106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • SötétBarom
    Valószínűleg tök jókat röhögnek. :DD Most öszintén, képzeld már el, hogy ott vagytok 20an, és ilyen hülyeségeket kell imitálnod.. 15 másodpercenként kiabálják, hogy "CUT!", aztán fészkelődés, smink, közben poénkodás a műseggen, amit "dugsz" épp...
  • Dean Winchester
    és ki az aki mindezt el is játsza? :DDD
    mert érted ezt sokan nézni nem bírják :D akkor hogy bírja az aki ott van közvetett közelben? :O
  • morleone
    Mit várunk, muszáj akciót belevinni, mert túl unalmas lenne a valóság.
    (Mármint az hogy x arc ül egy szobában 6 évig és megoldás nélkül kódol. :D)
  • Shep
    Kösz, de szar, hogy pont alatta volt én meg pont azt nem olvastam el :)

Egyébként nekem az az marha érdekes, hogy ok történnek durva dolgok a világban de ki az a hát nem is tudom érdekes gondolkodású ember aki ilyet "kitalál" és megír majd ki az a még furább egyén aki minderre még pénzt is ad, hogy megfilmesítsék?
  • SASboy
  • Tyler1
    nem ajánlom, mert az első 15-20 perc kurva nagy hadarás, csak az első jelenetet 3x pörgettem vissza, meg állítottam meg 5mp-ként, hogy utolérjem a szöveget :D

aztán lehet ez csak nálam volt így, de nem egy moziélmény a film, otthon nézős inkább :)
  • Shep
    Na de mi vitte rá ,hogy ezt tegye. Ezt ugyanis nem írtad le :)
  • xxxpaulxxx
    Akkor azt mondod, hogy ne nézzem meg moziba a felirat miatt:D:D
    Pedig tegnap majdnem beültem rá... bírom annak a kölöknek a filmjeit:)

Kéjjel nappal:
    Hát igen... én BETEG EMBER ilyen filmeket is nézek ám:P Tetszett, nem volt rossz, de Diazt hanyagolhatnák már... Cruise meg most mintha felvette volna Brosnan szerepét:D
    De tényleg jó volt, bár mese habbal... mind1, voltak látványos jelenetek (bika vs motor ftw!!!:D)
    Meg a legjobb rész az volt, amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a csaj félkómásan elkerül a világ másik felére:D

A végefele picit unalmas volt nekem... pedig pont ott próbált izgalmas lenni... van ez így:D
    6.5/10
  • tigeroo
    nagy üzlet pedig a facebook :)

a neve meg kicsit sem "zs" kategóriás...:P szal lehet családban maradt a pénz :D
  • xxxpaulxxx
    azt elfelejtette mondani a kolléga, hogy
    a fazon éppen ki akart lépni az egész mókából, amikor bedrogozták és másnap felébred az ágyában... nem emlékszik mit tett, mi történt, de sehol nincs a felesége+ a gyereke... viszont van egy ismeretlen kocsi a kertben... visszamegy a helyszínre, nem talál ott senkit (mindenki meghalt) de a kamerát igen... és ezáltal+ az emlékezeteiből visszajön, hogy mi is történt... a drog egy nagyon erős vágyfokozó drog volt... úgy baszott tőle mint valami állat és totál öntudatlan volt... ennek ellenére nem akarta MEGBASZNI A SAJÁT FIÁT, hanem az a rész úgy történt ahogy kaposi1 leírta...

Szóval a film nem öncélú... mint mondjuk egy groteszk...
    Nah de hagyjuk sztem ezt a szerb film témát most egy évig:D:D
  • Tyler1
    ja, nekem is eszembe jutott, hogy biztos a Cukorberg a balzsebében lévő apróból csináltatott egy filmet, hogy tovább népszerűsítse a hülyeségét :D

• tigeroo
    amúgy valami bűzlik nekem itt a facebook körül...:D túlságosan kampányol már mindenki mellette...

lehet hogy visszafognak még élni az adatokkal, vagy valami (mondjuk az hogy egy átlag emberke naponta kb. 20 személyes dolgot ír ki... könnyíti a masszív megfigyelést felsőbb körökben, lehet azért szorgalmazzák ezt a "propagandafilmet"..)
  • Tyler1
    The Social Network

Nem értettem a hypot a film körül, mert mi a faszom filmet lehet csinálni a FB-ból - gondoltam, de így megnézve tényleg nem rossz. Tök másnak hittem, szóval pozitívan csalódtam.
    A film első 20 percét 10%-os lassítással kellett néznem, hogy a feliratot egyáltalán eltudjam olvasni(bár felfogni kb. a felét sikerült), szóval majdnem hamar kinyomtam a g*cibe. Fele biznisz maszlag, másik fele programozó maszlag, de mégis lekötött, bár néha azon vettem észre magam, hogy pár mp-re elkalandozok. Viszont jó a rendezés, és jók a karakterek, Fincher megint odatette magát.

