106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • xxxpaulxxx
    Diaznál ugyan az a helyzet, mint Jaime Pressleynél... régen az is iszonyat jó nő volt... ok most se rossz alakra, de a feje iszonyat idegesítő... azok a gülü szemek... vááááá:D
    Viszont a kettő között az a különbség, hogy az utóbbi egy igen jó színész:D

Sose értettem, hogy Diaz miért van benne minden filmben... iszonyat idegesítő szerepeket adnak neki:S (vagy ez is csak a kinézet miatt van?:D)
  • Dean Winchester
    127 óra
    trailert most néztem meg és kurvára tetszik :D szép helyen játszódik nagyon szép tájakat mutat be... szóval nézős lesz ez 1-2 napon belül így elöljáróban 10/8at adok rá
  • Dean Winchester
    arra azt mondjak h kurvajó
  • Dean Winchester
    de miért? :D spoiler nélkül vmi infot rola h miért ilyen durva? am ez nem egy sima magyar film ? (de nem horror)
  • bexinho
    Tegnap bepörgettem 720p-ben az Insomnia-t, Nolan első ismertebb filmjét Al Pacino és R. Williams, illetve Hilary Swank kisasszony főszereplésével.
    (picit jobbra számítottam)

6/10

Mindjárt megnézem a "Carlito's Way" című 1993-as krimit, Sean Penn és ismételten Al Pacino főszereplésével :)
  • bexinho
    ...még szőke lánnyal szóba állni se!
  • Montanosz
    ...hát amikor átmentem a kisebbségi szomszédaimhoz akkor láttam hogy a nenő háttal nekem kavarja a bográcsoz, a másik kezével meg matat a melette levő vödörben....odahajoltam hogy megnézzem mit csinál, hát amint kavarta a bográcsot a másik kezével meg fojtogatta a vödör vízbe a kismacskákat.
    Na azóta sem bírok megenni egy cicát sem(((
  • Tyler1
    álom.net

legjobb magyar horror, megnézed és 1 hétig nem mersz kimenni az utcára.
  • Sir Quno Jedi
    Én a barátokköztet és a jóbanrosszbant akartam írni, de ez sem rossz.
  • viizo
  • tigeroo
  • Sir Quno Jedi
    Namost az már régen volt. De ha megnézed újra a képeket közelről, akkor látod, hogy a széles és vékony száját kb. 3x-osára vastagították nagyon erős sminkkel, a melleit (ami nincs neki) folyton dülleszti (szinte hanyat vágva magát), de így se sok látszik és még folytathatnám. AZ a nő mindig is csupa borda, kulccsont, szélesszájú, nyakigláb strucc benyomását keltette. Merthogy az is. Az idő pedig nagyon nem tett neki jót, mint általában a szikár embereknek.
  • FlyHigh
    Utóbbi pár év legjobb horrorjait fel tudja nekem valaki sorolni?
  • tigeroo
    a maszkban még jó nő volt pedig
  • Sir Quno Jedi
    Bikiniben KÜLÖNÖSEN nem izgató. Felöltözve még nem annyira feltűnően elrettentő (de).
  • PetruZ
    Knight And Day (2010): Tomkrúz és kamerondiaz, könnyű akciókomédia valami :ásít: technoblabla hülyeségről, de végül is nézhető - egyszer. Néhol eléggé elszállt, kilóg a lóláb a trükköknél, Diaz néni sem egy mai csirke már (még bikiniben sem túl izgató), de a szövegek általában okésak, nem annyira gázak. Mondjuk 5/10.
  • Montanosz
    You again

hát egy rakás ismer színész, épp az nézhetőség szélén, afféle családi mozinak jó

5/10
  • Dean Winchester
    tervezem a superman-t ujranézni :D
  • xxxpaulxxx
    és eskü igazad is van:D Azt is láttam és tényleg jobban tetszett, mint a Para 2:O
  • vg
    Paranormal Entity sokkal jobb, igaz Asylum cucc, de attól még állat jó ötletek vannak benne. Nekem jobban tetszett mint a Activity 2.
  • xxxpaulxxx
    Ha jót tudnak belőle kihozni, akkor csinálják... de áhhh... sajnos az biztos, hogy a legtöbb folytatás gagyesz lesz (kedvencem amikor ugye a színészek is teljesen mások az 1. részhez képest:D)
  • Dean Winchester
    bár én nem láttam de erre mondjak,hogy hiába lett faxa az első rész néha többet ér ha hagyják a filmet és nem csinálnak 2. vagy 3. részt
  • xxxpaulxxx
    Paranormal Activity 2...

Szar... sajnos tényleg az... az 1 sokkal jobban ütött... itt ugyan azt eljátszották, csak elnagyolva.
    Nah meg a vége... ugye aki az 1.nek a rendőrős verzióját látta az most vakarhatta a fejét:D
    szar... max 1x nézzétek meg, ha nagyon érdekel.
    Az 1. rész volt nekem olyan 7... ez viszont max 4/10
  • Shep
    Hát ezzel én is így vagyok, néhol számomra is unalmassá vált de összességében azért korrekt mű, bár nyilván ehhez az is kell, hogy valaki kedvelje ezt a műfajt.
  • Dynamic
    127 óra

Akkor én kivétel vagyok. Értem én, hogy igaz történet, értem én, hogy James Franco jól hozza az egyre kétségbeesettebb figurát, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy a figyelmem néha-néha nem kalandozott volna el, és nem ásítottam volna vagy kétszer-háromszor. Nálam max. olyan 7/10.
  • Montanosz
    Red Hill

A Taken óta nem láttam ilyen jó és egyedi hangulatú filmet.
    9/10

• SötétBarom
    Danny Boyle jó arc. Nálam a Sunshine is erős 9-es. A part is egy jóféle film, nem beszélve a trainspottingról.
  • Dean Winchester
    na neeeeeee már megint egy film amire senkise ad 8 pontot mindenki 9 ill döntő többség 10 :D na megnézem én is :D
  • Hegi90
    logó

Meg kéne nézni újra... vagy ötödszörre :D
  • Oszi
    True Grit
    Nagyon jó film végig leköt, zseniális párbeszédek és színészi játék.Jeff Bridges és Hailee Steinfield zseniális.

