106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Montanosz
    Takers

Ja na, ez tényleg jó volt nem olyan uncsi mint a Town.
    7/10
  • vg
  • Tyler1
    nagyszerű! akk fogjátok meg egymás kezét, aztán keresgéljétek a hasonmásokat! na puszi
  • Nagydög
    Detto.
  • vg
    Nekem a közel 10 éves reggem mellé kurvára kell egy álreg... idióta.
  • Sir Quno Jedi
    Ha adsz ingyenjegyet (akkor azt is eladom, vagy eldobom)! :D
  • Nagydög
    Melle. Csak erre jartam, es egybol beled utkoztem. Nem baj, ha az ember belekeveredik, mi az, amit leirva latott, es mi az, amit mar maga ertett bele. Elofordul. Csak nem kell nagy arcot kerekiteni hozza.
  • stargatelost
    Takers (2010)

Aki látta a The Town-t, ezt is nézze meg. Ugyanolyan rablós, csak izgalmasabb, pörgősebb! Sokkal jobban bejött. És ilyen jól megrendezett lövöldözéseket sem sokszor látni.

8/10
  • arnold27
    Üvegtigris3!!
    Tnap láttam a WestEnd-be a bnőmmel. Mindkettőnknek nagyon bejött. Sztem jobb sokkal mint a 2. Nézzétek meg Lali papát:)))
  • Tyler1
    örülök, h megtaláltad az alreged, taps, taps!
  • tigeroo
    megaagy

hát nemtom kinek szánták, melyik korosztálynak...

a szerelmi (fő)szál teljesen megvolt kutyulva, de a körítés olyan 10éveseknek szól.

állandó szarszag és 1-2 jó pillanat halmaza.

• Montanosz
    Légihíd

ritkán mondom egy német filmre hogy jó, de ez a maga 3 órás hosszával sem altatott el))
    Az 1948-49-es berlini légihíd elég fehér folt volt a tudásomban, ez a film pótolta, és még azt is megtudtam ki találta fel a hamburgert))
    Hát az amcsik tényleg heroikus küzdelmet vívtak, patt helyzetbe szorítva sztálint))

7/10
  • Nagydög
    Akkor most kozzetennem, hogy nem o a hulye, hanem te.
  • tigeroo
    unalmas, mindig ugyan azokat a színészeket látni a moziban kb. hasonló a helyzet mint a szinkronnal mo-n (miért nem lehet noname színészekkel felmondatni? azt értem hogy vannak olyan ikonok akiknek a magyar hangja mindig ugyan az, na de már feláll a szőr a hátamon ha meghallok vmi jó csajt ugyanazzal a tinihanggal évek óth)h
  • Sir Quno Jedi
    Látarlanban.

fizetnék érte hogy ne lássam/10
  • viizo
    Üvegtigris 3

Az első a maga idejében nagy kedvenc volt, az év magyar filmes meglepetése, 2szer néztem meg moziban. A másodikat hang nélkül, a sokak számára emlékezetes botrány idején láttam, az _nagyon_ nem jött be, óriási csalódás volt az első után.

A harmadikra tegnapelőtt majdnem véletlenül ültünk be, mást akartunk megnézni, de azt pont nem adták abban az időpontban, amikor mentünk. Az első 5 percben még kényelmetlenül feszengtem, hogy itt vmi borzalmasan gagyi katyvasz kerekedik, de végül szépen lassan egészen nézhető film lett.

Csuja Imre (Csoki) zseniális alakítása és beszólásai nagyon sokat dobnak a 3. részen, ami kicsit más lett mint az eddigiek, de valószínűleg épp ezért lett egy helyenként kifejezetten szórakoztató mozi.

Néhol már majdnem sok trágársággal, néhol gagyi forgatókönyvvel, mégis élvezetesen.

