106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
What Happened to Monday
Hét Nővér
Egy érdekesnek ígérkező jövőkép, valószerűtlen világrenddel és még kevésbé hihető konfliktus helyzettel. Annyit a magyar cím is elárul, hogy hét nővér körül zajlik a történet. Egy olyan jövőben járunk, ahol a túlnépesedés kétségbeesett rend szabályozást követel meg világ szerte. Egy családnak, törvényileg, csak egy gyermeke lehet, a testvérek lefagyasztásra kerülnek. Egy ilyen világba születik bele hét nővér, kik apjuk segítsége révén, egy közös személy azonosság mögé bújva élik le életüket úgy, hogy mindegyik a hétnek csak egy, a nevének megegyező napján hagyhatja el a házat, felöltve a közös álcát, melyen nővéreivel osztozkodik. Csak hogy egy nap, egyikőjük nem tér haza.
A sci-fi vagy dísztópia stílus elégé a háttérben marad, ez inkább egy kisebb költségvetésű, de annál korrektebb akció jelenetekkel és kamera kezeléssel rendelkező, végi szórakoztató B kategóriás akció film. Keveset ül le, a története sem merül szociológiai-filozofikus mélységekbe. A kötelezően kitalálható csavarra még lép egy meglepőt és meghatót, a lezárása pedig nagyjából az amire a film felétől kezdve számítunk. Ettől függetlenül, vagy inkább ezek mellett is, nem lehet kifogásom, nem bántam meg ezt a két órát.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.05.04. 18:30:45 -
Cold Pursuit
Azt hittem szokásos Liam film, kis esti filmnek jó lesz. Kellemeset csalódtam, jól szórakoztam rajta.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A humor jól állt neki, kicsit Fargo-s lett -
Könnyű kitaposott úton járni.
Ezt az utat Henry már végigjárta :)
Egyébként tökéletességgel filmen nemigen találkozni...de a közelében akad pár alkotás. -
Nem nekem kell jobban csinálni. Én nem vagyok operatőr...
Számomra ebben a kategóriában a The Villainess nyitó jelenete sokkal emlékezetesebb, mint bármi amit a Henryben láttam. Pedig ez is messze van a tökéletestől... -
gombabácsi #102077 a hardcore henry marhára nem csak az fps nézet miatt egyedi, teli van tök ötletes dolgokkal, meg hát ügye sharlto copley itt is olyan zseniális mint a d9-ben. -
Nézőpont kérdése.
A mű (függetlenül attól, hogy te vagy én mit gondolunk róla) abszolút stílusteremtő a mozivásznon. Előtte senki sem csinált hasonló "egész estés" akció filmet.
Kamera meg olyan amilyen. Fogj egyet magad is a kezedbe, ugrálj át pár tetőn, aztán majd meglátjuk te mennyivel csinálod jobban :D -
Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile
Tetszett. Akinek bejönnek az ilyen bíróságos-tárgyalálos filmek, annak szerintem kötelező.
8/10 -
Vagy fél óra alatt készre sült a süti és a többi csak máz, ami mögött nincs semmi értékelhető. A kamerakezelés röhej, az FPS nézet gyorsan elveszti újdonság érzetét és unalomba fullad. Szerintem ez filmen nem működik, max 1-2 jelenet erejéig... ¯\_(ツ)_/¯ -
Mindenki sosem fogja belátni.
Ezt a filmet rengetegen ki nem állhatják. -
Na igen.
Ehető a félig megsült süti is.. -
nekem úgy fél óra után elég volt. Amit nyújtani tud, az abban a 30 percben ki is merül... -
Végre itt van, hozzám is megérkezett, az első és egyetlen Hardcore Henry :)
Egyszerre látványorgia és brutalitás a köbön.
Valahogy kora ifjúságom számítógépes Doom játékát idézte fel ez a zseniálisan kreatív remekmű.
Elérzékenyültem..nincsenek is rá szavak mennyire..
...na jó, annyira azért nem..
De az tényleg nem semmi, ahogy ezt összehozták továrisék. Az imdb szerint sci-fi, szerintem inkább egy vendetta-horror, abból is a betegebb fajta.
A telekinetikus albínószerű ipse (kivégzése) meg már csak hab a tortán.
