106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
nem is állítottam, hogy gagyi vagy hatásvadász.. csak úgy érzem, hogy nem volt benne annyi plusz, amiért én előveszem esetleg máskor. Én inkább az akció-vígjátékokat szeretem.. ne full akció legyen -
"Nem hiszem, hogy valaha is megnézem még egyszer"
why? sztem ez egy tipikusan sokszor nézős akciófilm. nem hosszú, nem erőltetett, nem gagyi, nem hatásvadász.
-
Skyline-nak tegnap volt a premiere jöhetne már valami verzió belőle... -
xxxpaulxxx #59384 2 ismerősöm is játszik benne statisztaként... remélem szar film lesz, hogy csesztethessem őket:D -
Elrabolva
Egy kis pörgős 1,5 órás akció film. Nem hiszem, hogy valaha is megnézem még egyszer, de most nagyon lekötött minden perce.
Emlékezz rám
Maga a film is érdekes és képes lekötni az embert, de amivel szerintem ütött ez a film az a vége.. jött egy mondtad és jelenet, amikor beugrott minden és mondom nem lehet ez a film vége, mert nem erről szólt :D aztán a következő pillanatban megerősítettek, hogy, de ez lesz a vége.. azóta se szabadulok a gondolattól.. soha nem találtam volna ki a végét, de a film végeztével eszembe jutnak mondatok, utalások és megértem a film mondanivalóját.
Az út
Nálam ez is egyszer nézős film.. szeretem a poszt apokaliptikus filmeket, de ez különösebben még le sem kötött. De azért megcsinálták a megfelelő hangulatot és elég nyomasztó néhol. -
nem értem miért kell leadni az egész filmet egy trailerben... mostanában ez a divat azt látom, csak nem tudom miért jó ez... -
+fav! Rómaiak FTW!:) -
magyarba forgatott b(?)-filmnek látványos, római, kardozós kalandfilm, 1-2 magyar színésszel meghintve.
-
Tegnap délutáni/esti maraton:
Resident Evil 2 - Apocalypse: Ott folytatódik, ahol az első véget ért, Raccoon City karantén alatt, de a fertőzés terjed és az Umbrella tovább genyózik mindenkivel. Néhány túlélő (és persze Alice) sorsa összefonódik, hogy megmentsenek egy kislányt, aki kijuttathatja őket a városból. Szokványos RE-popcorn rengeteg idióta illogikus dologgal. 5/10
Resident Evil 3 - Extinction: A T-vírus elárasztotta és sivataggá változtatta a Földet, ahol magányos túlélők (néhányan az RE2 végéről is visszatérnek) küzdenek a fertőzött hordákkal a túlélésért, miközben az Umbrella tovább genyózik mindenkivel, csak most már a föld alól és az űrből. Próbálják megtalálni azt a kulcsot, ami Alice-t immúnissá, ugyanakkor szuperemberré tette. RE + Mad Max + kicsit FallOut + Doom, de rettenet ökörség, jórészt darálás és tovább erőltetett "logika", borzasztó befejezéssel. 3/10
Ha már belekezdtem, folytatom a további RE részekkel is, de majd később. :)
The Other Guys: NYC két legmenőbb, leg-cool-abb zsaruja egy váratlan balesetben elhalálozik és máris megindul a tülekedés a szervezeten belül, hogy ki lépjen a helyükre. Ebben a rangsorban semmi esélye annak a párosnak, amelynek egyik tagja egy okoskodó aktakukac, a másik pedig egy "A Hírhedt Esetben Szereplő Balfék Zsaru", aki a visszatérésre, a Nagy Ügyre vár. De amikor beletenyerelnek egy nagyon magasra nyúló ügybe, mindkettőjük élete felfordul... Fúú, nem is tudom. Voltak jó részei és rossz részei, Will Ferrell és Mark Wahlberg jól játszik egymás alá, de maga a sztori a pénzügyi dolgaival és a számunkra jórészt ismeretlen amcsi felügyeleti szervezetek és intézkedések állandó emlegetésével túl bonyolult, és ehhez mérten a film is hosszú, az egyszeri néző elveszti az érdeklődését és már csak a poénokra, meg az akciókra vár, amelyek azért nem mindig durrannak akkorát, mint a felvezetések sejtetik. Azért nem volt rossz, de meg kell nézni még egyszer, hogy összeálljon. Addig 7/10.
-
Malommozi
Aki Kecskemét környéki annak most jó.
2000 Ft-ért csomó filmet megnézhetsz este 6-tól reggel 6-ig a mozi maratonon. -
Naresuan király
Thai filmek kezdenek látványosságban felnőni a kinai filmekhez, hát az egész film tulajdonképp egy másfélórás csata volt))
volt némi gyenge pillanata, meg ilyen szövegek hogy azért harcolunk hogy ne legyen többet háború, meg néhány idétlen poén de összeségében ok.
6/10 -
Nagyon jó film, nekem 9/10. Emlékezetes. -
jaja nagyon jó kevés beszéd sok cselekmény... -
Shallow Ground.Láttam ezt is,mély nyomot nem hagyott bennem de nem rossz-halott bosszulós. 5/10 -
+1, újra kéne nézni valamikor... :) -
xxxpaulxxx #59372 Mártírok
Ez csodálatos volt... művészi... a maga módján persze.
Ennyire komoly horrorfilmet még nem láttam... olyan horrorfilmet, ami ilyen témákat feszegetne.
