106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ROCKnROLLA
    Na. Ez a film egy isten. Szerencsére feliratos volt, színészek jól játszottak nagyon, akciók is faszán össze voltak rakva, és nem az a szürreális amerikai szarság volt a film. A hangok is durvák voltak, majdnem leszakadt a fejem amikor lőttek.

9/10, és csak azért 9, mert nem tartott még 6 óra hosszan... ha így lett volna akkor 10/10
  • szucsy89
    nálam meg pont fordítva volt, egyik kedvenc filmem tőlük... ízlések...
  • viizo
    talán azért, mert rossz? :]

[majdnem az összes Pixar film tetszett, de az Up-al nálam akkorát rontottak az addigi hibátlan teljesítményen, hogy ehhh...]
  • Jim Morrison
    Oké.
  • ROCKnROLLA
    Na mindjárt indulok moziba, Tolvajok városára. CSak jót hallottam róla, és az IMDB-n is igen jól áll. Mjad ha hazaértem írom az értékelést. :)
  • Dean Winchester
    valóban jónak ígérkezik :D
  • Tatyla
    mert nem láttál a dolgok mögé hogy mi a mondanivalója,úgy tényleg unalmas lehetett..
  • bency
    Az UP az amikor a kölyök meg az öreg repülnek? Szerintem az elég unalmas kis film lett....
  • Tyler1
    sztem 2011 animációsa is megvan már most:

• SASboy
    ezt úgy mondod mintha az Up rossz film lenne.
    az Így neveld a sárkányodat pedig sztem év animációsa idáig.
  • PetruZ
    Vikaren (a.k.a. The Substitute, 2007): Dán thriller kevéske sci-fi beütéssel. Egy kisváros általános iskolás osztálya új tanárnőt kap, aki elég fura személy: mintha tudna gondolatot olvasni, fejből kapásból válaszol bármilyen kérdésre, és mindenkit rendesen kibeszél, vagy leordít, tesiórán is kifulladásig hajszol, nem érdekli, hogy kölykökkel van dolga. Persze már a film elejétől fogva tudjuk, hogy ő egy idegen egy olyan világról, ahol csak háború és kegyetlenség létezik, és ő azért jött a Földre, hogy megismerje a világegyetem legegyedibb tulajdonságát, amit csak az ember birtokol: az empátiát és a szerelmet. A kölykök otthon panaszkodnak, a szülők fellázadnak, de különféle trükkökkel megnyeri a bizalmukat, és utána már hiába lázonganak tovább az iskolások, senki sem hisz nekik. A tanárnő ezután zavartalanul folytathatja pszichológiai kísérleteit a maga sajátos módján...
    Jól, érdekesen indul, olyan scifi-thriller-komédiának néz ki (nyomokban emlékeztet a Marslakó a mostohám c. ős-klasszikusra), aztán kezd átmenni horrorba, a vége viszont katasztrofálisan rossz, elbaltázott tinihorror-sablon, ezért sok pontot kellett levonnom belőle, így csak 5/10 lett. Elfelejtkeztek karakterekről, szituációkról, lehetőségekről és mindenből inkább az ócskább megoldást választották. Kár érte, a második felét nem kellett volna ennyire amerikaira megcsinálni.
  • CSOCSO
    egyaltalan nem annyira jo... shrek, monster inc ezerszer jobbak............. nekem meg az Up is jobban tetszett
  • [HUN]Crassus
    picsa keyboard:S
  • [HUN]Crassus
    gyertek lésnézzétek a WALKING DEAD sorozatot!! nem lesz csalódás!!

• I.C.ram
    Babylon A.D.

Ez meg mi a szar volt????? Ilyen egy ócska fos filmet nem is tudom, mikor láttam utoljára. Borzalmas akciójelenetek, bugyuta párbeszédek, értelmetlen történet, szörnyű körítés... Életem egyik legócskább filmje volt. A történetnek se füle se farka, mintha összedobáltak volna kliséket, de nem rendezték volna őket sorba, hanem csak úgy összekutyulták. Szörnyű rossz film volt.

0/10
  • Tatyla
    A tetovált lány

kábé annyira szeretem a svéd filmeket mint az ausztrálokat és ismét nem kellett csalódnom,nem ismert hollywoodi arcok és mégis tökéletes összhatás és képi világ 9/10

A sötétség határán

Mel Gibson szerinem üljön vissza a rendezői székbe és hagyja a színészkedést ettől a filmtől sokkal többet vártam,csalódás 5/10
  • Montanosz
    Tétova tinédzserek

- hát ha eltekintünk a szokásos remekbe szabott magyar címtől, akkor egész kellemes kis filmet kapunk. Szerencsére inkább juno-ra hajazz mint a valahanyadik pitére))
    6/10
  • Jim Morrison
    ugy latom, a jo kis Taken utan Liam Neeson kapott egy ujabb jo kis szerepet. Biztos jo lesz ez is.
  • xxxpaulxxx
    Üres város

Szép volt nagyon! Fura volt Sandlert ilyen szerepben látni:) Viszont megint elbasztak egy magyar címet yeah:D
    9/10
  • mark oh
    The hole 3/10
  • dartonita
    Bunko vagyok,igy hoditok:
    Ez egy remalom,unalmas semmitmondo tortenettel,szereplogardaval,bugyuta poenokkal.Vegulis igy adja ki a kerek egeszet.
    2/10

