106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Other Guys
Mark Wahlberg és Will Ferrel nagyon jó párost alakított. Igazából nem is tudnám megmondani mi hiányzott a filmből, de azt sem, hogy mi kellett volna bele. Így volt jó egy könnyed, esti akció-vígjátékra. Jobbra számítottam, de végül is tetszett.
7/10[/b]
Frontier(s)
Jól indít a film, rendesen fent tudták tartani a feszültséget, és az erőszakos / véres jeleneteket is eltalálták, de nem vitték túlzásba.
Viszont a felénél átmegy gagyiba. Többit Spoilerben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor a film elején bemutatták a terhes csajt, már akkor lehetett tudni, hogy ő lesz az egyetlen túlélő.
Aztán természetesen a végén az összes klisét felhasználva kinyírja az egész családot. Ez azért nem kis sablon a horror filmeknél.
Mellesleg a torz szülött "gyerekeknek" sem volt semmi jelentősége.
6/10 (A feléig 9/10, de utána nekem egyáltalán nem nem jött be.)
Estére egy kis jókedvet. :)
-
Nálunk forgatták. :)
-
http://index.hu/chart/2010/11/30/melyik_filmben_van_a_legtobb_hulla/ -
A postamester (Going Postal)
Kifejezetten jonak volt mondhato kis koltsegvetesu filmhez kepest.
10/7 -
Dean Winchester #59743 jólvan aztán meglett a válasz h neki miért kellett szerepelnie :D
azért az is durva volt,hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ennek a törékeny nőnek a fejét beleverik a betonba azt semmi baja :D majd 4-5szor a talajba éa skkor érezte meg h hopp itt történt vele valami :DDD
Kimbo-nak meg kurvávra kár volt szerepelnie mert semmi jelentőséggel sem bírt :S szóval nem másfél órás filmt kaptunk volna hanem 3 perccel kevesebbet azt kalap..
összességében sztem nem rossz, 1szernézős kis filmecskét kaptam! akinek bejön a börtönös-verekedős film annak ez tetszeni fog!
10/7.5 -
én majd 11 felé nézem, aztán írok egy véleményt, de már előre félek :D -
Dean Winchester #59741 elkezdtem nézni :D
icipici spoiler
---------------------------- hát az a törékeny japán börtönőr néni kicsit meghökkentett :D mifaszé raknak ilyet be egy filmbe :DDDD -
Dean Winchester #59740 kimbo :D hát ja azon én se de megnézem aztán majd véleményezek :D -
poszter lemaradt
-
c kategóriás kick off film ez, sokat senki ne várjon tőle. aki szokott ilyeneket nézni az tudja miről beszélek, a poszter is becsapós, mert a nagy neveket rárakták, de a főszereplőt nem. nem lennék meglepve, ha Kimbo meg Vinnie Jones 1 jelenet erejéig szerepelne csak a filmben :) -
kössz az ötletet, már húzom is -
Dean Winchester #59736 valaki a múltkorában börtönös filmcímet kért!
most bukkantam erre rá!
[center]Lelakatolva (Locked Down) 2010[center]
rövid tartalom..:
Danny, egy igazi rendőr, de egyik bevetése során kudarcot vall. Emiatt kénytelen börtönbe vonulni, majd részt venni a fogvatartottak harcában.Irvin, a harcművészetek bajnoka,segít Dannynak,hogy bebizonyítsa családjának ártatlanságát, és igazságot szerezzen.Persze, ha túléli a börtönben a bajokat.
szereplő(k):
Vinnie Jones ... Anton Vargas
Tony Schiena ... Danny
Ling Bai ... Guard Flores
Kevin 'Kimbo Slice' Ferguson ... King
Dwier Brown ... Kirkman
Rashad Evans ... Colton
Cheick Kongo ... Silas -
rip :( -
Salt ügynök
Nekem nem jött be, ennél sokkal jobbra számítottam a postok alapján...5/10 -
-l -
xxxpaulxxx #59732 1, a szakáll sokat öregít
2, filmekre azért mindegyiket jól megcsinálják;) Pl: Indiana jones 4:D -
lehet.
mer' hajlamos vagy asz hinni, hugy egy színész akit csak a tv-ben láttál biztos nem öregszik, oszt há' nem megőszül a vén szerecsétlennye?! -
"illúziórombolóan megöregedtek" ekkora faszságot is rég hallottam?!?! Lehet nem így is?!?! -
jól? ők MÁR akkor jól megöregedtek, mikor engem még slaggal kellett leveretni szarás után a babakádban :D
Antonio Banderas - nesze neked deszperádó, na ő tényleg jól megöregedett
Brad Pitt - az aranyhajú szépfiú megőszülve, rajta sem gyengén fogott az idő
Matt LeBlanc - wtf? ő lenne Joey az örök csajozógép?