9/10

egy kis reklám a filmes blogomnak:Moviez
  • PJack
    heh, pont ugyanezt akartam írni, szóval +1
  • SötétBarom
    127 hours

Kurva jó. Nagyon jól fényképezett, nagyon jók a zenék, és mivel igaz történet, ezért különösen jól bele tudtam élni magam. Erősen ajánlott.

10/10, nem találtam benne hibát.
  • vg
    Unborn

Alapjában egy szar film. Úgy egy éve még nem is bírtam végignézni, de azóta "megszerettem" Odette Yustman (sunnáznám) csajit, aki bár színésznek annyira jó mint Megan Fox, nézni viszont remek mivel tökéletes csajszi.

Welcome To The Rileys

Ezt is csak Kristen Stewart miatt néztem meg (sunáznám ezerrel), de itt legalább valami színészkedést is tett bele, sok szenvedéssel. Ez jó kis film volt, bár Gandolfini-t én nem kedvelem igazán.
  • Tikal #60719
    Én írtam hogy amatőrök. Amatőr rendezők, ezért koppintottak egy régi filmet. Gondolták így nevet szerezhetnek maguknak.
  • Tyler1
    legalább vmi normális érvet írnál, de látom, h az értelmiségi szintednek ez magas lenne, úgyhogy csak szimplán kiröhöglek.
    nézz utána pár nyilatkozatnak COEN-éktől(legalább a nevet tudnád normálisan leírni, de még másolni sem tudsz), mielőtt agyatlanul szidsz egy filmet, meg az alkotóit, meg talán először nézd meg.

sztem először járd ki az általános iskolát, mert pár fogalommal nem igazán vagy tisztában, egy nevet nem tudsz rendesen leírni, és még az ékezeteket sem ismered. na pápá
  • Jakuza001
    Ki irta hogy amatorok ? Raadasul miert kellene nekik mar betorni a filmiparba ?

Ellenben az mar eleg gagyi, ha valaki azt irja, hogy nem neztek meg, vagy azt hogy ez a film megerdemli az eredeti,fantasztikus,kiveteles jelzot.
    Egyszer nezheto kategoria es ennyi valahol 6.5-7.0 kornyeken, figyelembe veve az elozmenyeket.
    Amugy pedig valoban nem koppintas, de azert erosen hasonlit a kinai Nike-ra. Kivancsi lennek mit szolnanak Cohenek, ha 20 ev muva valamelyik filmjuket megrendezne az akkori rendezo geniusz, ugy hogy a parbeszedeket es a jeleneteket szinte at se irjak.
    Gondolom olyan lenne mint a modern King Kong, ami lehet meg jo es nezheto, de mar semmikeppen nem eredeti.
  • Tikal #60716
    hát igen, coenék annyira amatőrök hogy ugy akarnak betörni a filmiparba hogy lekoppintottak egy régi westernt, hátha senki nem jön rá,áá, de itt valaki rájött... irjunk is a filmakadémiának, micsoda szörnyű dolog történt, KOPPINTÁS kéremszépen....
  • m0tTh0w
    Mi a problémád? Nem tetszik a film, mert szerinted "koppintás". Ezt írjad akkor. Cohenék elolvasták a regényt és megnézték a 69-es változatot is, nagy kaland? Nem kell megnézni, ha ez zavar.
  • Jakuza001
    Tenyleg ? Hogy te milyen okos vagy, hogy online IQ tesztet is elvegeztettel velem az almaidban. :DDD Biztos az egiek sugtak azt is meg neked, hogy Cohenek, mint igazi szakemberek, biztos nem neztek meg az eredetit, hogy lassak, mi jo es mi rossz benne, ha ok is megakarnak filmesiteni.
    A szakemberek mar csak ilyenek. De mivel te egy eszleny vagy igy eztgondolom vagod, ha csak nem azonosultal egy manchesteri dokkmunkassal.

En is ezt mondanam, hogy ha beprobalkoznak egy oscar dijas film, recreaciojaval, hogy nem koppintas. :DDD
    Raadasul meg idiota is vagy mert a 69-es True Grit elott egyszer sem filmesitettek meg.
    De azert probalkozz meg kicsit.
    Raadasul a leggagyibb az, amikor ha nincs otlet, akkor allandoan visszanyul valaki az eredeti alkotashoz.
  • Tyler1
    úristen de buta vagy
    fogd már fel, hogy ez egy kibaszott regényadaptáció! tudod mit jelent ez egyáltalán? nem hiszem...
    ha majd utána néztél, akk lehet rájössz - bár kétlem - hogy nem is olyan nagy furcsaság, ha hasonlít a 2 film, mivel ugyanazon alapból készültek! a 69-es film is adaptált, akkor az is koppintás ugye?

" a legtobb jelenet beallitasa is szinte fajdalmasan ugyanaz"
    igen, ezek a Coen testvérek már csak ilyen amatőr balfaszok, akik egy 42 éves film komplett jeleneteit lopkodják le, mert maguktól képtelenek lennének egy darabot is megalkotni. nevetséges. ezt te sem hiszed el, vagy ha igen, akk már értem ezt az értelmetlen vergődésedet.