106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Montanosz
    The Hole

Nekem a 80' 90' évek horror filmjeit idézte, egész beleéltem magam nálam elmegy 7/10-nek
  • polluxware
    "Stone" (2010)

tud valki angol nyelvű verzsönt? (torrent)
  • karajjj
    a második vagy harmadik vagy hanyadik részben az is kiderül, hogy miért hörög
  • Willenbrock
    The Hole 6/10

Többet is ki lehetett volna hozni az alapötletből,néha eléggé életszerűtlenül viselkednek a szereplők és majdnem fantasy-kalandfilm hangulata van valódi horror helyett.
  • xxxpaulxxx
    Passz, azt nem láttam, de ez tényleg jó:)

Jah és megnéztem az Átok c. remekművet... és... borzalmas/10
    Semmi értelme... de a hörgés tetszettXD csak aztán az is sok volt:S Ennek az eredetije mennyivel jobb ennél?
  • Tothenkopf
    Ez a börtönpalota van olyan f4sza, mint a bangkok hilton?
  • ROCKnROLLA
    REC 2

Faszántos!
    9/10
  • xxxpaulxxx
    Kalandpark

semmi extra/10

Börtönpalota

szar dolog egy másik nemzetnél dutyiban ülni/10
  • tommygear
    igen ezt én is be akartam írni :D
  • Dean Winchester
    eredet :D
  • Kicsikiraly
    a filmcímet is megosztod velünk? :D
  • daver88
    Törvénytisztelő polgár (Law Abiding Citizen)

Régen láttam ilyen jó thrillert!!! bár a végét elrontották, és voltak kicsit túl hangsúlyos jelenetek, sztem remek alkotás! Butler játéka kiváló, Foxx egyel gyengébb, de még így is rendben van.

Izgalmas, pörgős, rengeteg meglepő fordulat...egyedül a végével van bajom...

Nálam 8/10
  • Hamed
    En is meglestem annyian dicsertek mindenhol. Legyen egy 7/10 reszemrol, bar lehet csak nem jo hangulatban estem neki. Tetszett az alapotlet, meg nem lattam megfilmesitve (bar rpg-kbol ismeros volt ez a "technika")

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kicsit jobban erdekelt volna a hattere ennek az egesz dolognak, mikor elkezdtek par mondatban fejtegetni. Megfoghatatlannak ereztem az egeszet, hogy kik mozgatjak a szalakat, miert, stb. Nem ilyen ketmondatos magyarazatot vartam az ujonc betanitasa kozben, hogy a hadsereg talalta ki es most valamiert ipari kemkedesre hasznaljak a jo oreg kenopenz helyett. Aztan rajottem, hogy inkabb a karakterek fognak dominalni es nem a focselekmenyen van a hangsuly, szoval hibanak ezt nem hozom fel, max az en izlesem mas.

Latvany, zene viszont 10 pont.
  • Dean Winchester
    gép előtt néztem most meg a végét mert tegnap este már nem bírtam befejezni :D
  • Malakai
    Arra se kapsz egyértelmű választ, hogy álmodta a végét, hisz a hangja alapján meginogott pont a vágáskor, így rajtad áll, hogy mit hiszel. Egyébként ha jól emlékszek vmikor az elején láttuk eldőlni csak a csigát, utána egyszer előszedi még, de akkor Saito megzavarja és így megszakítja.
    Ennyien jártok moziba? :P
  • Dean Winchester
    eredet
    hát nem vmi überbrutál film mint ahogy sokan mondták
    10/8 kb. nem volt rossz
    de nekem nem esett le,hogy mikor kezdett álmodni? hiszen a végén láttuk h az egész egy álom volt -.-

am régebben valaki írta,hogy
    álom az álomban
    :D én meg azt hittem hogy hude kurva nagy spoilert mond ezzel el, közben ez már a 3.percben kiderül XD szal igy kicsit megkönyebbültem :)
  • Tikal #59251
    poreszt is lehet itt pontozni? :)
  • CSOCSO
    MILF

( amerikai pite rokabor)
    10 percet birtam...

szanalmas az egesz... a sztori, a szineszek... MINDEN
  • ROCKnROLLA
    The Loved Ones (2009)

Röviden: AWESOME!

9/10
  • ROCKnROLLA
    Dead Set (2008)

Brit minisorozat. Összesen 2,5 órás, úgyhogy simán vállalható egyben is. Zombis. A sztorija úgymond reálisabb mint a többi hasonló filmnek. A cselekmény 90 %-ban a Big Brother házban és környékén játszódik. Épp kiszavaznak valakit, amikor kitör a banzáj... Nekem tetszett, ajánlom mindenkinek aki kicsit is szereti a zombis filmeket.

