106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
xxxpaulxxx #59549 The girl next door (nem a szüzet szüntess)
Geci film volt... de annyira nem, mint az Eden Lake.
A gyerekek tudnak gonoszak lenni... a felnőtt nők meg pláne:@
8/10 -
xxxpaulxxx #59548 Most akartam keresni warez-bb-n, ahol minden fent van... de onnan most látom, hogy ki van tiltva az összes ilyen beteg film:D:D -
ó vazz én is ezt a verziót szedtem, bár nem is találtam másikat. ha valaki tud olyat amin nincs égetett felriat az link pls -
xxxpaulxxx #59546 Perszeeee... az még ok is... el is fogadtam, persze, hogy nincs más lehetőség, de amikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát akkor így meg tudtam volna fejelni a monitort:Dott van az a kopasz pacák utána, amikor már meghaltak és utasítja az embereit, hogy ok, akkor most egy kis nekrofília következik és a kicsivel kezdje a faszi....
#59543: én is azt a verziót néztem, de leszedtem hozzá magyar feliratot és berakattam a tetejére:D Sose néztem így filmetXD -
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/3726752/a-serbian-film-hu -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fel vagyok háborodva!!! És ez jót és rosszat is jelent... Jót, mert végre egy film, ami ki tudott akasztani... rosszat, mert iszonyat geci módszerrel:@
Ez a film a sátán! Kb az utolsó fél óráig nem gondoltam, hogy ez különösen kemény lenne... de vááááá... a faszomat... főleg a vége... amikor már azt hinnéd, hogy ok, ez van, aztán jön még egy kis jelenetecske... a rohadt életbe!
Nézzétek meg... mert ilyet nem láttatok még, de csak óvatosan:S
Ok, szedem is :) -
Dean Winchester #59543 de ugye van hozzá felirat?(mert én csak olyan verziót találtam ami égetett angol felirattal van ,az meg nem az igazi :( -
Dean Winchester #59542 kedvet adtál ahhoz,hogy megnézzem :D -
bcrics #59541 igazából pont az a vége kellet hoyg legyen,azok után amin keresztulmentek más megváltás nicns számukra.Így volt jó.pont -
Egyszer nézős!
Én már semmin se lepődök meg.
Azért vannak ennél keményebb filmek is. -
Rundstedt17 #59539 jah olyan gueneai pig szerű "alkotás"
Magyarul értelmetlen és unalmas gore.Célja az undorkeltése.Nem élvezhető. -
xxxpaulxxx #59538 BTW a ReGOREgitated Sacrifice c. filmet látta valaki innen? -
xxxpaulxxx #59537 Szerb film
Hát... végre megtört a jég... VÉGRE! Végre kiborított egy film... de milyen egy rohadék aljas módszerrel... végignéztem de a végén már remegtem a dühtől. Én még azt gondoltam, hogy az Éden tó egy igazságtalan film... hahh...
Hát... nem gondoltam, hogy valaha is fogok ilyen dolgokat látni... amit még mondjuk haverokkal bebaszva jól ki is röhögök:D de a végefele már olyan határokat léptek át a készítők, ami megbocsájthatatlan.
Amikor az ember már azt hinné hogy vége a filmnek és már szétbaszott az idegroham... akkor jön még egy utolsó kis félperces jelenet... csak az íze kedvéért;) Ha az a jelenet nincs, akkor a végére még azt is mondanám hogy... méltó lezárás???? Hát nem tudom:D
Egy biztos... ezt a filmet a sátán teremtette... soha ne nézzétek meg, de ugyanakkor mégis... mert ilyet még nem láttatok;)
Csakis erős idegzetű és kíváncsi-fáncsi embereknek ajánlott:D:D
nemtudomosztályozni/10 -
Na ez érdekes lesz
The Green Hornet Official Trailer 3 HD 2011 -
The Social Network
9/10 -
Sziki-szökevény (Wrongfully Accused) 
-
vg #59533 The Tortured
Ez állat volt, pislogtam nagyokat a végén, remek kis hétvégi film. :) -
Báránysültek hallgatnak, Eszement freddy...
-
TV-m nincs sajna, csak DVD jöhet szóba(hogy megmaradjunk a legális megoldásoknál) és köszi szépen nagyon a cimeket, van amiket láttam de olyan is amit még nem. ha van jöhet még :) köszi!! -
Fú faszom.
