Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pont most olvastam ott én is 😄
Tyler1
most nézem h a hsz-ed még a napiszarosoknak is tetszett<#idiota>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Bulykin
hmm..az lehet

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

macselek
Nincs több képregény, szóval max ha õk írják meg a történet folytatását. (jó szar lenne az)

Tyler1
egy folytatás már csak rontana az eredetin

zaki
Inglourious Basterds

Itt is fejezetekre van a film osztva (6 asszem), de sorrendben van, szal nem úgy, mint anno a Ponyvaregény. Az elsõ 2 fejezet istenkirály volt, aztán kicsit leült a film, sok párbeszéd volt szokás szerint, ami néha kezdett ellaposodni, de aztán beindult újra a dolog... Picit pörgõsebbre számítottam, persze nem Kill Billre, de így is tetszett... Christoph Waltz Hans Landa szerepében nagyon jó volt, ráadásul 4 nyelven is beszélt a filmben (francia, német, angol, és olasz) <#eljen>. Zene marha jó volt szokás szerint.

8/10, ha a Ponyvaregény 10/10-es.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Skalpolás rulz 😄

Bulykin
ez igaz, de akár folytatni is lehet<#vigyor3>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Tikal
a történet kerek...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bulykin
Watchmen
engem meggyõztek, nagyon tetszett!
van e már hír a folytatásról? lesz e egyáltalán?😄

Ams
Full Metal Jacket

Nagyon átadja a háborús/kiképzõs érzést.

"I bet you're the kind of guy that would fuck a person in the ass and not even have the goddamn common courtesy to give him a reach-around. I'll be watching you."

😊))))

10/10

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

CSOCSO
Blindness

haaaaaaat... ez is kisse gagyibb volt mint amire szamitottam. A film nem arrol szolt hogy megvakultak az emberek es miert es huha es retteges.. hanem arrol, hogy megvakultak es kesz! Tudni nem kell tudni, hogy miert de most akkor nezzuk, hogy mit csinalnak vakon. Es ennyi.. HURRA

Voltak erdekes reszek, voltak dolgok amikre nem gondoltam volna, pl hogy mekkora dzsuvat lehet okozni ha az ember megvakul.

Happening jobb volt
Blacksheep333
One Flew Over the Cuckoo's Nest

Sokan dobálják itt mindenféle filmekre a 10/10 -es értékelést, miközben a egyesek igencsak nem érdemlék meg. Ha a TDK 10/10, akkor ez minimum 11/10

10+ / 10

Az operációs rendszeren is túl...

AntiHero
<#levele><#zavart2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Szabi84
Ez érdekes volt.

A Jurassic Parkos jelenet nem ugyanott van mint a Lost?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

birdo
Csak az elõzetest láttam.....tényleg yó ?

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Montanosz
Adventureland
Semmi különös, csak Dawson's Creek megöregedett rajongóinak csináltak egy filmet))))
1987-ben játszódik és nagyszerû zenéket hallhatunk.....

Poltergeist
Ma már nem ütött nagyot, de annak idején körbejártam a házat hogy mi az a mocorgás.....

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Dynamic
Rear Window (1954)

Végre megnéztem a nagy klasszikust, ami az imdb 100-as listáján a 16. helyen tanyázik. Mai szemmel nagyon "lájtos". Természetesen nem az effektekre gondolok. Az alapötlet nem rossz(Egy fényképész a törött lábával otthon ül. Unalmában a szomszédokat "kukkolja" az ablakán keresztül, míg egy nap különös dolgot vesz észre a szomszédnál és gyilkosságra gyanakszik.), de a történések, a fejlemények egyáltalán nem csigáztak fel és nem éreztem izgalmasnak, a feszültségnek meg a szikráját sem. Sõt megkockáztatom, unalmas a film. Hiányzott belõlem az az érzés, amikor egy jelent közben azon agyalok, hogy ez vajon miért történt. Ezt nem lehet arra fogni, hogy 50 éves alkotás, hiszen számtalan krimi van Agathe Christie-tõl Conan Doyle-ig, amelyek elõbb íródtak és önmagukban mindenféle hitchcock-i látásmód és egyedi operatõri munkát nélkülözve kellõen izgalmasak és misztikusak.
Nehéz egy régi filmet reálisan osztályozni, de ha csak a sztorit nézem:

4/10
Pipör
Bunyó: Mindig is szerettem a verekedõs filmeket,de ez most szerelem,dráma,verekedés kb ebben a sorrendben sztem 10/9
A színészek lehettek volna jobbak is de legalább a zene passzolt a filmhez

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

stargatelost
mindenhova beírod ezt azzal jó lesz?

