórakoztató...
    6/10
  • kaposi1
    Az eredeti video kazettás szinkronnal nagyon tetszik.
    De amit az RTL készíttetett hozzá attól majdnem hánytam.
    De a film a kedvenceim között van.
  • Tyler1
    opensubtitles tele van ám szpemelve bassza meg. vmi gyökér regtelen ember töltöget minden feliratot, de azt sem tudja, h kell. gecire idegesítő, átláthatatlan az egész.
  • Nyulanna
    7mérföldes szerelem: pont az olvasom, hogy nem nagy durranás?! :)
    Ennyire más mindenkinek a véleménye. Én kb. 2,5 hete láttam és talán ez a film volt a legjobb romantikus vígjáték, amit valaha láttam.
  • ROCKnROLLA
    Unthinkable (2010)

Nagyon jó volt, néhány szadizással, de azt szerencsére csípem. Samuel L. Jackson egy állatkirály.. :D

8/10
  • PetruZ
    How To Train Your Dragon (2010): Egész jó volt, látványos is, vicces is, és az animáció is teljesen rendben volt. A sztori... hát ezerszer láttuk már, de lehet úgy is készíteni, hogy ne legyen unalmas, itt is sikerült egész jól összehozni, és még némi felnőttes, komolyabb tartalom is szorult bele itt-ott. Minden korosztálynak ajánlott. 7/10
  • Willenbrock
    Az Évszázad Vihara

Egy jó Stephen King film,3-4 részes.Egy New Englandi kis sziget halászvárosára hatalmas téli vihar jön miközben felbukkan egy rejtélyes idegen is aki mindenkiről tud mindent és erős hipnotikus képességei is vannak.
  • PJack
    Kick-Ass

az elején egész érdekesnek indul, aztán átmegy kliséhalmazba, ami érthető mert lényegében egy olyan film amit nem kell komolyan venni, de ezt meg lehetett volna csinálni úgy is, hogy izgalmas legyen.
    néztem a szoundtrekkjén a számlistát és egész jónak tűnt, de így a filmben valahogy nálam nem passzoltak a zenék.
    ami tetszett, hogy nem finomkodtak, volt elég erőszak benne.

6-7/10
  • kisdavid89
    A Robin Hood remake is egészen jó film, meg is vettem DVD-n. Russel Crow(e)(?) nagyon jól játszik benne, jók a csatajelenetek is. Bár nem egészen értettem, mit keresett a Francia partraszállás a film végén... ezt inkább "tudjuk be" a hiányos történelem tudásnak...
    9,5 / 10

Amúgy én inkább online sorozatos vagyok... abszolút kedvenc a Vészhelyzet, a Harmadik Műszak, Elit alakulat (bár ez mini), és Végül a Pacific.
    A Pacific egészen jó kis sorozat, bár nekem lagymatag az Elit alakulat után. Minden esetre így is nagyot üt, kedvenc témám a történelemből, amúgy is ez. 9 / 10
  • Totti5
    Piranha

Ha már újat nem lehet mutatni, legalább nem 16+os budget volt. 1szer jó volt. 7/10

Serenity

A cancelezett Firefly sorozat "befejező" filmje. Nagyon jó volt, de nem tudom feldolgozni hogy miért csak 1 évadot élt meg a sorozat:(, ráadásul úgy lett az félbevágva hogy sehogy... 9/10
  • bluedev
    7mérföldes szerelem:

A múlt héten láttam. Nem nagy durranás...egyszer meg lehet nézni....van benne egy két poén, de kb ennyi....átlagos sztory, gyenge film.
  • Tikal #58961
    A Shield-ben meg az az érdekes hogy a fő karakter meg a társai korrupt zsaruk, de valahogy mégis nekik fogsz szurkolni végig :)
  • SASboy
    én adtam neki 5-6 rész esélyt, de sajnos nem fogott meg, annyira unalmas volt.
    Shield pedig az elejétől pörög és tényleg a legjobb zsarus sorozat. 10/10 egyértelműen.
  • SötétBarom
    A wire elképesztően lassan indul be. Én sem hittem el, hogy ez miért 10/10 egy csomó helyen, de ahogy nézed egyre jobb lesz.. Elképesztően jól kidolgozott karakterek, kiváló "szürkeség" (kevés őszintén utálható karakter..), üt mindent.
  • Montanosz
    Dogtooth

Tipikusan az a film amikor az elején megkérdi magában az emberfia hogy mi a fene akar ez lenni?
    Aztán persze képtelen abba hagyni a nézését....
    Enyhén beteges és bizar film....

8/10
  • Tikal #58957
    A wire-t még csak most kezdtem el nézni, két részt láttam csak és őszintén szolva még nem kapott el a fonal...
    a shield mondjuk akciódusabb , LA gettó, korrupt zsaruk, és jó színészek :) Mondjuk volt olyan évad ami nem vot annyira jó, de összeségében tuti... kapott jó pár díjat is... szerintem kezd el nézni, egy két epizód után ugy is meglátod... de szigoruan az elejétől, mert nagyon fontosak az első részek, évad...
  • SötétBarom
    "The Wire" ehhez képest? Csak mert nálam az az etalon, úgy mindenben. :>
  • dartonita
    Brooklyn's finest:
    Nem csalodtam,jo szineszek,kello feszultseg,akcio.Snipes gyakrabban kaphatna ehhez hasonlo szerepeket,ahogy Vincent D'Onofrio is,ot kedvelem nagyon.
    7/10

She's Out of My League:
    Sokaig vartam mire megneztem,az elozetesektol hanytam kb olyan gagyinak tunt.Ehhez kepest egesz jol sikerult vigjatek,egynek boven elmegy.
    5.5/10

9:
    Jopofa,kicsit magasabb szintu mondanivaloval is biro animacios film.A nagy-nagy beharangozok utan mondjuk szamomra nem volt akkora durranas,de lehet hogy csak a szar magyar szinkron miatt.
    6/10
  • Tikal #58954
    The Shield

igaz ez sorozat, de hihetetlen jó, legjobb zsarus sorozat amit láttam, CSI meg hasonlók labdába se rúgnak mellette.... csak az elejétől érdemes nézni, mert a fő szál mind a hét évadon keresztül megy.... 10/10
  • xxxpaulxxx
    Túl jó nő a csajom

Váááá ez a film felbaszott és megnevettetett egyszerre:D Utálom az ilyet, amiben a főszereplő ennyire nerd és szerencsétlen... de mégis jópofa volt az egész összességében:D
    7/10

Szerelmünk lapjai

Ez gyönyörű volt... nincs más szó rá, egyszerűen csodálatos. Nem szeretem úgy általában a romantikus filmeket, de az ilyen jellegűekért oda vagyok.
    10/10 hibátlan
  • Reg5
    Én is ezt tenném, de a 4 és az 5 annyira szar :(
  • mark oh
    Ezt a 3 vidám filmet bevállaltam tegnap

The Road 7/10 volt pár gázos rész

The Book of Eli 7/10 ez nem volt olyan durva

Children of Men 8/10 ez tetszett a legjobban!
  • Sephi
    Tedd azt amit mi. Furesz maraton. Azonnal tiszta lesz minden.
  • Reg5
    A Fűrészt már a készítők se értik szerintem.
  • Tikal #58948
    A Kecskebűvölők egy jó film, én szét röhögtem magam rendesen... nem kell komolyan és kész, Jedik bazz, akinek ez nem elég :D