106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Az a durva, hogy 1900 elött íródott a könyv.. Hiába no, nem csak Verne előzte meg a korát :D -
1938-as rádiós botránya óta, minden évben hallani róla minimum 1-szer ha nem többször.. így nem újdonság :D max hogy megfilmesítették (2.szorra is, mert volt egy régebbi film is :D) -
Ja nem, nem az másik film ami 13éves drogos kiscsajokról szól (eléggé hajaz a lilja4everre-re ezért depressziósoknak nem ajánlott)))
csak cime 13))
Nemesis Game
hát a mégoly középszerű tolvajok városa meg a 13 után vágytam egy izgalmas,rejtélyekkel teli filmre, meg is kaptam mert ez a thriller pont rejtélyekről szól))
8/10
-
És volt thai változata is (bár nem igazán koppintás, csak hasonló kicsit) 13 Beloved címmel. Láttam, nem volt rossz (annyira azért jó sem), írtam is itt róla pár éve.
-
Dean Winchester #59863 te ezt láttad?
azért elég durva,hogy 2005ben elkészült a film és most 2010ben készítenek egy remake-t :( (oké ha 20-30éves filmeket ujítanak fel de azért ne már h 5 évente :S
A 13-as
(13 Tzameti, 2005)
rövid tartalom.:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nagy szegénységben élő emigráns családját a húszéves Sebastian alkalmi munkákból tartja el. Egy elhanyagolt tengerparti villa morfinista tulajdonosa megbízza a tető javításával. A fiú munka közben fültanúja lesz egy beszélgetésnek, az anyagi gondokkal küzdő beteg férfi egy nagy pénzösszeg gyors megszerzéséről beszél az egyik barátjának. Amikor a házigazda váratlanul meghal, és nincsen aki kifizetné Sebastian munkadíját, a fiú úgy dönt, hogy átveszi a férfi szerepét, és megpróbál a pénz közelébe jutni. Követi a nevére érkező instrukciókat, vonatra száll és rejtélyes üzenetek nyomán egy isten háta mögötti udvarházhoz érkezik. Minden, ami a normális világhoz kötötte, a kapukon kívül marad, és egy ördögi játszma veszi kezdetét, ahol a tét az életben maradás.
Nemzet: francia
Stílus: thriller -
Dean Winchester #59862 ha dobozba kapod akkor tuti nem bontják fel :D -
xxxpaulxxx #59861 Magasfeszültség
Nah ezt is megnéztem végre... ez fasza volt!
Jó kis klasszikus slasher horror, de szerencsére nem úgy kezdődik, hogy néhány fiatal elakad az autójával és amikor segítséget kérnek, akkor jól megtámadják őket... Haleluja! Jah várjunk csak... hát persze, mert ez francia horror;) Aztán hopp... a végén egy csavar... amire még közben is persze rájöhet az ember... de nekem csak azért jöttek le már közben a dolgok, mert... TESÓM BEJÖTT ÉS ELSZPOJLERKEDTE AZ EGÉSZET... hogy baszná meg:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!-Ez mi?
-Magasfeszültség
-Jah az az, amikor a csaj skizó... az jó film
8/10 -
xxxpaulxxx #59860 Az én barátnőm miért nem ilyen, hogy tetszenek neki az ilyen durva dolgok??? Tanítsd már meg, nem messze lakik az alsógödi vasútállomástól:P:D
De van egy olyan érzésem, hogy a durva filmeket örökre egyedül kell néznem... vagy max majd a gyerekeimmel=( -
szerintem arra gondolt hogy ez egy 100 éves történet már, tehát nem újdonság :) -
13
Hát ha vége nem lett volna ilyen idétlen, akkor több pontot kapott volna..
6/10
Kiváncsi vagyok a magyar postán ki merne pénzt küldeni)))
- Nekem két hete dobtak fel egy flaska gönci barackpálinkát, na azóta is lesem mikor jön meg....lehet csak részeg postást kellene meglesnem? -
...amúgyan a másik 13 c. film sokkal ütősebb és lélekbe maróbb, hamár eszembe jutott, inkább azt ajánlom
13 -
Sorold a hasonlókat, mert nekem kimaradtak, de akkot pótlom. -
hát tréler alapján roppant megnyerő, úgyhogy akkor ez lesz
-
Van most egy ilyen akció a corvin mozinál, ajánlom mindenki figyelmébe.