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tyler1
szted emberi lény leszólhatja???<#hehe>
csak azt mondtam h van akinek elég annyi h körbepörgõrúgást lásson 😄 slámdágmilionert meg nem érti

Montanosz
nem vagyok oda a hindi filmekért, de ez kivételesen tetszett.

Sir Quno Jedi
Most leszóltad-e Csákknorriszt! <#wilting>

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tyler1
sztem nem is értette meg a lényegét! neki inkább egy Chuck Norrison értelem nélküli akció való. de ez tetszik h a "sztori bugyuta, nem indiába illõ" xDDD sztem térképen sem látta még azt az országot, nem h tudja milyenek ott a körülmények.

Zephyr Retiring
már bocsi, hogy ezt kérdem, de megnézted te egyáltalán ezt a filmet, vagy csak a tartalmát olvastad el, és levontad a következményeket<#conf>

ugyanis láttam már pár oscar-os filmet (gondolom ezzel nem vaok egyedül),
volt közte sok, ami nemhogy több, de még csak 1 oscar díjat sem érdemelt volna..

no ez pediglen egy olyan film, ami igenis megérdemelte a díjat, mert minden megvan benne, ami egy jó filmhez kell:
akció, dráma, humor és persze a szerelem..

megértem, ha ez nem a te világod..gondolom valami pszichopata horror neked jobban bejön..<#vigyor5>

mindezek fényében, neked mégcsak véletlenül sem ajánlom jack nicholsonnal és morgan freemannel a bakancslistát..

..viszont mindenki másnak igen, aki szereti a humort (ha néha fekete is) a látványt, s az emberi érzéseket felvonultató filmeket..<#papakacsint>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

edios
Elõfordulhat, hogy picit túlértékelték néhány helyen a filmet, de a te beszámolódból maximum a Magyarországra vonatkozó rész közelíti meg csak egy kicsit is a valóságot.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Shep
Sword of the Stranger

Hát ez valami eszméletlenül jó, ármány, árulás, hûség, régi szamurájfilmeket idézõ véres küzdelmek. Gyönyörû zene és látvány egyszerûen csodálatos az egész. A vadóc kisfiú és a kiégett szamuráj egymásra találása pedig egyszerûen nagyszerû.

9,5/10

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Megtorló - Háborús zóna (Punisher: War Zone)
idegbeteg aberrált agyament mészárlás az egész film, mindenkinek szétkúrják a fejét valamivel... az elõzõ Frank Castle nekem jobban bejött, bár ez meg jobban hasonlít a képregénybelire, összességében nem egy rossz film, csak bírni kell gyomorral
10/7,5
Mr Csé
slumdog millionare 3/10

a történet három cigusról szól akik rém ellenszenvesek és büdösek india most ugy látszik a filmben mint amilyen budapest lessz 20 év mulva
a három cigus azt csinálja amit magyar honfitársaik lopnak csalnak hazudnak folyik a nyáluk és vigyorognak végig . a sztori bugyuta nem indiába illõ ,viszont szépek a képek meg jo a zene ez kapott oscar-t?
ahogy gordon gordon ramsay mondani szokta ez egy szar!

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

ProGabe
az elsõ nem is lesz moziban, a második meg csak szeptembertõl

casshern: majd utánanézek, mert plot alapján eddig csak egy nagy katyvasznak tûnik

moon 44, the 6th day, Screamers: The Hunting...
elsõt nem láttam, másik kettõt igen, de már nem vagyok oda a B-kat filmekért :\

Sunshine: természetesen láttam

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Becstelen Brigantyk

Hmmm... A zene kiváló, a történet szuper, a szereplõk is remek alakítást nyújtanak. Eli Roth-nak a szereplése is olyan betegre sikerült egyik másik jelentben, mint amilyenek a filmjei. Mike Myers annyira meg volt maszkírozva, hogy szinte alig lehetett felismerni.

Egyetlen hibát tudnék felhozni: rettenetesen hosszú, néhol már unalmas párbeszédek, szövegelések. Szerintem egy órát meg lehetett volna spórolni, ha kissé megkurtítják a szövegeket.

No meg hát a felirat minõsége!!! Mikor tûnik már fel valakinek, hogy a világos háttéren igen nehéz elolvasni a fehér betût?