Dear John
Hát, jó eg rakás szar volt. Dögunalom végig, bár nem az lett a végén, mint amire számítottam, hanem sokkal rosszabb. El lett cseszve, végig ásítottam, nem tetszett. 3/10
Bérgyilkosék
Nem volt rossz, de sok "marhaság" volt benne. Párszor nevettem, akció a filmhez elment, de ezer meg egy jobbat láttam már ugyan ezzel a történettel. 5/10
Hétmérföldes szerelem
Jóóóó, jóóó, jóóó, ezt is láthattuk már, de nekem bejövős volt nagyon, sokat nevettem, és végre megkedveltem a két főszereplőt, mint színészt :D
nyolcas lazán.
-
Airplane!
Űrgolyhók
mondjuk aki ezeket még nem látta, az soha nem nézett TV-t -
Mr. Nobody valaki látta ezt a filmet? hasonló a Pillangó-hatáshoz? érdemes megnézni? -
xxxpaulxxx #59527 Maffia?
Drakula halott és élvezi? -
tegnap néztem pont egy ökörséget: Bilko főtörzs
sztem jó volt... -
Sziasztok!
nagyon szeretem a Nagy durranás, Csupasz pisztoly részeket illetve a Top Secter és ehhez hasonló filmeket! tudnátok nekem még ilyen típusú filmet mondani?? nagyon megköszönném!! ÜDV! -
jaja, ezaz! Köszi, ideje bepótolni, amit gyerekkoromban nem mertem megnézni :D -
Tothenkopf #59523 Book of Shadows: Blair Witch 2
itt van-e!!!!444444444
nem kastély hanem raktár....
és kutyák
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"He goes to a closet and grabs a rifle to shoot the dogs. Upon reopening the front door, however, they have vanished. Kim and Stephen come running down and tell Jeff to put the gun away. When he goes back to the closet, he finds Erica inside with her back turned to him. He turns her around and they discover that she is dead." -
Ez tuti nem, ezt ismerem :) -
Superman Batman Apocalypse 2010
Nos ez elég korrekt egy film volt azt hiszem. Darkside nem az a kimondottan könnyű ellenfél és bepillantást nyerhetünk Supergirl születésébe. Persze a Wonder Woman és Batman rajongók sem fognak unatkozni közben...
9/10 -
A lost in translation egy kifejezés azokra a szavakra, amik elvesznek tolmácsolás közben, mert esetleg nem lényegesek, vagy a tolmács lassan reagál. A szavak elveszett jelentése. -
Talán ez?
Nem láttam, de emlékszem hogy ez a film trailer alapján vmi ilyesmiről szólt. -
Lehetséges. A trailerét megnézve jó unalmas film lehet :D
thx! -
Tothenkopf #59517 Ideglelés 2. ? -
Tothenkopf #59516 elb4sztam bocs -
Tothenkopf #59515 Blair Witch - Ideglelés 2. ? -
Justil #59514 Machete
csak azért nem 10/10, mert akkora "hülyeség", hogy sztem nem tudnám még 1x végignézni pár éven belül. viszont ez alkalommal amikor láttam, szemtelenül jó volt! kicsit féltem, hogy gagyi lesz, de nem...az elsőtől az utolsó percig élveztem! fuckyeah! -
Srácok keresek egy filmet, remélem tudtok segíteni.
Kb 10 éve láttam az HBO-n, egy rövid részére emlékszek belőle, ami arról szólt, hogy egy csapat fiatal egy kastélyszerű épületben volt, ami tele volt kamerázva. A kastély központi részén voltak a monitorok, amik a kamerákhoz voltak kapcsolva. Ezen látták, hogy a kastély előtti részen kutyák vagy farkasok vannak, és be akarnak jönni. Páran lementek megnézni, de nem találtak semmit, és mire visszatértek a központi helyiségbe, addigra az egyik társuk fel volt akasztva. Tehát valamilyen horrorfilm lehetett :D
Előre is köszi :) -
..nem tudom, engem teljesen ellazít a film és felfrissit.
van egy hasonlo hangulatú film, persze most nem jut eszembe a címe. arrol szol hogy egy japán nő nyit egy kávézót finnországban, persze először mindenki idegenkedik tőle de aztán szép lassan elfogadják...
Beneath Hill 60
Háború az aknászok és bányászok szemszögéből..
8/10 -
12 részes formátumot maximálisan támogatnám én is. A 22-24 részes évaddal muzsikáló sorozatok egyfolytában időt húznak, és kurva irritáló. (Lost, PB, 24, stb.) -
Az elítélt (Felon)
10/9