Nem pontozom még, érdekes, és semmiképpen nem rossz film. Ajánlom.
  • tigeroo
    pedig ha belegondolsz, nincs ebben semmi.

az őskori civilizációk óta erre vágyik az ember. nyilvános kivégzések, ókorban gladiátorviadalok, középkorban nyilvános inkvizíció stb.

a mai ingerszegény életünkben meg már csak ez maradt az embereknek. én ebből sem kérek, az tuti :)
  • kaposi1
    Na én ezt az oldalt nem ismerem, és nem is vagyok kíváncsi rá.
    Tegnap a Párterápia(Date Night)című filmet néztem az asszonnyal és nagyon jól szórakoztam rajta.

Talán még menthető vagyok.
  • Tikal #59614
    egy szint után ezek a filmek már csak öncélű trancsirozások... millio ilyen dolgot meg lehetne filmesiteni... ez a film kb azoknak szol akik minden nap a rotten.com-ot böngészik, mert szeretik látni a leszakadt, széttrancsirozott testeket, szétlőtt fejeket...és sajnos sok ilyen beteg van...
  • kaposi1
    Még mindig azt mondom hogy aki nyilatkozik a filmről előbb nézze meg.
    Hogy lássa az összefüggéseket mi miért történik benne.
    Szerintem ilyen dolgok megtörténnek a valóságban is.
    Az más kérdés hogy soha nem derül rá fény.
    Nincs nagyobb állat az embernél.
  • Tikal #59612
    értelmes egy film...
  • kaposi1
    Két test hever a földön hason,mind kettő letakarva a fejük, kipeckelve a szájuk.Az egyiket neki kell seggbe tennie, a másikat meg egy másik szereplőnek. Amikor végeznek akkor kerülnek le a csukják, és kiderül hogy az a két letakart ember a gyermekét és a feleségét rejti.

Többet nem mondok aki kíváncsi rá nézze meg.
  • Tikal #59610
    mi vitte rá emberunket hogy ezt tegye?
  • xxxpaulxxx
  • kaposi1
    Én csak azt nem tudom hogy aki nem látta a Szerb filmet az miért nyilatkozik róla?

Egy dolgot emel ki mindenki"APA MEGBASSZA A SAJÁT GYEREKÉT"
    Na igen ez tény, de könyörgöm ha nem ismered mi miért történt, akkor
    inkább ne kommentáld, mert fogalmad sincs az egészről.
    Joggal mondhatnád soha semmi se vihet rá egy embert ilyen cselekedetre.
    De egy eset van, ami a filmben történik.
    Nem véletlenül lett az a film vége ami.
    Amúgy nekem se tetszett a film nem is osztályoznám.
    De legalább láttam, és tudom az összefűzéseket.
  • tigeroo
    hasonló bullshit fogalmazódott meg bennem is amúgy... +1
  • Dynamic
    Mindenkiben? Bennem érdekes módon nincs meg ez a kíváncsiság. Ha tudom, hogy rosszul fogom érzeni magam utána, akkor hülye lennék kibaszni magammal. Ugyanúgy, ahogy nem fogok kíváncsiságból a ráütni egy kalapáccsal a kisujjamra, mert sejtem, hogy milyen hatással lesz rám. Épp emiatt nem vagyok kíváncsi erre a Szerb film nevű moslékra(vagy legutóbb arra a Groteszkre).
  • bcrics
    Kapcsolat (Contact)
    Épp tennap kezdtem le nézni.csak bealudtam rajta..majd ma,egyébként hatalmas film .a kis jodie dekár hoyg leszbiek lett.
  • viizo
    Mostanában rá vagyok kattanva a régebbi filmekre, a 90-es évek közepéből vettem elő pár kedvelt filmet.

Vírus (The Outbreak)

Neves színészek, jó történet, korrekt megvalósítás, az egyik legjobb vírusokról szóló hollywoodi film.

10/7

Kapcsolat (Contact)

Az egyik legjobb sci-fi, ráadásul mindezt úgy érték el, hogy alig játszódik az űrben.
    Robert Zemeckis akkor még nem tudott hibázni, viszont érdekes volt látni, hogy pár helyen látszott hogy a Forrest Gump is a nevéhez fűződik (hasonló OST, tv-montázstrükkök, stb).