7/10
  • Tyler1
    Hetedik

No comment. Még most is ugyanolyan izgalommal ülöm végig, mintha először látnám, és nem tudnám a történetét. Valahol itt kezdődik egy profi film.
  • gabesz012
    Majd bepótlom. :) De tegnap úgy döntöttem, hogy nem akarok gondolkodós filmet nézni. Mondom ezt úgy, hogy szombaton a (nat. geo.) Journey to the edge of the universe-t néztem. :)) Arra is nyomnék egy 9/10-et, persze az ism. terjesztő, szóval más kategória, de "egész estés", tehát elfér itt a filmesben. Szóval, aki nem látta és kicsit nyitott a téma felé, annak ajánlom.
  • xxxpaulxxx
    végülis igazad van... köze nincs a 2nek egymáshoz:P

Amúgy ha össze kéne hasonlítani a szórakozás faktoromat a Toy Story 3 - Inception között, akkor a Toy Story 3 nyert:)
  • szucsy89
    Ha tetszett a Shutter Island, akkor mégis csak bánnod kéne hogy nem inkább az Inceptiont választottad :P
  • gabesz012
    Toy Story 3

Filóztam, hogy ezt nézzem, vagy az Inceptiont... Nem bántam meg, hogy ezt választottam. Tökéletes befejezése a trilógiának, idén talán eddig ez a film tetszett a legjobban a Shutter Island után. Valahogy mindig elképedek, hogy a Pixar mindig képes jobb és jobb filmeket hozni. Annyira értenek a karakter formáláshoz, hogy csak nézek mindig. 9/10
  • Jim Morrison
    #59239... bocsi, nem olvastam mindet el >.<
  • Jim Morrison
    taxi 1,2,3,4
  • Shep
    Volt mostanában valamire való akció film (nem 13+ -os) akár DVD-n re?
  • Tyler1
    tényleg abban is ő volt, de kapásból a Taxi filmekhez társult ez az arc számomra :D
  • sandor8206
    "...Elvileg a súlytalanságos jelenetet is valami fasza trükkel oldották meg, amit nem mondanak el..." tényleg én meg már azt hittem, hogy kimentek az űrbe :-)
  • xxxpaulxxx
    Az a nő egyszerűen gyönyörű... az a típikus francia ideál:)
    Egyébként még láthattad a Közellenségekben is:P (meg még biztos sok más filmben, amiben én nem:D)
  • Notram
    Mellesleg Caprio nője (Marion Cotillard) a Piaf c. filmért kapta az Oscar-t, amiben azt a francia sanzonénekesnőt alakította (Edith Piaf), akinek egy bizonyos száma az Eredetben is ismerős (Non je ne regrette rien)...
  • Notram
    Eredet
    8/10
    A sztorit már biztos ezerszer kivesézte az, akit mélyebben érdekel, így azt most hagyom. A zene hatalmas pluszpont, eleve, hogy Hans Zimmer, meg hogy pl. a főcím (BRAAAW BRAAAW) a Piaf-féle francia szám lassított válzozata - hiszen álomban is lassabban hallod, mert az álom gyorsabban telik...

Az is tetszik, hogy állítólag a lehető legkevesebb CGI-t használták, például a
    "forgó" folyosót, a "megdőlő" szobát mind-mind megépítették, és forgatták, stb. (lásd YouTube). Elvileg a súlytalanságos jelenetet is valami fasza trükkel oldották meg, amit nem mondanak el...
  • zaki
    Caprio nője mellesleg oscar díjas :D
  • Tyler1
    Eredet

Jó volt ez, de én vmi nagyobb volumenű dologra számítottam a sztoriban. Amúgy profi munka ismét Nolantől, állva tapsot érdemel.
    Caprio nőjén meg 2 és fél órát agyaltam, h miben láttam, és Taxi baszki, hát perszeee :)
    na most kap egy 8ast, aztán lehet holnapra ez már megváltozik, de ez most így nagyok friss és nagyon sok(k) egyszerre.
  • Dean Winchester
    mondhatni a dvd minőség :D
    én is holnap nézem meg a di caprio fan nővérem is XD
  • zaki
  • Bandee1987
    Kommandó

9/10

Igazi, tökös oldschool eksönfilm. (Eredeti szinkronnal, kicsit recsegő hanggal volt nagy élmény nézni :)

RATATATATATATATATATATATATATATATATAAAAAAAAAAAAAAA
  • davidka003
    Most jött ki a magyar rilíz. :)
  • tigeroo
    mivan itt hogy mindenki most ered?:P