Jó volt, helyén volt minden, lesokkolt
9/10 -
mr.nobody
9/10 -
Interjú a vámpírral
Tv-ben adták, úgyhogy gondoltam végig nézem mostmár x év után. Sosem értettem, h csődítettek össze akkor olyan szereplőgárdát egy vámpír filmre, de gondolom akkor még nem volt ennyire elázott maszlag a vámpír mítosz, mint napjainkban. A film amúgy nem rossz, de a jótól is messze van számomra.
Folyó szeli ketté
Ez sem volt rossz, de semmi érdemleges sztorija nincsen. Mintha egy sorozat epizódját ragadták volna ki hosszabb kivitelben.
Brad Pitt azért mindkét filmben hozta magát, elnézve a mostani pesti képeit sajnálom, h megöregedett. -
gabesz012 #59369 "az imdb-s értékelésekkel 75-80%-ban egyezni szokott a véleményem... :)"
Nincs is ezzel gond, szerintem sokan hasonlóan vagyunk ezzel. :) Nekem mondjuk az Up is tetszett, mint minden Pixar-os, a Cars-t tartom kicsit alulértékeltnek. Én nem láttam még a sárkányosat, de így is ki merem jelenteni, hogy TS3 az év animációsa, azt nem lehet überelni. :) -
Tegnap éztem meg kb 3 nap alatt (elalvás volt az ok) A Varázslótanoncot!
igazából nem vártam sokat, nem is kaptam sokat hagyományos hállivúdí múví, látványos bugyuta kiszámítható sztori, a főszereplő srác néhol idegesítően gyenge Cage hozza a szerepét, a csaj szép, dugni nem dugnak :( :( :( Egyszóval átlag tinifilm, de engem szórakoztatott a látványvilága miatt!
Ezért a boldog pillanatokért: 6/10! -
Yellow hair 2
Az elsőt nem láttam de állítólag arról híres egy ebben volt az első éles szeretkezés.
Hát a második rész nem nagy durranás, pusztán Harisu miatt érdemes megnézni, ő az egyik főszereplő.
5/10 -
Edge of Darkness
Véresebb, brutálisann filmre számítottam, de így is volt pár jó jelenet. A történet jó volt, Gibson nagyon jó mint mindig ( megöregedett ős is... ), kicsit lájtos krimi, kevéske akcióval, de ami volt benne az ütős volt.
-
viizo #59365 az imdb-s értékelésekkel 75-80%-ban egyezni szokott a véleményem... :)
de ez az eset abba az csekélyke, icike-picike 5%-ba tartozik, amiben nagyon_nagyon_nagyon nem.. :)
#59359-t, nagy hős-t idézve a hibátlan első 10 perc után engem is sokként ért az az óvodásokat célzó gagyiság, ami utána következett. :_/
-
Gondolhatod hogy már utánanéztem-azért kérdeztem meg itt is hátha valaki mégis tud hozzá. -
Amugymeg magad is utana nezhetsz, nem nagy varazslat: opensubtitles.org/hu, vagy feliratok.hu vagy hosszupuskasub.com vagy subscene.com... -
ha meg nincs, akkor sem maradsz le semmirol -
Van már felirat a Paranormal Activity 2-höz? -
2 kimaradt jelenet a Ragadozókból
az első funny :) -
nagy hős #59359 szerintem is kegyetlen rossz lett. sajnáltam a hibátlan első 10 perc után -
ezt a filmet régen láttam és nagyon tetszett, de teljesen elfelejtettem mi volt a címe. köszi, most megtaláltam és meg tudom végre nézni megint :D -
jaja, imdb 8.4 116ezer szavazat alapján. (de tudom az imdb nem mérvadó) -
Dean Winchester #59356 http://www.sg.hu/cikkek/78032/itt_a_kung_fu_panda_2_elozetese
ez se rossz, de miért kell ezt is 3D-re tolni :S -
Dean Winchester #59355 igy_verte_le_van_damme_arpa_attilat_videoval
44.másodpercben van ez a jelenet
:DDD -
Eredet
Avatar után nehéz nekem olyat mutatni látványban amitől ugy állok fel hogy az állam a földön és ahogy írtak erről többen nagyobb látványra számítottam ( a trélerbe el volt lőve a lényeg ). A story érdekes és nagyon bejött, az akció és a látvány elment, inkább érdekes volt az egész. Többször nem fogom megnézni.
8/10 -
ahh hiba volt megnézni az előzetest, lelövik a poént -
Na azt hiszem így látatlanban még , de már azt mondhatom hogy az év egyik legjobb filmje lesz számomra.
Már a Holtpont-ban is imádtam ezeket a maszkos figurákat.
És ahogy nézem ez a halálfejes illetve apácás jelmez nagyon komoly.
-
Jó kis film :> -
viizo #59350 Reign Of Fire (2020: A Tűz Birodalma)
Régen láttam utoljára, újra elővettem, mert nagy poszt-apo kedvenc. Már el is felejtettem, hogy 3 nagyobb kaliber is játszik a filmben (Christian Bale, Matthew McConaughey és Gerard Butler), ráadásul messze nem a megszokott szerepükben, ami miatt külön tetszik a mozi. A sárkányos filmek közül messze a legjobb, dark hangulat, látványos helyszínek - a készítők igyekezete minden képkockán meglátszik.
10/8
-
Tegnap láttam a Micmacs-ot Kezdem az osztályozással: 7/10
Mindenképpen érdekes volt teljesen más képi világ mint amit egy hasonló átverős filmtől elvárnánk, ettől kicsit olyan színpadiasak az egyes részek mások meg inkább viccesek, de mindenképp eredeti! -
xxxpaulxxx #59348 Jaja... nekem is az egyik kedvencem, hacsak nem a kedvencem:)