106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • [HUN]Crassus
    Atyaég!
  • [HUN]Crassus
    wow!

btw honnan informálódtok az új trailerekről?
  • ROCKnROLLA
    meglásd fiam, a legnagyobb film lesz :DD
  • Tyler1
    jézusom, az első az mi? Machete 2 homemade version? :) meg ennél rosszabb kecsap véreffektet, már nem nagyon lehet produkálni :D
  • ROCKnROLLA
    hát érdekesnek ígérkezik..

én 2 filmet várok, de halálra :D

ŐT
    meg ŐT
  • tigeroo
    mert bonyolult, a 2 főszereplőről nehéz eldönteni hogy akkor most melyik a protagonista, melyik az antagonista, sajnos nem egyértelmű, sőt több tényező van ami befolyásolja a dolgokat, mint például a sors, időbeliség, véletlenek... elég sokminden egyensúlyozgat a filmben az igazság/hazugság vékony vonalán...

nembeszélve a morális és erkölcsi kérdésekről (szemet szemért elv, a cél valóban szentesíti-e az eszközt)
  • ProGabe #60066
    nem szeretem, amikor valaki nagyzol és odaköp valami ilyesmit egy trailernél: "megvan az adott év Oscar-nyertese", de ez esetben egyet kell értenem azokkal, akik így éreznek

• ROCKnROLLA
    és miért baszott főőő? :D isten egy film sztem
  • Tyler1
    Hülye a hasonlat :)
    Azért néztem meg mert kíváncsi voltam, és minden filmnek adok esélyt, még ha tőlem távol áll is a műfaja, mert tudod akkor tudja, az ember felállítani a jó és a rossz közötti határt, ha ismeri mindkét oldalt.

Ha majd egyszer megnézel egy szar filmet(mert gondolom te csak a legkitűnőbb darabokkal kényezteted magad), akk tedd fel magadnak is ugyanezt a kérdést :)
  • Shep
    Hát akkor minek nézed? Nem szeretem a virslit hát nem eszem meg, ennyire egyszerű :)
  • Tyler1
    az a helyzet, h ez egy buzi műfaj. ennyi.
  • tigeroo
    törvénytisztelő polgár

atyaég...

főbaszott ez a film :D
  • Shep
    Ilyen apróságokon te még fenn tudsz akadni? Egyébként szerintem egyszeri szórakozásnak tökéletes volt az a film. Persze ehhez is tudni kell, hogy mit is várhat az ember az adott filmtől és hát valljuk be sok ember ezzel nincsen tisztába és utána jönnek az olyan dumák ,hogy az Expendables szar, mert gagyi a történet. Ja hát apukám ez egy ilyen műfaj, történet faék, akció meg dögivel. Antal Nimród is megmondta, hogy sokan egyszerűen nincsenek tisztában azzal ,hogy az adott műfajtól mit is lehet elvárni. ( igazat is adok neki)
  • Tyler1
    The Boys Are Back(magyar címe nevetséges)

Igazából semmi drámai hatást nem ért el nálam, viszont rettentő unalmas volt. Ha pontozni kéne, akkor olyan 3 pont körül mozog, de soha a büdös életben nem akarom többet látni.
  • bcrics
    The torture 2010

vki monnya már el mi is a vége,nem értem,nem értem

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szóval nem azt a faszit kínozták meg akit akartak,azt a fickót a végén elfogták a rendőrök.,de mi a fenéér akasztotta fel magát ez az adócsaló ember és mit keresett a kezében a bűnbánó levél,mikor semmi köze hozzá?...vagy skizo téma van vagy mivanmáá:D
  • Montanosz

""...Azt már meg sem kérdezem, hogy került magyar varázsló Merlin mellé, nyilván a honfoglalók egy része, disszidált Camelotba a besenyők elől...."

OFF
    ...na ezen a történelmi hiányosságon ne csodálkozz, nekem van vagy 12 magyargárdista ismerősöm, szerintem mindegyik megbukott általános iskolában mert mindegyiket nekem kellett felvilágasítanom hogy a Aba Sámuel néven volt zsidó származású királyunk is, valahogy egyik se tudta(((
    ON
  • Tyler1
    A varázslótanonc

Na menjenek a....hát mi volt ez?
    Ilyen nevetséges filmet is ritkán lát az ember. A Bűbájos boszorkák ehhez képest Mátrix. És mi a rákért kell minden idióta, kibaszott filmben a főszereplőnek, egyetemista hülye gyereknek lennie, aki végül megkapja a suli legjobb nőjét? Tököm kivan már a hülye sablonokkal, évek óta azt kell nézni, h a suli lúzere, mekkora király lesz.
    Azt már meg sem kérdezem, hogy került magyar varázsló Merlin mellé, nyilván a honfoglalók egy része, disszidált Camelotba a besenyők elől.

