106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
crankből első rész fun volt, a 2. meg valami ultraszánalmas szerintem. -
:OOOOOOOOOO
-
A készítők szerint idén nem, leghamarabb jövőre.
-
Csaba007 #60677 Szerintem soha... -
off:
crank 3 nem tudjátok kb mikorra várható?
on -
True Grit (2010)
Hát ez valami hatalmasan jó film, nem pörgős nem akciós de valahogy mégis magával ragadja az embert a történet. A kislány pedig valami eszméletlen jól játssza a szerepét. Igaz ugyan ,hogy én nem ezt vártam (a régi feldolgozást nem láttam) de ennek ellenére jól szórakoztam.
9/10 -
van neki :D amúgy nekem is bejövős :D -
bezon bejövös))
kéne neki egy topik)) -
Attól azért messze van, de jobb, mint a cam.
Én sem bírtam, hát lekaptam. Ez film (127ó) simán 10/10. Full HD-ben, meg 11-et is ér majd! -
Dean Winchester #60671 thx -
parancsolj -
Dean Winchester #60669 127 hours-hoz ha valaki tud adjon már egy feliratot :D
innen próbáltam leszedni de olyan béna vagyok h nem sikerül :S -
Utódomra ütök
Aki szereti Ben Stiller féle filmeket, az most sem fog csalódni, nagyon jó lett ez is, mint a korábbi részek! :D:D
8/10 -
Megnéztem az első részt, jó lesz ez. -
na eztet meghesszeljük
Summer Glau -t mi is szeretjük :)
+1 fotó mert belőle sosem elég :D (Wolovitz cseszteti éppen szegényt :D)
-
Dean Winchester #60665 nemtudom miért nagy kedvenc
sovány,nincs melle,nagy állkapocs ... :S nekem nem jön be (na jó egy icipicit :D -
A Good Year.
8/10
Nagyon jó film!
Nagyon jó hangulat.
Még ilyet! Sokat. -
xxxpaulxxx #60663 Mielőtt lemegy a nap
A Mielőtt felkel a nap folytatása... 9 év van a két film között... a történetben is ennyi telt el... a 2 szereplő ennyi idő után látja egymást... itt már kevesebb a romantika... ez inkább a "Mi lett volna ha..."
6.5/10
Spancserek
Komolyan mondom hálás vagyok az ilyen JÓ vígjátékokért.:D Nem azt a tipikus gagyi romantikus foshalmaz vígjátékot kaptam... sempedig egy amerikai pitét.
Leginkább a Felkoppintva, Másnaposok és hasonló igényes vígjátékokhoz tudnám hasonlítani.
Imádtam, szarrá röhögtem magam és rohadt jó története volt:)
9/10 -
Buried
Hát basszus! WOW! Ez odacsapott! Kurvára bele tudtam élni magam, sajnos vagy nem sajnos. Reynolds nagyon jól tudta átadni az egész helyzetet, kezdve a semmitnemtudással, aztán a reménykedés blablabla... Kicsit félve néztem meg, hogy vajon mitől lesz izgalmas egy film ami végig egy koporsóban játszódik (megjegyzem, hogy a Fülkével is ugyanígy voltam, és nagyon nagyon tetszett az is), de egy percig nem unatkoztam. (Talán csak az 1. percben amikor reklám volt :D ) Mindenkinek kötelező!
9/10 -
Csillagakpuba nem ez nem volt:D kevertem a másikkal. Fireflyban ő volt a fiatal csaj, most már megvan:) őt is szeressük! -
Firefly-ban meg az Stargate-ben nagy kedvenc volt! Már csak miatta is belenézek hogy mi ez. -
vass17 #60659
Egyetértek, nálam is 10/10.
-
Éhség
Vhol olvastam, hogy nagyon durva börtönfilm, imdb-n is 7.6-on áll, na mondom fasza, ez biztos gecijó lesz. hát apám, ez a "film" jelzőtől is kurva messze van. Nem is tudom mi a szar volt ez, egy épkézláb párbeszéd is egyetlen jelenetben volt, de azt is a semmiről pofázták.