10/7
  • vg
    Igen, én a év szövege és a szőke okj-s végzettségű lúzer...
  • vg
    Jah, csak a két film közt van egy kis különbség, márpedig, hogy észre lehet venni a trükköket. Én itt nem vettem észre, ennyi.
  • Tyler1
    a hülyeségedről beszélek! ezután már nem csodálkozom, h azt sem fogod fel, mire válaszolok.
    de tudod mi? idézem újra, mert sztem az év szövege díjra esélyes: "hogy miként találtak két ilyen egyforma színészt az ikrek szerepére"
  • Hegi90
    hangulat megvan, de miről is fog szólni?
  • vg
    Te miből beszélsz? A filmben 1 ember játszotta a két testvért, nem tudsz olvasni???
  • Dean Winchester
    nekem is ez jutott eszembe,hogy akkor is kurva jól megcsinálták :)
    de a replikáns-t is előhozhatjuk példának
    57.másodpercnél a lényeg :D

• Blasta
    Bonusz kérdés: vajon Van Damme-nak van egy titkos ikertesoja vagy már 1991-ben sem jelentett problémát egy színészt két szerepben mutatni?
  • CSOCSO
    'sztakurva egy-ket ember annyira sotet, hogy fingom nincs mikent nonek fel es maradnak eletben a mai vilagban :D:D:D

a masik felenek meg olyan izlese van hogy ala pontoznak mindent........... kiveve par filmet ami meg mas nem bir elviselni.
  • kastil
    bohóc :(
  • kastil
    csak egy percet adj
  • Tyler1
    te nagyon sötét vagy. biztos nincs ilyen testvérpár a 300 milliós Amerikában, INKÁBB keresnek 2 egyforma embert, mert az könnyebb. hát haver, ehhez csak gratulálni tudok.
  • vg
    Igen, tele van a világ 2 méteres izomhegy szőke ikrekkel, akik ráadásul A kategóriás színészek is! Omg! Ki is a hülye?
  • Tyler1
    "hogy miként találtak két ilyen egyforma színészt az ikrek szerepére"

omg! okj-s szőkenő vizsgát leteheted! arra nem is gondoltál, h esetleg egy IKER testvérpárt kérhettek volna fel a szerepre?
  • sandor8206
    Megaagy

nem tudom miért de a pixar (ott se mindegyik) animációkon kívül nem tudott egyik se jobban megfogni, ez sem 5/10
    azokon nevetek, ezen nem, karakterekt is mintha ott jobban eltalálnák, jobbak az ötleteik
  • vg
    Social network - A közösségi háló

Egész jó film volt, néztem volna tovább, bár a végén olyan volt mintha fogyatékos lett volna hirtelen a srác miközben nyomkodta a fizetést... :) A filmben végig azon gondolkoztam, hogy miként találtak két ilyen egyforma színészt az ikrek szerepére, és alig hittem a szememnek amikor megláttam az imdb-on, hogy azt 1db színésszel csinálták meg. Egyáltalán nem vettem észre, nagyon állatul megcsinálták.
  • Tikal #60121
    Knight and Day

a 40. percig bírtam... 4/10? talán kicsit sok.
  • Bulykin
    Tortured
    hát ez nem kicsit odakúr
    nagyon tetszett a vége, meg úgy összességében az egész
  • wesker24
    Az eredetihez képest a remake egy hulladék nekem nem jött be !

Akkor már inkább Jason ! xD A péntek 13 remake egész jó lett !
  • wesker24
    A 7 rész már tényleg marhaság volt ! De nálam a 6 rész a legrosszabb !

De hát Izlések és pofonok ! xD
  • Dean Winchester
    na ez spoiler volt a javából :DDDDD
    mind1 , majd lehet megnézem az eredetit is h tudja viszonyítani..
  • Shep
    A 6-ban halt meg, a 7 csak ilyen baromkodás volt. Egyébként a 6. szerintem az egyik legjobb rész de hát ugye ízlések és ...
  • wesker24
    Szinte semmi mivel freddy halhatatlan ezért csak a 7 rész végén halt meg elvileg ! Amugy 1-3 rész Epic 4 rész elmegy 5 rész szódával 6-7 rész hulladék !
  • zaki
    úúúú de jó a logóóód, aaaaaa, naggggyon kemény vagy :D
  • Dean Winchester
    rémálom az elm utcában - 2010
    sztem elég fasza lett csak picit érdekes,hogy a fenébe nem emlékszik 1 ember az ovódatársára?
    am fasza :D eredetit nem láttam szóval nemtudom abban mi lett Freddy vége :D