Egyszóval kitörölném ezeket a filmeket az univerzumból, meg aki ezeket kitalálja, azt is.
  • Gurren
    a gyerekek ruhájára már megvan a válasz
  • kastil
    És mi van a gyerekek ruhájával? ha jól emlékszem végig ugyan az álmában is és a végén is, ráadásul ugyan úgy látja a gyerekeket, ahogy az álmaiban, ez meg a véletlen, vagy a jövőt is látta? Szerintem nem volt valóság..
    Mellesleg rohadt felesleges ezen vitázni, nem mutatták, hogy eldőlt, szóval lehet rajta vacilálni ítéletnapig, csak egy film.
  • kastil
    Ez kell nekem is
  • Gurren
    tanuljon meg olvasni
  • Dean Winchester
    de havernak szinkronosan kéne :D
    am köszi :)
  • ROCKnROLLA
    itt a film torrentje: http://btjunkie.org/torrent/The-Damned-United-LiMiTED-DVDRiP-XviD-ALLiANCE/435821c5bd470018b397775ba81d9926acadb8773132

ez pedig a hozzá passzoló feliraté: http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/3553583/the-damned-united-hu

;)
  • Dean Winchester
    valaki nemtudja honnan lehetne leszedni a
    Az elátkozott Leeds United című filmet ?
  • mark oh
    ezzel a filmel most mi van?mert sehol nem találom és az előzetes nagyon jó

trailer
  • Shep
    A két Stallone film nem rossz, de valahogy nem az igaziak egyik sem egy Dredd bíró, vagy A Pusztító na :). DH4 tényleg jó de a 13+ azért ott is érezhetően negatív irányba terelte a filmet, bár még így is az utóbbi idők egyik legjobb akciómozija.
  • Totti5
    Azért az új Die Hard, Rambó vagy The Expendables is jó lett és odafér ezek mellé, persze ma valahogy sokkal kritikusabb a közönség, és inkább a fika megy.
  • Shep
    Hát igen a 90-es évek közepén még tudtak jó akció filmeket csinálni ma már szinte csak DVD-n lehet 1-2 jobb darabot kifogni.
  • Totti5
    Pusztító meg még alapabb alapmű, egyik nap volt a tévében, hiába látja az ember 2 havonta mindig a tévé elé szegezi:D
  • Prof William
    Nagy kedvencem nekem is csak sajna a TV évek óta "a gyerekek védelmében" szénné cenzúrázva adja le ezt a filmet aminek az élvezeti értéke kb a 0-val egyenlő filmélményt nyújt.
    Még jó hogy megvan DVD-n.

Ugyanez igaz Pusztítóra is ami ( szerintem ) szintén egy kellemes film.
  • Totti5
    Örök klasszikus, amin nem fog az idő sem. Cage egyik legjobb filmje a Fegyencjárat mellett.
  • CSOCSO
    egyetertek. kedvencem nekem is. Egy az egyben be lehetett volna helyettesiteni metal gear solid filmnek. Sneak mint oreg ember akit regen eltuntettek es most kerik a segitseget. A zene is tiszta MGS.
  • Shep
    The Rock (A Szikla)

Hát ez még mai szemmel nézve is a legjobb akciófilmek egyike. Jó zene, korrekt történet, látványos akciók nem telenyomva CGI-vel, ráadásul ugye ez még nem a 13+ os érában készült tehát vér is de csak pont annyi amennyi tényleg kell egy jó akciófilmbe.

9/10
  • Prof William
    Én is arra értettem. Már csak azt sajnálom hogy DVD-n és nem moziban láttam. Ott hogy ütött volna...
    Miért nem néztem meg eddig ezt a filmet?
  • SötétBarom
    "ez a rész" gyakorlatilag a film maga :DDD
  • Jim Morrison
    jol megcsinalta a vidit :D
  • Prof William
    Az tuti hogy bitangjól meg volt csinálva ez a rész. tuti megnézem még legalább 1-2 szer de most már másokkal együtt.
  • vg
  • Tikal #60034
    akkor nem értem álmában miért nem tudta soha felidézni az arcukat... pedig többször is felbukkantak
  • Jim Morrison

#60032:nem