Személyenként 2 jegyet válthatsz ki, nem tudom, meddig tart. : )
link -
War of the words mint ujdonsag??? :DDD -
Skyline
War of the Worlds többször nézős volt a múltban és volt egy világsztárja illetve ujdonság is volt, viszont ez pont az ellenkezője. Túl sok a hasonlóság és kevés az egyedi ötlet, de mivel jó félék a zélien filmek, és a CGI is látványos volt és végig is lett izgulva egynek elment. Lesz folytatsá?! amúgy a vége érdekes, abból talán valami újat még ki is lehetne hozni, de hát vége lett amikor lényegében érdekessé kezdett volna válni és elszakadt volna a War of the Worlds storymásolásától. -
Jahá, én meg mán asszittem más sztoriról beszélünk-e. :D -
A lyukas mellkasu idegen az Alien elejen az urhajoban, ahol a tojasokat a legelejen megtalaljak. -
Őőőő, ki az a space jockey??? -
sandor8206 #59849 most tökmindegy, hogy marhaság-e vagy sem, ez egy "hír" volt amit szinte minden filmes site, blog lehozott, miért az index maradt volna ki? mondjuk eléggé le vannak maradva mert kb. egy jó 2 hónapos pletyka volt -
Nem mondom, hogy O talalta ki, hanem hogy aki ilyen marhaságot bevesz, lefordítja es kiposztolja az nem normális -
sandor8206 #59847 nem a kollága találta ki, hanem kikerült a netre egy script, amit a stúdió levetett gyorsan (lehet fake volt, de elég gyorsan lereagálták)
abban szerepelt az, hogy space jockey aki terraformál bolygókat és van neki két emberi rabszolgája és szaporítani szeretné őket (telepatikusan kényszeríti őket a sex-re), de mivel azonos neműek (neki erről fingja sincs) ez nem jön össze neki -
xxxpaulxxx #59846 Ha szereted Robert Rodriguez sajátos, sokszor gúnyos stílusát, akkor 8/10... ha viszont komolyan veszed, akkor 3mas se... de nekem nagyon tetszett, ugyanis Rodriguez az egyik kedvenc rendezőm:) -
A tisztelt kollega tuti nem koNplett
"...az előzményfilm főszereplője az ormányos Space Jockey lenne, aki terraformálásra használja fel az Alieneket, és közben telepatikusan szexre kényszeríti az azonos nemű humán rabszolgáit."

-
135Ft? Azt hogy? vagy 1350 akart lenni? mert sztem elég lehúzás lett ott ennyiért 850 szerdai megéri bőven de am inkább elmegyek egy palaceba... -
ha jól emlékszem nekem volt a trágya :DDD -
Dean Winchester #59842 am kereső... sok mindent beírhatnánk a keresőbe és megvan a válasz :D
"szubjektív dolog, h kinek hogy tetszett"
hát ez bizony tényleg az :D pl. a cop out példa :D én kinyomtam míg másnak rohadtul bejött vagy ellenpélda a börtönös film amit a napokban javasoltam :D
nekem bejött míg másnak egy trágya volt :D -
Alul a keresőben ha beírod a címét nem kevés találat lesz rá.
Egyébként elég komolytalan volt de annál szórakoztatóbb.
Egy mozizást megér... -
*kritikus filmélményÉre -
így van, és itt egyszerre kaphatok több választ : D pontokban megnyilvánulva
(imdb-t már néztem, mielőtt azzal jössz) -
"amúgy sem szeretek kritikus filmélményre alapozni"
akkor minek kérdezed meg, hogy kinek hogy tetszett? megnézed, aztán eldöntöd, h jó-e vagy nem. szubjektív dolog, h kinek hogy tetszett, attól még lehet jó film, ha vkinek nem jön be, vagy éppen ellenkezőleg. -
amúgy meg miért ne tehetném itt fel a kérdést? erre való a topic 
Tegnap Kill Bill 2 20adjára és 10/10
Isten városa 9/10 -
engem az nem érdekel, jobban szeretem ezt a témát nézegetni, itt nem csak elfogultak írnak (a film topicjával ellentétben -főként-), a kritikák pedig tele vannak spoilerrel, és amúgy sem szeretek egy kritikus filmélményére alapozni, de köszönöm ezt a segítőkész és roppant elmés választ.
többieknek viszont köszi tényleg -
6-7 pont simán -
kereső, és topikja is van. -
6,5/10 -
A Machete-t, ha látta valaki, pontozza már nekem, mert lehet, hogy a 135 ft-os corvin mozi jegyet, arra lőnénk el : D -
en is. -
Dean Winchester #59830 azért mert neki tetszett azért miért lenne már ökörség? :S
-
én egyszer részegen a 3.-at
de azt mondta valaki, hogy az az 1. szóval hatványozottan nem értettem semmit :) -
Egy Harry Potter-t sem láttam még :D