0/10 -
Itt már színészkedik is a kisasszony, vagy továbbra is csak néz bambán? -
The Cape s01e1-e02
Ez egy vacsi új szuperhősös sorozat, szuperpoverek nélkül. Egész faja az első két rész és az egyik főszereplő mindenki kedvence, Summer Glau:
-
tökmind1 ki írta :) amúgymeg rengeteg "celeb" saját kezűleg twitterel/facebookozik...stb.
Fresh Prince mozifilm jöhet! :) -
ennek örülünk de én nehezen hiszem el az ilyeneket hogy maga a színész írta inkább csak az ő nevében valami illetékes személy -
-
moziban elég jó minőségben nyomják. Azért szerintem inkább ott nézd meg. -
Orionk #60651 és jó minőségben le is lehet tölteni :)
mert pl. az üvegtigris3 az komédia, és megnézném, de nincs még jó minőségben
köszi -
Orionk #60650 Sziasztok !
Tudtok ajánlani, valami jó komédiát/filmet/ ?
Valami olyasmit, ami mostani film.
mostanában nem néztem komédiát, és ezért nem vagyok képben. :)
köszike
üdv., -
dvdscreen, semmi probléma a minőségével (nem egy 720p, de dvdrip szint simán) -
jó a szó tesó :D -
dvdscreen? -
viizo #60646 a 127 órát hogy nézi meg mindenki? vagy divxhuszárok értékelnek még csak vmi low quality-t?
[nagyon várom a filmet, de az itthoni mozibemutató még messze van, márc 3., és HD-ban sincs semerre] -
127 Hours
Ez odabaxott. Remek zenék, a fényképezése, kamerakezelése elképesztő, a flashbackek keveredése a hallucinációkkal pedig zseniális. Nem is tudok hibát felhozni.
10/10 -
baddeni #60644 Pompomsrácok 9/10 nagyon mókás film tökéletes kikapcsolódás, rég láttam ilyen tini csajozós filmet és ennyi dögös csajt :-)
RED 9/10 végre nem egy agyon CGI-zett kapkodó kamerás régi módi vicces akció film mindenkinek ajánlom , Bruce Willis még mindig nagyon ott van :-)
de szerencsés vagyok hogy két ilyen jó filmet láttam egymás után...
Scott Pilgrim vs The World 4/10 nagyon gyenge sőt ostoba film lett itt inkább csak az az érdekes ahogy vegyíteni próbálják a műfajokat esetlenül...
Kalapács 9/10 ismét egy nagyon király film kicsit elcsépelt a Rocy után ez a boxos alap de a főhős karakter nagyon sokat tesz hozzá és a kezdés rohadt erős főleg az eső 20 perc, mindenkinek ajánlom talán a legnagyobb meglepetés egy teljesen noname filmtől.... -
xxxpaulxxx #60643 Mielőtt felkel a nap
Kissé dizni volt, de mégis tetszett, hogy nem az a szokásos romantikus maszlag volt:)
Kellemes film. Aki vevő a kissé "komolyabb" romantikus filmekre, az mindenféleképp nézze meg:) -
127 óra
Egyelőre még nagyon a hatása alatt vagyok, de azt mindenképpen el szeretném mondani, hogy néha nagyon magunkba kell néznünk. Az apróbb problémáink, amik miatt mártírkodunk és sajnáltatjuk önmagunkat eltörpülnek egy ilyen horderejű dolog mellett. Egyszerűen elképesztő, hogy az embernek mekkora akaratereje is lehet amivel tényleg semmi sem lehetetlen. Az egész filmet inkább csodálattal néztem mint szörnyülködve. Hatalmas emberi tanítás volt amit már nem csak könyvek olvasása után raktároztam el magamban hanem vizuálisan is.
10/10 -
Shanghai (2010)
7/10
Meg kell valljam, rosszabra szamitottam, de kellemes csalodasban volt reszem. Teljesen rendben van a film.