Nálam egészen biztosan többször nézős lesz.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.05.03. 18:54:46 -
Hiába, a mester az tud. De a jelenkori ember szemléletmódja még nem elég érett hozzá, hogy lássa a filmjeiben levő zsenialitást és értékeket. Még legalább 100 évnek el kell telni, mire mindenki belátja ezt. -
Far Cry (2008)
Lekjob.
felbecsülhetetlen/10 -
DantesHUN #102067 Sztálin halála.
Na ez jó volt. Voltak vicces jelenetei, bár messze nem ér fel szatírában a Tanu-hoz. Nem olyan vicces, nincsenek idézhető beszólások. De nagyon jók a színészek. És a valóságot -bár az eseményeket összetömörítve több hónapról pár napra - keveri a humorral szatírával.
És igen a humor mögött ott van, hogy ez nem vicc, még a leggroteszkebb dolog sem vicc, hanem a véres valóság, sőt valóság még groteszkebb volt. Mint ahogy a Tanu-ban is volt bár ott ez sokkal jobban működik
Jó volt ez, sokkal többet ér mint a lánctapas városok szintű baromság -
Cube
Érdekes volt, a végén
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a szokásos inkább itt maradok a kockában hülyeség
annyira nem, de azért jó volt, egyszer meg lehet nézni. -
Snowden
háát, ez elég nyálas lett. Végig olyan érzésem volt mintha valami tv-re irt filmet néznék, nagyon gyenge írás és rendezés Stone-tól, pedig a témában lett volna potenciál, de eléggé egy oldalról lett bemutatva az egész sztori...
6/10 -
SzinesGeza #102064 Na látod, azokra több esély van. -
Ne b@sz! Komolyan? :DDD
De ugye az X-wingek léteznek? :DDDDD -
SzinesGeza #102062
-
"Hogy jut el Asgardra,.....?"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- József
-
DantesHUN #102060 ráadásul lánctalpakon. Mindegy. szar. -
SzinesGeza #102059 Egy ilyen komplett város, lánctalpakra szerelve(!) meg sem tudna mozdulni. -
Ha komplett városok fenn tudtak maradni (úgy ahogy) akkor egy napszemcsi miért ne tudott volna? :) -
Sequoyah #102057 Game Night (2018)
Tavalyi ev legjobb vigjateka lehet ez a film. Az elso fordulat eleg nyilvanvalo es kiszamithato ugyan, de ez meg mindig csak az alaphelyzet, es az utana kovetkezo tortenesek tovabbra is fordulatosak es erdekesek.
A humora jo nagyon a filmnek, eleg otletes es nem sablonos. A karakterek is jok. Jason Batemannek ugyan unalmas feje van, de ez illik a karakterhez amit jatszik, szoval nem zavart kulonosebben:)
Es aki az akciot szereti, az sem fog unatkozni:)
Mindenkepp ajanlott.
8/10 -
DantesHUN #102056 Ragadozó Városok. Ez valami...különösen ostoba szar volt. Szóval..lehetne elemezni hogy mennyire logikátlan és mennyi hülyeség van benne, de csak annyit mondok több száz vagy ezer évvel civilizáció elpusztulta után , a ázsiai menő szereplőnek megmaradt a menő napszemcsije. Jó jó nem ez a legnagyobb baj, de mutatja mennyire buta film. Pedig sok mindent kilehetett volna hozni a világból az élőhalott robottal meg járkáló meg nem járkáló városokkal.
Testvérlövészek. Ez viszont jó volt. Meglepett, azt hittem rosszabb lesz , de jó volt ez. Főleg hogy végén számítottam valami drámára, vagy nagy katarzisra, leszámolásra, de végülis jó volt így. -
Couples Retreat (Páros mellékhatás)
Rég szórakoztam ilyen jól :)
Egyik legjobb jelenet: fazon épp tutujgatni készül a jancsiját,fogja a krémet és a papírzsepit amikor a szobapincér benyit.
Fazon:
- ...ööö...csak egy kicsit leégtem. Ez a krém jó az égésre?
Szobapincér:
- Ekkora égésre nem... :D
Korrekt vígjáték, jó poénokkal.
10/8. -
Egyetértek. -
Most erre mit mondjak?! Ha szerinted minden rendben volt, akkor örülj neki!