10/8[/b]
  • dartonita
    Ezen nekem is megakadt a szemem :D nc.
    Izlesen meg ne vitatkozzatok sracok,ertelmetlen.
    Hogy kicsit ontopik legyek:

Takers:
    Unalmas,bar helyenkent azert szorakoztato film.Kulonosebben nem jegyeztem meg belole semmit,egynek elment.
    5/10

The rebound:
    Nem rossz,CZJ-t mindig imadtam,bar nem a muveszete miatt az igaz :)
    6/10

• mflex #59602
    A témához még annyit, hogy ez egy olyan topik, ahol osztályozzák és elmondják az emberek a tapasztalataikat, attól, hogy egy film aberrált, még nem fogom megdugni a gyerekemet, vagy nem vágom le senki fejét és utána nem pisálok bele a torkába, példának okáért.
    Aki meg a kettő között nem tud különbséget tenni, annak van baj az agyával, vagy lelkével, hogy az önnön szolipszizmusi "álszent" baromságát másokra ráerőltetve hangot adjon ama baromságnak, hogy aki ilyet néz, az már bizony beteg.
    Én, még nem láttam ezt a szerb lófütyi filmet, de megfogom nézni majd, és itt fogom osztályozni wazzeee...
  • mflex #59601
    Már ne haragudj, de erre olyat tudtam volna írni, hogy...mindegy.
    Büszke lehetsz magadra!
  • CSOCSO
    Erdekes.... de mostmar vigyetek mashova ezt a gyerekmegbaszos temat please. ok?
  • Kaplan
    A puszta emberi kíváncsiság mindenkiben megvan, de ettől függetlenül nem kell egyet értenem a filmmel. Vagy rosszul gondolom? :)
  • Gurren
    miért erőlteted, ha nem érdekel?
  • Kaplan
    Ez a szerb film, hát nem tudom, a bizonyos halálmerevség lefejezős résznél kikapcsoltam. Valahogy nem veszi be a gyomrom, pedig bírom az erőszakos filmeket, a vér és a többi nem igazán tántorít el. De itt volt valami olyan erkölcstelen, beteg és undorító összkép... Majd még igyekszem valamikor máskor befejezni de ahogy olvastam a többi 'motívumot' nem tudom, hogy kell-e ez nekem.
  • SASboy
    köszönjük.

írtad, hogy áradozunk róla milyen jó film. mondta is itt valaki, hogy jó ez a film?nem. szerintem, aki megnézte utána undorodott a filmtől.
    taxidermia c. film mitől jobb, mint pl. a serbian movie? mégis mennyi díjat kapott.

Bérgyilkosék

Kéjjel nappal utánzat. Laza kis kikapcsolódásnak tökéletes. 6/10

• Tikal #59595
    Damages, első évad

nagyon jóó, jó volt a történet mesélés, tetszett ahogy a végére minden kirajzolodott, sorozathoz képest...
  • Dean Winchester
    jaja , oké :)
    egyébként ha nem szereted a spoilert csak annyit tudsz h durva film (de konkrétumot nem tudsz) viszont szereted a horror filmeket akkor ne mond h nem fogsz nekiállni megnézni a filmet :)
    egyébként meg ha olyan részhez érsz amit írtál akkor kikapcsolod és nem is nézed vég,hogy vajon mi lehet a kifejlet?

"APA MEGBASSZA A SAJÁT GYEREKÉT"
    ez film , nem a valóság :)
    de az igaz h a valóságban sajnos megtörténik az ilyesmi ami már beteges sajnos , viszont olyan is van mikor mindkét fél akarja ezt :( ez viszont beteges? sztem nem!
    melóhelyen is egyik beosztott kajakra a testvérével él együtt (értsd.: 1 pár) :S
    mind1 :D
    de ha szerinted betegek vagyunk hát legyen , nem akarlak befolyásolni szóval azt hiszel amit akarsz xD
  • tigeroo
    jólvan ne pampogjál már minden szaron, magánügye és kész.

te meg menj el egy paphoz és mondd el hogy árnyelfeket meg gnómokat szeretsz ölni az ork kariddal, hasonló véleményen lesz rólad mint te egy film alapján pár fórumozóról...
  • xxxpaulxxx
    te is, ha megfázol:D:D
  • Tyler1
    végülis akk a pedofil, a nekrofil, a zoofil, nem is beteg, csak szereti a különlegességet :D

téma lezárva, betegek vagytok xD
  • xxxpaulxxx
    Lényeg, hogy az legyen, amit te mondasz... röhej:D

1, még mindig nem tudod miről beszélsz
    2, nem ez volt benne a lényeg
    3, senki nem mondta, hogy vicces vagy gondolatébresztő

Lényeg, hogy te tudod... pápá:)