Összességében: 9/10
[HUN]Crassus
,de az Informers-tõl még mindíg nemtérek magamhoz😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
most láttam 10-es!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

zaki
moon, district 9 az újak közül... mind2 film már top250es

Tyler1
Bunyó
Az egyik kedvenc mûfajom a verekedõs filmek, bár ritka a jó alkotás, és tudom h nehéz ilyen filmeket jól összehozni, de aki érti a dolgát az jó filmet tud csinálni. Ezek alól a Bunyó kivétel, mégpedig a baszott drámai hangulatával, ami nem engedi élvezni a filmet. Az egész film abból áll h lelkileg megviselt emberek lebiggyeztett szájjal beszélnek a semmirõl. Szószerint a semmirõl, mert a párbeszédek vmi kurva gyengék lettek, értelem nélkül. Ehhez persze kellenek kiváló színészek is, mert abból aztán akad bõven(nem csodálkoznék ha télleg ilyen bronxi vagy manhatteni embereket szedtek volna össze az utcákról).
A verekedéseket megoldották technikusok nélkül is, az operatõr kiválóan rángatta a kamerát úgy h semmit ne lehessen látni.
Szóval a film egy baszott letargikus, szétdrámázott, de bunyóról szóló film, amit úgy elfelejtenek, mintha soha nem is létezett volna.

Zephyr Retiring
mán hogy ne lenne cimbi<#ravasz1>
tudtommal mindkettõ pasi, nem<#hehe>

ezt leszámítva, valóban semmi..

ja, és még talán annyi: mindkettõ 20.századi színész<#nevetes1>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

szintén olvastam
jaja nem rossz
SötétBarom
Sunshine, ha még nem láttad. Nekem nagyon tetszett.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tyler1
én is olvastam vmi filmes portálon ilyesmit, szal igaz lehet 😄
sõõõt tv-be is volt, bár ott kihagyták az okádós részt 😄😄😄

Montanosz
immortel-t épp most ajánlottam)))
de ami eszembe jutott: moon 44, the 6th day, Screamers: The Hunting...

Easy virtue
Afféle angol szórakoztató vígjáték. szerintem Woodhouse-nak is tetszett volna. Tényleg semmi különös, egyszerû romantikus komédia, de olyan mint a Death at a Funeral, csak azon veszem észre magam hogy újra látni akarom))).....

PetruZ
A Babylon A.D.-t majd remélhetõleg érdemes lesz - amint kijön a rendezõi változat, ugyanis a mozis egy totál értelmetlenre vágott kalap sz*r.
Ez a bebaszás simán elképzelhetõ...

Én azt olvastam valahol (nem a blikkben), hogy Pitt nem is emlékezett rá, hogy aláírt Tarantinonak erre a szerepre, hiszen akkor durván be volt állva <#vigyor3>

Na megyek! Moziban Brigantyzni <#gonosz1>
casshern-t láttad már?
Nem feldolgozás. Annyi közös, hogy mind a kettõ II. világháborús, na meg a cím. Semmi más.

Az ostoba torrent hozzászólásokra meg nem kell adni

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

ProGabe
érdekes egy film, az biztos

valaki ajánlhatna nekem valami látványos sci-fit! igazság szerint már hetek, talán hónapok óta vágyok valami földbedöngölõ, nagyon látványos filmre. nagyban nehezíti a dolgot, hogy valami olyanra, amihez még nem volt szerencsém

Terminyátor 4-et már megnéztem múlt héten, a negatív kritikák megtették a hatásukat: nagyon jól szórakoztam 😊 az elvárásaim a béka segge alatt voltak, bõõõõõven túlszárnyalta azokat, de csak elõételnek volt jó

ne kelljen már várnom dec 18-ig, hogy kielégítsem ez irányú vágyaimat, pls. segítsetek! 😊

Aeon Flux, Babylon AD, ezeket pl. még nem láttam, de úgy tudom nem is érdemes megnézni ezeket

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mflex
nem olvasok blikket...

What about the forests?

Bulykin
Immortel az jó film<#eljen>

Montanosz
Ahogy néztem az Avatar trailerét egybõl a IMMORTEL ugrott be, abban láttam ilyen szép képivilágot. Remélem a sztori is méltó lesz....

zaki
ha a blikkben olvastad, akkor tuti igaz <#gonosz1>
szerdán megyek én is megnézni, már várom 😊
amúgy feldolgozás a film?
mert van egy 78as Inglourious Basterds is...
persze nagyon nem érdekel, hogy az-e, csak láttam pár torrent hozzászólást, amiben egybõl lehúzták Tarantinot ezért 😄