Amúgy sem más filmekhez hasonlítottam... nincs is rá szükség mert a film saját magának is ellentmond. De ennél jobban tényleg nem akarok belemenni mert mint írtam, ez csak egy seb a sok közül. -
Avengers 4
Egynek elment de túl van hypeolva. Végtelen háború 8/10 akkor erre 6/10-nél jobbat nem tudok adni.
-
SzinesGeza #102051 Logikátlan kavarás?
Nézőpont kérdése. Szerintem a régebbi filmek (Terminátor, Vissza a jövőbe, stb) tézisei voltak logikátlanok. -
Halloween - 2018
Nekem tetszett, persze ilyenkor a hülyeségeket nem szabad figyelembe venni, mert pár teljesen logikátlan jelenet mindig kerülnie kell az ilyen típusú filmekbe.
Arctic
Mads Mikkelsen / 10 -
Avengers 4
Hááát... sztem a négy Avengers film közül ennek volt a leggyengébb a sztorija. De legalább is ennek volt legrosszabbul összerakva.
Rengeteg sebből vérzik, de inkább bele sem kezdek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És ebből a rengetegből az idővel való logikátlan kavarás csak az egyik
A történet vezetése is elég vontatott sztem.
Összességében továbbra is megmaradt egy sablonos popcorn múvinak.
Szívem szerint 6-os értékelést adnék neki, de azt olyan filmekre szoktam adni, amik ugyan nem voltak annyira rosszak, de egynél többször nem vágyom a megtekintésükre. Ezt viszont biztos meg fogom még 1-2x nézni.
Szóval csak emiatt:
7/10
Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2019.05.01. 20:27:29 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A varázslőnő mondta, hogy azért kell visszavinni a köveket a helyükre, hogy ne legyenek alternatív idővonalak. Különben ez fenyegtést jelenthet. Ha nem törlődtek a vonalak a kövek visszahelyezésével, akkor mi értelme volt visszavinni őket?
-
Sequoyah #102047 Deadpool 2 (2018)
Akinek tetszett az elso resz az ezt is szeretni fogja. A tortenet kozepes, a karakterek viszont nagyon jok. A latvany altalaban jo, de nehol eleg gyenge lett a CGI, mintha sporoltak volna rajta...
De ezt a filmet fokent a poenok adjak el, amik altalaban jok, bar neha farasztoak...
A vegefocim utani jelenetek onmagaban megernek +1 pontot az ertekelesben:D
8/10
-
Prof William #102046 Végülis Thor isten. Neki mehet így. :) Tonynak meg biztos volt egy beépített WC rendszer a páncéljában. :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!miért törlődne? csak körbeér a hurok, mint egy möbius szalag. a képregényekben is az ilyen ágazások után jönnek létre az alternatív idővonalak. de a miénk ment tovább, amint a kapitány visszavitte őket. -
hapi #102044 Cold pursuit
Ezt meg minek kellet? Szuper jó kis bosszú film, szeretem is a bosszúfilmeket, de hát képkockáról képkockára lemásoltak, egy régebbi skandináv filmet. Néhol még a párbeszéd is egy az egyben ment le. Egyetlen egy különbséget vettem észre a filmben, a régiben mikor a főgonosz felesége épp picsáskodik kap egy irdatlan nagy pofont. Ez már túl sok volt hollywoodnak nem merték "bevállalni"? szóval az újban a csaj elkapja a pasi kezét, a másik kezével meg a golyóit. Nem tudom értékelni, a régi jobban tetszett, de annyira ugyan az a két film, hogy lehet csak azért mert azt láttam előbb... -
Ha már itt tartunk, akkor miért nem megy el kb az összes film alatt egyik szereplő sem wc-re? hogy bírják annyi ideig visszatartani? -
Endgame
9/10
Felesleges veszekedni meg filozofalni. Egyikotok sem tudja %100 osra a lentebb emlitett es teljesen kifarasztott temat.
nem tunt hosszunak a 3 ora. Egyetlen egyszer ereztem vontatottnak mikor Kapitany meg Natasha beszelget mielott antman becsonget. Sajnos az idiotak rengetegszer bekiabaltak meg wohhoo-ztak mikor valami komolyabb tortent. Nomeg a tapsolasok minden 5 percben... Agyam eldobom. Ruhellek moziba jarni.
Ettol fuggetlenul szep es jo lezarasa volt az egesznek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!termeszetesen, hogy Tonynak kellett meghalni. Elore lathato volt mert a csettintes utan kb o volt az egyetlen akinek az elete javult