csak pár név, akik számomra illúziórombolóan megöregedtek :S -
Hatalmas film , és a zenéje is valami kegyetlenül jó lett! ÉS mindenkit biztosíthatok felőle hogy nem nem vígjáték ;)
Most néztem moziban a Devil-t, és igazából nekem nem igazán jött be, már az elején tudtam hogy az az ördög akire tippelek, valahogy egy lift kívánja hogy nyomasztó legyen, de nem jött át... A Walking dead sokkal nyomasztóbb holott az nem is egy liftben játszódik... Volt 1-2 pillanat amikor belémfagyott az ürülék, de az is csak azért mert hirtelen képváltás és nagy hangjelenség :)
Mindenesetre kb 6.5/10, töltsétek le, bnőn jót lehet mulatni miközbe nézi, de ennyi :S -
Bud Spencer,Terence Hill,Clint Eastwood is jól megöregedett már -
basszus Leslie Nielsen :(
műfajteremtő volt a filmszakmában, nyugodjon békében! -
vg #59725 Ez így valami vígjátéknak tűnik...
-
Harry Brown
Kicsit lassú, de helyenként nagyon erős bosszúfilm, főszerepben egy nyudíjassal.
8/10 -
xxxpaulxxx #59723 :/
Nyugodj békében! -
Oh :/
nyugodjon békében
jó sok vígjátékban szerepelt... -
tenyleg gagyi volt a legutobbi shrek. eroltetett poenokkal volt tele. egyszer se rohogtem hangosan. -
RIP Leslie Nielsen :( nagyom imadtam a stilusat. Nem is tudtam hogy a szomszedban lakott par merfoldre tollem. -
Szamár és a macska miatt megérte, sírva röhögős volt jó pár jelentük, a többi közepes alá erőlködés. -
xxxpaulxxx #59718 ??? -
Shrek Forever After
Nem tetszett. Szerencsére lezárták az egészet, mert semmi ötlet nem volt már benne. Unalmas is volt, meg főként az első részből táplálkozott.
Egyedül Szamáron meg a macskán nevettem fel óriásiakat, de ők sem tudták megmenteni nagyon.
Viszont büszkék lehetünk, h a főellenséget, egy magyar mulatós sztárunk ihlette. -
KUTYASZARBAN?? :OOOOOOO -
xxxpaulxxx #59715 Kutyaszorítóban
1 évvel ezelőtt láttam először ezt a kult filmet... másodszorra még jobban ütött... Mr Pink FTW:D
9/10 -
Kutyák és macskák: A rusnya macska bosszúja 2010
(Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore)
Korrekt kis film volt, kiválóan szórakoztam rajta, tudom ajánlani kicsiknek és nagyoknak is. Jó iparos munka.
-
akartam irni azt is, hogy parszor a film kozben a troll face jutott eszembe a Farrelrol es a Rage guy a Markrol.
( valaki erti egyaltalan amit akarok mondani ?:D) -
The Other Guys
Will Farrel az isten :D
Nem nooormalis a csako ezekkel a sulyosan faraszto filmjeivel.
Az osszes szinesz jateka tetszett a poenok tipikus Farrelesek voltak, Mendez csaj baba volt mi mas kell meg?
Na jo.. a penzmosasos sztori annyira nem volt szorakoztato de akkor is imadtam minden percet.
9/10
nagyon szivesen neztem volna egy 10 perces baki felveteles video osszeallitast. -
Prof William #59711 Igazán meglepően jó film. Nem is gondoltam hogy ennyit kihoznak a kevés költségvetésből.
Egyszer mindenképpen nézős ha nem zavar hogy a zombik a itt is bespeedezett hosszútávfutó/parkour/atléta hibridek.
DE!!! Legalább itt meg van magyarázva hogy miért. -
Dean Winchester #59710 csak az volt a bajom,hogy az udvar az nem igazi udvar volt , de hát mind1 nem para... -
Dean Winchester #59709 felon - az elítélt
így egy év után megnézve megint ütött rendesen! a vége meg elég jóra sikeredett , még majdnem meg is könnyeztem :D
10/9 -
Rundstedt17 #59708 a félvér hercegnél azért jobb