Vilagok harca:
    Reg lattam,jo volt felidezni.Vannak hianyossagai a filmnek,es a kislany is vegtelenul idegesito,ennek ellenere szeretem.
    6.5/10

Cloverfield:
    Na ez odavagott.Mar akkor is amikor eloszor lattam,es most sem kulonben.Nem stilusom ez a kamerahurcibalos modszer,de ennek a filmnek kimondottan jot tett.
    7.5/10

Avatar(nem 3d):Igy hogy senkinek semmi elvarasa nem volt felem azzal kapcsolatosan hogy mennyire 'illik' elvezni ezt a filmet,es a 3d szemuveg se baszta szet az orrom,se a szar szekek a moziban a hatam,sokkal jobban elveztem mint mikor elcipeltek erre a filmre a megjelenesekor.
    6.5/10
  • Police88
    hát köszi ezt a kritikát ugyanis kellemesen csalódtam hát ez a film kész volt xD
    Majdnem olyan jó mint a másnaposok :D 1090Ft-ot simán megért
  • ProGabe #59325
    Scott Pilgrim vs. the World

látványos és szórakoztató és... baaaaaaazmeeeeeeeeeeg. ezmivót ez?!?!??!

ennek ellenére is 8/10 simán. kb. olyan elvont, mint a Tenacious D in The Pick of Destiny, csak ez ugye inkább geek, mintsem rock
  • Dynamic
    Amúgy ha a félelmetes kifejezést szó szerint nézzük(vagyis élből kilőjük a horrorok nagy százalékát, a trancsírozós és a hirtelen rád ijesztős unalmakat), akkor az utóbbi pár évben számomra a 30 Days of Nightnak sikerült igazi nyomasztó, fosatós hangulatot teremteni. Sajnos a második részre jelentősen megkurtították ezt a hangulati elemet, és egy dzs kategóriás vámpírvadász filmet sikerült csak összehozniuk.
  • PetruZ
    Azért 63 milliót nem mondanék "aprópénznek" (1999-beli áron; az azért ma már kb. 100 milliónak számít)...

Egyéb:
    Jonah Hex (2010): Nem volt annyira rossz, mint ahogy vártam a korábbi reakciókból, de azért elég rossz volt ahhoz, hogy egy újabb képregény-adaptáció tűnjön el dicstelenül a süllyesztőben. Rövid, kissé zavaros, kapkodó, az akció bűnrossz, szöveg úgyszólván nincs, a karakterek kétdimenziósak (talán csak az a tetovált ír volt valamennyire érdekes figura), a sztori meg szimplán ásítós. Nem is tudom, igazából mire lehetne pontot adni, még Megan kisasszony sem mutogatta a bájait (ha már mást sem...). 3/10, jóindulatból.
  • Reg5
    Sehol nem írtam, hogy a 160 milla olyan kevés lenne (a minimál budet meg hülyeség), csak mostanában sokan megütköznek ha egy nagyobb név nem 200 millát kóstál mert biztos szar lesz (lásd főoldal). Igen egy Avatar vagy TF szebb, viszont azok 2-3-szor annyiba kerültek, míg az Inception saját árkategóriáján és műfaján belül szerintem igenis megérdemli a látványos jelzőt.
  • sandor8206
    te kezted a hülyeséget, hogy 160 milkóból ilyen látványos filmet összehozni mennyire nagy szám, hát nem nagy mert nem volt annyira (objektívan), szubjektívan persze, hogy fasza hisz ritka látványvilágú volt, nekem is tetszet, de látványilag egy avatar vagy TF simán veri az inceptiont, minőségre más kérdés
    ha már mindenkép "minimál budget" és fasza látvány, akkor az új Star Trek film jobb példa
    De anno a Mátrix is "minimál" költségből készült, sőt majdhogynem apró pénzből és ott is inkább az újdonság, az új látványvilág volt nagy cucc, a CG részek már nem annyira
  • fifi
    mainstreamből a Martyrs jó volt mostanában...

amúgy pl Three Extremes...
  • Notram
    Fantasztikus Róka úr: 8/10
  • xxxpaulxxx
    Horrovígjátéknak hívnám;)
  • bency
    De nekem feltünt hogy 50 film van :P
  • Gurren
    de azt akkor is illene tudnotok, hogy még nem láttam a Drag Me To Hell-t
  • Dynamic
    Pontosabban egy 50-es lista, 50. filmjét linkelted;)
  • Gurren
    tényleg nem tűnik fel senkinek, hogy egy 50-es listát linkeltem? :(
  • Dynamic
    Ez a film egyáltalán nem félelmetes, inkább az "ötpercenként hirtelen beijeszteni próbáló" kategória.
  • Reg5
    Légyszíves kössél bele. Látványos volt, ha CGI ha nem.
  • sandor8206
    ami tényleg egyedi trükk volt a filmben és hatásos volt, az nem CG volt
    ami CG volt csak épületek, sztem attól meg nem kell elszállni
    160 milkó nem a CG ment el, hanem a sok díszletre és sok utazásra
  • Reg5
    Azért ilyen CGI-ket nem sok filmben látni.
  • Dean Winchester
    azért annyira nem félelmetes :D báááár én nappal néztem és sztem a top 15be ott van ez a film ! nekem nagyon tetszett!
  • Gurren
    nem nagyon, nem néztem mostanában horrorfilmeket